Minik kızım için isim seçmeme yardımcı olur musunuz????

Minik kızımın ismi ne olsun??

• Ankete Katılan
    108
  • Anket Kapalı .
Cok teşekkür ederimmm kıslar güselll yorumlarınız içinnnnn a.s. Anket ilerledikce butun isimler birbirine yaklasıyooo, yine kafam karıstı anlıcaınızzzz :dance:

illede bunlardan biri olacaksa Şimal güzel.
isim koyarken çocuğun ilerde yaşayacağı problemlerde gözönüne alınmalı bence.
Alya sanki ayla konacakmışta nüfus memuru karıştırmış gibi duruyo :)
Dilara güzel ama çok yaygın bi isim.
Mehir dendiğindede karşıdaki kişi büyük bir ihtimalle Nehir anlayacak ve çocuğunuz her yerde isminin nehir diil mehir olduğunu açıklamaya çalışacak.
bade de bademi andırdı bana :)
Eyşanda fena değil ama en uygun Şimal geldi bana.

bence içlerinden en güzeli alya ..sevdiğim bi isim..diğerlerini beğenmedim açıkçası..

Allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin ben bade yi seçtim dile ve kulağa hoş geliyo canım:CüvCüv:

cemre,ılgaz,ilayda,hiranur,sana bi iki isim daha canım:dance:

Ohhh saol arzucummm kafam az karıstı yaaa sen ekledikce ekle üstüne kaydirigubbakcemile3

Yok güzelim niye begenmiyim, isimler süper sadece kafam allak bullak, görmemişin bebegi olmus gibiyim resmen kaydirigubbakcemile3 hatta daha olmamıs bile, bi isim seçicem yerel seçimler haline getirdim delikafadulden

Yok güzelim niye begenmiyim, isimler süper sadece kafam allak bullak, görmemişin bebegi olmus gibiyim resmen kaydirigubbakcemile3 hatta daha olmamıs bile, bi isim seçicem yerel seçimler haline getirdim delikafadulden

valla eğer bu ankettekilerden birine kararlı değilsen değiştir canım.
aklına yeni gelen isimleride söyle yardımcı olalım.
hatta bende sana bir isim söyleyimmi :jeyyar: çok sık kullanılmayan bi isim. benim büyük kızımın ismi hihoyyyt söylesemmi acep, kafanı iice karıştırmak istemem ama söyleyim hadi :roflol:
Çisem... çok kullanılmıyor, değişik ve güzel bir isim. yağmur damlacığı anlamında. hani yağmur çiselemesi var ya :jeyyar:
tabi beğenmeyebilirsin

Cok güselmiş cnm ya çisem ismi de gamyoncuiremsu ışte giderek sarma muhabbeti bu olsa gerekkki, insan herseyine ne kadar özeniyo, en ufak bi bebek tulumu için saatlerce bakıyorum, ismi nasıl abartmam gerci... Kararsız insanın hali baska oluyo arkadaslar -tatlicadiarzu-

ben oyumu dilaradan yana kullandım.
alya hem anlamlı değil hemde aylayı anımsatıyor.bide insanlar L harfini kaba olarakta kullanabilirler o zamanda pek hoş olmaz.
bade banada bademi anımsattı hem zaten anlamıda güzel değilmiş.
şimalde kuzey demek oda pek anlamlı değil.
mehir hem anlam olarak tuhaf duruyor hemde nehirle çok sık karıştırılır.
eyşanda söylenişi güzel ama eyşan özhimi hatırlattı o kadını sevmem.
sonuç olarak en iyisi dilara geldi.
ama illede bu isimlere takılma bence hem daha çok erken.şimdi bi isme karar versen bile doğurana kadar bi sürü fikir değiştirirsin.akışına bırak bence canım.o ismi bulduğunda evet buuu diyeceksin :)

Ne biliim ya, simdiden isim bulup anne karnındayken sürekli oyle hitap edersen, bebegi de alıstırmıs oluyomussun, ordan burdan duyuyorum iste herkes bisi diyo bende heyecan yapıyorum bi an once isim bulıyım diye, benim ismim dogduktan sonra belli olmus mesela, hatta 3 secenek varmıs, kimse birbirine söz gecirememiş çekiliş yapılmış, üçündede aynı isim cıkmıs oyle koymuslar kaydirigubbakcemile3

inşallah ağustos ayında benim de bir kızım olacak; ismini Alya Ela koymayı düşünüyoruz. ikisi de çok hoşumuza gitti. tek isim istiyordum ama karar veremiyorum :) Alya hakkındaki ''anlamsız'' yorumlarına katılmıyorum; yüksek yer, gök, sema anlamı var.. Allah kolaylık versin Zuzuum ve bir avazda kurtarsın bizi :):CüvCüv:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim cnm amin hepimizi kurtarır bir nefeste insallahhhh :Saruboceq:

Bende Alya Bade yapcam muhtemel :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…