Minikk'in Sevgili Günlüğü :)

kızlar sizce minik 44 kg ya inip incecik bir gelin olabilecek mi?

• Ankete Katılan
    73
Canım Allah kabul etsin.Bende gece kalkıp yemeni tam anlayamamıştım.Buarada rejim yapmadan düğün telaşından zayıflandığını evlenen arkadaşlarımdan biliyorum.Hatta gelinliğini aalacaksın sonra düğünden bi kaç gn önce bi giyceksin bollaşmış:) Stresten heyecandan falan insan bi deri bi kemik kalıyor.Ayrıca zaten zayıfsın sen hem sebze hem tavuk yemende hiç bi sakınca yok bence:) hemde fırındaymıs ye gitsin önemli olan yemeklerin suyunu tüketmemek.Yemeği çatalla balık avlar gibi yemek gerekiyor.

tabı daha esya bakmalar var gelınlık kosturmacası var. farkındayım o telasla kg kaybı olcağınında.

akşam yemekte: 4 yk pırasa, 1 baget tavuk,1 dl çavdar ekmeği yicem.

eve gidincede meyve ve yogurt yerim.

valla sende bu irade varken hayatta almazsın ben oruç tutsam hayatta bu kadarcık az şeyle doymam menün çok güzelmiş ama 4 yk kaşıgı az değilmi canum

hahaha pembepalto ben de böyle yiyorum millet gülüyor bana bazen çok komik oluyor ama sağlık ve güzellik için herşey yapılırr:)

vaovv hakikaten azmışş ama tabi aslında yemek yemek de uyku da göreceli kavramlar iradeye bağlı yetecek diyorsan vücudun yetiriyor. bu arada minikk senin yerinde olmak isterdimmm gelinlik falan ne güzelll:)

valla sende bu irade varken hayatta almazsın ben oruç tutsam hayatta bu kadarcık az şeyle doymam menün çok güzelmiş ama 4 yk kaşıgı az değilmi canum

ben diyet yapmasamda öyle fazla yemek yıyemem ki canım. beni mahveden şey: tatlılar, çikolatalar, hamur işleri.

ben diyet yapmasamda öyle fazla yemek yıyemem ki canım. beni mahveden şey: tatlılar, çikolatalar, hamur işleri.

sanırım bütün bayanlarda aynı dert var:) ben hiç erkeklerin ay canım profiterol çekti ertesi gün ay canım ekmek kadayıfı çekti üstüne ay canım dondurma çekti dediğini duymadım bizler papağan gibi hergn canımızın tatlı çektiğini söylüyoruz:)

valla benim babam bir oturusta yarım kg profıterolu hiç nefes almadan yer. Ertesi gun üstüne bir yarım kg daha yer.
Bizim burda dilek pastanesi diye bir pastane var. Hayatında bu kadar güzel profıterol yememişsindir. Yarım kıloluk kaplarda satıyor. Bız herhafta 1,5 kg alıyorduk. Artık bıraktık. Ama şimdide açık büfe kahvaltısı varmiş. Ye yıyebıldıgın kadar kahvaltı-tatlı. Ababm gidelim diyip duruyor. Baba dıyorum rejımdeyım :) ama aklımda kalmıyor değil hani.

kesinde kilo almıyodur ama sen bikaç gün takılsan babanla sonra iki üç ay diyetle uğraşman gerekir:)

kesinde kilo almıyodur ama sen bikaç gün takılsan babanla sonra iki üç ay diyetle uğraşman gerekir:)

valla suan 8-9 aylık bir göbeği var gibi düşün Babam evlendiğinde 55 kg falanmış. Takım elbise bulamadık dıyor annem. Seneler içinde annem 78 kg yapmayı başardı babamı :)

HATTA 30-35 TYAŞLARINDAYKEN GİYDİĞİ,ALMANYADAN ALDIGI BIR HIRKASI VAR. HALA YENI ALINMIS GIBI. ONU SENELERDIR BEN GIYIYORUM. DÜŞÜN YANİ OKADAR ZAYIFMIŞ.

