Yeşil çay içmek isteyen var mıııı?
Bu arada güniçinde aralarda toplamda 17-18 tane yani bir avuç çiğ badem yiyorum. Onu yazmamışım. şimdilik 5-6 tane yedim.
iş yerinde iş varsa mecbur yapılacak değil mi tatlım?çok işim var ama yapasım yok. Neyse yapmam lazım ama dimi?
iş yerinde iş varsa mecbur yapılacak değil mi tatlım?
100 GR CİKOLATANIN AŞAĞI YUKARI 500 KALORİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSEK, ÇİKOLATALARDAN SADECE 60 KALORİ ALMIŞIM.
Tulumba tatlısı (1 adet) .300 kalori
Lokma (dört adet) .400 kalori
DİYOR KALORİ CETVELİ. BU TULUMBA TATLISI BUYUK SANIRIM. BEN 2 TANE MİNİK YEDİĞİME GÖREE 150 KAL ALMIŞIM.
SABAHTAN BERİ YEDİKLERİMİDE HESAPLAMAK LAZIM TABİİ
2 KASE YOGURT 95X2=190
8 YK MANTARLI TAVUK MANTARIN 100 GR MI 14 KAL. EE TAVUKTA 50 GR FALANDI İÇİNDE 65 KALORİDE BU.
1 DİLİM EKMEK 60
ELMA 60
MANDALİNA 50
PEYNİR+ZEYTİN 80
YUMURTA 80
TOPLAAAM:809 KAL YAPAR. YADİ BİRAZ HATA PAYI KOYALIM 900 OLSUN. SÜPERİM HARİKAYIM.
tatlım kalori hesabını nereden yaptın????????
yok tatlım eleştirmicem korkmayanlış mı olmuş? aslında işyerinde baktıgım bir site var kayıtlı ama suan aklıma gelmedi adı öle google da arattım. puuufff şimdi çıkıcak 3000 kalori falan hahahaha
bnm hesabıma göre tatlılar hariç 1000kalori civarında tatlım (bnm diyetisyen Allahtan bana kalorileri öğretmedi yoksa onun hesabına göre 1200-1300 falan cıkardı)
ayyy kuzum kıyamam ben miniğime yaaaanasııı yaaaa bişey yemedim kii.aglarım baak. oglen ve aksam ekmek yemedim. sabah dogru durut peynir bile yemedim. ama nıye boyle yapıyon yaaaaaaaaaaaa
günaydın herkeze çok zor kalktım yataktan yaaa yorulmuşum baya kış geldi resmen heryer donuyor kahvaltıda nesfit yicem
öğlen yine evde değilim misafirliğe gidicem ne yapmıştır arkadaşım bilmiyorum inşallah çok yemem
akşam gündüz çok yersem akşamı sadece yoğurtla geçircem minnikkimmm sende suyu akşamları evde içsen nasıl olurkii??? ben biryere gidicem zaman suyu az içiyorumki wc sorun olmasın diye maalesef ben herkezin tuvaletine giremiyorum ama açığımı evde kapatıyorum mesela bir litre sabah içerim bugün eve gelincede 2 litre içerim yatana kadar suyu çoğaltman lazım tatlım günde bir litre çok az
hoşçakalın arkadaşlar ben kaçar
günaydııııııııııııııın
sabah kalktım, 2 saat özlüğümü aradım bulmadım yaaa. nereye koydum acaba ben onu ya :) yaşlandım artık galiba hahahaha
kahvaltı: 1 dl çavdar ekmeğiüzerine labne peynir ve zeytinezmesi. 1 çay bar süt, 2 ince dilim domates, 2 ince dilim salatalık.açık çay
ara: açık çay,1 minik mandalina
öğle:4 yk kabak yemeği, 30 gr tavuk ızgara,salata
ara: açık çay, 1 minik mandalina
akşam:4 yk kabak yemeği, 30 gr tavuk ızgara,salata
ara: meyve
aralarda yeşil çayda içicem 2 kupa. birde bununla beraber 1 litrede su içicem. hiç su içmiyorum ya. çaylarım çok açık benim. ıhlamur gıbı. ırdan alıyorum sıvıyı ama yeterlı değil. fazlada içemmiyorum.çok sık tuvalate cıkmak ıstemıyorum. çok soguk :) biizm tuvaletler terasta.
http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/472263-su-icmeliyiz.htmlgünaydın tatlım. şimdi hesaplayınca 6 bardak çay ve yeşil çay içmiş olucam gunde. 1500 litre yapar. bir litrede su içsem 2,5 lt yapar tatlım. benim çay dediklerime bakmayın siz. okaaaaadddaaaaaar açıkkı. 300 ml lık bardağa 2 damla koyuyorum çayı,gerisi su.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?