Minikk'in Sevgili Günlüğü :)

kızlar sizce minik 44 kg ya inip incecik bir gelin olabilecek mi?

• Ankete Katılan
    73
Yeşil çay içmek isteyen var mıııı?

Bu arada güniçinde aralarda toplamda 17-18 tane yani bir avuç çiğ badem yiyorum. Onu yazmamışım. şimdilik 5-6 tane yedim.

afiyet olsun cnm ben de ceviz yiyeceğim bundan sonra aralarda meyve bulamazsam
yeşil çay ben de içiyorum cnm naneli-bol limonlu

iş yerinde iş varsa mecbur yapılacak değil mi tatlım?

:44: Sanırım öle
öyle bir işim varkii nerden başlıycam nasıl başlıycam bilmiyorum. Aslında bayramda yaparım dıye eve götürmüştüm ve dosyalarda evde. Offffff yaaaaaaa. Ama o işi yapmak benim işim değil ki yaaaaa. Neyse yapcaz artık. çare yok.

Bugun kimsecikler yoook :) akşam yemeğimi yicem bi yarım saat sonra. 4 yk mantarlı tavuk,yarım kase naneli-pulbiberli yoğurt.

Ara: Meyve, çay

Ay sonunda ölçü bildirimi yapmam lazım. Cumartesi tartılma günüm olduğu için ayın son cumartesi günü yani 26 kasımda ölçü bildiricem. 11 güncük kalmış. Bakalım ne kadar farkedicek görücez.ama tabii sabah erkenden kalkmam lazım. Yoksa pazar sabahına sarkabilir ölçü işi. :)

Kızlar merak ettim ölçtüm bir madlen çikolata 6.2 gr geliyor.ee benim 1 bitter 1 sütlü olmak üzere 2 tane yediğimi düşünürsek 12.4 gr çikolata yemiş bulunmaktayım. Keşke bu kadar olsaaa eve gelincede 2 tane minik tulumba tatlısı yedim. Aman nasılsa kimse ilgilenmiyor bende yiyorum işte

100 GR CİKOLATANIN AŞAĞI YUKARI 500 KALORİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSEK, ÇİKOLATALARDAN SADECE 60 KALORİ ALMIŞIM.
Tulumba tatlısı (1 adet)…….300 kalori
Lokma (dört adet)……….400 kalori
DİYOR KALORİ CETVELİ. BU TULUMBA TATLISI BUYUK SANIRIM. BEN 2 TANE MİNİK YEDİĞİME GÖREE 150 KAL ALMIŞIM.

SABAHTAN BERİ YEDİKLERİMİDE HESAPLAMAK LAZIM TABİİ
2 KASE YOGURT 95X2=190
8 YK MANTARLI TAVUK MANTARIN 100 GR MI 14 KAL. EE TAVUKTA 50 GR FALANDI İÇİNDE 65 KALORİDE BU.
1 DİLİM EKMEK 60
ELMA 60
MANDALİNA 50
PEYNİR+ZEYTİN 80
YUMURTA 80
TOPLAAAM:809 KAL YAPAR. YADİ BİRAZ HATA PAYI KOYALIM 900 OLSUN. SÜPERİM HARİKAYIM.

tatlım kalori hesabını nereden yaptın????????

yanlış mı olmuş? aslında işyerinde baktıgım bir site var kayıtlı ama suan aklıma gelmedi adı öle google da arattım. puuufff şimdi çıkıcak 3000 kalori falan hahahaha
yok tatlım eleştirmicem korkma
merak ettim de ondan sordum
hemen hesaplarım şimdi ben 2 dk müsaade
:44:

bnm hesabıma göre tatlılar hariç 1000kalori civarında tatlım (bnm diyetisyen Allahtan bana kalorileri öğretmedi yoksa onun hesabına göre 1200-1300 falan cıkardı)

bnm hesabıma göre tatlılar hariç 1000kalori civarında tatlım (bnm diyetisyen Allahtan bana kalorileri öğretmedi yoksa onun hesabına göre 1200-1300 falan cıkardı)

nasııı yaaaa bişey yemedim kii.aglarım baak. oglen ve aksam ekmek yemedim. sabah dogru durut peynir bile yemedim. ama nıye boyle yapıyon yaaaaaaaaaaaa

nasııı yaaaa bişey yemedim kii.aglarım baak. oglen ve aksam ekmek yemedim. sabah dogru durut peynir bile yemedim. ama nıye boyle yapıyon yaaaaaaaaaaaa
ayyy kuzum kıyamam ben miniğime yaaaa
tamam senin dediğin gibi olsun yeter ki üzülme cnm bnm
bnm hesabım şu şekilde:
ben yemekleri kaşık başına 20 kalori olarak hesaplıyorum ama sebze yemekleri ve 1 kg sebzeye 2 yk yağ olacak şekilde kaba taslak 20 kalori bu 21 de olabilir 18 de
peynirin de 30gramı yani 1 kk ölçüsü 75 kalori
1 zeytin 7 kalori
ekmek 1 dl 50 kalori
başka takılan bişey varsa aklına ben arastırıp cevaplayayım

