Minik oğlum , canım EFE'm artık melek

Başınız sag olsun.
Rabbim sabırlarrın en büyügünü versin.
nur içinde yatsın. Ahirette size şefaatçi olur inşallah..

ne evliyim ne de cocugum var
ama o gün yazıklarını okudugumda tutamadım gözyaşlarımı
öyle içime işledi ki her bir kelimen...
şuraya koydugun efenin resmine tıkladım ama açıp bakamadım, cesaret edemedim
Mevlam sabırlar versin :çok üzgünüm:
eminim çok zordur
ama unutma ki Rabbim hiç bir kuluna kaldiramıyacağı yuku yuklemez...

canım çok üzüldüm.Allah sabır versin.ben doğmamış bebeğimi kaybettim ne kadar üzüldüm kimbilir sen nasılsındır.onun bütün eşyalarını ver, çünkü gördükçe daha çok üzüleceksin.Efe yi unutamazzın ama en azından sürekli hatırlayıp acı çekmen azalır.inşallah tekrar çoçuğun olur ve üzüntün hafifler. unutma hayat bizler için devam ediyor.:teselli:

Ah canımıniçi senin hikayene hep ağladım ben. Sen cennete şefaatçi gönderdin inşallah ama hangi anne bunu ister ki? Ben razıyım çekeceğime kuzumun tırnağı acımasın der. Bunun tesellisi yok tahmin edebiliyorum. Tahmin ederken bile yüreğim eziliyor oysa sen yaşıyorsun. Allah sana başka sınav vermesin. Bundan sonraki yavrularında yüzünü güldürsün. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez demek ki sen sandığından da güçlüsün. Geçen yıl bir tanıdığımın pamuk kızı havuzda boğulmuştu. 2 yaşında. Günlerce ızdırabını yaşadı göz pınarları kurudu. Bir kaç ay sonra hamile kaldı yine bir kızı oldu. Şimdi onunla teselli buluyor, yüzü az da olsa gülüyor. İçinin bir yerinde hep giden minik kızı onu sızlatıyordur ama işte Allah bi şekilde güldürüyor da. inşallah acını hafifletecek bir bebek verir sana da Rabbim. İnan bunu bütün kalbimle istiyorum.

Başınız sağolsun ne olduğunu tam bilmiyorum ama inanın içim sızladı.Allah sabır versin...

hiç unutmuyorum acını anlattığın yazıyı okuduğum günü...ne kadar ağladımı....
ne büyük acı yarabbim...diyecek söz bulamıyorum boğazım hala düğüm düğüm.allahım sana dayanma gücü sabrı versin.dilerim allahtan unuttursun sana bu acıyı....bundan başka dert tasa göstermesin...

cnm neden böyle bir topik açtın ya
hem kendini hem hepimizi hüzüne boğdun yine
Allah'üm en kisa zamanda yüzünü güldürsün inşallah

allah sabır wersin canım ne kadarda tatlıymıştı yawrum benim hay allah ya en acı şeydir ewlat acısı...nur içinde yatsın...güçlü olmaya çalış çok acı yaa

Arkadaslar az cok olayi biliyor..ben ise yazi yasadikalrini hicbir sekilde bilmiyorum..
Ama senin

Allah kimseye böyle acı yaşatmasın günler hatta aylar geçti , 2 ay oldu , kokusu burnumda sesi hala kulaklarımda kötüyüm , alışamadım özlüyorum.......

bu yazdiklarin bile beni mahfetti..
Aciyi veren allah sabrida verir derler ama
sadece cumlede kalan bir kelime..

Arkadaslar az cok olayi biliyor..ben ise yazini yasadikalrini hicbir sekilde bilmiyorum..
Ama senin

Allah kimseye böyle acı yaşatmasın günler hatta aylar geçti , 2 ay oldu , kokusu burnumda sesi hala kulaklarımda kötüyüm , alışamadım özlüyorum.......

bu yazdiklarin bile beni mahfetti..
Aciyi veren allah sabrida verir derler ama
sadece cumlede kalan bir kelime..

canım arkadaşım
acın hep içimde inan.
hep dualarımdasın cnm
Allah'ım sabrın en büyüğünü versin.
Allah dayanma gücü versin..

Allahım sabır versin inşallah...senağlama

canım
Yüce rabbim size sabırlar versin,minik bebeğinizede rahmet eylesin.

canım başın sağolsun...nur içinde yatsın..
bende oğlumdan önce iki tane evladımı kaybettim acını çok iyi anlıyorum..:senağlama:
rabbimden sana sabır diliyorum..
inşallah bundan sonraki doğacak bebeğini sana bağışlasın YÜCE RABBİM.

Tekrar boğazım düğümlendi. Acı olayın ilk haberlerini okuduğumda önce birçok arkadaşım gibi belki de inanamamıştım. Muhtemelen inanmak istememiştim. Sonrasında oturduğum yerde kala kalmış ve göz yaşlarımı durduramamış, yine zor çıkacağım bir ağlama krizine girmiştim.

Teselli etmek gibi bir şansımız yok maalesef bu acıyı, farkındayız hepimiz. Ancak böyle acı durumlarda belki bazı şeyleri hatırlayamıyoruz, ya da acımız bunları hatırlamamıza engel oluyor. Ne yazık ki ömür denen şey, ne başı ne sonu belli olan bir kavram. Yoksa ne günahı, ne kötülüğü ne hatası olabilir ki minik Efe gibi nicelerinin. Ya da 90 lı yaşlarını süren insanlar çok mu hak ettiklerinden hepsi bu kadar hayatta kalmışlardır.

Hepimiz doğduğumuz anda aslında ne kadar, kaç gün/ay/ yıl burada kalacağımız belli. Ancak iyi ki ya da ne yazık ki bizler bunu bilemiyoruz.

Allah herkese tüm sevdiklerimize, çocuklarımıza sağlıklı ömürler versin. Arkadaşım, her şey boş geliyor biliyorum,ama en azından acı çekmediğini düşünmek, cennette olduğunu bilmek, onun seni gözlediğini düşünmek ve annesinin asla ama asla hayata küsmesini istemediğini bilmek seni biraz dikleştirmeli.

Belki yeni bir bebek isteyeceksin, belki de istemeyeceksin. Ama Efe'ni unutmaya çalışma, olmaz, zaten sen de istemezsin bunu, hangi anne ister ki...

Onun ruhuna, bir fakir çocuğu sevindirmeyi deneyebilirsin belki de.Kendini huzurlu hissetmeni sağlayabilir...

allah sabır versin gercekten zor bi durum insanın evladını kaybetmesi ayyy allahım cok üzüldüm başınız sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…