Mınık kızım abla olıyor

tebrikkk ederimmm saglıkla dogsun inşallah bebeğin canım

zümmin inan sevinçten gözlerim doldu.....canımm tebrik ederim.hayırla ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah.....

tebrik ederim canım çok sevindim.Allah tamamına erdirsin.Şeniz

ay canim çok sevindimm.allahim hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin....

Zümmincim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iki yavruna da sağlıklı uzun ömürler sevindimmm

saol canim Allah razi olsun.....zamaninda cok dertlesmistik.....simdi yine yanimdasin...Allah razi olsun...seninde az kalmis...hadi hayirlisi...biz gecende transferden önce türbe ziyaretine gitmistik...ben esimi bekliyordum....yasli bi teyze geldi yanima...ALLAH kurtarsin...yavrum dedi...teyze hamile degilim dedim...olsun olcan dedi... niye anlatiysam bunu simdi... kaydirigubbakcemile3

evt cnm senden de Allah razı olsun sende hep yanımdaydınn
teyzeye malum oldu belki de belli olmaz :))
Rabbim uzun ömürler versin kuzularımıza

canım 2 gün öncede benim başıma geldi kızkardeşimin kızı 4 yaşında uzanmışız demezmi bana bebeğin olacak bende bakacam teyze durduk yere dedim rabbim söyletti seni ne yaptı yani o küçücük çoçuktan dahi bir güzel söz duydummu insan nasıl seviniyor bizler için çok dua et hamişlerin duası kabul olurmuş.....

insallah olcak canim...sen umudunu kaybetme...Rabbim yar ve yardimcin olsun....bak 4-5 sene sonra ben türkiyeye geldigimde 3-4 cocuklu anne olarak görcem seni...

inşalah inşallah görürmüyüm bende o günleri acaba benimde peşimde anne diye çağıran yavrularım olurmu acaba rabbim herkese nasip etsin... bir süre tedaviye ara vereceğim hele adet düzensizliğinden sonra saten ramazan bayram derken baya bir zaman ondan sonra kurban ....
birde canım burda bir arkadaşım vardı aynı durumdaydık oda tüp denedi olmadı doğal tedavi yaptı şimdi hamile bende bir süre doğal tedavi denemeyi düşünüyorum birde rabbime sığınıyorum ....inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda müjdeli haberi veririm sizlere aminnnnnnnnn

zummin canim ya ne kadar sevindim anlatamam tbler canim benim
insallah sag salim kucaginada alirsin darisi bizlerin basinaaaaa

bulutcum....herkes ayri ayri imtihan ediliyor...bak bana...hamile kalabiliyorum...dogal yolla ama mecbur tüp bebek tedavisiyle yapmam gerekiyor....bak ben inaniyorum....sana söyliyorum insallah seninde olcak .....

asim....hosgeldin....cok saol Allah razi olsun....Türkiyeye gidip gelmem yaradi.....insallah tatilin güzel gecmistir....Rabbim sanada güzel güzel haberler versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…