Minikk'in Sevgili Günlüğü :)

kızlar sizce minik 44 kg ya inip incecik bir gelin olabilecek mi?

• Ankete Katılan
    73

ayyyy kıyamam ben sana....
doğru diyorsun karşındaki kayınvalide olunca yorum yapamayacagım:44:
oruçlar için de Allah kabul etsin sen niyetini biliyorsun diyet için de yapmadığın yazdıklarından ve pişmanlığından belli ama ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman tut
kaçamaklara da çok takma zaten hedefe az kalmış inşallah ulaşacaksın acele yok
yarın telafi edersin moralini bozma minikkim...
iyi geceler tatlım...

iyigeceler tatlım. ben bu koca göbekle hangi yatağa sıgıcaksam, bana ve göbeğime de iyigeceler.

kendimi hiç bu kadar suçlu hissetmedim ya. hem yediklerimin şişkinliği, hem regl şişkinliği. aaaaaaaaaaaaaaay valla cığlık atasım var.

Tatlım düşünme öyle sen koca göbekli falan değilsiiiin. Regl olduğun için sadece. Reglken iştah ne kadar açık oluyorsa irade de o kadar az. Çığlık falan atma 1-2 güne şişkinliğin gider. Hem arada olur öyle kaçamaklar. Nişanlın için yedin hem sen

seeeeeelaaammmmm arkadaşlarım çokkkk sevinçliyim çünkü kilom 55.4 hedefime kavuştum bu sabah tartıya çıktım ve 4 sene sonra 55 igördüm çok güzel bir duygu şimdi nasıl korucam kendimi ben kızlar tekrar eskiye dönmek istemiyorum ben sizin sayenizde motive oldum ve şuan aynaya bakarken kendimi çok güzel hissediyorum harika bir duygu hepinize minnettarım bilhassa minikkimee inşallah isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın güzel rabbim
ben hala devam edicem diyetime tabiki önerileriniz olursa çok sevinirim korumam için bu kiloyu
minikkim hiç üzme kendini pazartesi gününe bomba gibi başlarsın diyetine reglinin verdiği iştah bu s
akın üzülme tatlım hepinize
sevgiler saygılar

esicaaaaaaaaaaaaaaaaannn harikasınnnnnnnnn süpersinnnnnnnnnnnnnn:) tebrik ediyorummm darısı başımaa:)
korumaya gelince bir süre böyle dikkatli yemeye devam edeceksin ve 1-2 ay sonra ancak normal yeme düzenine döneceksin veeee eski şişman günlere dönüş olmayacakkk:)

harikasın tatlım. tebrik ederiiim. umarım bende başarıcam sizin sayenizde. ama bu hafta affedin beni. çünkü vermeği bırak almışım

20.09.2011 50,4
27.09.2011 50,5 ASIL BAŞLANGIC
04.10.2011 49,7
11.10.2011 49
18.10.2011 48,9 :18:
25.10.2011 48,6
29.10.2011 47.9
05.11.2011 47.3
12.11.2011 47.8 kafama kafama vurun.dövün beni.

sabah saat 10:30 kahvaltı: 1 dl kepek ekmeği, 2 zeytin, yarım kk peynir, açık çay

ara saat 16:00 latte kahve şekersiz.

akşam: 17:00 yaklaşık 60 gr kırmızı etli salata, 2 yk közlenmiş patlıcan

ara: yeşil çay, turk kahvesi, meyve, 18 tane çiğ badem.

tebrikler esincim
Rabbim inşallah nasip etsin de bn de 50li rakamları 12 yıl sonra görmek istiyorum artık!!!!!!!!!!!!!!
korumaya gelince, zaten sen bize hala hesap vercen doğal olarak almana müsaade etmicez, dimi kızlar
çok sevindim senin adına tekrardan hayırlı olsun,
hepinize sevgiler...

üzülme minikkim halledersin sen zaten azıcık bişey kalmış
bu haftayı yok say reglde oluyor boyle ben 2 gündür sağlıklı besleniyorum leslie yapıyorum sanki hiç faydası olmuyor gibi ama zamanla göreceğim ben de inşallah desteğinizle halledeceğim sen de moralini bozma
aynen devam
pazartesi neşeli minikki geri istiyorum bennnnnnnnnnnnnn..............ona göre.....tmm mı????

tatlım üzülme tartının fazla göstermesi normal sen şuan reglisin bide böğle düşün tamam fazla kaçırmadın desem yalan olur sende hakkını vermişsin yediğin şeylerin kusura bakma nee olur tabikiiii napıyoruz umutsuzluğa yer yok çünkü biz sana güveniyoruz bebeğim
sakın üzülme ama yinede bunu hakkettin şaka şaka gel buraya:38
canım kendine dikkat et

