o nasıl bi diyet canım?
1. GÜN
Sabah : Sade kahve/çay, yarım greyfurt, 1 dilim tost ekmeği, 2 çorba kaşığı fıstık ezmesi
Öğle : Yarım tabak ton balığı, 1 dilim tost ekmeği, kahve, çay ya da soda
Akşam : 2 dilim et, 1 tabak yeşil fasulye, 1 elma, 1 kase vanilyalı dondurma
2. GÜN
Sabah : 1 yumurta, yarım muz, 1 dilim tost ekmeği, sade kahve/çay
Öğle : 1 tabak lor peyniri, 3 tuzlu kraker
Akşam : 2 sosis, 1 tabak brokoli veya karnabahar, yarım tabak havuç, yarım muz, yarım tabak vanilyalı dondurma
3. GÜN
Sabah : 5 tuzlu kraker, 1 dilim çedar peyniri, 1 elma, sade kahve/çay
Öğle : 1 katı yumurta, 1 tost ekmeği
Akşam : 1 tabak ton balığı, 1 tabak karnabahar, yarım kavun, yarım vanilyalı dondurma
aslında çok mantıksız ama :)) babam dıyorkı seb vunla kilo alırsın :)
günaydııııııııııın kızlaaar, herkese iyi bayramlaaaar...
sabah 9:30 kahvaltı
1 yumurta ve yarım kk keçi peynirinden yapılmış omlet, 1 dl çavdar ekmeği, 1 yeşil çay
ara: 1 madlen çikolata, 10 tane çiğ badem
öğle: yok
ara:yok
akşam: allah ne verdiyse dayancaz :))) şaka şaka ama normal yemek olmadıgı misafır geleceği için, dolma vs borek falan var yemekte. azcık azcık yicem. o nedenle ögle yemek yemiyeceğim.
akşam neler yediğimi yazarım. :18:
öğle yooooook ara yoooook dedik ama yalan oldu.
kayınvalideme gittim 2 dolma, 1 börek, 1 baklava yedim. sonra komsu ev baklavası yemek durumunda kalıp, çıkolatalarında tadına bakıncaaa.
neyse eve geldik,
3 dolma, yarım dilim ıspanaklı börek yedim.bir ısırıkta kıymalı börek yedim. 2 soda içtim. sırf mide bulantımı bastırsın diye.
ölüyoruuuuuuum, nasıl bir mide bulantısı anlatamam. yarın hiçbişey yeiyceeem
3 gün bişey yemesem yıne geçmez midem. öööggggggg
boyun kaç canımbaktım absolut'un günlüğünü bayağı bı meşgul ettik. kendi günlüğümü açıym dedim.
aslında ben bır hafta once başladım dıyete fakat arkadasıma gıttım noddle yapmış. kıramadım annem browni yapmış dayanamadım. iş yerinde aşçı börek yapmış, merak ettim tadını. çünkü yeni değişti, nişanlımın annnesiyle buluştuk. suffleden nolcak derkeeeen, bır haftada ne aldım ne verdım. en azından almadıgıma şükrediyorum.ama bugun kesin olarak abur cuburdan uzak durmaya karar verdim ve sıkı bır dıyet beni bekliyor tabi sizlerin desteğiyle...
suanda 50,4 kg yum. hedefim 44 kg olmak. 36 bedenim fakat 34 beden olmam lazım eskisi gibi. kısmetse mayıs ayında düğünüm var ve o gelinliğin içine incecik girmeliyim. tabiki balayınıda unutmayalım :)
sabah kahvaltımı yaptım. sutumu içtim. çooook açık şekersiz cay içtim.
kahvaltıda ;
bır dılım kepeklı ekmek üzerine zeytin ezmesi ve labne peynir,
domates salatalık.
1 çay bardağı süt içtim.
