cnm nehir ismide çok güzelmiş.
arkadaşlar 23 haftalık hamileyimve benim minik kelebeğim dün cinsiyetini gösterdi. dr daha önce emin olamamıştı,net değildi ama dün emin konuştu... ve bi oğlumdan sonra nasipse bir de kızım olucak. allah bu duyguyu herkese nasip etsin. oğlumun ismini eşim koymuştu,kızımızın ismine de ben karar vericem. tabiii ona da danışırım. ama çok kararsızım... bu isimleri beğeniyorum ve koymayıda düşüündüm ama;
aybike
feyza
merve
güzel isimler ama içime de sinmeyen bi şeyler var yani budurdiyemedim. sanki daha bi değişik isim istiyorum hani ince,,zarif bi isim.. yani iyice çuvalladım..lütfen yardım edin bana...fikirlerinize ihtiyacım var....
beğenmene sevindm ihhih .) allah analı babalı büyütsn inş. hayırlı bi evlat olur inş. annesine babasna saygılı evlatlardan etsn rabb'm .)
Evet canım hem anlamı açık. herkes anlamını biliyor önüne gelen "ne demek " diye sorup bunaltmaz :) huzurlu bir isim. Adı ne olursa olsun sağlıklı olsun canım. hayırlı bir evlat olsun inşallah.
bu yazıyı okuduğum da annemden fikir almak için "anne zarif bi isim söyler misin" dedim."zarife" dedi ya
bu isimler birazz eski ve her yerde olan isimler.tabi siz bilirsiniz yinede.ırmak, nehir, ayçe, su gibi isimler hoşuma gider
benim kızımın adı ESİLA NAZLI...biz NAZLI ismini kullanıyoruz..kimi tanıdıysam NAZLI isminde çok güzel oluyorlar..
canım merhaba tam olarak bütün sayfaları okuyamadım 5 te bırakmak zorunda kaldım.isim olayı zor bir seçim bence de haklısın insna kararsız kaldığı her ismi koymak istiyor :)
canım ben sana ablamın kızının ismini yazmak istedim Rengin .Rengin Nur olarak da güzel.belki fikir olur.hangi isim daha çok içine sinerse onu koy içinde kalmasın.Allah hayırlısıyla kızını kucağına almayı nasip etsin canım
Bende secemedim halaeylulde dogum yapıcam...kız ısmı ıcın yardım kızlarrrrrr......
beyza, reyyan. ruveyda( tabi u degil noktali u ile) zeynep, ecmel,zulal,suheyla,erva. ebrar
canım öncelikle merve koymamanı şiddetle tavsiye ederim
bence doğa isimleri çok tatlı olur...ırmak gibi...nehir gibi...
evt cnm öğünmek gibi olmasınöyleyizdir. kendi ismim nazlı olmasa inan bende koyardım.eşim bu kız çok nazlı olcak diyo(ilk hamilelğimden eser yok bu çok başka)iki arkadaşım kızlarına naz ismini koydular. ama ben nazlı dan yanayım.kısa kestirmeler bana göre değil.
aynen cnm bizde öyle düşünüyorduk zaten...NAZ sanki nazlı isminin kısaltılmışı gibi geldi bize her zaman..biz eşimle bu isme resmen aşık olarak koyduk.aile büyüklerimizde zevkle hitap ediyorlar resmen .(.NAZLIMMMM ! diyerek :))) geçenlerde arkadaşım doğum yaptı kızı oldu ve MELİNDA adını koydu çok hoşumuza gitti..suda açan çiçekmiş anlamı.yine fikrin olsun cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?