şşşşt moral bozmak yok bakalım bak ben bugün sufle yedim yarın kesin fazla çıkıcam tartıda üzüldüm mü hayır telafisini nasolsa yaparım sen de çok güzel göndereceksin fazlalıkları ki bence ideal kiloda olmana rağmen 3 kiloya yakın verebilmişsin ve bu normalde çok zor bişey

inşallah canım benimde tek korkum bu ama dediğin gibi 1_2 ay böyle devam edicem alıştım zaten sanki diyette değilmişim gibi geliyor
inşallah sende istediğin kiloya düşersin canım bu güzel duyguyu sende yaşarsın umarım

inşallah sende göreceksin canım hiç şüpem yok bende senin gibi diyordum görebilirmiyim 50 li rakamları çok şükür gitti kilolar en önemlisi motivasyon odaaaa bizlerde var burda olduğumuz sürece destek olucaz birbirimize
kesinlikle hergün hesap vericem yine yanlış birşey yaparsam hemen müdahale edersiniz bana diğmi ????
hepimiz için allahtan hayırlısını dilerim ......!!!!!
iyi tennilerin için teşekkür ederim

tabii ben de kendimi bu siteye üye olup yazıları okumaya başlayınca motive etim hatta normalde şimdiye pes etmem gerekirdi ben gittim günlük açtım!!!!! ama iyi de oldu kendimi kontrol edebiliyorum irade eğitimi oluyor bana
inşallah ben de o rakamları görürüm burdan sizlerle paylaşırım
biz burada birbirimize destek için varız elbette yorumlarımızı yapıp birbirimizi iyiye yönlendireceğiz sen de bizi takip et olur mu? senin de tavsiyelerin cok önemli özellikle hedefe ulaşmış biri olarak sen emsalsin!!!!

Minikk'immm sen nerelere kayboldun gittin hiç sesin soluğun çıkmıyor???

hepinizi çooooook seviyorum. iyiki varsınız. ben varya ben sizde bu destek oldukçaaa, herşeyi yaparım.

Minikk'immm sen nerelere kayboldun gittin hiç sesin soluğun çıkmıyor???

ay canım çalışmıyorum işte bi 9 gündür. eee evdede durdugum yok tabii. netede giremiyorum. ancak bi 5 dk girip çıkıyorum. sizide boşladım bayağı bi. şimdi bitti dizi. bi dizinin finali vardı. :) çok komık halde fınalı izledik annmle. toplamda 3-4 bölüm seyretmiştik. dün finali vardı.zaten 12 bolumde bıttı dizi. onun 11. bölümünü internetten seyrederken, netim gitti. o sıradada fox da 12. bölüm başladı. bi başından bi sonundan, hahahahaha hallettik ama sonunda.

günaydın kızlaaaar,

birazönce kalktım,, elimi yüzümü yıkadım ve dogru tartılmaya. biliyorsunuz dün çok şiştim. hala şiş hissediyorum aslında. dün tartıldıgımda 47.8 cıkmıstım. valla hanı derler ya erkeği rezilde, vezir de eden kadındır diye.
kadınlarıda rezilde, vezirde edende tartı herhalde. reglim bitti.tartıldım. sonuc: 47.1 yanı düne göre 700 gr cık. :44:

neyse bu mutlu haberden sonra ben nısanlıma gıdıyorum.sevgılı kayınvalıdem kahvaltıya çağırmış beni. yarından itibaren kısmetse 8:30 da edılecek kahvaltılar. giyindiim, süslenmedeiiiiiim. gidiyorum. (nişanlım süs püs sevmiyor maalesef) ooff ben napıcam ya. şöyle şıkır şıkır gıyınıyorum kızıyor ya. spor ol hatuun spor ol diyor. ben devamlı esofman gıyemem ki ya. yok yok ben makyajımı da yapıcam valla. kendımı kotu hıssetmıyeyım. bi kot bi bot bi makyaj bı sac ınsanı kendıne getırıyor. :)

canımm spor olmak illa eşofman demek değil ki:) belki tarzını daha spor-şık arası tutmanı kastediyordur. ya da en büyük ihtimal KISKANIYORDUR:) sakın kayınvalideme gittim ay küstü ay darılacak diye normal yeme düzenini bozma bakne güzel 700 gr fazlacık uçtu uçtu tutuiştu:)

hepinizi çooooook seviyorum. iyiki varsınız. ben varya ben sizde bu destek oldukçaaa, herşeyi yaparım.

ben de hepinizi çooooooooooookkkkkk seviyorum inanın şu 2 haftada o kadar alıştım ki size bayram tatilinde bile coooooookkkk özledim sana katılıyorum minikkim birbirimize desteğe devam edelim ben de eminim saynizde dal gibi, fıstık gibi kız olucam

kız hangi diziymiş o final yapan? ben de genelde fox izlerim ama dün tv bakamadım pek

valla bence de kıskanıyor o seni
erkekler hem çok güzelsin derler hem de kendine bakmasan ne pasaklısın derler
boşver sen onun da kızmayacağı ama kendi içine sinen tarzda giyin sonucta bu senin tarzın kimse değiştiremez ki...
ben diyet konusunda sorun yaşayacağını sanmıyorum sen sınırlarını zaten biliyorsun kayınvaliden de birazcık anlayış gösterir herhalde...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…