öglen ve akşam içinde dun akşam yaptığım mantar corbası, yogurt ve iş yerimde çıkıcak olan taze fasulyeyi yemegi planlıyordum :) tabıkı taze fasulye kılçıklıydı ve yiyemedim. mecbur sebsesiz idare edicez. bende küçük küçük 5 tane erik yedim.
ve yatana kadar 3 porsıyon meyvee. bırı 10 da bırı 16 da bırı 22 gıbı.
evet saat 16 oldu bile meyve molası, birazdan açık çayımda gelir. :))
lütfen desteklerinizi esirgemeyin..
selam kızlar bakıyorumda herkez kaçamak yapmış bilhassa sen minikkim naptın böyle bee resmen miden bayram etmiş kuzum ben hiç kaçamak yapmadım ister inanın ister inaane nmayın sadece dün öğlen yemeği saatimde kayınvaldemdeydim 2 tane poğaça yedim o yapmış kendimi zor tuttum ama tuttum sadece biraz moralim bozuk oda eşimin akrabaları çok üzdü beni ben çok zayıflamışım kesin hasta olurmuşum çok incelmişim zayıflık hastalığına yakalanırmışım bırakçakmışım bu diyeti dün hepsi doldurdu eşimi ve biz çok kavga ettik ben kendimi çok iyi hissediyorum diyorum anlamıyorlar ben proteğinimi alıyorum sebzemi yiyorum sadece zararlı şeyleri hayatımdan çıkardım diyorum bilhassa kayınvaldem ikide bir bırak şu rejimi diye diye sinir etti beni bayramımı rezil ettiler ama canım kardeşim ve annem veee arkadaşım çok güzül şeyler söylediler moral oldu biraz diyorlar resmen genç kız gibisin kimse sana doğum yapmış demez diyorlar
ayyy ben de dün 2 sarma kaçamak yapmıştım hihihih:) yine biraz patlamış mısır yedimm:) yalnız değilsiniz kızlaaar. bu arada kilo çizelgem 2 kilo gitmiş gösteriyor ama 70.5 yazdım kabul etmedi. ben artık 70 kilo 500 gramım ve hepsi sizin sayenizde iyi ki varsınızzzzzzzzzz:)
1.54 canım. ama ben hedef kılomu değiştirdim. 46 bundan sonra hedef. 44 değil :)boyun kaç canım
selam kızlar bakıyorumda herkez kaçamak yapmış bilhassa sen minikkim naptın böyle bee resmen miden bayram etmiş kuzum ben hiç kaçamak yapmadım ister inanın ister inaane nmayın sadece dün öğlen yemeği saatimde kayınvaldemdeydim 2 tane poğaça yedim o yapmış kendimi zor tuttum ama tuttum sadece biraz moralim bozuk oda eşimin akrabaları çok üzdü beni ben çok zayıflamışım kesin hasta olurmuşum çok incelmişim zayıflık hastalığına yakalanırmışım bırakçakmışım bu diyeti dün hepsi doldurdu eşimi ve biz çok kavga ettik ben kendimi çok iyi hissediyorum diyorum anlamıyorlar ben proteğinimi alıyorum sebzemi yiyorum sadece zararlı şeyleri hayatımdan çıkardım diyorum bilhassa kayınvaldem ikide bir bırak şu rejimi diye diye sinir etti beni bayramımı rezil ettiler ama canım kardeşim ve annem veee arkadaşım çok güzül şeyler söylediler moral oldu biraz diyorlar resmen genç kız gibisin kimse sana doğum yapmış demez diyorlar
slm minikim nasılsın
cnm yaaa özledim sizleri gecmişi biraz okudum
kilon 47ye düşmüş galiba harika kaldı 3 kilocuk!!!!!
eve gidince hepsini okucam bna gelince diyet falan yattı gitti!!!!
inşallah dua ediyorum da kilo almamışımdır
gerçi evde fırsat buldukca muzikle kendimce leslie hareketleri yapıyorum dun mesela yarım saat yaptım kesintisiz hatta kalçamm bile agrıyordu...
neyse artık eve dönünce devam etcem özledim ya sizle yazışmayı...
bu arada bayramınız mubarek olsun, etleri fazla kaçırmayalım da kilo olarak dönmesin sonra:)))
bayramın 2. günüü pazartesi
sabah: kahvaltı yok
ara: 15 tane çiğ badem
öğle: 2 sarma, 2 çatal kavurma
ara: yok
akşam: 1 mercimek köfte, 20 gr kadar kavurma, 1 yk pilav, 2 baklava
ara:2 dilim armut
ara: 2 dolma, 1 kase patlamış mısır.
misafirliğe gittiğimiz için 2 tane çikolata yedim. ay bu ara yediğim çikolatanın hesabını tutamıyorum zaten.
bayramın 3. günü buguuuuuuuuuuun
sabah 11:00 : 1 yumurta, 2 zeytin, 3 ince dilim sucuk. EKMEK YOOOOK
akşam: 17:40 yarım çavdarlı sandviç arası tavuk, 8-10 tane patates kızartması, 1 bardak ice tea
eve gelince: 3 tane minik çikolata.
kızlar bugun regl oldum. çikolata istiyoruuum.
suan cola zero içiyoruum.
