Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ***Minik Kraliçemin Odası***

yahu bu kızları bu kadar kokoş alıştırmayın biz erkek anaları :CüvCüv: napçaz sonraklava:.41,5 kere maaşallah cnm harika olmuş minik kraliçenin odası.allah güle güle kullanmayı nasip etsin:a.s.
kaydirigubbakcemile3 evettt kokoş olucak kızlarımız beğenmicekkk.Çok sağol canım aminn

çok güzel cnm meleklere yakışır şekilde tam

Çok güzel, özene bezene hazırlamışsın canım...
Güle güle kullan bebişinle...
Şeniz

çok güzel herşeyi... her biri tek tek özene bezene hazırlanmış... tek eksiği meleğiniz kalmıs. insallah sağlıkla sıhhatle o da gelir ve eksik tamamlanır :)

çok teşekkür ederim Allah daha güzellerini sizlere versin, inşallah tek eksiğimiz kızımızıda alırız sağlıcakla yakında kucağımıza

cok güzel olmuş canım yaa allah hayırlısıyla saglıklısıyla kucagına almayı nasip etsin inş.

Merhaba,
Umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben halınızı çok beğendim. Sakıncası yoksa nereden aldığınızı yazarmısınız?
Teşekkürler

cok zevklısınız..
mukkemmel olmus tek kelımeyle..
saglıcakla buyusun melegınız guzel odasında a.s.

güle güle kullansın bebişin harika olmuşşş bayıldık eşimle beraber baktık çok beğendik ikimizde. inaşallah kızının içinde olduğu günleri de görmek nasip olur.

güle güle kullansın bebişin harika olmuşşş bayıldık eşimle beraber baktık çok beğendik ikimizde. inaşallah kızının içinde olduğu günleri de görmek nasip olur.

Benim güzel mart annem çok teşşekür ederim a.s. Amin canım sen de oğluşunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

özeline mesaj attım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…