cnm öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
NAZRA, BUĞLEM, ELA, MENENT,
arkadaşlar 23 haftalık hamileyimve benim minik kelebeğim dün cinsiyetini gösterdi. dr daha önce emin olamamıştı,net değildi ama dün emin konuştu... ve bi oğlumdan sonra nasipse bir de kızım olucak. allah bu duyguyu herkese nasip etsin. oğlumun ismini eşim koymuştu,kızımızın ismine de ben karar vericem. tabiii ona da danışırım. ama çok kararsızım... bu isimleri beğeniyorum ve koymayıda düşüündüm ama;
aybike
feyza
merve
güzel isimler ama içime de sinmeyen bi şeyler var yani budurdiyemedim. sanki daha bi değişik isim istiyorum hani ince,,zarif bi isim.. yani iyice çuvalladım..lütfen yardım edin bana...fikirlerinize ihtiyacım var....
bir karar verdinizmi bilmiyorum ama öncelikle hayırlı bir evlat dilerim benim de prensesim olucak ekim ayında inş. biz karar verdik Miray olucak inş karar verirken çok zorlanmadık çünkü rüyamda ona bu isimle seslendiğimi gördüm :) sonrada ne isim baktıysak içimize sinmedi. yinede isim ararken akılmda kalanlardan ve çevremde duyduklarımdan önereyim sana
nehir
derin rüya ( bir arkadaşımın kızının adı)
masal nisa (masal gibikadın )
Dalya (yıldız çiçeği)
inş içine sinen bir isim bulursun kazasız kucagına alman dileğiyle
3 isimde bence değil canım , başka bul derim
ben de 18 haftalık gebeyim doktorlar erkek dediler. ama kız olsaydı ismi hazırdı : aysima : ay yüzlü demekmiş. benim çok hoşuma gidiyor.sonra mehlika , alanur; almula önerebileceğim isimler olabilir
sidelya ismine ne dersin anlamını tam net hatırlamamakla birlikte cennet bahçesi demekmiş.
defne , deren , beril , beren
Allah kucağına almayı nasip etsin canım. bende çok uzun süre karar verememiştim doğumdan bir gün önce bebek şekeri seçmeye gidince eşimle zorunlu olarak beğendiklerimiz arasından ZEYNEP SENA yı seçtik...
Zeynep hiç eskimeyen kibar isim eşim istedi bende Sena ekledim yanına, aslında hep hüma koymak istemiştim ama eşim beğenmediği için koyamadım
Hüma, gittiği her yere iyiylik ve güzellik götüren kuş demek, aynı zaman da fatih sultan mehmetin annesinin adı...
feyza da çok güzel bir isim anlamıda çok güzel
duru,suay,tanem ben de bu isimleri çok beğeniyorum :)
cnm çok saol..tanem de güzel isim...duru yu bende beğeniyorum...
karar verebildiniz mi verinde buraya da yazın da öğrenelim biz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?