çok kötü şeyler yaptım amaa telafi edicem.
hiç yemiiyoduk ya iki tane minik çikolata yedikk diye vicdan azabı çekiyoruz:) hatta ben vicdandan çok size vericeğim hesapları düşünüyorum sonuçta iki tane çikolata iki tane sarma yediysen onlarıda sabah kahvaltısınnda ya da dier öğünlerde az yiyerek dengeliyosun merak etme :) bence kilo almıyoruzdur ama vermiyoruzdurda perşembe eski hayata dönüş yapıp tekrar incelmeye devam ederiz:)
selam canım arkadaşlarım sonunda bayramı geçirdik şükürler olsun ayyyyy nerden başlasam anlatmaya bilemedim çok yoğun bir bayramdı iskanderundan arkadaşım geldi onunla izmirin altını üstüne getirdik eeeeee tabi turşu gibi oldum onu uğurladım bugün evi biraz temizledim şu an ayaklarımı uzattım yeşil çayımı içiyorum burayıda boşladım ama dediğim gibi eşimde evde olunca hiç birşey yapamıyorum o varken çok şükür hiç diyetimi bozmadım zaten daha öncede yazmıştım ben et yemem rahat geçti yani sabahları erken kalktım herkez uyurken sporumuda yaptım dün teyzemdeydim bir dilim revani yedim kaçamak bu neyse yarından itibaren düzenli girip raporumu vericem
minikkim biraz fazla yemişsin bence ama oda anladığım kadarıyla regly oluduğun içindir ama eminimki telafi ediceksin tatlım sen yinede kendini dikkat et bebeğim
arkadaşlar herkese merhaba, valla ancak ıkı dakıkalıgına girebiliyorum. nişanlım şimdi gitti, hemen yazayım dedim.bugun jübilemi yaptıım, yediklerimi bir yazsam bu kız bizimle dalgamı geçiyor dersınız ama hepsi dogru maalesef.
sabah valla saat 10:30 falandı galiba
bir dilim kepek ekmeği üzerine labne peynir ve zeytin ezmesi,3 ince dilim eski kaşar peyniri, açık çay
ara:bikaç tane çiğ badem yedim galibaa ya hatırlamıyorum tam olarak :), 2 tane madlen çikolata
öğle saat 14:00 gibi: 1 dilim ıspanaklı börek
saat 17:00 akşam : burger king hot wrap (tavuklu dürüm), buyuk boy buzlu ice tea. bayramda içtiğim kolanın haddi hesabı yoooooooooook. hepsini yazamadım tabı hatırlamıyorum kiii.
ara: 2 tane madlen çikolata
akşam eve gelirken nişanlımla ekler falan aldık,
evde: 2 tane minik acıbadem, sonra inanmıycaksınız ama 4-5 çatal pilav-kavurma ve yanında 2 tane alman turşusu (tatlı turşu), üzerine ıkı kupa yeşil çay, 1 bardak açık çay, 1 kase yaglı ve tuzlu patlamış mısır. aaaaaaaaaah onun üzerine 1 küçük ekler.bunların hepsi yaklaşık 3 saat içinde falan oldu.
şimdi bir soda içiyoruuum.
aaaay ben bugun neler yaptııııııııım. kızlar felaket pis bır bogazım var şekilde gördüğünüz gibiii. ben 50 kiloya böyle ulaştım işteeee.:18:
yarından itibaren rejimdeyim. sabah saat 8 de kalkıyorum. kahvaltı ediyoruuum.kızlar okadar dedim yaa, bozmayalım dedim.sizden çok özür dileriiiiiiiiiim. regl oldum. affedin beniii. yediğim çikolatanın haddi hesabı yoook.
ama size sööz yarından itibaren uslu bir kız olucaaaaam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?