tamam tatlım sağol gelip zaman ayırıp yazdığın içincanım 1 saat önce geldik bişeyler yedirdim yatırdım midesini kötü üşütmüş zaten salgın var dedi doktor bide ateşi yüksek bizimkinin bünyesi çok zayıf hemen kapar astım hastası birde ödüm kopuyor hasta olcak diye ama sakınan göze çöp batar misali bunada şükür tabikki
desteğinize çok teşekkür ederim biraz dinleneyim akşam için yemeğide yapayım tekrar gelirim
menümü akşam yazarım hoşçakalınn
ben yaptım bu uyarıyıAfiyet olsun tatlım
tatlım almanyadakiler daha buyuk. :) neyse kapatalım çikolata mevzusunu yrn tatılma günüm. :)kız toblerone kipada var büyüklerinden
hem de bitter
yaaaaaa ne çok çikolata hastasıymışız hangi markanın hangi gramajda çikolata yaptığını biliyoruz en ince ayrıntsına kadar
ayyy yiyeceğimiz bir lokma ama gözümüz aç
canım 1 saat önce geldik bişeyler yedirdim yatırdım midesini kötü üşütmüş zaten salgın var dedi doktor bide ateşi yüksek bizimkinin bünyesi çok zayıf hemen kapar astım hastası birde ödüm kopuyor hasta olcak diye ama sakınan göze çöp batar misali bunada şükür tabikki
desteğinize çok teşekkür ederim biraz dinleneyim akşam için yemeğide yapayım tekrar gelirim
menümü akşam yazarım hoşçakalınn
kız toblerone kipada var büyüklerinden
hem de bitter
yaaaaaa ne çok çikolata hastasıymışız hangi markanın hangi gramajda çikolata yaptığını biliyoruz en ince ayrıntsına kadar
ayyy yiyeceğimiz bir lokma ama gözümüz aç
tatlım almanyadakiler daha buyuk. :) neyse kapatalım çikolata mevzusunu yrn tatılma günüm. :)
ayrıca bitter hiç sevmem. Aaaaah sütlü olcak çikolata dediğin şey. şimdi bir bitter çiko at ağzına. Birde sütlü.
Sütlü olan hemen bırakıverir kendini sana.
Doyulmaz tadınaaa
erir adeta kollarındaa
zevk verir doyasıyaa
ah ah
herzaman ki sloganım
"when no one understands you nutella is there" or "when no one understands you chocolate is there"
tatlım geçmiş olsun. Astım çok zor hastalık maalesef. Benim birkac arkadasımda vardı. Geçmiş olsun tatlım.
bugun gelsek? Hahahha yaaaa ben istiyorum. Küçükken çikolata fabrikamız olsa derdim :)) aaahhhhögg ben hic sevmem bitter cikolata
Kölnde cikolata müzesi var, gelin gidelim hep beraber
hmm almanyada bulunmadım ama yurtdışında yaşamak ne demek bilirim bnm de özlediğim şeyler yok değil...
Ben de bitter hastasıyım işte senin sütlü için dediklerin bn de bitter için gerekli
and i agree with you, chocolate understands you when no one understands...
bugun gelsek? Hahahha yaaaa ben istiyorum. Küçükken çikolata fabrikamız olsa derdim :)) aaahhhh
zaten herkesin zevki aynı olsa bukadar çeşit olmazdı tatlım :) hem herkes sütlü sevse bana kalmazdı :):18:
ara saat 15:00 1 mandalina
ara: 16:00 1 elma, açık çay
ara 2 tane oldu ama orta boydu ikiside. buyuk değillerdi.
saat 2 gibide 3 bardak yeşil çay içtim. :)
saat 18:30 da akşam yemeğimi yemeği düşünüyorum. 1 dl çavdar ekmeği, 4 yk pırasa, 1 kk peynir
ara:meyve, çay
ve gün biter. yarın büyük gün ve ben hala 46,9 değilim. 47 yı kıramadım.
evet gelin gelin gelinnnnnbu arada bende bayilirim sütlü cikolataya
vall tatlım 46 yı bi görelim. bakıca hala karar veremedim. sonuçta ne de olsa koruma donemı var daha önümüzde. burdayım yanı kurtulamazsınız benden.yapmayın kızlar nedir bu çiko muhabbetii
canım çekti vallaaa
üstelik evde çikolata,kek ne ararsan var:18:
normalde evde bulundurmuyom ama eşim almış...
ne zamndır ne kek nede kurabiye yapmıyorum...
offf offfffff
mink im 47 olmuşun
hedef halaa 46 kg mi?
yoksa 44 döndün mü?
benim daha çok yolun var ...
