Mınık kızım abla olıyor

hayırlısıyla kucağına alman dileğimle arkadaşım

canım çok tebrik ederim ne güzel hamişlerimizin sayısı artıyor allahım bizede ve bütün isteyenlerede nasip etsin inşallah iki hamilemizede hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder inşallah allahımmmmmm AMİN.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ya....ben sana demedimmi sen hamilesin diye......çooooooook sevindim........ALLAH sağlıkla ,sıhhatle kucağını almayı nasip etsin.....:1hug:

canım tebrik ederim cok sevındım rabbım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin insallah darısı benim ve bekleyen tüm arkadasların basına :Saruboceq:

allahım benim kızımda abla olmak istiyor en çok ta onun için bütün çabam.zümmin çok tebrik ederim cnm.darısı hepimizin başına....

tebbrilerr canımmm gözün aydın rabbim bu mübarek günlerde tüm isteynlere yaşatsın kucağına sağlıkla alman dileğiyleeeee tebriklerrzemuszemuszemuszemus

Senide,eşinide ve minik kızınıda çok çok tebrik ediyorum
Sağlıkla alırsınız inşallah yavrunuzu kucağınıza

Zümminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

anne olacaksın, ağlayan bir bebeğe meme vereceksin, kocan önce bebeğinin sonra senin alnından öpecek doğumdan çıktığınızda, geceleri yanı başında sıcacık bir el olacak senin tenine dokunan ve sadece senin konunla uyuyan.

Tebrik ederim.Allah analı babalı hayırlı bir evlat doğurmanı nasip eder inş.

TEBRİK EDERİM CANIM
BENDE DİĞER TOPİĞE BAKIYOM SÜREKLİ
MEĞERSE BURAYA ÇOKTAN ULAŞMIŞ HABER
GÖZÜNÜZ AYDIN DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAH:Saruboceq:

cok tesekkür ederim hepinizden..........

cingis pembesi.....cok güzel yazi yazmisin..........cok duygulandim....Allahim sanada tez zamanda bu güzel duyguyu nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…