Minikk'in Sevgili Günlüğü :)

kızlar sizce minik 44 kg ya inip incecik bir gelin olabilecek mi?

• Ankete Katılan
    73
günaydıııııııııın kızlaaaaaar,

almanyada yasiyorum tatlim
ben dachau doğumluyum tatlım. ama 1,5 yaşında dönmüşüz. gitmedim birdaha hiç.ayrıyeten kşke ben orda olsaydım, asıl çikolata orda var. burdakiler çikolata değilki.

ya side step yapıyorsun ya. hem side stpe yapıyor hemde saga sogru donuyo. onu beceremıyom işte. :)) özürlüyüm özürlü.

naptın minikkim akşamı?
yedin mi o tulumbayı?
inşallah yememişsindir cnm
çikolata konusunda da kendine ödül vermeyi sen çoktan hak ettin zaten:))) çikolataya izin var sonucta hepimizin ortak zaafı maalesef...
tulumbayı yemediiiiiiiiiiiiiim.
çikolatada yemediiim :)
tatlım valla kıskanıyor seni eşin.
şimdi lily ninde dediği gibi 19,30 çok geç bir saat değil. bencede 1 dl ekmek ye. çok yıyormus gıbı gostermek ıstersende, azcık tavuk ye.salata ye, 1 dl ekmekle 4 yk sebze ye. zaten dıyet bu işte. yanı bu yazdıgım aslında benım dıyestıyenın bana verdıgı ogle ve akşam yemegi.
merak ettim kiz, yedinmi tulumbayi icimdeki ses hayir minik yemez tutar kendini seytana uymazzzzz diyor

vallaha tuttum.yemedim. aslında canımda istemedi. nişanlıma 7-8 tane tulumba koydum ama hıc yemedim. hatta uzattı almadım. al dıye ısrar edıncede, annem poyraz verme oğlum dedi annem.oda kendı yedi. ama annen gidince annemin yaptığı sütlaçtan tatlı kaşıgının ucuyla dudaklarıma sürdü. yani tatlı kaşığının çeyreği desem okadar bile değil. deli ya. ağzın tatlansın diyor.

onlar yemek yerken ben papatya çayı içtim. annem demlemiş.ama 2 yk pilav yemek durumunda kaldım. annemin yaptıgı pılavla, bizim aşçının yaptığı pilavı karşılştırdık hepberaber. sonuç: oy birliği ile anne açık ara farkla kazandı. aslında aşçının pilavıda güzel ama dün anneminki ayrı bi lezzetliydi. nişanlım pilavı okadar çok seviyorki, pilav yapmayı bilmiyorsan almam seni dedi birkeresinde, yaptım, yedi. tamam alabilirim dedi hahahaha

akşam 10 gıbıde anne meyve soymuş,biz biraz çalışıyorduk nişanlımla, bana bir konuda yardım ediyordu sağolsun, 1,5 porsiyonda karısık meyve yedim.

kesinlikle yememiştir!!!!!!!!!! minikkim iradelidir...

bu arada minikkim ben çizelgemi çektim 55e söz verdiğim gibi
afferim sana tatlım. muccckss

eveeeeet sabah yediklerime gelirsek:
1 dl çavdar ekmeği üzerine azcık labne peynir ve zeytinezmesi, çeyrek domates, çeyrek kk peynir,1 çay bar süt,açık çay

ara:mandalina,açık çay

öğle:4 yk pırasa, 1 dl çavdar ekmeği

ara: mandalina, açık çay

akşam:4 yk pırasa, 1 dl çavdar ekmeği

ara: meyve

gun içerisinde 17-18 tane badem yıyorum ama onu hangı araya yazcagımı bulmaadım. cunku canım ısteyınce atıyorum ağzıma.

sabah kahvaltın 1 dilim tahıllı ekmek labne peyniri üstünede zeytin ezmesi çokkk çokkk açık çaymı yoksaaaa eheheheh

oh oh döktürmüşsün tatlım maşallah!!!!
tatlıyı yemeyeceğini biliyordum hehe
pilav da nazarlık olsun ztn nişanlın varken bu kadarına şükretmek lazım ona kalsa evlenmeden kilo aldıracak sana herhalde
menü güzel ama tatlım yogurt ayran falan da ekle öğle ya da akşama bi de salata çünkü günde 2 bardak süt ürünleri almak gerekiyormuş kemikler için özellikle de bayanlar süt ürünlerini tüketmeliymiş bnm diyetisyen bana en az 2 veriyordu aralarda da ayran(bazen)
bademi de en son ara olarak eklersin sorun değil biz biliyoruz ztn

günaydın hepinize güzel bir gün diliyorum
ben hala kahvaltı yapmadım canım hiçbişey istemiyor oğlum hastalandı gece yatmadan önce gayet iyidi şimdi çok halsiz yatıyor belki onu doktora götürürüm midesinide bozmuş istifra etti kuzum kıyamam çocuk hasta oldumu bende hasta oluyorum sankiyaaaaa
umarım hepiniz iyisinizdir minikkim lily cim müsait olduğumda tekrar girerim hoşça kalın

