aferin bnm miniğime...okuduum okudum okudum, su içmem lazım. hadi su içelim.
evet cnm hatırlatalımminiğim allah iyiliğini versin çok güldüm sırf tuvalet soğuk diye kendini tutmanı çok iyi anlıyorum bayrada bende kayınvalidemde yaptım bayram boyunca tuttum resmen ama benimki 4 günlüktügünde 3 lt su içiyorum içtiğim 7-8 bardak çayıda saymıyorum hergün içtiğin su miktarınıda yaz bebeiğim uyaralım seni, hatırlatalım su içmeyi :)
miniğim allah iyiliğini versin çok güldüm sırf tuvalet soğuk diye kendini tutmanı çok iyi anlıyorum bayrada bende kayınvalidemde yaptım bayram boyunca tuttum resmen ama benimki 4 günlüktügünde 3 lt su içiyorum içtiğim 7-8 bardak çayıda saymıyorum hergün içtiğin su miktarınıda yaz bebeiğim uyaralım seni, hatırlatalım su içmeyi :)
sanırım bı dıyet olayında en onemlı konulardan bırıde su
miniğim allah iyiliğini versin çok güldüm sırf tuvalet soğuk diye kendini tutmanı çok iyi anlıyorum bayrada bende kayınvalidemde yaptım bayram boyunca tuttum resmen ama benimki 4 günlüktügünde 3 lt su içiyorum içtiğim 7-8 bardak çayıda saymıyorum hergün içtiğin su miktarınıda yaz bebeiğim uyaralım seni, hatırlatalım su içmeyi :)
öyleymiş :) sıkılıyorum ben bu suyu içerken :) ahahaha Allah eksikliğini göstermesin. hemen bir bardak içelim.
lıkır lıkır lıkır , oh içtim. vallaha içtim. dalga geçmiyorum.
nasil yani 4 gün boyunca hic tuvalete gitmedinmi:18:
Bu arada merhaba minikUzun zamandir senin günlügnü takip ediyorum ama bisey yazmiyordum cunku siz hepiniz birbirinizi taniyorsunuz gibi geldi bana bende öyle araya gelmek istemedim..utandim
bende ıcmeye basladım neyse kı ben su ıcmeyı severım sıkıntı olacagını sanmıyorum
E o zaman ben de bır bardak su ıcsem ıyı olacak...
ıctımmmmmmmmm
aa biz seni oyle bi alırızkı aramıza şimdi. Tanısıyomuyuz ya dersın. Hahahaha hemen kaynaşıveririz.
1 litre çay, 1,5 litre su içtiö. Yeşil çay içemedim bugun. Işyerinde odamda büyük temizlik vardı. 5-6 kişi bi başladı saat 14:00 civarı. 18:30 da bitti işleri. Ama fıstık gibi oldu oda. Yerler,duvarlar,camlar heryer silindi. Bizim iş çok tozlu. Ertemiz olduk :) ıkı gune batar yine. Bende evde içicem yeşil çayımı. şimdi işlerimi toparlıyorum. Malum 2 den beri odaya giremiyorum. Birazdanda yemeğimi yicem.
Birazonce canım peynir cektı. 1 kk peynir yedim. Dolayısıyla akşamki tavugumu yemiycem. O yarına kaldı.
4 yk kabak, bir kase yogurt. Ekmek yoook.
evet sayın seyırcler mınık hanım bugunu de basarı ıle bıtırıyor dıebılırmıyız o zamn:))
:)birazdan mayvemi yicem. günü kapatıcaz.leslie yapmak istiyorum bugun. en azından 1 mıl bıle ypasam kar kardır.
afiyet olsun minik :) bende saat 17 gibi meyve salatasi yaptim kendime, seker yerine azicik bal koydum. ve günü öylelikle kapatmis oldum, baya doyuruyor meyve salatasi, böyle bisey hic düsünmezdimsporumuda yaptim bugün toplam 53 dk, 2 dk daha yapacaktim ama dayanamadim artik hemen dusa girdim offf su kilolardan bi kurtuliyim, afrikaya 100 euro yollayacam
günaydın kızlaaaar,
soğuk bir perşembe gününde sabah sabah ne giyeceğine karar veremeden alel acele çıktım evden. oysaki hep akşamdan hazırlardım giyeceklerimi. neyse incecik giyinmişim. allahtan evden çıkarken sonanda geçen sene kendi ördüğüm pançımu almışım yanıma. battaniye gibi örttüm üzerime arabada. sıcacık geldim uyuya uyuya.
sabah kahvaltım artık klasikleşmiş şekilde, 1 dl çavdar ekmeği üzerine labne peynir ve zeytinezmesi, 2 ince dilim domates.1 çay bar süt,açık çay, buna ek olarak 1 yumurtadan yapılmış kaşarlı omlet.
ben evde beyaz peynirle yapıyorum ama aşçı kaşarla yapıyor çünkü 4 kişi kahvaltı ediyoruz ve herkes öyle seviyor.
ara:mandalina, çay
öğle: 4 yk ıspanak,yarım kase yoğurt,
ara:mandalina,çay
akşam:4 yk ıspanak,yarım kase yoğurt,30-40 gr ızgara tavuk
ara: meyve
gündüz çok iyiyim ama eve gidince sapıtıyorum. dün gece yine bi dellendim. sıkıntıdan yemek yemek ıstıyorum. dün akşam biraz tatlı kaçamağı yaptım. bide 2 dl çiğ sucuk. eve gidince benim mutfağa girmemem lazım.
bana geveze diyene bak sen?????
döktürmüşsün maşallah
menü güzel de...
o tatlı ile sucuk noluyor bakalım?! şimdi maşa bende!!!!!!!!!!!
döveyim mi???????
bence de sen mutfağın önünden bile geçme mümkün olduğu kadar.....................
bu okuduklarıma inanmıyorumvallaha dün en son elimde cips paketi açsammı diye düşünüyordum. babam cips yıyordu. bundan ye dedı. ııı ııııh ben onu sevmıyom ben bundan istiyom dedim. kardeşimde bi paketi yicen mi dedi? yok be bıtanee dedım. bitane için paketmı acılır be dedi. aldı elimden. hahahahahah nişanlım spora başlıyooor. benimde hergün leslie yapmam alzım. bugun başlıycam ama Allahın izniyle. fit olcak poyrazım. gerçi ben zaten iyiyim yani ona bakıncada.sıkılaşmam alzım.
bu okuduklarıma inanmıyorumitiraflar bir bir dökülüyor maşallah
minikkim noldu tatlım sana sen böyle değildin
elinde maşaBize kızardın....
Leslieye de kesin başla önce 500 adımla sonra zamanla arttırırsın ztn cok kısa sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?