Minikk'in Sevgili Günlüğü :)

kızlar sizce minik 44 kg ya inip incecik bir gelin olabilecek mi?

• Ankete Katılan
    73
Gelelim akşam yediklerime;

1 tabak sebze çorbası, 1 dl çavdar ekmeği

2 küçük mandalina

şimdide açık çayımı içiyorum. Valla normalde corba yanında ekmek yenmez ama başka bişey yemedim. Mandalinada ne biliym bonu oldu. :))

selam arkadaşlar iyi akşamlar bugün burayı ihmallettim ama çok yoğun bir gündü sabah biraz temizlik yaptım akşam için yemek yaptım oğluşumu okula bıraktım hemen kardeşimle çarşıya indik izmirliler bilir kemeraltına indik dehşet bir kalabalık vardı öğlen gittik akşam geldik kuzuma ciciler aldım
bakayım ne yemişim
sabah 2 yumurtadan omlet oğlumla birlikte yedik 1 dilim tahıllı ekmek 1 tane domates yeşil çay
öğlen malum evde değildim kaşarlı simit yedim yanında yeşil çay
akşamda biraz önce yedim nesfit simit yediğim için akşamı çok hafif geççirdim şimdide bitki çayımı içtim çok yorulmuşum ayaklarımın altı sızlıyor spor yapmadım çarşıda gezdim onu spora sayıyorum sizler naptınız arkdaşlar
gerçi iyi kaynatmışsınız ohhhh maşallah

mink im ne kadar istikrarlı gidiyosun...hiç kaçamk yapmıyosun
ben bugün 2 küçük gofret yidimmm

vaovvv minikk harikasınnnn süper olmuş bence:) mandalinanın 2 tanesi 1 porsiyon meyva oluyormuş zaten sıkma canını ara öğün gibi olmuş:)

esincan simit kaşarlı değil de sade olsaydı daha iyiydi sanki ama kemeraltını bilirim orda dolanarak eritmişsindir onu:)

kaşarlı smit kalorili aslında ama hem erken yemen sebebiyle hemde diğer öğünleri hafif geçirmen sebebiyle bi sorun teşkil etceni sanmıyorum gayet güzel bravoo

minikkcim adın gibi minik şeyler yiyorsun çorbanın yanına yediğin bir dilim kepek ekmeği sorun olmamalı bence vucudunuda çok az yemeğe alıştırırsa çok zor zayflarsn canım bana yapılan tavsiyeyii sanada yapıyim yanına bi salata falan yeseydin bari bütün gün oruç tutuyosun nasıl dayanıyosunn yinede alkış sana

mink im bunları yedikten sonra yatana kadar hiç bişe yemiyo musun
nasıl dayanıyon kız,çok az.:26:
bence çorba içtikten 1 saat sonrada.3 4 kaşık yemek yemen lazım.sonrada 1 porsiyon meyva

ohhh hatun gezsin biz butun gun çalışalım. ayıp ama yaaaaa. yediklerini kesın eritmişsindir sen. zaten bişeycik yememişsin be tatlım.

mink im ne kadar istikrarlı gidiyosun...hiç kaçamk yapmıyosun
ben bugün 2 küçük gofret yidimmm

ah ben nelere karsı koyuyorum bir bilseen...

avukatcım, valla akşam eve gelince saat 21:30 gibi bir porsiyon meyve daha yedim. kan şekerim düşmesin diye. birde bugun yarın regl olcam.

biliyorum tatlım ama ıftarda fazla yersem midem bulanıyor ve çok rahatsız oluyor. aslında çok yanlış.salata yaptırmadım işte meyve yedim. yoktu bişey. daha doğrusu aşçı 9 gün tatıl yapıcaz dıye dolapta bişey bırakmamış. malzemede yoktu yani. hatta azcık koftem var dedı. buzluga atmış. onu getirdi. azcık dedıgı seyı ben 3 öğün yerim ayrı. yiyemedim bi garip geldi. sevmıyorum ben dalyan köfte. bizim kangala verdim o görmeden.

mink im bunları yedikten sonra yatana kadar hiç bişe yemiyo musunnasıl dayanıyon kız,çok az.:26:bence çorba içtikten 1 saat sonrada.3 4 kaşık yemek yemen lazım.sonrada 1 porsiyon meyva

valla çorbayı içtim.akşamda 1 porsiyon mandalina daha yedim. amaa babamla kardeşim profiterol yerken ben meyve yedim yani. dolapta birsürü profiterol var ve ben elimi sürmüyorum. byük başarı yanii.

şimdi yatıyorum kızlar. yarın anca akşam girebilirim. eger biryerlere gidenler olursa, herkese şimdiden iyi bayramlar. ben bayramda buralardayım ama sık girebilirmiyim bilmiyorum. ama aksamları görüşürüz inşallah. opuyorum herkesi.
yarında orucluyum kısmetse. gece kalkıcam. ondan sonra mola. :)

Son düzenleme:
günaydın kızlaaar, biraz önce kalktım, önce tartıldım, sonra doğru duşa. birazdanda kuaföre gideceğim. sonra biraz alışveriş,ordanda nişanlıma :) alışveriş dediğim market falan yani. bide aktara gidicem. bakalım yeşil çay vs vs alıcam. çiğ badem arıycam sarıyerde.

kızlar ben fıkrımı değiştirdim bu hedefle ilgili. biraz önce baktımda aynada, göbek diye bişey kalmadı bende. zaten ben düğün koşturmacası, gelinlikti, eşyaydı, denizliye eşya taşımaydı derken o arada 1-2 kılo veririrm gibi geliyor. ben hedefimi 44 den 46 ya çekiyorum.

