Minikk'in Sevgili Günlüğü :)

kızlar sizce minik 44 kg ya inip incecik bir gelin olabilecek mi?

• Ankete Katılan
    73
kızlaaaaar, nişanlım gitttiiiiiiii sanırım 2-3 hafta gelemez.
sabah kahvaltı ettik saat 11:00 de 1 dl çavdar ekmeği, 1 yumurta, yarım kk tulum peyniri, 4 ince dl sucuk

ara saat 15:30 bir bardak ayran

akşam saat 17:30 4 tk zeytinyağlı taze fasulye, 30 gr tavuk

şimdi yeşil çay içicem.demleniyor. bir porsiyonda meyve yerim.

bugun ben kayınvalidem nişanlım alısverişe gittik. ben camel rengi çizme aldım. ne nişanlım ne kayınvalidem beğenmedi.ama ben çok beğendim. tarzımız hiiiç uymuyor. ama kendi begendiğimiz şeyleri giymemiz lazım değil mi :)

eee siz neler yaptınız bakalım? yarından ıtıbaren hep ensenizdeyim :)

fox ta biten dizi zehirli sarmaşıktı. suan fınalı olan dizi ay tutulması. ay tutulmasınıda bıkac bolum seyrettim sonunu merak ettim :)

Son düzenleme:
allah kavuştursun minikkim bugünkü menün çok güzeldi
insanın kendine yakışanı giyimesi önemli olan canım tabikki fikir almak önemli ama bizde eşimle bu konularda tartışırız genelde o hep beğendiğini almamı ister bende kendi beğendiğimi çok müdahale eder giyimime napayım idare ediyorum
tatlım yarından itibaren daha sıkı bir dönem başlıcak hepimiz için
ben hala devam ediyorum diyetime bir süre daha devam edecek böyle

sen koruma donemıne gırdın maşallah. inşallah bende giricem. bu hafta sıkı bir rejim yapıcaz. bu 1 kd da giecek inşallah. 46 olıymda bi bakıym. tamam mı devammı dıye. yarın ne yiyeceğim bilmiyorum. annemin yeşil fasulyesini çalsam :) yanınada 30 gr et fıstık olur. ama akşam ne yicem bilmiyorum valla.ben bi bakıym evde ne yemek var. oyle çok bi diyet yemek yok evde suanda.

hmmm menün güzel de ne bu herkeste sucuk salam hastalığı?
valla ben yemiyorum ya hem zararlı olduğunu da biliyorum yaaaa, diyetle bağdaştıramıyorum cehaletimi mazur görün:44:

o diziyi izlemiyordum ay tutulmasını da merak ediyorum ama tekrar çıkar herhalde tv kapıldı çoktan...

ayakkabı konusunda da bence eşler açık saçık olmadığı sürece, giyime karışmamalı sonucta zevkler ve renkler tartışılmaz ve anladığım kadarıyla nişanlınla zevk de uymuyor (sen şıkır şıkır o spor istiyor) renk de... ama sonucta saygı duymalı senin tarzına bence çünkü giyim tarzı senin kişiliğinin bir parçası değiştiremezsin ki (evli değilim tabii şimdiki düşüncem bu yönde ama)

valla tatlım sucuk agzıma zorla tıkıldı. sucuktan bişey olmaz ama yaaaaa. olmasın yaaaa.

valla tatlım sucuk agzıma zorla tıkıldı. sucuktan bişey olmaz ama yaaaaa. olmasın yaaaa.
bişey olmaz sen zayıfsın halledersin telafi edersin
kıyamam yaaa bi anlayış gösterseler dimi ama? bu kız gelinlik giyecek kuğu gibi zarif, prensesler gibi güzel olmalı ama önce kendisi beğenmeli halini
sen halledersin minkkim

ahahahahahahahah evet önce kendisi beğenmeli. ay gelinlik ayrı bir kabus. asla begenmıycekler ben biliyorum. gercı bende bılmıyorum henuz nasıl bişey gıyıcem. onumuzdekı haftalarda bakmaya başlamam lazım. sonucta dıkılıcekmı yoksa cuk dıye oturucak bişey buluabilicekmiyim, o buldugumu beğenicekmiyim bilmiyorum tabii. daha ayakkabı var özel yaptırmak ıstıyorum. yastıklı falan. çok işim var çok

ayy cnm bnm sen şu son 1 kilocuğu da ver öyle bakmaya başla bence hazır değil de diktirt sen hem terziyle kendi aranda anlaşırsın o senin tarzına göre diker

herkese günaydııııın,

ay ne kadar kötü bir gün.nasıl bir soğuk var aaaayyy donuyorum.
gelelim güzel diyetimde yediklerime:

sabah: 1 dl çavdar ekmeği üzerine labne peynir ve zeytin ezmesi. 2 inceciiik dilim domates, 1 çay bardağı süt, açık çay
şimdi yeşil çay demliycem kendime.

