Minikk'in Sevgili Günlüğü :)

kızlar sizce minik 44 kg ya inip incecik bir gelin olabilecek mi?

• Ankete Katılan
    73
bu arada canın niye sıkkın?
anlatmak ister misin? belki sana yardımcı oluruz

minikkim ne oldu sana kim canını sıktı kuzum lütfen üzme kendini hiç birşey için deymez canıma yazık ?????
inşallah bir an önce toplarsın kendini güzel arkadaşım

Işle ilgili biraz sorun var. Ona canım sıkıldı. Esincim denizliyle bir bağlantımız kalmadı artık. Istanbula dönüyor nişanlım bu gece.

Işle ilgili biraz sorun var. Ona canım sıkıldı. Esincim denizliyle bir bağlantımız kalmadı artık. Istanbula dönüyor nişanlım bu gece.
durum anlaşıldı cnm hayırlısı olsun hakkınızda belki boylesi daha hayırlıdır
ne kadar desek de tabii moralin bozuk olabilir ama sen iyi ol ki nişanlına da destek olabilesin
tmm tatlım???
coooookkkk öptümmmmmm ikinizi de...

Son düzenleme:

saol tatlım. Bende oyle dıyorum sabahtan beri. Hayırlısı buymuskı allah boyle istemiş. Her işte bir hayır vardır. Demekki rıskımız orda değilmiş.

Canım benim hiç bozma moralini hayırlısı böyleymiş. Hem Denizli o kadar güzel bi yer değil ki Hem gitsen ne olcaktı ailenden de ayrı kalcaktın. Artık hem ailen yanında hem sevdiğin:):):)

tatlım bozma moralini sakın hayırlısı neyse o olsun hakkınızda inan senin adına çok üzüldüm sen üzüldüğün için umarım sorunlarınızı bir an evvel halledersiniz
sen bize lazımsın minikkim ona göre ve yanındayız her daim istediğin zaman sorunlarını dinlemeye hazırım

Canım benim hiç bozma moralini hayırlısı böyleymiş. Hem Denizli o kadar güzel bi yer değil ki Hem gitsen ne olcaktı ailenden de ayrı kalcaktın. Artık hem ailen yanında hem sevdiğin:):):)
kız sen bnm memleketime nasıl laf edersin bakiiiimmmm....

ama minikkim için iyi olmuş hayırlısı boyleymiş ailesinden uzak kalmasın buna katılıyorum
evet dediğin gibi minikim üzüldü diye biz de üzüldük
minişim sen bize lazımsın nerde bizim cıvıl cıvıl arkadasımız?????
bi sorun olursa da paylaşabilirsin
hepiniz sorun varsa, dertleşmek isterseniz, ben hep buradayım hep evdeyim ve genelde müsaitim zamanım bol, her konuda destege varım haberiniz olsun....
öpüyorum hepinizi ççççoooookkk seviyorum

sağolun kızlar iyiki varsınız. valla ne yalan söyliym hiç denizliye gıtcek gıbı hıssetmıyordum. bakalım hakkımızda hayırlısı.desteğiniz için çok teşekkür ederim. biraz önce meyvemi yedim. 2 dilim kavun yedim. çok oldu aslında ama bugun izinliyim :)

boşver denizli sana cok uzak, iyi olmuş boyle...
kavun da cok sayılmaz yaaaa sabaha kadar tok tutarr
bn naptım minikim pasta yedim

boşver denizli sana cok uzak, iyi olmuş boyle...
kavun da cok sayılmaz yaaaa sabaha kadar tok tutarr
bn naptım minikim pasta yedim

sana izin kağıdı yazdım ozaman kuşum :) şşşt hem kimse görmemişse yemiş bile sayılmazsın kiii şşşt çaktırma

canım ben biraz geç dahil oldum konuya ama herşeyde bi hayır vardır dicem ve önemli olan nerde olduğun değil yanında kimin olduğu üzülmek yok tamammı

sağol kuzucum...
Ben yazdım zatn gunluğüme

tamam biz soylemeyiz kimseye. Hahaha babamın ye kızım ben kızlara söylemem dediği gibi.
canım ben biraz geç dahil oldum konuya ama herşeyde bi hayır vardır dicem ve önemli olan nerde olduğun değil yanında kimin olduğu üzülmek yok tamammı

saol canım teşekkür ederim. Allah beni poyrazıma,poyrazımı bana verdi, ben inanıyorum ki çok daha güzel günler göstercek rabbim bize.

Günaydıııın kızlaaaaaaar, günaydın günlüük :)

sabah: 1 dl çavdar ekmeği üzerine, labne peynir ve zeytinezmesi, yarım kk beyaz peynir,1 yumurta,açık çay

şimdi bir kupa açık çay daha içiyorum.

Ara: 1 küçük muz, açık çay

öğle: 4 yk mantarlı tavuk, yarım kase pulbiberli,naneli yoğurt

ara:açık çay, 2 minik mandalina

akşam: 4 yk mantarlı tavuk, yarım kase pulbiberli,naneli yoğurt

ara: Meyve

aralarda yeşil çayda içeceğim.daha sık su,çay içmek istiyorum ama malum kış geldi. Bizim lavabolar terasta. Okadar soğuk oluyor ki,

günaydın canlar nasılsınız ????? hepimize güzel bir gün diliyorum
birazdan lesli yapçam sonra kahvaltımı yaparım ,
2kk beyaz peynir 3 zeytin 2 dilim tahıllı ekmek 1 domates ve salatalık yeşil çay
öğlen yine belli değil çünkü abimin evini temizlemeye gitçem bu ay evleniyorda hayırlısıyla orda ayak üstü bişeyler yerim herhalde
akşam 3 köfte, salata , 2 kaşık pilav ve ayran
bolsu ve yeşil çay içierim gün içinde
hepinizi öperim hayırlı günler....

Fıstııık, bugun bayagı yorulucan yanı hem leslie hem temızlık. Leslie yapmıyorum hiç ya. Birde gittim ayakkabılar falan aldım. ıyıce saldım bu aralar.

minik yoksa sende işe benim gibi beslenme çantasımı götürüyosun:) çok komik oluyo ya ayrı ayrı poşetlere bunu sabah yicem bunu arada yicem falan diye bölüyorum.Sulu yemeklerimide koyduğum kaplarım var bide kutu şeklinde beslenme çantam:) o çantayı aldığım gün en akıllı şeyi yaptım.Yoksa hergün marmrs büfeden yiye yiye fil olcaktım.

ahahha sendemi evden taşıyorsun? Bizim işyerinde aşçının yaptıgı yemekelr çook güzel ama hergün bana uymuyor tabi. Bende evden getiriyorum oyuzden. Bir sürür saklama kabım var. Tupperwareden almıstım.ona sebzemi,etimi koyuyorum. Işyerindede mikrodalga var babamın odasında,orda ısıtıyorum. Meyvelerimde buzdolabı poşetlerinde. Ekmeğim dilimlenmiş şekilde dondurucuda. Onları hazırlmaka bile bi dert. Unutuyorum bazen.

Yeşil çay içmek isteyen var mıııı?

Bu arada güniçinde aralarda toplamda 17-18 tane yani bir avuç çiğ badem yiyorum. Onu yazmamışım. şimdilik 5-6 tane yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…