Doğuma Hazırlık minik kelebeğime isim seçemiyorum ....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bir karar verdinizmi bilmiyorum ama öncelikle hayırlı bir evlat dilerim benim de prensesim olucak ekim ayında inş. biz karar verdik Miray olucak inş karar verirken çok zorlanmadık çünkü rüyamda ona bu isimle seslendiğimi gördüm :) sonrada ne isim baktıysak içimize sinmedi. yinede isim ararken akılmda kalanlardan ve çevremde duyduklarımdan önereyim sana
nehir
derin rüya ( bir arkadaşımın kızının adı)
masal nisa (masal gibikadın )
Dalya (yıldız çiçeği)
inş içine sinen bir isim bulursun kazasız kucagına alman dileğiyle

3 isimde bence değil canım , başka bul derim

ben de 18 haftalık gebeyim doktorlar erkek dediler. ama kız olsaydı ismi hazırdı : aysima : ay yüzlü demekmiş. benim çok hoşuma gidiyor.sonra mehlika , alanur; almula önerebileceğim isimler olabilir

amin cnm çok saol,allah seninde bebişini sağsalim kucağına almayı nasip etsin.isim konusunda çok şanslısın,miray ismide çok güselmiş..nehir ismide aklıma takılıyo bakalım nasip...

ben de 18 haftalık gebeyim doktorlar erkek dediler. ama kız olsaydı ismi hazırdı : aysima : ay yüzlü demekmiş. benim çok hoşuma gidiyor.sonra mehlika , alanur; almula önerebileceğim isimler olabilir

cnm hayırlı olsun,allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
alanur ismini beğeniyorum fakat söylenişi beni biraz düşündürüyor. acaba baştaki A harfi şapkalımı şapkasız mı söylenicek. insanlar telafuz ederken bi sıkıntı çekermi..bunları düşünürken az kaldı kelebeğim isimsiz doğacak...

çok teşekkür ederim . evet alanur isminde telaffuz sorunu olabilir.kaba bi şekilde söyleyenler olabilir haklısın.aslında çok seçenek var internette isimleri araştırırken biraz daha bak içine sinen işte budur dediğin bişi olsun

Allah kucağına almayı nasip etsin canım. bende çok uzun süre karar verememiştim doğumdan bir gün önce bebek şekeri seçmeye gidince eşimle zorunlu olarak beğendiklerimiz arasından ZEYNEP SENA yı seçtik...
Zeynep hiç eskimeyen kibar isim eşim istedi bende Sena ekledim yanına, aslında hep hüma koymak istemiştim ama eşim beğenmediği için koyamadım
Hüma, gittiği her yere iyiylik ve güzellik götüren kuş demek, aynı zaman da fatih sultan mehmetin annesinin adı...
feyza da çok güzel bir isim anlamıda çok güzel

amin cnm çok saol..allah bağışlasın kızının ismi çok güzelmiş. bende zeynep ismini çok beğeniyorum..feyzayı da öyle, bir de nursena da hoşuma gidiyo.. bakalım bizim cimcimenin ismi ne olucak.. hüma ismini ilk kez duyuyırum.. zaten benimde eşim beğenmiyo bi çok ismi..ortak bi isim bulamadık daha...

benim daha cocuğum olmasına cok var ama isim konusunda bende simdiden arayıs içersindeyim cok zor cünkü secmek . seninde listende olan bikaç isim önericem yine defne yi cok seviyorum ben mesela. onun dışında azra, ceren, ece, alara, damla da güzel isimler. bide ben en son ayca diye bi isim gördüm biraz ayçaya benziyo ama benim hoşuma gitti yine anlamı ay ile ilgili bişey yani ay gibi güzel yüzlü sanırım. tabi söylenirken karıştırılma ihtimali yüksek ama farklı bi isim olur. bide övgü, özüm ve masal isimleri de hoş. ayy ben yazarken hangisi olsun bulamıyorum işin cok zor valla :) allah kolaylık versin ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşala :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…