bişey olmaz sen zayıfsın halledersin telafi edersinvalla tatlım sucuk agzıma zorla tıkıldı. sucuktan bişey olmaz ama yaaaaa. olmasın yaaaa.
bişey olmaz sen zayıfsın halledersin telafi edersin
kıyamam yaaa bi anlayış gösterseler dimi ama? bu kız gelinlik giyecek kuğu gibi zarif, prensesler gibi güzel olmalı ama önce kendisi beğenmeli halini
sen halledersin minkkim
ahahahahahahahah evet önce kendisi beğenmeli. ay gelinlik ayrı bir kabus. asla begenmıycekler ben biliyorum. gercı bende bılmıyorum henuz nasıl bişey gıyıcem. onumuzdekı haftalarda bakmaya başlamam lazım. sonucta dıkılıcekmı yoksa cuk dıye oturucak bişey buluabilicekmiyim, o buldugumu beğenicekmiyim bilmiyorum tabii. daha ayakkabı var özel yaptırmak ıstıyorum. yastıklı falan. çok işim var çok
minikkim kahvaltı damk zevkine uygun bir kahvaltı olmuş:) ayrıca bence sen onların beğenmesini değil kendi zevkini önemse kendi mutluluğun daha önemli:) beğenmedikleri çizmeyi de merak ettim şimdi hafiften:) ben geri dönene kadar sen o 1 kilocuğu da verirsin inanıyorum ben sana ve çok öpüyorum muaaah:)
günaydın kızlar nasılsınız??? umarın hepiniz iyisinizdir çok yoruldum yaaaaaa evi alt üst ettiler hafta sonu
işim anca bitti güzelbir kahvaltı yaptım
2 dilim tahıllı ekmek 1 yumurtadan omlet peynirli 3 zeytin çok az domates vee yeşil çay
öğlen belli değil çünkü evde olmucam kayınvaldeme gidicem
akşam fırında sebzeli makarna (brokoli, patates ,mantar, kabak) beşamel sosunu mısır unuyla yapıcam ve çok az yağ kullanıcam
yanındada bir kase yoğurt yerim ben çokkkk severim fırın makarnayı elimden geldiğince onu daha az zararlı hale getirmek istedim umarım öğlede olur ben gidiyorum okula hazırlancaz oğluma beslenme hazırlıycam hepinizi öperim
günaydın kızlar nasılsınız??? Umarın hepiniz iyisinizdir çok yoruldum yaaaaaa evi alt üst ettiler hafta sonu
işim anca bitti güzelbir kahvaltı yaptım
2 dilim tahıllı ekmek 1 yumurtadan omlet peynirli 3 zeytin çok az domates vee yeşil çay
öğlen belli değil çünkü evde olmucam kayınvaldeme gidicem
akşam fırında sebzeli makarna (brokoli, patates ,mantar, kabak) beşamel sosunu mısır unuyla yapıcam ve çok az yağ kullanıcam
yanındada bir kase yoğurt yerim ben çokkkk severim fırın makarnayı elimden geldiğince onu daha az zararlı hale getirmek istedim umarım öğlede olur ben gidiyorum okula hazırlancaz oğluma beslenme hazırlıycam hepinizi öperim
avukatın sınavı varmış bi müddet burada olamıcak maalesef...sen nerdesin bakıym? Ayakkabının resmını bulamadım ama ben bı ara resmini çekerim. öle metah bişey değil ama çok rahat oldugu için aldım.
hmmmm ağzım sulandı
Ben de cok severim fırında sebzeli makarnayı ve az yağ-az unla yapılan beşamel sosuyla bence çok kalorili olmaz ki zaten sebzeli, ben de yemiştim diyetisyenle kontroldeyken bişey olmuyor ölçülü yersen
afiyet olsun sana da ailene de....
Eeee asıl pazartesi sendromu ev hanımlarını vuruyor oyle değilmi_?
ev hanımları yanmış yanmış. Valla ben hep dıyourm evde olsam 70 kilo olurdum. Evde olunca cıkmıyorum mutfaktan. En azından işte belli bir düzende oluyorsun. Inşallah evlednıkden sonra hemen ıs bulabılırım.
çikolata diyeti yapmaya karar verdim.
3 tane madlen çikolata yedim sabahtan beri. Aslında bir kutu yicem ama tutuyorum kendimi... Hiç canım istemiyor canım sıkkın ondan sanırım. çikolata istiyoruuum. Mutluluk hormonu istiyorum.
Birazdan gidip yemek yicem. 4 yk zeytinyağlı fasulye,1 dl çavdar ekmeği, 30-40 gr et,yeşil çay içiyorum ama içemiyorum. Canım sıkkın ya. çikolataaaaaa yesem? :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?