Son düzenleme:
valla suan 8-9 aylık bir göbeği var gibi düşün Babam evlendiğinde 55 kg falanmış. Takım elbise bulamadık dıyor annem. Seneler içinde annem 78 kg yapmayı başardı babamı :)

benim babamın da bir göbeği var görseniz sırf kas o yüzden de eritemiyor arkadan bakınca çocuk gibi önden kocaman bi göbek acayip takıktır her gün spor yapar yemesine dikkat eder. ben tembel olduğum için sadece yemeden kısarak zayıflamaya çalışyorum spor yapamıyorum.

eeeee meetebolizmada artık pes etmiş banane yavaş çalışcam alsın kiloları cok yiyo demiş oda haklı:)

günaydınlar
naber minikkim
sabah giremedim nette sorun vardı
şimdi halloldu herhalde kahvaltıda tahıllı ekmekle tost yedim yanında yeşil çay
öğlen nesfit yicem
akşamda hiç bilmiyorum yiyince yazarım tatlım mide küçüldü herhalde artık mecburiyetten yiyorum canım bişey yemek istemiyor
güçten düşüp hasta olmıyım diye yiyorum veee dün çok güzel şeyler duydum arkadaşlarda zayıfladığım artık çok belli sırrın ne diye sordular dün anılı okula götürdüm okul arkadaşlarının anneleri siz çok incelmişsiniz çok yakışmış bu haliniz dediler sırrımı sordular bende sağlıklı besleniyorum dedim çok güzel sözlerdi bunlar kızlar özlemişim zayıf halimi minikkim sen motive ettin beni iyiki varsın eni seviyorum arkadaşım

hii ne güzel esincan:) ben de şimdi insanların bakıp bakıp sessiz kaldığı durumdayım kilo alınca

aman mink iim sakın yapma
senin yaıznı okurken yeminle canım çekti...
biraz dayan istedimiz kilo ya inince....
babanla bi haftasonu kahvaltısı yaparsınız

ne kadar güzel yazmışssın yaaa...
umarım banada birileri ne kadar zayıflamışssıın der...

ne kadar güzel yazmışssın yaaa...
umarım banada birileri ne kadar zayıflamışssıın der...

diycek arkadaşım hiç merak etme bunu birlikte başarıcaz ben neler çektim bu kilolardan anlatamam istediğim hiç birşeyi giyemezdim ama istediğim herşeyi yerdim mc donald buger king dönerler oooooo say say bitme tatlılar börekler sonra birgün eşim bana sen iyice şiştin bu halde benden başka kinse beğenmez seni dedi şakada olsa başımdn aşşa kaynar sular indi ve burayıda farkedince başladı zayıflama macerası böyle canım kısacası şimdi çok şükrediyorum bu duyguyu isteyen herkez yaşasın inşallah

saol canım benim. Bende seni sevıyorum canım arkadaşım. Ne kadar güzel değil mi o sözleri duymak. Umarım birdaha hiç kg almayız. Bir ara absolutun gunluguydu sanırım. şişman hamile kalmak istemiyorum demisştin sanırım. Varmı öle bişey. Yoksa izmire gelince seneye bebek severmıyız? Belkide yanlıs hatırlıyorum. Ozaman bukadar ayırt edemiyordum herkesi.karıştırıyor olabilirim.

aman mink iim sakın yapma
Senin yaıznı okurken yeminle canım çekti...
Biraz dayan istedimiz kilo ya inince....
Babanla bi haftasonu kahvaltısı yaparsınız
yok canım yapmam. Ben 44 olmadan hiçbirşey yapmam. Ama 44 oldugum gun ole bı zıyafet çekicemki.. 45 olup yine 44 e düşücem herhalde hahahhahaa

valla o şakayla karışık sözleri dikkate almak lazım şekerim. Inan bana erkekler kilolu kadın ıstemıyor. Bazıları balık etlı sevebılıyor ama abartmamak lazım. 10 yıllıkta evli olsan, 20 yıllıkta evli olsan allah korusun bır saglık problemınden kaynaklana hormonal bozukluktan ,kullanılan ilactan falan kılo almadıysan. Dikkat etceksın arkadaşım bu kadar basit. Erkekler anında kayıverır valla bir güzele. :18:

ay valla kendim zayıflamışım kadar sevindim azminden en çokta başarından dolayı seni tebrik ediyorum ne kadar zamanda verdin bu kilocukları darısı başımıza senin adına çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…