durum anlaşıldı cnm hayırlısı olsun hakkınızda belki boylesi daha hayırlıdırIşle ilgili biraz sorun var. Ona canım sıkıldı. Esincim denizliyle bir bağlantımız kalmadı artık. Istanbula dönüyor nişanlım bu gece.
durum anlaşıldı cnm hayırlısı olsun hakkınızda belki boylesi daha hayırlıdır
ne kadar desek de tabii moralin bozuk olabilir ama sen iyi ol ki nişanlına da destek olabilesin
tmm tatlım???
Coooookkkk öptümmmmmm ikinizi de...
Işle ilgili biraz sorun var. Ona canım sıkıldı. Esincim denizliyle bir bağlantımız kalmadı artık. Istanbula dönüyor nişanlım bu gece.
kız sen bnm memleketime nasıl laf edersin bakiiiimmmm....Canım benim hiç bozma moralini hayırlısı böyleymiş. Hem Denizli o kadar güzel bi yer değil kiHem gitsen ne olcaktı ailenden de ayrı kalcaktın. Artık hem ailen yanında hem sevdiğin:):):)
evet dediğin gibi minikim üzüldü diye biz de üzüldüktatlım bozma moralini sakın hayırlısı neyse o olsun hakkınızda inan senin adına çok üzüldüm sen üzüldüğün için umarım sorunlarınızı bir an evvel halledersiniz
sen bize lazımsın minikkim ona göre ve yanındayız her daim istediğin zaman sorunlarını dinlemeye hazırım
sağolun kızlar iyiki varsınız. valla ne yalan söyliym hiç denizliye gıtcek gıbı hıssetmıyordum. bakalım hakkımızda hayırlısı.desteğiniz için çok teşekkür ederim. biraz önce meyvemi yedim. 2 dilim kavun yedim. çok oldu aslında ama bugun izinliyim :)
boşver denizli sana cok uzak, iyi olmuş boyle...
kavun da cok sayılmaz yaaaa sabaha kadar tok tutarr
bn naptım minikim pasta yedim
sağol kuzucum...sana izin kağıdı yazdım ozaman kuşum :) şşşt hem kimse görmemişse yemiş bile sayılmazsın kiiişşşt çaktırma
sağol kuzucum...
Ben yazdım zatn gunluğüme
canım ben biraz geç dahil oldum konuya ama herşeyde bi hayır vardır dicem ve önemli olan nerde olduğun değil yanında kimin olduğuüzülmek yok tamammı
minik yoksa sende işe benim gibi beslenme çantasımı götürüyosun:) çok komik oluyo ya ayrı ayrı poşetlere bunu sabah yicem bunu arada yicem falan diye bölüyorum.sulu yemeklerimide koyduğum kaplarım var bide kutu şeklinde beslenme çantam:) o çantayı aldığım gün en akıllı şeyi yaptım.yoksa hergün marmrs büfeden yiye yiye fil olcaktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?