ara: 1 elma, açık çay

öğle: 4 yk zeytinyağlı fasulye, 30-40 gr et, 1 dl çavdar ekmeği

ara: 1 elma, açık çay, 6-7 tane ciğ badem

akşam: 4 yk zeytnyağlı fasulye, 30-40 gr et, 1 dl çavdar ekmeği

ara: meyve, 1 çay bardağı süt

minikkim kahvaltı damk zevkine uygun bir kahvaltı olmuş:) ayrıca bence sen onların beğenmesini değil kendi zevkini önemse kendi mutluluğun daha önemli:) beğenmedikleri çizmeyi de merak ettim şimdi hafiften:) ben geri dönene kadar sen o 1 kilocuğu da verirsin inanıyorum ben sana ve çok öpüyorum muaaah:)

sen nerdesin bakıym? Ayakkabının resmını bulamadım ama ben bı ara resmini çekerim. öle metah bişey değil ama çok rahat oldugu için aldım.

günaydın kızlar nasılsınız??? umarın hepiniz iyisinizdir çok yoruldum yaaaaaa evi alt üst ettiler hafta sonu
işim anca bitti güzelbir kahvaltı yaptım
2 dilim tahıllı ekmek 1 yumurtadan omlet peynirli 3 zeytin çok az domates vee yeşil çay
öğlen belli değil çünkü evde olmucam kayınvaldeme gidicem
akşam fırında sebzeli makarna (brokoli, patates ,mantar, kabak) beşamel sosunu mısır unuyla yapıcam ve çok az yağ kullanıcam
yanındada bir kase yoğurt yerim ben çokkkk severim fırın makarnayı elimden geldiğince onu daha az zararlı hale getirmek istedim umarım öğlede olur ben gidiyorum okula hazırlancaz oğluma beslenme hazırlıycam hepinizi öperim

hmmmm ağzım sulandı
ben de cok severim fırında sebzeli makarnayı ve az yağ-az unla yapılan beşamel sosuyla bence çok kalorili olmaz ki zaten sebzeli, ben de yemiştim diyetisyenle kontroldeyken bişey olmuyor ölçülü yersen
afiyet olsun sana da ailene de....
eeee asıl pazartesi sendromu ev hanımlarını vuruyor oyle değilmi_?

ooooooooh afiyet olsun hayatım. Mmm bayılırım makarnaya hele fırında olunca :)))

sen nerdesin bakıym? Ayakkabının resmını bulamadım ama ben bı ara resmini çekerim. öle metah bişey değil ama çok rahat oldugu için aldım.
avukatın sınavı varmış bi müddet burada olamıcak maalesef...
arkadaşlar dualarımızı eksik etmeyelim de hayırlısıyla gitsin gelsin ve sınavı çok güzel geçsin de Rabbim hakkında hayırlı olanı versin

ev hanımları yanmış yanmış. Valla ben hep dıyourm evde olsam 70 kilo olurdum. Evde olunca cıkmıyorum mutfaktan. En azından işte belli bir düzende oluyorsun. Inşallah evlednıkden sonra hemen ıs bulabılırım.

valla ben de evli değilim ama evkızı olmak nedir biliyorum 5 yıllık evde olmanın bana hediyesi 20 kilo....
çünkü boş durdukça yemeye saldırıyorum maalesef

ama buna dur dedim artık

sen de korkma inşallah iş bulursun meslek neydi tatlım senin? belki uzaktan bişeyler arar buluruz kimbilir
iş arama sitelerinde cooook iş ilanı var oradan da bakabilirsin

çikolata diyeti yapmaya karar verdim.

3 tane madlen çikolata yedim sabahtan beri. Aslında bir kutu yicem ama tutuyorum kendimi... Hiç canım istemiyor canım sıkkın ondan sanırım. çikolata istiyoruuum. Mutluluk hormonu istiyorum.

Birazdan gidip yemek yicem. 4 yk zeytinyağlı fasulye,1 dl çavdar ekmeği, 30-40 gr et,yeşil çay içiyorum ama içemiyorum. Canım sıkkın ya. çikolataaaaaa yesem? :18:

Birazdan gidip yemek yicem. 4 yk zeytinyağlı fasulye,1 dl çavdar ekmeği, 30-40 gr et,yeşil çay içiyorum ama içemiyorum. Canım sıkkın ya. çikolataaaaaa yesem? :18:

hmm ye cnm bnm afiyet olsun
çikolata diyeti diye bişey var gerçekten de
ben aylık formsante alıyorum kasım sayısında vermiş
pizza diyeti bile var ama iyice inceleyemedim henüz sadece genel olarak göz gezdirdim o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…