günaydııııııııııııııın

sabah kalktım, 2 saat özlüğümü aradım bulmadım yaaa. nereye koydum acaba ben onu ya :) yaşlandım artık galiba hahahaha

kahvaltı: 1 dl çavdar ekmeğiüzerine labne peynir ve zeytinezmesi. 1 çay bar süt, 2 ince dilim domates, 2 ince dilim salatalık.açık çay

ara: açık çay,1 minik mandalina

öğle:4 yk kabak yemeği, 30 gr tavuk ızgara,salata

ara: açık çay, 1 minik mandalina

akşam:4 yk kabak yemeği, 30 gr tavuk ızgara,salata

ara: meyve

aralarda yeşil çayda içicem 2 kupa. birde bununla beraber 1 litrede su içicem. hiç su içmiyorum ya. çaylarım çok açık benim. ıhlamur gıbı. ırdan alıyorum sıvıyı ama yeterlı değil. fazlada içemmiyorum.çok sık tuvalate cıkmak ıstemıyorum. çok soguk :) biizm tuvaletler terasta.

günaydın herkeze çok zor kalktım yataktan yaaa yorulmuşum baya kış geldi resmen heryer donuyor kahvaltıda nesfit yicem
öğlen yine evde değilim misafirliğe gidicem ne yapmıştır arkadaşım bilmiyorum inşallah çok yemem
akşam gündüz çok yersem akşamı sadece yoğurtla geçircem minnikkimmm sende suyu akşamları evde içsen nasıl olurkii??? ben biryere gidicem zaman suyu az içiyorumki wc sorun olmasın diye maalesef ben herkezin tuvaletine giremiyorum ama açığımı evde kapatıyorum mesela bir litre sabah içerim bugün eve gelincede 2 litre içerim yatana kadar suyu çoğaltman lazım tatlım günde bir litre çok az
hoşçakalın arkadaşlar ben kaçar

günaydın tatlım. şimdi hesaplayınca 6 bardak çay ve yeşil çay içmiş olucam gunde. 1500 litre yapar. bir litrede su içsem 2,5 lt yapar tatlım. benim çay dediklerime bakmayın siz. okaaaaadddaaaaaar açıkkı. 300 ml lık bardağa 2 damla koyuyorum çayı,gerisi su.

sabah 10,30 itibariyle sıvı raporum:
4 kupa çooook açık çay,2 kupa su

250 ml den fazla alıyor kupam ama hadi 250 ml diyelim 1500 ml yapar. sizmisiniz benim su içmemi beğenmeyen. her saat başı bir kupa su içicem. sabah 8 de başlasam akşam 7 de bitse :) 7 kupa su yapar 1750 ml su yapar. 3 kupa açık çay:750 ml 2 kupa yeşil çay: 500 ml
toplam 3 litre yapar. hadi bana kolay geldin. yani çayla suyla yeşil çayla 3000 ml e tamamlıycam sıvı ıhtıyacımı.

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/472263-su-icmeliyiz.html
bu linki okumanı tavsiye ederim orada bnm daha önce yazdığım bir yazının da linki var
kısaca şöyle özetleyeyim, ne kadar açık olursa olsun içtiğin çaydır ve su yerine geçmez hatta vücuttan su kaybettirdiği için ekstradan su içmen bile gerekebilir tek başına içtiğin su miktarı şimdi kış olduğuna göre en az 1,5lt olmalı, bunu haricinde içtiğin ayran, çorba, çay, meşrubat, yemek ve meyve-sebzeyle vücuda giren ise sıvıdır ama suyla kıyaslanamaz
çok su içmek istememe nedeninin tuvalet sıkıntısı olduğu belli ama 3-4 saatte bir en azından tuvalet ihtiyacını gidermen gerekir yoksa böbreklerini yormuş ve onları susuz bırakarak kurutmaya çalışmış olursun, atıl durumda kalırlar Allah muhafaza
tmm tatlım?

miniğim allah iyiliğini versin çok güldüm sırf tuvalet soğuk diye kendini tutmanı çok iyi anlıyorum bayrada bende kayınvalidemde yaptım bayram boyunca tuttum resmen ama benimki 4 günlüktü günde 3 lt su içiyorum içtiğim 7-8 bardak çayıda saymıyorum hergün içtiğin su miktarınıda yaz bebeiğim uyaralım seni, hatırlatalım su içmeyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…