Minikk'in Sevgili Günlüğü :)

kızlar sizce minik 44 kg ya inip incecik bir gelin olabilecek mi?

• Ankete Katılan
    73
ay valla kendim zayıflamışım kadar sevindim azminden en çokta başarından dolayı seni tebrik ediyorum ne kadar zamanda verdin bu kilocukları darısı başımıza senin adına çok sevindim

teşekkür ederim canım yaklaşık 1 ay 2 haftdır diyetteyim zaten ilk haftalar ödemi attı vücudum sonrada işte gitmeye başladı kilolar daha var inşallah onlarda gidicek hepimizin fazlalıkları gider inşallah bir an evvel arkadaşım hiç kolay olmuyor ama sonunda o güzelim pantolonları giyimek var gözümün önüne giyimek istediğim kıyafetler geldikçe dahada çok sarılıyorum diyetime güzel sözleriniz için hepinize çokkkk çokk teşekkür ederim iyiki varsınız

minikkim yanlış hatırlamıyorsun canım nasipse 2 çocuğu düşünüyorum ama bu sene değil yaz sonu gibi hamile kalmayı istiyorum önce evi değiştircem sonra zayıflığımın tadını çıkarmak istiyorum nasipse tabii zaman ne göstercek bilmiyorum allah hayırlısını nasibetsin inşallah hepimiz için

eveeet saat 5 oldu. ben yemeğe kaçar.

akşam: 4 yk pırasa, 1 baget tavuk,1 dl çavdar ekmeği

utanıyorum valla diyet:36.gün olmuş. giden kg:2.6

bayramda bişeyler yapmam lazım benim.

hayırlısı olsun hayatım. umarım hersey istediğin gibi olur tatlım.

günlüüüüük sana söz, akşam leslie yapıcam. hemde sülümanı seyrederken. kaç gündür leslie falan yapamıyorum.HEMDE 3 MİL YAPICAAAM

günlüüüüük sana söz, akşam leslie yapıcam. hemde sülümanı seyrederken. kaç gündür leslie falan yapamıyorum.HEMDE 3 MİL YAPICAAAM

Böyle sapasağlamken yap işte bak ben hastayım pilatese bile gidemedim Zaten bunalımdayım da:'(

lesli mesliiii hak getire
bu hafta temizlikle geçer,sonrada bayram annemlerde olurum(bayramdan çok korkuyorum ,kesin bozarım diyeti:18:)
bayramdan sonra bende başlarım leslie
senin ortam rahat herhalde mink im, tek başına mı oturuyon...

annem bu hafta ankada anneannemin yanında. biz evdeyiz. ben,babam,kardeşim. valla bulaşık makınesını bosaltmam lazım. sahura kalktıgım zaman calıştırmıstım. evden cıkana kadar bitmişti. şimdi onu boşaltmam alzım. leslie yapmam lazım. önce leslie yapsam? fazla geç olmadan..

Kİlk veremiyorum canım ya daha ne olsun

valla canım bende veremiyorum. sen dedıgımı yapıp terledın mı bakıym?

iyi akşamlar kızlar keyifler nasıl????
ben şimdi yeşil çayımı aldım elime attım kendimi buraya eşimin işi varmış biraz geç gelcek bende oğluşumla oturuyorum gündüz biraz temizlik yaptım perdeleri falan yıkadım malum bayram önümüz gerçi bizler küçüğüz bize gelen yokta adet yerini bulsun diye yapıyorum işte birazda spor yaptım nasıl yorulmuşu yaaa her yerim ağrıyor bu arda akşam yemekte 2 yumurtadan menemen yaptım yanında 2 dilim tahıllı ekmek ve 1 kase yoğurt yedim şu menemeni çok seviyorum ben hele biberi ve domatesi taze ve doğalsa bizim manavın sebze ve meyvaları çok taze
minikkim yaptınmı lesli canım çok eğlenceli diğmi?????? dans eder gibi keşke yakın olsakta birlikte yapsak ayyy çok zevkli olurdu
inşallah bir gün nasip olur

aaaaay başladım ama suluman agır bastı. nasıl sıkıldım. hıc canım istemiyor. ayakkabılar bile fazla geldi ayağıma. sıcak bastı. aaay affet beni günlükk. sana söz vermiştim ama tutamadım. hiç tadım yok.
ara olarak: 1 küçük boy elma, 1 ince dilim ayva yedim

yatmadan önceki süyümüde yoğurt olarak yedim. şimdi bulaşık makinesini boşaltıcam.

