Minikcicegin ceyizleri

valla nerdeyse erkek tarafına alınacak esya bırakmamıssın.. bı mobılyalara gırmemıssın sanırm..
herseyın gayet guzel,ozdılegın mor cıceklı nevresım takımının aynısı bende hatta suan yatagımda serılı... yuksek sıcaklıklarda yıkamamanı onerırım cunku benım kı bıraccık cektı..
acık konusmak gerekırse ınsan nısanlıyken herseyının en guzelı en kalıtelısı en eksıksızı olsun ıstıyor..en ufak detayına kadar dusunuyor,bunun ıcın cıddı bır butce harcıyor..ben 3 aylık evlıyım ve sımdıkı aklım olsaydı şunu şunu almazdım dedıgım o kadar cok sey varkı evımde..tasınırken halımı dusunemıyorum bıle...

genede allah agız tadıyla mutlu gunlerde kullanmayı nasıp etsın.

Canım çok saol güzel dileklerin için.. Nevresime de dikkat ederim

Mobilayaya gelince yatak odasını yatağını bazasını da aldım. daha doğrusu babacığım aldı. Tüm evin perdelerini aldım. Onları buraya eklemedim daha..

Canım biraz da elim mahkum, damat tarafının 1,5 yıl içinde yapacağı 3. düğün olacak. Karşı tarafa çok yüklenemiyorum o yüzden..

Benim taşınmam pek sıkıntı olmayacak, annemin üst katına taşınacam yavaş yavaş taşırım evi..

Bu oyaları nerelerden çıkardın sen annen isyan etmedimi herşey çok güzel tatlım allah ağız tadıyla kullanmanı nasip etsin inşallah

Bu oyaları nerelerden çıkardın sen annen isyan etmedimi herşey çok güzel tatlım allah ağız tadıyla kullanmanı nasip etsin inşallah

hişşt çaktırma tatlım annem kaynanam için nevresim dikiyor çok meşgul farketmedi eheh

saol canım daha geliyor

bende evde bir tek kalabilsem bir açacağım dantel bölümünü ama ( gerçi dantel kullanmayı düşünmüyorum ama olmazsa da olmuyor işte )
güle güle kullan

8 adet

Tepsi örtüsü

Salon takımı 6 adet küçük 8 adet büyük 1 adet masa örtüsü

Büyük parçası ( masa örtüsü)

Daha yıkanmadığı için sandık lekeleri var kızlar kusura bakmayın ağustosta yıkacağım

Son düzenleme:
Son parti ( yatak örtülerini kaçıramadım yakalandım kızlar.. onları da becerebilirsem yarın eklerim )

Salon takımı 2

8 adet

Masa örtüsü

Konsol örtüsü

15 tane de bundan ( napacaksam bu kadar çoğu )

Türk işi ( Çeyizimin en nadide parçası annemin çeyizinden kalma.. kendi işlemiş gençkızken)

Tepsi örtüsü

Teyzemin yaptığı boyama

Son düzenleme:
ne zaman yakalanacak acaba diye merak ediyordum bende her gün bir tanesini kullaırsın artık devamını bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…