ben dachau doğumluyum tatlım. ama 1,5 yaşında dönmüşüz. gitmedim birdaha hiç.ayrıyeten kşke ben orda olsaydım, asıl çikolata orda var. burdakiler çikolata değilki.almanyada yasiyorum tatlim
ya side step yapıyorsun ya. hem side stpe yapıyor hemde saga sogru donuyo. onu beceremıyom işte. :)) özürlüyüm özürlü.tatlım belle alakalı hareket yok lesliede eğer yana dönüp bi yandan bacagı kaldırıp bir yandan sırtını falan gösterdiği şeyse düzgün postür yani duruş nasıl olmalı onu anlatmaya çalışıyor eger kastın buysa...
tulumbayı yemediiiiiiiiiiiiiim.naptın minikkim akşamı?
yedin mi o tulumbayı?
inşallah yememişsindir cnm
çikolata konusunda da kendine ödül vermeyi sen çoktan hak ettin zaten:))) çikolataya izin var sonucta hepimizin ortak zaafı maalesef...
tatlım valla kıskanıyor seni eşin.selam kızlar bugün lapptopumda sorun vardı eşim işten felince halletti biraz önce bitti işi gündüz telefonla girdim ama hemen geri çıktım hiç rahat olmuyor ne güzel kaynatmışsınız maşallah çok sıkıcı bir gündü eşimle biraz tartıştık eşim artık benimle yiceksin dedi yemeği oda 19 30 u buluyor yemeye oturmak hafif yiyim diye çabalarken benimki ekmeğini al gel adam gibi yemek ye dedi ben akşam yemeklerini en geç 18 de yemiş oluyordum mümkün olduğuncada hafif geçiriyordum ben napçam bir fikri olan varmı tekrar kilo almak istemiyorum lürfen anla diyorum anlamıyor bu akşm uzun zamandan sonra 19 30 da yedim
3 kaşık taze fasulye salata 2 dilim tahıllı ekmek yoğurt 3 kaşık 2 çatalda patates kızartması
yedim resmsn gözümün içine bakıyordu ne yiyorum diye çok korkuyorum kilo almaktan
merak ettim kiz, yedinmi tulumbayiicimdeki ses hayir minik yemez tutar kendini seytana uymazzzzz diyor
afferim sana tatlım. mucccksskesinlikle yememiştir!!!!!!!!!! minikkim iradelidir...
bu arada minikkim ben çizelgemi çektim 55e söz verdiğim gibi
sabah kahvaltın 1 dilim tahıllı ekmek labne peyniri üstünede zeytin ezmesi çokkk çokkk açık çaymı yoksaaaa eheheheh
ama ben kahvaltı tahminini yaptığımda sen daha yazmamıştın:)
günaydıııııııııın kızlaaaaaar,
ben dachau doğumluyum tatlım. ama 1,5 yaşında dönmüşüz. gitmedim birdaha hiç.ayrıyeten kşke ben orda olsaydım, asıl çikolata orda var. burdakiler çikolata değilki.
ya side step yapıyorsun ya. hem side stpe yapıyor hemde saga sogru donuyo. onu beceremıyom işte. :)) özürlüyüm özürlü.
tulumbayı yemediiiiiiiiiiiiiim.
çikolatada yemediiim :)
tatlım valla kıskanıyor seni eşin.
şimdi lily ninde dediği gibi 19,30 çok geç bir saat değil. bencede 1 dl ekmek ye. çok yıyormus gıbı gostermek ıstersende, azcık tavuk ye.salata ye, 1 dl ekmekle 4 yk sebze ye. zaten dıyet bu işte. yanı bu yazdıgım aslında benım dıyestıyenın bana verdıgı ogle ve akşam yemegi.
vallaha tuttum.yemedim. aslında canımda istemedi. nişanlıma 7-8 tane tulumba koydum ama hıc yemedim. hatta uzattı almadım. al dıye ısrar edıncede, annem poyraz verme oğlum dedi annem.oda kendı yedi. ama annen gidince annemin yaptığı sütlaçtan tatlı kaşıgının ucuyla dudaklarıma sürdü. yani tatlı kaşığının çeyreği desem okadar bile değil. deli ya. ağzın tatlansın diyor.
onlar yemek yerken ben papatya çayı içtim. annem demlemiş.ama 2 yk pilav yemek durumunda kaldım. annemin yaptıgı pılavla, bizim aşçının yaptığı pilavı karşılştırdık hepberaber. sonuç: oy birliği ile anne açık ara farkla kazandı. aslında aşçının pilavıda güzel ama dün anneminki ayrı bi lezzetliydi. nişanlım pilavı okadar çok seviyorki, pilav yapmayı bilmiyorsan almam seni dedi birkeresinde, yaptım, yedi. tamam alabilirim dedi hahahaha
akşam 10 gıbıde anne meyve soymuş,biz biraz çalışıyorduk nişanlımla, bana bir konuda yardım ediyordu sağolsun, 1,5 porsiyonda karısık meyve yedim.