haklısın tatlım dediğin gibi salatayı ve yoğurdu bol yicem ben zaten ara yapmıyordum akşam yemekten sonra çok acıkırsam bir çay bardağı süt içerim bazen oda önerin için çok teşekkür ederim iyiki varsınız canım arkadaşlarım çıkıyorum şimdilik oğlumu doktora götürcem kendini hiçiyi hissetmiyormuş iyiki varsınız can arkadaşlarım

canım yaaa cok geçmiş olsun kuzucuğuma
sen de bişeyler atıştır öyle git sen iyi olacaksın ki oğluşun da iyi olsun tmm cnm?
hayırlı haberlerini bekliyoruz

hıııııııım dün öğlen ve akşam hem yogurt yedim,hemde demin ayzmayı unuttum dgece yatarken normalde 1 çay bardağı süt içmem alzım ama ben dun onu peynir olarak değiştirdim.
Normalde yerim yogurt ama pırasanın yanındada hiç gitmiyor. :) ama saat 4 deki aramda yerim ozaman yoğurt.

tatlım geçmiş olsun kuzuna. Sen ekdnıne ıyı bakkı sende hastalanma. Hadi bişeyler ye, hemde kuzuna yedir bıraz zeytin peynir. Midesini bastırsın. Dikkat edin kendinize.

ohh keske burda kalsaydiniz :) bende türkiyenin tatlilarina bayiliyorum ahh canimmm sen yeterki iste ben sana yollarim istedigin cikolatalari
biliyordum zaten yemedigni 2yk pilavciktan bisey olmaz zaten :) annelerin yaptigi yemekler zaten sahaneee, mesela bizim uni kantinde pilavlar hic güzel degil, tuzsuz, yagsiz, sadece suda kaynatiyorlar, bazende iyi kaynatilmamis gibi, pirincler tas gibi oluyor almanlar zaten ne anlar yemek yapmaktan pilav yapmayi bilmiyorsan almam seni pilavin icine az seker ve limon suyu koy kiz daha lezzetli oluyor

İŞTE BİİZM AŞÇIDA ÖYLE YAPIYOR. LEZZETLİ OLUYOR. ANNEM KOYMUYOR AMA ANNEMINKI BAŞKA :) ALIŞKANLIK İŞTE.

EN AMA EN BASŞTİNDEN FERRERO Mon Cheri BURDA YOK. EN BUYUK MAREKTELRDE BİLE YOK. BELKİ LİKÖRLÜ OLDUĞUNDAN YOK.BILMIYORUM. TOBLERONE ALMANYADAKİ GİBİ YOK. MİNİK MİNİK OYUNCAK GIBI. TOBLERONE ALDINMI KOCAMAN ALCAKSIN MESELA. DAHA NELER NELER. NEYSE REJİMDEYİZ DİMİ BİZ. :) YARIN TARTILMA GÜNÜM. YARIN SABAH TARTILIP KG BİLDİRİCEM. AMA 47 DEN AZ CIKMIYCAK YANI. BUSABAH 47,1 GÖSTERİYORDU. 47 YI KIRAMADIM.

öğle: Yoğurt ye uyarısı geldiği için,

4 yk pırasa, 1 dl çavdar ekmeği,1 kase yoğurt

mon cheri likörlü evet, hic sevmem. evet burda kocaman tobleronelar var tatlim sen iste ben yollarim sana...ama önce diyet sonra cikolata bende bu sabah tartindim 93.8kiloyum 500gr gitmis 9lu rakamlari görmek istemiyorum artik, 89.9 kilo olsam bayram edecem valla

olucak onlarda olcak dahada ıyısıde olucak. Bak gör :)

kız toblerone kipada var büyüklerinden
hem de bitter
yaaaaaa ne çok çikolata hastasıymışız hangi markanın hangi gramajda çikolata yaptığını biliyoruz en ince ayrıntsına kadar
ayyy yiyeceğimiz bir lokma ama gözümüz aç

canım yaaa cok geçmiş olsun kuzucuğuma
sen de bişeyler atıştır öyle git sen iyi olacaksın ki oğluşun da iyi olsun tmm cnm?
hayırlı haberlerini bekliyoruz

canım 1 saat önce geldik bişeyler yedirdim yatırdım midesini kötü üşütmüş zaten salgın var dedi doktor bide ateşi yüksek bizimkinin bünyesi çok zayıf hemen kapar astım hastası birde ödüm kopuyor hasta olcak diye ama sakınan göze çöp batar misali bunada şükür tabikki
desteğinize çok teşekkür ederim biraz dinleneyim akşam için yemeğide yapayım tekrar gelirim
menümü akşam yazarım hoşçakalınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…