günaydıııııııııın kızlaaaaaar,
çikolatada yemediiim :)
şimdi lily ninde dediği gibi 19,30 çok geç bir saat değil. bencede 1 dl ekmek ye. çok yıyormus gıbı gostermek ıstersende, azcık tavuk ye.salata ye, 1 dl ekmekle 4 yk sebze ye. zaten dıyet bu işte. yanı bu yazdıgım aslında benım dıyestıyenın bana verdıgı ogle ve akşam yemegi.
vallaha tuttum.yemedim. aslında canımda istemedi. nişanlıma 7-8 tane tulumba koydum ama hıc yemedim. hatta uzattı almadım. al dıye ısrar edıncede, annem poyraz verme oğlum dedi annem.oda kendı yedi. ama annen gidince annemin yaptığı sütlaçtan tatlı kaşıgının ucuyla dudaklarıma sürdü. yani tatlı kaşığının çeyreği desem okadar bile değil. deli ya. ağzın tatlansın diyor.
onlar yemek yerken ben papatya çayı içtim. annem demlemiş.ama 2 yk pilav yemek durumunda kaldım. annemin yaptıgı pılavla, bizim aşçının yaptığı pilavı karşılştırdık hepberaber. sonuç: oy birliği ile anne açık ara farkla kazandı. aslında aşçının pilavıda güzel ama dün anneminki ayrı bi lezzetliydi. nişanlım pilavı okadar çok seviyorki, pilav yapmayı bilmiyorsan almam seni dedi birkeresinde, yaptım, yedi. tamam alabilirim dedi hahahaha
akşam 10 gıbıde anne meyve soymuş,biz biraz çalışıyorduk nişanlımla, bana bir konuda yardım ediyordu sağolsun, 1,5 porsiyonda karısık meyve yedim.
eveeeeet sabah yediklerime gelirsek:
1 dl çavdar ekmeği üzerine azcık labne peynir ve zeytinezmesi, çeyrek domates, çeyrek kk peynir,1 çay bar süt,açık çay
ara:mandalina,açık çay
öğle:4 yk pırasa, 1 dl çavdar ekmeği
ara: mandalina, açık çay
akşam:4 yk pırasa, 1 dl çavdar ekmeği
ara: meyve
gun içerisinde 17-18 tane badem yıyorum ama onu hangı araya yazcagımı bulmaadım. cunku canım ısteyınce atıyorum ağzıma.
ben dachau doğumluyum tatlım. ama 1,5 yaşında dönmüşüz. gitmedim birdaha hiç.ayrıyeten kşke ben orda olsaydım, asıl çikolata orda var. burdakiler çikolata değilki.almanyada yasiyorum tatlim
ya side step yapıyorsun ya. hem side stpe yapıyor hemde saga sogru donuyo. onu beceremıyom işte. :)) özürlüyüm özürlü.tatlım belle alakalı hareket yok lesliede eğer yana dönüp bi yandan bacagı kaldırıp bir yandan sırtını falan gösterdiği şeyse düzgün postür yani duruş nasıl olmalı onu anlatmaya çalışıyor eger kastın buysa...
tulumbayı yemediiiiiiiiiiiiiim.naptın minikkim akşamı?
yedin mi o tulumbayı?
inşallah yememişsindir cnm
çikolata konusunda da kendine ödül vermeyi sen çoktan hak ettin zaten:))) çikolataya izin var sonucta hepimizin ortak zaafı maalesef...
çikolatada yemediiim :)
tatlım valla kıskanıyor seni eşin.selam kızlar bugün lapptopumda sorun vardı eşim işten felince halletti biraz önce bitti işi gündüz telefonla girdim ama hemen geri çıktım hiç rahat olmuyor ne güzel kaynatmışsınız maşallah çok sıkıcı bir gündü eşimle biraz tartıştık eşim artık benimle yiceksin dedi yemeği oda 19 30 u buluyor yemeye oturmak hafif yiyim diye çabalarken benimki ekmeğini al gel adam gibi yemek ye dedi ben akşam yemeklerini en geç 18 de yemiş oluyordum mümkün olduğuncada hafif geçiriyordum ben napçam bir fikri olan varmı tekrar kilo almak istemiyorum lürfen anla diyorum anlamıyor bu akşm uzun zamandan sonra 19 30 da yedim
3 kaşık taze fasulye salata 2 dilim tahıllı ekmek yoğurt 3 kaşık 2 çatalda patates kızartması
yedim resmsn gözümün içine bakıyordu ne yiyorum diye çok korkuyorum kilo almaktan
şimdi lily ninde dediği gibi 19,30 çok geç bir saat değil. bencede 1 dl ekmek ye. çok yıyormus gıbı gostermek ıstersende, azcık tavuk ye.salata ye, 1 dl ekmekle 4 yk sebze ye. zaten dıyet bu işte. yanı bu yazdıgım aslında benım dıyestıyenın bana verdıgı ogle ve akşam yemegi.
merak ettim kiz, yedinmi tulumbayiicimdeki ses hayir minik yemez tutar kendini seytana uymazzzzz diyor
vallaha tuttum.yemedim. aslında canımda istemedi. nişanlıma 7-8 tane tulumba koydum ama hıc yemedim. hatta uzattı almadım. al dıye ısrar edıncede, annem poyraz verme oğlum dedi annem.oda kendı yedi. ama annen gidince annemin yaptığı sütlaçtan tatlı kaşıgının ucuyla dudaklarıma sürdü. yani tatlı kaşığının çeyreği desem okadar bile değil. deli ya. ağzın tatlansın diyor.
onlar yemek yerken ben papatya çayı içtim. annem demlemiş.ama 2 yk pilav yemek durumunda kaldım. annemin yaptıgı pılavla, bizim aşçının yaptığı pilavı karşılştırdık hepberaber. sonuç: oy birliği ile anne açık ara farkla kazandı. aslında aşçının pilavıda güzel ama dün anneminki ayrı bi lezzetliydi. nişanlım pilavı okadar çok seviyorki, pilav yapmayı bilmiyorsan almam seni dedi birkeresinde, yaptım, yedi. tamam alabilirim dedi hahahaha
akşam 10 gıbıde anne meyve soymuş,biz biraz çalışıyorduk nişanlımla, bana bir konuda yardım ediyordu sağolsun, 1,5 porsiyonda karısık meyve yedim.
afferim sana tatlım. mucccksskesinlikle yememiştir!!!!!!!!!! minikkim iradelidir...
bu arada minikkim ben çizelgemi çektim 55e söz verdiğim gibi
eveeeeet sabah yediklerime gelirsek:
1 dl çavdar ekmeği üzerine azcık labne peynir ve zeytinezmesi, çeyrek domates, çeyrek kk peynir,1 çay bar süt,açık çay
ara:mandalina,açık çay
öğle:4 yk pırasa, 1 dl çavdar ekmeği
ara: mandalina, açık çay
akşam:4 yk pırasa, 1 dl çavdar ekmeği
ara: meyve
gun içerisinde 17-18 tane badem yıyorum ama onu hangı araya yazcagımı bulmaadım. cunku canım ısteyınce atıyorum ağzıma.