:26: normalde bizde de öle ama ben oruç tutarken canavara dönüştüm bu sene her akşam mide fesadı geçiriyodum tabi çoguda su yüzünden
al gülüm ver gülüm yabmışsın bu bayram herkes ne yapcak çok merak ediyorum
selam kızlar sabahtan giremedim çok işim vardı arkadaşlarımgeldi kahve içtik yeni gittiler bugün ne yedim
sabah tost yedim tahıllı ekmekle yaptım yeşil çay
öğlen 1 dilim tahıllı ekmek yarım yeşil biber birazda lor peyniri yedim
akşamda mercimek yemeği ve makarna yicem sonra görüşürüz öptüm
kız biberin yarımımı olurmuş.ay nasıl güldürdün beni. ıyıkı varsın arkadaşım. canım benim ya :)
bende akşam yemeğimi yicem birazdan, birazdan dediğim 17:08 de :)
ben güldürürüm işte böyle
canım charlıston biberi ikiyeböldüm afiyetle yedim aaaaaa üstüme gelme yaaaaa yediğim kadar yazdım
birazdan lesli yapçam hadi sende yap lütfen azda olsa tamammı kuzum?????? ben şimdi lesli yapıp duşa gircem sonra görüşürüz
dün 0,75 mil yaptım. bugun yapabıldiğim kadar yaparım. ama annem sabaha karşı inecek otobüsten, yarın evde temizlik var, ama yinede evi dağınık görmemesi alzım. mutfağım tertemizde, odaları biraz toparlamam lazım.
aman tamam ben senin yarım biberine laf etmiym senden benim çeyrek madlen çikolatama :) :)
vav vvvv çikolata haaaa yakışır bacıma seni gidi seni kaçamak hııııı çeğrekmi gerçekten :18: kızmıcam söyle gerçeği?????????
ben hala kaçamak yapmadım azda olsane zaman yapayım kaçamak laf aramızda canım çok hamburger çekiyor napayım ben minikkim akıl ver bana yada iskende yiyebilirim offff yazdıkça nefsim kuduruyor minikkim napçam ben
günaydın kızlar,
gece kalktım, söz verdiğim gibi yumurtamı yaptım. allahtan 2 dk dedim ha. pişmek bilmedi yaramaz yumurta.
gece 4:15 kahvaltı: 1 dl çavdar ekmeği, 1 kk keçi peyniri, 5 zeytin, 1 katı yumurta,
1 bardak yeşil çay,2 buyuk bardak su.
akşam yemeğim içinde evden yemeğimi getirdim. ıyıkıde getirmişim: işyerinde bezelye varmış. rejimde bezelye yenmez.
akşam: 4 yk zeytinyağlı fasulye, 1 dl çavdar ekmeği, 1 kase cacık.
valla bende senın 11 kg vermene hayranım. :) ya kızlar biz ailecek az yemek yıyoruz. Mıllete bakıyorum bir yemek yıyor bir yemek yıyor. Biz mesela kahvaltıya bikaç çeşit reçel koyarız. Oooooo bize haftalarca gider.ama bazi kişiler o reçeli 1-2 kahvaltıda bitirir. Biz max 2 çeşit yemek yeriz. Hatta annem kızar bize. Ya sundanda yıyın diye, ama fazlasını yıyemeyiz. Ama bir yandanda bizim kadar markete giden yok. Abur cubur okadar çok alıyoruz ki. Evde kocaman bir çekmecemiz var. Içi çikolata dolu.
vav vvvv çikolata haaaa yakışır bacıma seni gidi seni kaçamak hııııı çeğrekmi gerçekten :18: kızmıcam söyle gerçeği?????????
ben hala kaçamak yapmadım azda olsane zaman yapayım kaçamak laf aramızda canım çok hamburger çekiyor napayım ben minikkim akıl ver bana yada iskende yiyebilirim offff yazdıkça nefsim kuduruyor minikkim napçam ben
Ne zamandır gelemedim seni ziyarete kontrole falan :) Kalp vakfının 3 günlük diyetini yapcak mısın kesin ?
çeyreeeek :)vav vvvv çikolata haaaa yakışır bacıma seni gidi seni kaçamak hııııı çeğrekmi gerçekten :18: kızmıcam söyle gerçeği?????????
hot wrapta yok işte o pis kaloriler.bi hamburger menünün 1500 kalori oldugunu bilsen yemek istemezsin bence:):):):)
süper gidiyorsun maşallah...
bir soru: neden rejim yaparken bezelye yenmez? bunu bezelyeyi yeterince bilen bir gıda teknikeri olarak soruyorum sana...
valla canım annem bezelye yenmez der. nıye bılmıyorum. mesela havuc ta yenmez der. ki gercekten şeker deposudur. zaten ben bezelye sevmem. belkide oyuzden hic onemlı değil yani. ıyı miki bu küçük yeşil seyler :))
minikk su an yok heralde musaade varsa ben fikrimi paylaşayım
tavsiyem hamburger yerine buyukçe bir köfte yap, hamburger ekmeğine koy üstüne marul, domates falan, birazcık da kaçamak niyetine ketçap mayonez yanına da artık ayran mı yaparsın bir bardak da kola kaçamagımı o senin beleceğin sey ama en azından kalorisini 700-800 yerine yarısına indirmiş olursun, sahsen fikrim bu yönde ama tabii sen bilirsin:)))
minikk ne güzel menünnn:) ben de senin dediklerin gibi ha bire yiyenlerdenim:d benim menü bugün uçtu gene
bu arada esincan ben hamburgeri falan ya da köfte ekmeği yerken bütün malzemeyi ekmeğin küçücük bi yerine topluyorum bu şekilde hem ısırarak yemek yiyip beynimi kandırıyorumhem de daha sağlıklı oluyor:))
bencede dediğin doğru bunu cumartesi tartılıp sonrada öğlen yemeğimde yicem kesin yicem ben zaten kola hiç sevmem güzelde bir ayran yaparım sanki burger kıng ten almış gibi yerim sağol tatlım güzel fikrin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?