kızlar ben yatıyoruuum.gece kalkıcam. ve kendime yumurta yapmayı düşünüyorum. katı yumurta, 2 dk da olur zaten. daha tok tutuyor beni yumurta.

herkese iyigeceleeeeeeeeeer öpüyorum kocamaaaaan.

slm tatlım günlüğünün son 10-12 sayfasını falan okudum super gidiyorsun az verdim diye uzulme bnce senin kilonda olan biri için o bile fazla... inşallah bu azimle sen düğüne kadar ideal kilonda olursun...
bn de bugun yaptıklarımın pişmanlığını yasarken bi sunger çektim kendime herseye sıfırdan baslıyormus gibi yoksa kafaya taktıkca takarım...
birazdan yatacagım ama sana sözümü tutmak istedim, en azından topiğin yarısı kadarını okudum...
yatmadan once en azından 5dk suren leslie yapayım diyorum az da olsa ne yapsak kâr...
yazdıklarını okudukça biraz daha iyi oldum motivasyonum yukseldi birazcık...
Allahın izniyle başaracagız...
iyi geceler..
sevgiler...

günaydın tatlım. gittikçe kalabalıklaşıyoruzve ben bu duruma çooooooook seviniyorum. hep gel olur mu? valla teşekkür ederim. umarım sıkılmadan okumussundur. hepberaber okadar güzel zayıflıycaz ki, herkes birbirinden destek alıyor burda. ve ben hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. beni yalnız bırakmadığınız için.

evet bak ne güzel sünger çekmeyi bilmek alzım. ah vah rejım bıttı gıttı deyıp ustune oturup 1,5 iskender yememek lazım. harika. bunu başarmak önemli. arada tabkı kaçamak olcak. öenmli olan hergün yapmamak.

günaydın kızlar,

gece kalktım, söz verdiğim gibi yumurtamı yaptım. allahtan 2 dk dedim ha. pişmek bilmedi yaramaz yumurta.
gece 4:15 kahvaltı: 1 dl çavdar ekmeği, 1 kk keçi peyniri, 5 zeytin, 1 katı yumurta,

1 bardak yeşil çay,2 buyuk bardak su.

akşam yemeğim içinde evden yemeğimi getirdim. ıyıkıde getirmişim: işyerinde bezelye varmış. rejimde bezelye yenmez.

akşam: 4 yk zeytinyağlı fasulye, 1 dl çavdar ekmeği, 1 kase cacık.

:18:minikim gene azıcık yiyeceksin ben acıkıyorum listene bakınca, azmine hayranım

:18:minikim gene azıcık yiyeceksin ben acıkıyorum listene bakınca, azmine hayranım

valla bende senın 11 kg vermene hayranım. :) ya kızlar biz ailecek az yemek yıyoruz. Mıllete bakıyorum bir yemek yıyor bir yemek yıyor. Biz mesela kahvaltıya bikaç çeşit reçel koyarız. Oooooo bize haftalarca gider.ama bazi kişiler o reçeli 1-2 kahvaltıda bitirir. Biz max 2 çeşit yemek yeriz. Hatta annem kızar bize. Ya sundanda yıyın diye, ama fazlasını yıyemeyiz. Ama bir yandanda bizim kadar markete giden yok. Abur cubur okadar çok alıyoruz ki. Evde kocaman bir çekmecemiz var. Içi çikolata dolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…