Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ***Minik Kraliçemin Odası***

canım çok beğendim bu lambasını nerden aldın ve mobilyalar nerden yazarsan çoooooooooook sevinirim çok beğendimmmmmmmmmmm

aman yarabbim gördüğüm en güzel oda 41 kere maşallah çok beğendim odasını güle güle eskitsin

Çok teşekkür ederim övgülerin için. Allah bizlerede senin gibi yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Avizeyi Ulus er-el den takım Siteler Görkem bebe den. Sağlıkla büyüt bebeğini...

canım çok sağol cevabın için bebişini sağlıkla kucağına almanı dilerima.s.

bide nerden aldınız bebekom dedin ama odanın özel adı ne canım.:1hug:

cok tatli cok sirin seyler bunlar...massallah massallah diyelim,saglikla kucagina alirsin insallah canim,darisi basima insallahhhh

galiba üzerinde değişiklikler yapılmış demi canım.ek parçalarda konulmuş demi

Evet oyuncaklık ve duvar ünitesi sonradan eklendi.Oda biraz büyüktü dolsun diye eklendi.

anladım canım çok teşekkür ederim.senin bebeğin ne kadarlık oldu canım.

rüya gibi maşallah
rabbim güzel günlerde sağlıcakla kullanmayı nasip etsin

rabbim önce evlat isteyen bizlere hayırlısıyla evlat
ve böyle zevklice odalar nasip etsin inşallah

mutlu, huzurlu günlerini bu odada geçirmeyi nasip etsin Allah,
odası gibi kendide kaderi de güzel olur inşallah

rüya gibi maşallah
rabbim güzel günlerde sağlıcakla kullanmayı nasip etsin

rabbim önce evlat isteyen bizlere hayırlısıyla evlat
ve böyle zevklice odalar nasip etsin inşallah

inşallah ben kesinlikle en az 5 yıl çocuk istemiyorum derken kraliçemizin odasını cicilerini gördükçe ister oldum bebek kıyafetleri görünce dayanamıyorum annesi yine mantıklı bu olur bu olmaz bu kışa denk gelir bu yaza diye ayırabiliyor ben ne görsem almak istiyorum Allah inşallah bana ve tüm isteyen annelere zamanı gelince bebek sahibi olmayı, böyle ciciler alıp oda süslemeyi nasip eder hihoyyyt

Canım gerçekten çok güzel bir oda olmuş. Çok zevkli ve zengin olmalısın :) Ancak bu iki faktör bir araya gelince böylesine güzellikler ortaya çıkıyor. Allah bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almanı ve büyütmeni nasip etsin.

Çok teşekkür ederim.İnan anneannemiz ve teyzemizi durduramadım çılgınlar gibi hazırladılar odayı.İlk torun malum,insanın gözüne gelmiyor.Amin canım cümlemizin

ay süper bir kız odası olmuş.çok beğendim.Allah bu odada bebeğinin ıgıldamalarını duymanızı nasip etsin.ne kadara mal oldu böyle bir oda?

cok güzel olmus canim..ellerine saglik :) bebişin saglikli mutlu huzurlu günler gecirsin bu güzel odasinda inşaAllahhhh a.s. kolay dogumlar dilerim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…