tatlım forumda biyerde okudum yine günlüklerde sanırım ama emin değilimbayram beni bozdu tatlım. Hala toparlayamadım valla. Ama gün bugun. Lesliyede başlıyorum. Eskıden oldugu gıbı ıkramlarıda çeviriyorum. Sanırım hedefe 1 kg kaldı dıye saldım.hedefi 44 yapmam lazım sanırım :)))
bide herkes sen zaten çok zayıfsın dıyor. Karnım var sadece onada spor lazım mekık lazım ama mekık cekemıyorum. Of napcam bılmıyorum valla.
yok arkadaş 44 olacak biz de başta öyle dedik ama minikkim bu iradeyle o kiloda da olurminikçm azmıne hayranm walla.ben bazen saptıveryorum.kilo hedefn 44 bana bıraz cok geldı.yanı boyunu tam blmyorum belkı ondan.bıde kac kılo werdn smdye nekadr surede?
minikçm azmıne hayranm walla.ben bazen saptıveryorum.kilo hedefn 44 bana bıraz cok geldı.yanı boyunu tam blmyorum belkı ondan.bıde kac kılo werdn smdye nekadr surede?
yok arkadaş 44 olacak biz de başta öyle dedik ama minikkim bu iradeyle o kiloda da olur
boyu 150lerde bişeydi
arkadasımız gelinlik giyecek ve ileride alacagı kiloları için şimdiden önlem almaya çalısıyor
anlaştıkvalla canım benım sapıtmıs hallerim bunlar. şimdi ben başladığımda 50,5 kg idim. Suan 47 kg yum. 50 gun oldu. Kilom fazla olmadığı için çok yavaş veriyorum. 44 kg olayım dıyordum. Gecen bı ara 46 kalsa nasıl olur dedık kzıalrla. Nişanlımda 45den aşağı ınme sakın diyor. Sanırım 45-46 gıbı bırakıcam işte. Boyum 1,54 zaten saolsun lilycimde yazmış.
tamam kız 44 olcam ama sende 55 olcan
45 oluncada bizi yalnız bırakmıycan dmii minikkim
senin hedefin kactı tatlım. şimdi sen yenisin,senide ezberliycem. boy,yaş,kg,hedef kg :)
55 cok düşük değil mi?tmm hemen kendimi tanitacam sana :) yasim 22, boyum 173, kilo, cok utaniyorum aslinda1 ay önce tartiya ciktigimda 100 kilo yaziyordu, sok olmustum resmen. boyum oldugu icin 100 kilo belli olmuyordu, zaten hic düsünmezdim o kiloda oldugmu ben kendimi 87 kilo felan zanederdim:2: ama iyikide cikmisim o gün tartiya, o günden beri diyetdeyim bu sabah tartindim 94,4kiloyum simdilik. 1 kilo daha zayiflamisim hedefim 55 kilo, daha cok uzun yolum var ama böyle devam edersem seneye bu zamanlarda basarmis oluyorum insallah
tmm hemen kendimi tanitacam sana :) yasim 22, boyum 173, kilo, cok utaniyorum aslinda1 ay önce tartiya ciktigimda 100 kilo yaziyordu, sok olmustum resmen. Boyum oldugu icin 100 kilo belli olmuyordu, zaten hic düsünmezdim o kiloda oldugmu ben kendimi 87 kilo felan zanederdim:2: Ama iyikide cikmisim o gün tartiya, o günden beri diyetdeyim Bu sabah tartindim 94,4kiloyum simdilik. 1 kilo daha zayiflamisim Hedefim 55 kilo, daha cok uzun yolum var ama böyle devam edersem seneye bu zamanlarda basarmis oluyorum insallah
55 cok düşük değil mi?
Yani 65 bile düşükken????
yok tatlım bırakmam. Sonucta bende koruma prıgramında olucam. Bıraz daha rahat olucak tabı ozaman :)45 oluncada bizi yalnız bırakmıycan dmii minikkim
anlaştık..............
hiç bırakır mı??????
Daha şimdi anlasma yaptık bn 55olana kadar en azından burda
yok tatlım bırakmam. Sonucta bende koruma prıgramında olucam. Bıraz daha rahat olucak tabı ozaman :)
bak herkes sahit bu anlaşmaya.
3 senede sürmesin ama tempo tempo tempo hadı koş çabuk leslie yap :))
55 cok düşük değil mi?
yani 65 bile düşükken????
1,73 boya 55 kg bencede çok düşük canım. Diyetisyene falan gıttın mı? Ne dedi 55 kg için. Saglıgından olmada. Boyun çok uzun çünkü. Benim gibi kısa değildin.
bu laf bana geldi sanırım tmm tickeri 55 yapayım ama bnm de çıkmam lazım görüşürüz kızlarHemen tickerı düzelt bakıym. 55 yap onu :) arada kaynamasın sonra.
Canlar ben çıkıyorum. Işim var. Bugun bir toplantım var. Toplantı başlamadan işlerimi halledeyim.
kesin leslie teyzeye gidiyor. Hırs yaptı :)bu laf bana geldi sanırım tmm tickeri 55 yapayım ama bnm de çıkmam lazım görüşürüz kızlar
bu arada canim hayir diyetisyene gitmedim, ama sanirim 55 kiloya düsük derdi :44:
yok tatlım kardeşime yemek hazırladım ama yapacagım bugun inşallah ama zamanından emin değilim şimdi çıkcam acıktımkesin leslie teyzeye gidiyor. Hırs yaptı :)Walk walk walk
bence sen birine danış tatlım.benim 44 kg diyetisyen onaylı mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?