ay valla kendim zayıflamışım kadar sevindim azminden en çokta başarından dolayı seni tebrik ediyorumne kadar zamanda verdin bu kilocukları darısı başımıza senin adına çok sevindim
minikkim yanlış hatırlamıyorsun canım nasipse 2 çocuğu düşünüyorum ama bu sene değil yaz sonu gibi hamile kalmayı istiyorum önce evi değiştircem sonra zayıflığımın tadını çıkarmak istiyorum nasipse tabii zaman ne göstercek bilmiyorum allah hayırlısını nasibetsin inşallah hepimiz için
günlüüüüük sana söz, akşam leslie yapıcam. hemde sülümanı seyrederken. kaç gündür leslie falan yapamıyorum.HEMDE 3 MİL YAPICAAAM
Böyle sapasağlamken yap işte bak ben hastayım pilatese bile gidemedimZaten bunalımdayım da:'(
günlüüüüük sana söz, akşam leslie yapıcam. hemde sülümanı seyrederken. kaç gündür leslie falan yapamıyorum.HEMDE 3 MİL YAPICAAAM
gamzedd ne oldu moralin nie bozuk canım...
lesli mesliiii hak getire
bu hafta temizlikle geçer,sonrada bayram annemlerde olurum(bayramdan çok korkuyorum ,kesin bozarım diyeti:18:)
bayramdan sonra bende başlarım leslie
senin ortam rahat herhalde mink im, tek başına mı oturuyon...
Kİlk veremiyorum canım ya daha ne olsun
iyi akşamlar kızlar keyifler nasıl????
ben şimdi yeşil çayımı aldım elime attım kendimi buraya eşimin işi varmış biraz geç gelcek bende oğluşumla oturuyorum gündüz biraz temizlik yaptım perdeleri falan yıkadım malum bayram önümüz gerçi bizler küçüğüz bize gelen yokta adet yerini bulsun diye yapıyorum işte birazda spor yaptım nasıl yorulmuşu yaaa her yerim ağrıyor bu arda akşam yemekte 2 yumurtadan menemen yaptım yanında 2 dilim tahıllı ekmek ve 1 kase yoğurt yedim şu menemeni çok seviyorum ben hele biberi ve domatesi taze ve doğalsa bizim manavın sebze ve meyvaları çok taze
minikkim yaptınmı lesli canım çok eğlenceli diğmi?????? dans eder gibi keşke yakın olsakta birlikte yapsak ayyy çok zevkli olurdu
inşallah bir gün nasip olur
slm tatlım günlüğünün son 10-12 sayfasını falan okudum super gidiyorsun az verdim diye uzulme bnce senin kilonda olan biri için o bile fazla... inşallah bu azimle sen düğüne kadar ideal kilonda olursun...
bn de bugun yaptıklarımın pişmanlığını yasarken bi sunger çektim kendime herseye sıfırdan baslıyormus gibi yoksa kafaya taktıkca takarım...
birazdan yatacagım ama sana sözümü tutmak istedim, en azından topiğin yarısı kadarını okudum...
yatmadan once en azından 5dk suren leslie yapayım diyorum az da olsa ne yapsak kâr...
yazdıklarını okudukça biraz daha iyi oldum motivasyonum yukseldi birazcık...
Allahın izniyle başaracagız...
iyi geceler..
sevgiler...
:18:minikim gene azıcık yiyeceksin ben acıkıyorum listene bakınca, azmine hayranım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?