- 23 Nisan 2011
- 2.699
- 661
- 363
cnm çok sade ve güzel bi isim teşekürler..
ben 'hanne' duymuştum
sena da güzel.zeynep sena ikilisiyle
esperanzaa evet lina ismi güzel ama çevreden tuttururlar bide yabancı isimmi bu diye beni sinir ederler. naz a gelince benim ismim de nazlı,ondan naz eki baa uzak..elenur da var seçeneklerde...bakalım nasip ne olucak minik prensesimin ismi
öncelikle rabbm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
bende kesinlikle merve düşünme derim ama liya ve ceyline gelince kesinlikle iyi düşünün çünkü isimler gerçek anlamını taşımıyor...uydurulmuş anlamlar ...bende liya ismini çok beğenmiştim çok beğendiğim takdir ettiğim güvenilir bi siteden yardım istedim kesinlikle irem,ceylin,belinay,liya aleyna bu isimleri koymayınız diyo...
lütfen çok iyi düŞÜNÜN
Merhaba bende birkaç isim önerip yardımcı olmak istedim,
Mina
Gökçe
Melis
Beril
Derin
Buse
Eylül
arkadaşlar 23 haftalık hamileyimve benim minik kelebeğim dün cinsiyetini gösterdi. dr daha önce emin olamamıştı,net değildi ama dün emin konuştu... ve bi oğlumdan sonra nasipse bir de kızım olucak. allah bu duyguyu herkese nasip etsin. oğlumun ismini eşim koymuştu,kızımızın ismine de ben karar vericem. tabiii ona da danışırım. ama çok kararsızım... bu isimleri beğeniyorum ve koymayıda düşüündüm ama;
aybike
feyza
merve
güzel isimler ama içime de sinmeyen bi şeyler var yani budurdiyemedim. sanki daha bi değişik isim istiyorum hani ince,,zarif bi isim.. yani iyice çuvalladım..lütfen yardım edin bana...fikirlerinize ihtiyacım var....
benim önerimde ""ALYA""
kızıma EYLÜL ALYA ismini koymayı aklımdan geçirmiştim..
Bizimki büyük ihtimalle erkek olacak o yüzden sevdiğim isimleri paylaşabilirim :)
Geçenlerde eski bir Türk filmi olan samanyoluna rastladım. Zülal ismi de çok güzel. Ablam hep severdi bu ismi ama onunda oğlu olmuştu. Anlamı da çok saf, temiz demekmiş. Arapça kökenliydi sanırım.
ecrin,ceylin,belinay,duru olmasın lütfen
özellikle de belinay
aylin,,ipek, ne bilim ece koyun mesela
allah kurtarsın...allah bizede nasip eder inşallah...
ben hep kızım olursa defne ismini koyucam derdim...
kızım olur mu bilmem ama
defne ismini tek geçerim...:))
nazende ve derin, tomris güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?