20.09.2011 50,4
27.09.2011 50,5 ASIL BAŞLANGIC
04.10.2011 49,7
11.10.2011 49
18.10.2011 48,9 :18:
25.10.2011 48,6
29.10.2011 47.9
05.11.2011 47.3

hem herkes 44 u az buldu zaten. allah korusun 44 e ınıp sonra koşturmacada 42 falan olursam vucud dayanamaz. düğün üstü hastalanmamam lazım.

bugun oruçluyum. akşam kayınvalidemde yemekteyim. ama gece kalkamadım kızlar.

Son düzenleme:
canım çok doğru bişey yapmışsın hedefini düşürerek benim çok sevdiğim bi ablanın boyu yaklaşık 1.77 falan kilosu da 64tü. düşün o boya o kilo gayet güzel. sonra bu bir kilo verdi 60a düştü düğün telaşıyla falan 58 oldu. düğünde kimse çok beğenmedi çünkü zayıflıktan burnu upuzun çıktı yanakları çöktü. düğün sonrası eski kilosuna düşünce herkes evlilik yaramış ne güzel olmuşsun demeye başlamıştı:) bence sen de iyi yaptın 46ya çekerek:)

:) saol canım benim. bencede boylesı daha güzel olucak.

akşam yemeğinde kayınvalidemdeydım.
kabak yemeği yapmış bana zeytinyağlı. nişanlımda ızgarada mantar ve sucuk yaptı mangaldı aslında aam kıvırdı. bizim mangal oldu ızgara.

akşam: 4 yk kabak 5-6 tane mantar, 60-70 gr kadar sucuk yedim.

biraz öncede yeşil çay içtim ama aktardan aldıgım yeşil çayı beğenmedim ben yaaa. neyse şimdide 1 bardak limonlu içiym. ben demin bitane hindistan cevizli gofret toplardan yedim. yarın kayınvalideme gidicez de, hem kayınvalideme,hemde nişanlımın amcasına giderken götüiç keimrn 2 şer paket aldım o hindistan cevizli toplardan, onun tadına baktım. :18:

bide bugun çiğ badem aldım. bakalım aralarda yemeği düşünüyorum dısardayken falan.

merhaba minikkim nasılsın canım ve diğer arkadaşlar okadar yoğun bir gündükii anlatamam öncelikle kilomu yazayım çok mutluyum veeeeee 56.8 allaha çok şükür hedefime bişey kalmadı
sabah anneme gittim oğlumu bırakıp kuaföre gittim orasıda kalabalıktı baya bekledim işim bitti
sonrada kabristana biricik babacığımı ziyarete gittik öleli tam 5 yıl oldu onsuz geçen tam beş yıl acısı hala çok taze ben o öldüğünden beri bayramları hep buruk geçiriyorum onu çok özledimmm allah annelerinizi ve babalarınızın acısını göstermesin sizlere tabii vadesi dolan gidicek ama benim babam çok erken öldü ne gelinlerini nede torununun sünetini gördü biz hiç birşeyi istediğimiz gibi yapamadık hep bir yanımız eksikti neyse kusura bakmayın çok hassasın şu an kabristana gittiğim günler böyle oluyorum

bugün çok fazla bişey yemedim
sabah 2 tane pastane poğaçası ama küçüktü ikiside yeşil çay
öğlen 1 tane domates ve salatalık 2 kaşık makarna yağsız ve tuzsuz
akşam yemedim sadece 5 gibi 1 tane tulumba tatlısı attım ağzıma okadar canım çok çekmişti küçücüktü oda
HEPİNİZİN BAYRAMINI KUTLARIM SEVDİKLERİNİZLE NİCE BAYRAMLAR GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE HEPİNİZİ ÖPERİM ARKADAŞLAR

canım benim mekanı cennet olsun sevgili babacığının..

azcık yemek yemişsin ama ya. akşam niye bişey yemedin hayatım ya? benim 46 için ne diyorsun esincim?

bu arada maşşah hedefe bişey kalmamıs tatlım.. harika gidiyorsun.

tatlım kesinlikle çok doğru bir şey yapmışsın hedefini biraz çekerek düğüne kadar böye gitsin dediğin gibi telaştan koşuşturmadan zaten istesenden alamazsın ben düğünden önce 54 kiloydum nikahımın kıyıldığı gün 50 kiloydum tebrik ederim çok doğru bir seçim seni kocaman öpüyorum ama yinede dikkat et lütfen fazla kaçırma lütfen kaçamaksız bir bayram geçiririz inşallah

valla şimdi mutfakyaız. yarın nişanlım ve aılesı bıze gelıcek. annem döktürmüş.
kıymalı, peynirli,ıspanaklı börek. yani 3 çeşit börek yapmış.
sekerpare, kakaolu muhallebili kremşantili bi tatlı,
yaprak sarma, amerikan salatası, acılı ezme.

of of nası dayancaz hayatım ya. :18: fazla kaçırmıycaz.

MİNİKKİM ne diyosun sen şu yazdığın herşete bitiyorum kıymalı börek hariç allahım bu nasıl adalet ben kendime söz verdim asla böyle şeyler yemiycem diye bayramı asla kilo almış bir şekilde sonlandırmak istemiyorum offfffffffffffffffff ooooffffffffffffffffffffffffffffffff allahım dayanma gücü verrrrrr

oyyy oyy minikim işin zor yahuu ama dayanırsın sen çok istikrarlısın. ben de bugün bi kaçamak yaptım ki sorma baya bi patlamış mısır yedim o lanet şey de nasıl gidiyor bu sabah 70.9 çıktım tartıda mutluyum siz olmasaydınız yapamazdım:)

kızlar bayramda kilo almayalımda, verme derdinde değilim. belki bayramdan sonra kalp vakfı dıyetı yaparız. gamze beraber yaparız diyordu ama bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…