bugünden itibaren kendimizi formatlıyoruz geçmişi unutuyoruzzzz gidiyoooo hadi baakalım sıkma sende canını zaten hedefine az kaldı ama daha yemek yok herkesin kulakları itinayla çekilir valla:)
mrb kızlar yeni bir gün ve yeni diyet bayramda bitti herkez kaldığı yerden devam artık kaçamak yok demin lesli yaptım 2 mill iyi geldi ben ne yemişim bi bakayım
sabah 2 yumurtadan peynirli omlet 2 zeytin yeşil çay 1 dilim tahıllı ekmek
öğlen nesfit yedim
akşam 2 kaşık taze fasulye 2 kaşık şehriye pilavı 1 kaşık yoğurt gün içinde 3 litre su bukadar
sizler naptınız ??????
rapor verin kızlar
ayy bn de minikim geldi sanmıştım yaaa
ama olsun sen de hoşgeldin esincim harikasın valla leslieyi yapmışsın bn de artık aksam yapcam şimdi çıkmadan bakayım dedim
bn yazdım topiğime beklerim şekerim
bn de senden özendim nesfit yedim demin
hoş gelmişsin tatlım yoksa denizlidemisin??ben geldiiiiiiiiiim,
mehaba kızlar, herkes gelmiş bakıyorumda.suan nişanlımın evindeyim.
sabah saat 10:30 gıbı kahvaltı ettim. 3 zeytin,1 dl tam tahıllı ekmek,yrm dl ceddar peyniri.
saat 14:00 yaklaşık 10 tane çiğ badem
nerde ne zaaman yemek yerim bilmiyorum valla.şimdi çıkıcaz evden, düğün için tuttuğumuz yere gidicez. imzalar atılıcak hayırlısıyla. ama yemeğimi evde yerim herhalde. yani rejime aynen devam kızlar. kısmetse pazartesi orucada tekrardan başlamak istiyorum.
canım ben nesfiti hergün bir öğünümde yiyorum işede yarıyor zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır diyoruz ve zararlı şeylerden elimizi çekiyoruz özlediğim bikaç bişey varama yemiyorum tartıda istediğim rakamı görmeden asla yemiycem
yaaa ben birazkatı yapıyorum galibi diyeti ama olsun memnunum aynaya bakınca kendimle gurur duyuyorum sonra zaten yeme isteğim geçiyor bana zarar veren herşey çıktı hayatımda ne kadar cazip gelsede gözüme sonra pişmanlık duyucamı biliyorum ve yemiyorum inşallah hepimiz tartıda istediğimiz rakamları görürüz canım bütün temennim bu
bu arada kendine ait topiğinmi var canım??????
ben geldiiiiiiiiiim,
mehaba kızlar, herkes gelmiş bakıyorumda.suan nişanlımın evindeyim.
sabah saat 10:30 gıbı kahvaltı ettim. 3 zeytin,1 dl tam tahıllı ekmek,yrm dl ceddar peyniri.
saat 14:00 yaklaşık 10 tane çiğ badem
nerde ne zaaman yemek yerim bilmiyorum valla.şimdi çıkıcaz evden, düğün için tuttuğumuz yere gidicez. imzalar atılıcak hayırlısıyla. ama yemeğimi evde yerim herhalde. yani rejime aynen devam kızlar. kısmetse pazartesi orucada tekrardan başlamak istiyorum.
hoş gelmişsin tatlım yoksa denizlidemisin??
imzalar dediğine göre nikahı kıydırıyorsun ha?
hadi hayırlısı tatlım
diyette super iradelisin maşallah
Rabbim oruçlarını da kabul etsin cnm yaaa
ayyyy imzalar mıııı:) fıstığım hayırlı uğurlu olsunnnnn kahvaltın da güzelllll miss misss akşamı bekliyoruz hadi:)
TATLIM bende nikah yapçaksınız zannettim Allah iyiliğini versin yaaaa bişey sorcam benim canım patatesli yumurta istiyor kahvaltıda yesem sakıncası OLURMU lütfen bişey söyleyin
TATLIM bende nikah yapçaksınız zannettim Allah iyiliğini versin yaaaa bişey sorcam benim canım patatesli yumurta istiyor kahvaltıda yesem sakıncası OLURMU lütfen bişey söyleyin
detoks hakkında bi fıkrım yok valla. hersey yasaklı ama sanırım. arkadaslar yapıyordu bişeyler ama tam bılmıyorum.ye ye olur ama ekmek yeme olur mu?
bir patates yaklaşık 100kalori eee yumurta da o civarda azıcık yağla olabilir cok kalorili olmaz
tabii bol salatayla destekle
ben yarın normale dönüyorum hafta sonu da detoks düşünüyorum kısacık bi ara vermiş olsun bedenim, midemi mahvettim yaaaa...
valla minikim ben de nikahı şimdiden yapcaksınız sandım hani düğünü bazıları sonra yapar ya neyse artık hayırlısı olsun cnm :)))
hahahha benimki nikahı yapsa beni istanbulda 1 sn bırakmaz. bende durmam zaten. önemlı olan nikah yanı benim içinde. öle bekleyemem yanı nıkahı yap 3-5 sonra düğün yap :) aynı gün olucak kısmetse.
valla madem benim arkadaşımın canı çekmiş yicek tabikii. ama lily nin dediği gibi ekmek yeme tatlım. mmmmmm çok güzel olur.
detoks hakkında bi fıkrım yok valla. hersey yasaklı ama sanırım. arkadaslar yapıyordu bişeyler ama tam bılmıyorum.
selam arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım güzel bir gün olur inşallah
ben çok güzel bir kahvaltı yaptım
1 yumurta ve 1 patatesten omlet yağtım mmmmmm harikaydı yanına domates ve salatalık biraz peynir ve yeşil çayımla ekmek yemedim çok özlemişim yaa ben yeni fark ettimde diyete başladığımdan beri nerdeyse hiç patates yememişim nasıl güzel geldi
öğlen nesfit yicem
akşamda mercimek yemeği ve yoğurt belki birazda salata
çok heyecanlıyım yarın tartı günü tartılıp tıckırımı değiştircem en son 56 kiloydum bakalım neyle karşılaşıcam hepinizi öperim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?