Minik kızım için isim seçmeme yardımcı olur musunuz????

Minik kızımın ismi ne olsun??

• Ankete Katılan
    108
  • Anket Kapalı .
BADE şarap demek :S
yani anlamlarına da bakın seçerken
ALYA gök yükseklik demekmiş :))
hade bakalım sağlıkla büyüt inşallah

Ay kıslar teşekkür ederim oylarınıs ve yorumlarınıs içinnn, büyük bi heycanla geldim bugun bilgisayar basına acaba anket sonucları nasıl gidiyodur diye, muhtemelen sizde görüyosunuzdur ama Alya %46 ile önde, ardından %20 küsür ile bade geliyo... Tam da benim kafamdaki ikili....

bade söylenişi çok güzel ama şarap diye geçiyor bazı yerdede kutsal aşk diye okudm ben kız olsaydı badenur düşünüyordum

Teşekkür ederim kıslar görüşlerinis için, inanın cok işe yarıyoooo diyorum ya günlerdir karsılıklı bıdı bıdı etmekten eşimle kafam karıstı, ya hepsi güsel geliyo, yada hepsi kötü... Dün akşam servisten bi arkadasımda Bade için ,hani Hamdi Alkan ındı sanırım bi karakter vardı Badegül, onu cagrıstırıyo dedi, sogudum gibi sanki

hiç aklıma bile gelmedi valla canım ben oyumu bade için kullandım çok beğendiğim bir isim ve de çok fazla yok.
eşim onaylasaydı ben bade istiyordum bence çok güzel arkadaşının fikrine katılmıyorum:1closedeyes:

Kıslar su an son durum 1 numara %37 ile alya, ikinci sırada %27 ile bade var, diğer isimler baya geride kalmıs...

Ben badeyi seçtim isim seçilirken hep çocuk çağrılırken seslenilir ya ben onu yaparım hemen en güzeli bade bence.
Ama anlamlarıda çok önemli bade kadeh demek sanıyorum.Diğer isimler arapça herhalde hiçbirinin anlamını bilmiyorum.Anlamı güzel isimler seçmek lazım bunuda biliyorum.Çık çıkabilirsen işin içinden. Sağlık sıhat ve huzur dolu bir hayatı olsun.

ALYA= canım bence alya anlamsız bir isim yükseklik yüksek yer söylenişi de güzel değil tabi bunla benim fikrim
ŞıMAL=söylenişi güzel ama Kuzey anlamına geliyormuş ama bence isim olarak güzel
BADE= Bu ismi koymanın dini açıdan sakıncalı olduğunu duymuştum
EYŞAN=Şanlı güzel, güzelliği ile ünlü anlamındaymış güzel bir isim
DıLARA= Ben bu ismi çok seviyordum gönül alan, gönül kapan, gönül okşayan anlamındaymış anlamını sevmedim
MEHıR=imam nikahında geline mehir veriyorlardı o anlamda mı bence hoş değil

sonuç olarak canım ben şimal ismini beğendim ve onu oyladım
Allah analı babalı büyütsün uzun ve güzel ömürlü olsun inşallah:asigim:

yorumlara okumadan alya diye oyumu kullanmıştım alya güsel isimde anlamını pek begenmedim masal ismide güzel bi düşün derim gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…