Minikcicegin ceyizleri

canım ilk sayfdan itibaren tüm aldıklarına baktım herşeyin çok güzel eksiksiz allah güzel günlerde kullandırsın:) ben daha bir parça bile birşey almadım sormak istediğim kendimi hazırlamak açısından ve benim gibilere fikir olsun diye bütün bu aldığın çeyizlere yaklaşık nekadar bütçe ayırdın? biliyorum sonuçta kişiden kişiye alınan yerlere vs göre değişir ama senin çeyizin benim istediklerimle zevklerimle aşağı yukarı aynı oyüzden senden duymak istedim ortalama birşey söylersen çok sevinirim

Canım çok teşekkürler.. Mümkün olduğunca indirim takip etmeye çalıştım ama yine de yatak odası dahil 18 000 e yakın tutuyor hepsi tatlım ( tabii bunun içinde 6 parça halı, tüm evin güneşlik ve tülleri,yaylı yatağı ve bazası dahil). En basitinden sadece days in colors un aşşk seti 700 tl, alacağın şeylere bağlı olarak değişir tabii..

tupperware ler çok güzel. bol bol almışsın. güle güle kullan. eksiksiz olmuş çeyizin

Sağ ol gümüşcüm teşekkürler Tupperları seviyorum evde de kullanıyoruz, saklama kaplarını tupper almaya dikkat ettim canım. Aslında almak istediğim çok şey var ama yavaş yavaş

hepsi çok güzeller canım güle güle kullan.

Saol böcekim :) Teşekkür ederim

canım çok teşekkür ederimm üşenmedin bu kadar içten cevapladın sorumu inan çok faydası oldu çok çok saol :)

minnoşum herşeyin çok güzel hele el emeği ola danteller hepsi harşkaa bayıldımmmm hepsineee güle güle kullan ağız tadıyla cnm arkadaşımm

minnoşum herşeyin çok güzel hele el emeği ola danteller hepsi harşkaa bayıldımmmm hepsineee güle güle kullan ağız tadıyla cnm arkadaşımm

Canım canım çoookk saol.. Anneciğim sağosun üşenmemiş örmüş bir sürü, bende şimdi ona süslü bir sandık yaptırıcam ki o an kullanmadıklarım güzel güzel dursun

merhaba çeyizinin hepsi çok güzel Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsincanım ...bende yeni evliyim 11-09-2010 da.. zor ve güzel bi süreç kolay gelsin canım Allah ağzınızın tadını bozmasın...Bişey sormak istiyorum anneler günü için tencere seti alacağım çeyizindeki karaca şule tencere seti (kırmızı olan)hoşuma gitti..ama hiç yorum bulamadım nasıl görünüşü büyüklüğü vs...cevap verirsen çok sevineceğim..internetten alacağım için bakma şansım olmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…