hayırlı akşamlar güzel arkadaşlarım teşekkür ederim hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için menümü yazayım biliyorsunuz saban kahvaltı yapamadım doktordan gelince kahvaltı yaptım öğlenide yemiş oldum 1 dilim tahıllı ekmek birer tane domates ve salatalık 1kk beyaz peynir 3 zeytin 2 çay kaşığıda böğürtlen reçeli yeşil çay
akşam 2 kaşık ıspanak 3 çatal makarna salata yoğurt daha yemedim maalesef eşimi bekliyorum
öptüm sizleri sonra görüşürüz
ögg ben hic sevmem bitter cikolata
kölnde cikolata müzesi var, gelin gidelim hep beraber
cnm afiyet olsun akşamın güzel ama:)))hayırlı akşamlar güzel arkadaşlarım teşekkür ederim hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için menümü yazayım biliyorsunuz saban kahvaltı yapamadım doktordan gelince kahvaltı yaptım öğlenide yemiş oldum 1 dilim tahıllı ekmek birer tane domates ve salatalık 1kk beyaz peynir 3 zeytin 2 çay kaşığıda böğürtlen reçeli yeşil çay
akşam 2 kaşık ıspanak 3 çatal makarna salata yoğurt daha yemedim maalesef eşimi bekliyorum
öptüm sizleri sonra görüşürüz
günaydın kızlar
20.09.2011 50,4
27.09.2011 50,5ASIL BAŞLANGIC
04.10.2011 49,7
11.10.2011 49
18.10.2011 48,9 :18:
25.10.2011 48,6
29.10.2011 47.9
05.11.2011 47.3
12.11.2011 47.8kafama kafama vurun.dövün beni.
19.11.2011 47.1 :111: nasıl kırıcam ben bu 47 kg yu ya. 46.8 olsaydı bari..
selam kzılar bugun geç kalktık. saat 9:00 du. hemen hazırlandım işe geldim. arabada gelirkende, kahvaltımı ettim.
kahvaltı saat 09:45 özenle bir dilim kepek ekmeği ikiye kesilir, alttaki dilimin üzerine 1 kk beyaz peynir özenle yerleştirilip, anneden destek kuvvet alınıp o ağır üst ekmek itinayla peynirin üzerine konulur.güzelce peçeteye sarılır ve kuru kuru mideye giden yolculuğa çıkması sağlanır.
işyerine geleli bi 20 dk oldu. şimdide çayımı içiyorum. malum 10 dk soğutuyorum ben çayı. sıcak içemiyorum.
ara yok tabıkı hal böyle olunca.
öğle: 4 yk kapuska, yarım kase yoğurt, 1 dl çavdar ekmeği
ara: saat 16:00 da yolda olucam. bilmiyorum bişey yiymem sanırım. saat 15:000 gibi eve gidicem,kısmetse niaşnlımda gelicek. akşam yemekte beraberiz.
akşam: 4 yk kapuska, yarım kase yoğurt,30 gr ızgara tavuk.
corba varsa belkı çorba içerim. çorba yoksa ekmek yerim. aynı şey zaten. karar vermedim yani hala.
ara: meyve,çay
günaydın kızlar
20.09.2011 50,4
27.09.2011 50,5ASIL BAŞLANGIC
04.10.2011 49,7
11.10.2011 49
18.10.2011 48,9 :18:
25.10.2011 48,6
29.10.2011 47.9
05.11.2011 47.3
12.11.2011 47.8kafama kafama vurun.dövün beni.
19.11.2011 47.1 :111: nasıl kırıcam ben bu 47 kg yu ya. 46.8 olsaydı bari..
selam kzılar bugun geç kalktık. saat 9:00 du. hemen hazırlandım işe geldim. arabada gelirkende, kahvaltımı ettim.
kahvaltı saat 09:45 özenle bir dilim kepek ekmeği ikiye kesilir, alttaki dilimin üzerine 1 kk beyaz peynir özenle yerleştirilip, anneden destek kuvvet alınıp o ağır üst ekmek itinayla peynirin üzerine konulur.güzelce peçeteye sarılır ve kuru kuru mideye giden yolculuğa çıkması sağlanır.
işyerine geleli bi 20 dk oldu. şimdide çayımı içiyorum. malum 10 dk soğutuyorum ben çayı. sıcak içemiyorum.
ara yok tabıkı hal böyle olunca.
öğle: 4 yk kapuska, yarım kase yoğurt, 1 dl çavdar ekmeği
ara: saat 16:00 da yolda olucam. bilmiyorum bişey yiymem sanırım. saat 15:000 gibi eve gidicem,kısmetse niaşnlımda gelicek. akşam yemekte beraberiz.
akşam: 4 yk kapuska, yarım kase yoğurt,30 gr ızgara tavuk.
corba varsa belkı çorba içerim. çorba yoksa ekmek yerim. aynı şey zaten. karar vermedim yani hala.
ara: meyve,çay
tebrık ederım46.8 de olur sen boyle devam ettıkce ve sanırım ıncecık bır gelın gercı zaten ıncesın
1,54 canım boyum. ınsallah goruceksin tatlım. Hepberaber başarıcaz inşallah.minik boyun kaç canım senin ah ben bir 6 lı rakamları görsem
o günler çok yakın tatlım. Birazcık azim sadece.ben de bı 5lı kılolara ınsem ah ah
minikim günaydin
Süper gidiyorsun kiz devam et böyle. Menün de süpermis
saol canım teşekkür ederim. Sizn bu desteğiniz oldukçaa...
1,54 canım boyum. ınsallah goruceksin tatlım. Hepberaber başarıcaz inşallah.
o günler çok yakın tatlım. Birazcık azim sadece.
saol tatlım. Yani bu umduğum menüm ama bozmamak için elimden geleni yapıcam. Dün evdeki herşeye hayır dedim.ki bunlardan biri koska helva idi. Bugun babamın uzattığı canııııım su böreğine hayır dedim çok net ve kararlı bir şekilde. Ozaman ben bu 6 dilimide yiyorum dedi babam hahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?