Minikk'in Sevgili Günlüğü :)

kızlar sizce minik 44 kg ya inip incecik bir gelin olabilecek mi?

• Ankete Katılan
    73

canım sorma yahu bizim tartı da öyle aptal mı ne. ama senin kilon zaten az olduğu için çok uzun zaman alır kilo vermen. çünkü aslında eminim kilon ideal kilon:)

Son düzenleme:

tatlım annen işini biliyor ne diyim:)
havuçta şeker oldugu dogru, dikkatli kullanmak gerekiyor ama bu demek değil ki hiç yenmeyecek sonucta içindeki şeker normal beyaz şeker gibi rafine değil tamamen doğal glikoz içeriyor.. bnm de dikkatli yemem gerekiyor cunku içinde sodyum varmış malum tuz yemiyorum bn...
bezelyede de glikoz vardır ama küçük boy bezelyede eğer biraz şişmiş, büyümüş bezelye yersen onun glikoz oranı düşük karbonhidratı yüksektir ki bu daha dezavantajlı bi durum... bizim soğukta saklama ve dondurarak muhafaza isimli bir dersimiz vardı orda işlemiştik ayrıntılı olarak. hocamız küçük boy olanları tercih edin ama Türkiye'de genelde orta boy vardır o da yenebilir en azından saf karbonhidrat değil en buyuk boylar gibi derdi (konserve olarak satılan bezelyeler orta boy yani buyuk değil pazardakiler buyuk olabiliyor ne zaman koparıldıgına baglı...)
aynı zamanda içerisinde yağ da var hani kurumaya başlar ya biraz buruşuk olur o zaman yag artmış demektir ama yine de saglıklıdır...

rica ederim hoşuna gittiyse ne mutlu...
kızlar bna her konuda sorabilirsiniz bildiğim kadarıyla yanıtlarım...
sevgiler...

bu saatte günaydın denmez dimii herkese tünaydııın.

gece kalktım, saat 04:10 da

kendime beyaz peynirli omlet yaptım. mis gibi oldu valla. aslında normalde kaşarla yerdim hep ama beyaz peynir çekti canım. çokda yakıştılar birbirlerine :)

1 yumurta- yarım kk keçi peynirinden yapılmış omlet,
1 dl çavdar ekmeği
5 zeytin
yarım kk keçi peyniri
1 bardak süt

gayet sağlam bir kahvaltı olmuş dimi?

yalnız akşam için yemek getirmeyi unutmuşum.

işyerinde de patlıcan musakka var. kızartma olduğu için yiyemem.

akşam: sebze çorbası,1 kase yoğurt, ama bunun yanına mutlaka biraz tavuk mavuk yaptırmam lazım yani. neyse ayarlarım bişeyler :)

valla günaydın tünaydın hiç fark etmez daha kendi sayfama yazmadan seninkini açtım bn de şimdi yazcam:)))
maşallah hem oruç hem diyet iyi gidiyorsun Rabbim kabul etsin, diyet için de güç kuvvet versin cnm...

valla günaydın tünaydın hiç fark etmez daha kendi sayfama yazmadan seninkini açtım bn de şimdi yazcam:)))
maşallah hem oruç hem diyet iyi gidiyorsun rabbim kabul etsin, diyet için de güç kuvvet versin cnm...

:) oruc ıyı gıdıyorda. Yüce rabbim sabrını çok güzel veriyorda. Diyet için aynısını söyleyemiycem. Sabah tartıldım.47,8 çıktım. Esas tartılma günüm yarın ama fark eden bişey olmaz yani. Geçen haftadan bu yana, hem oruc hem dıyet oldugu halde 100 gr fark var. :18: Ki siz hepiniz biliyosunuz benim neler yediğimi. Kesinlikle bozmadım yani.

Son düzenleme:

canıkm bozma moraliniii:) gidecek kilolarrr. bu arada kahvaltın da akşam için planladıgın yemeklerşn de çok güzel bence:) oruç tuttuğun için hatta kahvaltın çok çok .ok normal:)

canıkm bozma moraliniii:) gidecek kilolarrr. Bu arada kahvaltın da akşam için planladıgın yemeklerşn de çok güzel bence:) oruç tuttuğun için hatta kahvaltın çok çok .ok normal:)

şeytan diyor ki, otur bir kutu çıkolata ye. Sonra karnıma bakıyorum. 2,5 kg da bile acayıp farketti. Sakın bırakma kendını dıyorum. Pis şeytan.

Nası direniyorum yani.

Son düzenleme:
Kızlar yarın iftar için nişanlım kısmetse bana mangalda mantar,sucuk yapıcak. Ben ona geçen hafta aaa mangalda mantarda nasıl oluyomus dedim. Aa hiç yemedin mi dedi. Ben sana yaparım dedi. Kayınvalidemde kabak yemeği yapıcak. Yarın yaşadım yani. Sucugu az yicem tabıkı.

kabak ve mantar zaten bişey yapmaz sucuğu da belli ölçülerde tutarsın bakarsın ertesi güne kilo bile vermiş olursun hem de miden bayram eder:))

işte normalde 30 -30 gunluk 60 gr et hakkım var. onu geçmem yani :)

tatlım iyi gidiyorsun sıkma canını kendini ztn alıştırmışsın ya bu düzene ondan zorlanıyor vucut ama sende bu gayret varken başarırsın Allahın izniyle...
sana nişanlınla guzel bir yemek diliyorum..
kendine iyi bak...
iyi bayramlar...

minikk sana bişey itiraf ediyimmi 50 liko olsam patlayana kadar yemek yerdim:)
hahhhahaha yok yok yazpmazdın bılıyorum ben :))

saol canım teşekkür ederim. sizler bana öle destek oluyorsunuz ki...

çok istikrarlıyım taviz vermem diyorsun yani ve doğrusunu yapıyorsun alkışşş canım:)

sizin destegınız olmasa bukadar ıradeli olamazdım sanırım.

şeytan diyor ki, otur bir kutu çıkolata ye. Sonra karnıma bakıyorum. 2,5 kg da bile acayıp farketti. Sakın bırakma kendını dıyorum. Pis şeytan.

Nası direniyorum yani.

peki ben neden direnemiyorum yaaa dayanamıyorum çikolataya 1 haftadır aynı kilodayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…