afferim sana tatlım. muccckss
eveeeeet sabah yediklerime gelirsek:
1 dl çavdar ekmeği üzerine azcık labne peynir ve zeytinezmesi, çeyrek domates, çeyrek kk peynir,1 çay bar süt,açık çay
ara:mandalina,açık çay
öğle:4 yk pırasa, 1 dl çavdar ekmeği
ara: mandalina, açık çay
akşam:4 yk pırasa, 1 dl çavdar ekmeği
ara: meyve
gun içerisinde 17-18 tane badem yıyorum ama onu hangı araya yazcagımı bulmaadım. cunku canım ısteyınce atıyorum ağzıma.
ah kuzummmm kıyamam sana
tavsiye istemişsin ben birazcık vereyim
akşam yemeklerini 4 yk ye 1 dl ekmek yoğurtla daha ye derse de midem almıyor falan dersin
bir de salatayı bol yap ondan sonra ara yapmazsın ztn 19:30 cok gec değil tatlım akşam yatana kadar tok tutar seni
hem sabaha kadar da aç kalıyorsun ya
canım yaaa cok geçmiş olsun kuzucuğumagünaydın hepinize güzel bir gün diliyorum
ben hala kahvaltı yapmadım canım hiçbişey istemiyor oğlum hastalandı gece yatmadan önce gayet iyidi şimdi çok halsiz yatıyor belki onu doktora götürürüm midesinide bozmuş istifra etti kuzum kıyamam çocuk hasta oldumu bende hasta oluyorum sankiyaaaaa
umarım hepiniz iyisinizdir minikkim lily cim müsait olduğumda tekrar girerim hoşça kalın
hıııııııım dün öğlen ve akşam hem yogurt yedim,hemde demin ayzmayı unuttum dgece yatarken normalde 1 çay bardağı süt içmem alzım ama ben dun onu peynir olarak değiştirdim.oh oh döktürmüşsün tatlım maşallah!!!!
Tatlıyı yemeyeceğini biliyordum hehe
Pilav da nazarlık olsunZtn nişanlın varken bu kadarına şükretmek lazım ona kalsa evlenmeden kilo aldıracak sana herhalde
Menü güzel ama tatlım yogurt ayran falan da ekle öğle ya da akşama bi de salata çünkü günde 2 bardak süt ürünleri almak gerekiyormuş kemikler için özellikle de bayanlar süt ürünlerini tüketmeliymiş bnm diyetisyen bana en az 2 veriyordu aralarda da ayran(bazen)
bademi de en son ara olarak eklersin sorun değil biz biliyoruz ztn
günaydın hepinize güzel bir gün diliyorum
ben hala kahvaltı yapmadım canım hiçbişey istemiyor oğlum hastalandı gece yatmadan önce gayet iyidi şimdi çok halsiz yatıyor belki onu doktora götürürüm midesinide bozmuş istifra etti kuzum kıyamam çocuk hasta oldumu bende hasta oluyorum sankiyaaaaa
umarım hepiniz iyisinizdir minikkim lily cim müsait olduğumda tekrar girerim hoşça kalın
155 tatlım
ben 55i en son lise1de falan gördüm ooo 11 yıl olmuş bile!!!!!!!!
günaydıııııııııın kızlaaaaaar,
ben dachau doğumluyum tatlım. ama 1,5 yaşında dönmüşüz. gitmedim birdaha hiç.ayrıyeten kşke ben orda olsaydım, asıl çikolata orda var. burdakiler çikolata değilki.
ya side step yapıyorsun ya. hem side stpe yapıyor hemde saga sogru donuyo. onu beceremıyom işte. :)) özürlüyüm özürlü.
tulumbayı yemediiiiiiiiiiiiiim.
çikolatada yemediiim :)
tatlım valla kıskanıyor seni eşin.
şimdi lily ninde dediği gibi 19,30 çok geç bir saat değil. bencede 1 dl ekmek ye. çok yıyormus gıbı gostermek ıstersende, azcık tavuk ye.salata ye, 1 dl ekmekle 4 yk sebze ye. zaten dıyet bu işte. yanı bu yazdıgım aslında benım dıyestıyenın bana verdıgı ogle ve akşam yemegi.
vallaha tuttum.yemedim. aslında canımda istemedi. nişanlıma 7-8 tane tulumba koydum ama hıc yemedim. hatta uzattı almadım. al dıye ısrar edıncede, annem poyraz verme oğlum dedi annem.oda kendı yedi. ama annen gidince annemin yaptığı sütlaçtan tatlı kaşıgının ucuyla dudaklarıma sürdü. yani tatlı kaşığının çeyreği desem okadar bile değil. deli ya. ağzın tatlansın diyor.
