Doğuma Hazırlık minik kelebeğime isim seçemiyorum ....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cnm çok sade ve güzel bi isim teşekürler..

ben ilk duydum ve aşık oldum resmen bu isme. kızım olursa kesinlikle lina olucak ismi. belki yanına 2. bi isim de ekleyebilirim.
naz ismini düşünüyorsan naz ela da olablr yeğenmn ismi ve çok yakışıo bence bu iki isim birbirine

Son düzenleme:
esperanzaa evet lina ismi güzel ama çevreden tuttururlar bide yabancı isimmi bu diye beni sinir ederler. naz a gelince benim ismim de nazlı,ondan naz eki baa uzak..elenur da var seçeneklerde...bakalım nasip ne olucak minik prensesimin ismi

evet sanki yabancı bi isim gibi duruyor ama arapça ve kuranda da geçtiği için ben bu ismi koymayı düşünüyorum. umarım istediğin gibi bi isim bulursun cnm gerçekten zor bir iş ve bi okadar da güzel

öncelikle rabbm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
bende kesinlikle merve düşünme derim ama liya ve ceyline gelince kesinlikle iyi düşünün çünkü isimler gerçek anlamını taşımıyor...uydurulmuş anlamlar ...bende liya ismini çok beğenmiştim çok beğendiğim takdir ettiğim güvenilir bi siteden yardım istedim kesinlikle irem,ceylin,belinay,liya aleyna bu isimleri koymayınız diyo...
lütfen çok iyi düŞÜNÜN

AMİN cnm çok saol.. bende zaten o sitelerde sürekli araştırdığım için bu kadar zor va karmaşık bi hal aldı.. yoksa dediğin gibi isimler çok hoşuma gidiyor sitede öneriyoar araştırıyorum anlamında bi prüz çıktımı hemen soğuyorum.. anlıycağın işim çok zor...

Merhaba bende birkaç isim önerip yardımcı olmak istedim,

Mina
Gökçe
Melis
Beril
Derin
Buse
Eylül

Son düzenleme:
Bizimki büyük ihtimalle erkek olacak o yüzden sevdiğim isimleri paylaşabilirim :)
Geçenlerde eski bir Türk filmi olan samanyoluna rastladım. Zülal ismi de çok güzel. Ablam hep severdi bu ismi ama onunda oğlu olmuştu. Anlamı da çok saf, temiz demekmiş. Arapça kökenliydi sanırım.

allah kurtarsın...allah bizede nasip eder inşallah...
ben hep kızım olursa defne ismini koyucam derdim...
kızım olur mu bilmem ama
defne ismini tek geçerim...:))

gerçekten de benim eski lisemde 40 kişiden 5' i merveydi, 2. ismi olmadıktan sonra çok karışıyor ve soyadlarıyla hitap ediyorduk. bu da onlar için çok kötü bir durumdu bence. aybike güzel bence ama nilsu ve belinayı da düşünün

benim önerimde ""ALYA""
kızıma EYLÜL ALYA ismini koymayı aklımdan geçirmiştim..

Son düzenleme:

evt cnm biliyorum zülal ismiini ama hiç aklıma gelmemişti.. bende samanyolu dizisiniin yeni versiyonunuda duymuştumm.. çok teşekürler...

allah kurtarsın...allah bizede nasip eder inşallah...
ben hep kızım olursa defne ismini koyucam derdim...
kızım olur mu bilmem ama
defne ismini tek geçerim...:))

amin cnm çok saol.. bu güzel duyguyu allah sanada nasip eder inşallah cnm.. defne benimde aklımda var cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…