Minikk'in Sevgili Günlüğü :)

kızlar sizce minik 44 kg ya inip incecik bir gelin olabilecek mi?

• Ankete Katılan
    73
ay bencede 45-46 ıyı guzel vermsn cnm.bakalm ben 55 duseblcemmı.

yok tatlım kardeşime yemek hazırladım ama yapacagım bugun inşallah ama zamanından emin değilim şimdi çıkcam acıktım
Walk walk walk yes here's coming side steps...
ay side step ıyıde. Onu ıkı kere yapıyosun ya saga 2 sola 2 onu yapamıyorum. Bide belden donup saga sola bıseyler yapıyo hala bırak yapmayı nası yaptıgını anlamadım :) sıfır spor bende sıfır. Hayataımda yapmadım kii.
ay bencede 45-46 ıyı guzel vermsn cnm.bakalm ben 55 duseblcemmı.
hepimiz hedefimize ulaşıcaz ınsallah. önemli olan ulaşmak degıl zaten korumaak.
evet öyle yapiyim en iyisi:26: Tskler tatlim :-**

öğle: 4 yk ıspanak,1 kase yoğurt,yarım dl çavdar ekmeği

aslında ekmek yemiyecektim ama ıspanak çok tok tutan bişey olmadığı için yedim.
yoğurduda yarım kase istedima ama 1 kase geldi. ziyan olmasın diye yedim.benım normal diyetimde saat 16 dada yogurt var onu yemiyorum ama. oyuzden sorun yok :)

akşam nişanlım gelicek yemeğe kısmetse, pilavı çok sever ama bugun sebze yiyecekmiş. pilav yemiyecekmiş. kızlaaaaaar benim hiç bozmam lazım.
akşam ben işyerinde yicem, onlar yerken tatlıdan uzak durmam lazım. bende çay içerim artık napıym. yaparım bi yeşil çay.

minikcim sakin seytana uyma ve o tatlidan yeme

minikk uzun zamandır sana yazamıyorum çok tebrik ederim 1 kg kalmış sadece darısı başımıza

saol tatlım. valla bakalım 46 da bırakalım dedık ama görcez. :) nişanlım 45 in altına düşme dıyor. sende bıraktın yani bizi. üzülüyoruz ama.

evet pis seytan ama biz kanmayiz dimi bu arada tulumbayi bende hic sevmem

ı ıh kanmayız. ben bikaç gün kandım ama ı ıh akıllandım. anladım ki o pis şeyler yediriyo bana. yalnız haftada bir gün çikolata hakkı vercem kendime. ödül :) artık az kaldı çünkü.

yada yada haftada 1 ödül verip 50-60 gr cikolata yemektense. hergün bir madlen de yiyebilirim. çikolataya aç olmam en azından. cunku 1 madlen çikolata 6,2 gr. hergün 1 yesem 43,4 gr yapar. 2 yesem 86,8 gr yapar. bianda yemektense bölmek daha iyi değil mii?

Son düzenleme:

sen coktan hakettin zaten minikim arada ödüllendirmemiz lazim kendimizi :) bende bu aralar hic kanmiyorum pis seytana kendimi ödüllendirmeye düsünüyorum ama su 4 kiloyu veriyim, o zaman toplam 10 kilo vermis oluyorum 10 kilo verdikten sonra bende cikolata alirim artik kendime ben türkiyede yasasaydim herhalde hic diyet yapamazdim, o cikolatalar, kurabiyeler, pastalar, chipsler o yüzden hepinizi tebrik ediyorum kizlar

nerde yaşıyorsun sen?

tatlım belle alakalı hareket yok lesliede eğer yana dönüp bi yandan bacagı kaldırıp bir yandan sırtını falan gösterdiği şeyse düzgün postür yani duruş nasıl olmalı onu anlatmaya çalışıyor eger kastın buysa...

naptın minikkim akşamı?
yedin mi o tulumbayı?
inşallah yememişsindir cnm
çikolata konusunda da kendine ödül vermeyi sen çoktan hak ettin zaten:))) çikolataya izin var sonucta hepimizin ortak zaafı maalesef...

selam kızlar bugün lapptopumda sorun vardı eşim işten felince halletti biraz önce bitti işi gündüz telefonla girdim ama hemen geri çıktım hiç rahat olmuyor ne güzel kaynatmışsınız maşallah çok sıkıcı bir gündü eşimle biraz tartıştık eşim artık benimle yiceksin dedi yemeği oda 19 30 u buluyor yemeye oturmak hafif yiyim diye çabalarken benimki ekmeğini al gel adam gibi yemek ye dedi ben akşam yemeklerini en geç 18 de yemiş oluyordum mümkün olduğuncada hafif geçiriyordum ben napçam bir fikri olan varmı tekrar kilo almak istemiyorum lürfen anla diyorum anlamıyor bu akşm uzun zamandan sonra 19 30 da yedim
3 kaşık taze fasulye salata 2 dilim tahıllı ekmek yoğurt 3 kaşık 2 çatalda patates kızartması
yedim resmsn gözümün içine bakıyordu ne yiyorum diye çok korkuyorum kilo almaktan

ah kuzummmm kıyamam sana
tavsiye istemişsin ben birazcık vereyim
akşam yemeklerini 4 yk ye 1 dl ekmek yoğurtla daha ye derse de midem almıyor falan dersin
bir de salatayı bol yap ondan sonra ara yapmazsın ztn 19:30 cok gec değil tatlım akşam yatana kadar tok tutar seni
hem sabaha kadar da aç kalıyorsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…