Minik kızım için isim seçmeme yardımcı olur musunuz????

Minik kızımın ismi ne olsun??

• Ankete Katılan
    108
  • Anket Kapalı .

amanınnnnnnn
2. kızımız mı geliyooo
çok sevindim canım
allah sağlıcakla kavuşmayı nasip eylesin

zuzuubak bir iki aklıma gelen değişik anlamı güzel isim süleyim . feryal şarkısıda var ayın hilal şekli demek didehan güzel gözlü demek didenur göznuru secem cennete düşen yağmur tanesi

Ay cok güselmişşş cidden narcımm ama bebişş daha 3 yasındayımm diyemedennn nas solıcekkk o isimlerii kaydirigubbakcemile3 Hem kendisininde zorlanmadan alısması icin kısa isimler secmeye calıstım ben cnmmm

Ay cok güselmişşş cidden narcımm ama bebişş daha 3 yasındayımm diyemedennn nas solıcekkk o isimlerii kaydirigubbakcemile3 Hem kendisininde zorlanmadan alısması icin kısa isimler secmeye calıstım ben cnmmm
hiç öle düşünmemiştim cnm :dilcikar:sen bilin :dilcikar:

Karar veremedim henüz babası saolsunnn... Secenek artırmaya calısıyo, su ana dek kaba kuvvet kullanmadım ama kullancam sanırım bu gidişle kaydirigubbakcemile3

badenin anlamı içki,şarap mış,düşünen arkadaşlara duyurulur.bazen söylenişi çok güzel olan isimlerin anlamı hoş olmayabiliyor.türk dil kurumunun internet sayfasında kişi adları sözlüğü var.ordan bakılabilir isimlerin anlamlarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…