onlar yemek yerken ben papatya çayı içtim. annem demlemiş.ama 2 yk pilav yemek durumunda kaldım. annemin yaptıgı pılavla, bizim aşçının yaptığı pilavı karşılştırdık hepberaber. sonuç: oy birliği ile anne açık ara farkla kazandı. aslında aşçının pilavıda güzel ama dün anneminki ayrı bi lezzetliydi. nişanlım pilavı okadar çok seviyorki, pilav yapmayı bilmiyorsan almam seni dedi birkeresinde, yaptım, yedi. tamam alabilirim dedi hahahaha
akşam 10 gıbıde anne meyve soymuş,biz biraz çalışıyorduk nişanlımla, bana bir konuda yardım ediyordu sağolsun, 1,5 porsiyonda karısık meyve yedim.
afferim sana tatlım. muccckss
eveeeeet sabah yediklerime gelirsek:
1 dl çavdar ekmeği üzerine azcık labne peynir ve zeytinezmesi, çeyrek domates, çeyrek kk peynir,1 çay bar süt,açık çay
ara:mandalina,açık çay
öğle:4 yk pırasa, 1 dl çavdar ekmeği
ara: mandalina, açık çay
akşam:4 yk pırasa, 1 dl çavdar ekmeği
ara: meyve
gun içerisinde 17-18 tane badem yıyorum ama onu hangı araya yazcagımı bulmaadım. cunku canım ısteyınce atıyorum ağzıma.
ohh keske burda kalsaydiniz :) bende türkiyenin tatlilarina bayiliyorumahh canimmm sen yeterki iste ben sana yollarim istedigin cikolatalari
biliyordum zaten yemedigni2yk pilavciktan bisey olmaz zaten :) annelerin yaptigi yemekler zaten sahaneee, mesela bizim uni kantinde pilavlar hic güzel degil, tuzsuz, yagsiz, sadece suda kaynatiyorlar, bazende iyi kaynatilmamis gibi, pirincler tas gibi oluyor almanlar zaten ne anlar yemek yapmaktan pilav yapmayi bilmiyorsan almam seni pilavin icine az seker ve limon suyu koy kiz daha lezzetli oluyor
İŞTE BİİZM AŞÇIDA ÖYLE YAPIYOR. LEZZETLİ OLUYOR. ANNEM KOYMUYOR AMA ANNEMINKI BAŞKA :) ALIŞKANLIK İŞTE.
EN AMA EN BASŞTİNDEN FERRERO Mon Cheri BURDA YOK. EN BUYUK MAREKTELRDE BİLE YOK. BELKİ LİKÖRLÜ OLDUĞUNDAN YOK.BILMIYORUM. TOBLERONE ALMANYADAKİ GİBİ YOK. MİNİK MİNİK OYUNCAK GIBI. TOBLERONE ALDINMI KOCAMAN ALCAKSIN MESELA. DAHA NELER NELER. NEYSE REJİMDEYİZ DİMİ BİZ. :) YARIN TARTILMA GÜNÜM. YARIN SABAH TARTILIP KG BİLDİRİCEM. AMA 47 DEN AZ CIKMIYCAK YANI. BUSABAH 47,1 GÖSTERİYORDU. 47 YI KIRAMADIM.
Mon cheri likörlü evet, hic sevmem. Evet burda kocaman tobleronelar var tatlim Sen iste ben yollarim sana...ama önce diyet sonra cikolata Bende bu sabah tartindim 93.8kiloyum 500gr gitmis 9lu rakamlari görmek istemiyorum artik, 89.9 kilo olsam bayram edecem valla
olucak onlarda olcak dahada ıyısıde olucak. Bak gör :)
ben yaptım bu uyarıyıöğle: Yoğurt ye uyarısı geldiği için,
4 yk pırasa, 1 dl çavdar ekmeği,1 kase yoğurt
İŞTE BİİZM AŞÇIDA ÖYLE YAPIYOR. LEZZETLİ OLUYOR. ANNEM KOYMUYOR AMA ANNEMINKI BAŞKA :) ALIŞKANLIK İŞTE.
EN AMA EN BASŞTİNDEN FERRERO Mon Cheri BURDA YOK. EN BUYUK MAREKTELRDE BİLE YOK. BELKİ LİKÖRLÜ OLDUĞUNDAN YOK.BILMIYORUM. TOBLERONE ALMANYADAKİ GİBİ YOK. MİNİK MİNİK OYUNCAK GIBI. TOBLERONE ALDINMI KOCAMAN ALCAKSIN MESELA. DAHA NELER NELER. NEYSE REJİMDEYİZ DİMİ BİZ. :) YARIN TARTILMA GÜNÜM. YARIN SABAH TARTILIP KG BİLDİRİCEM. AMA 47 DEN AZ CIKMIYCAK YANI. BUSABAH 47,1 GÖSTERİYORDU. 47 YI KIRAMADIM.
valla gördüm ama boyum da 155 değildi o zamanlar daha kısaydım yani hiç 40bedenin altında giydiğimi hatırlamıyorum liseden berisen görmüssün en azindan, ben hic görmedim
canım yaaa cok geçmiş olsun kuzucuğuma
sen de bişeyler atıştır öyle git sen iyi olacaksın ki oğluşun da iyi olsun tmm cnm?
hayırlı haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?