Minikk'in Sevgili Günlüğü :)

kızlar sizce minik 44 kg ya inip incecik bir gelin olabilecek mi?

• Ankete Katılan
    73
aferin tatlimmmm valla ben börege hic bir zaman hayir diyemem, bayramda sadece 1 kücük dilim yufka böregi ve 1 tane kücük pogaca yedim. veeee yedikten sonra tabiki pisman duygusu sardi beni ama artik yok börek cörek

bende boregı cok severım ve annem yarın sabah kahvaltı da borek yapacagını soyledı yememem lazım o borekten uzak durmam lazım

aferin tatlimmmm valla ben börege hic bir zaman hayir diyemem, bayramda sadece 1 kücük dilim yufka böregi ve 1 tane kücük pogaca yedim. veeee yedikten sonra tabiki pisman duygusu sardi beni ama artik yok börek cörek

Annem de akşam patlıcanlı çörek yapacak çok korkuyorum çünkü kendimi tutamayacağımı biliyorum. Beni şimdiden sardı pişmanlık duygusu daha yemeden

yapmayın kızlar yemeyin benim gibi çoook pişman olursunuz sonra her kaçamak kilo vermemizi zorlaştırıyor ve uzatıyor
börek çörek yemediğiniz zaman bir kilo veridğinizi düşünün

yapmayın kızlar yemeyin benim gibi çoook pişman olursunuz sonra her kaçamak kilo vermemizi zorlaştırıyor ve uzatıyor

çokhaklısın canım kaçamaklar kilo vermeyi zorlaştırıyo...
birazdan eşime köfte patates yapcam...
2 tane yemeyi kafama koydum bilee....

hmm süper olur daha bugun dedim bnm Almanyaya gidesim var diye...
inşallah Almanyaya gitcek olursam bi kapım daha oldu... gezdirirsin artık bizi...

gel kiz gel kapim her zaman acik, gezdiririm tabii

bende boregı cok severım ve annem yarın sabah kahvaltı da borek yapacagını soyledı yememem lazım o borekten uzak durmam lazım
asuuu sakin seytana uyma tatlim kahvaltida börek iyi gider ama valla, bide yaninda cay ama hayir diyetdeyiz unutma bi kac ay sonra citir olacaz

Annem de akşam patlıcanlı çörek yapacak çok korkuyorum çünkü kendimi tutamayacağımı biliyorum. Beni şimdiden sardı pişmanlık duygusu daha yemeden
uyma seytana tatlim asuya dedigim gibi bi kac ay sonra citir olacaz aklina o bulunsun, böregi unutalim:2:

evet aynennn

selam arkadaşlar çok özledim sizleri yaaaa yeni oturdum popomun üstüne inanın çokıyorgunum haftaya abim evleniyor onun evindeydim sabahtan beri dahada iş bitmedi yarında gidicem eee birde bebeğimde hasta mecburen onu anneme bıraktım tabi nasıl bıraktım onu bana sorun aklım hep ondaydı allahtan abimin evi anneme yakında gelip gittim
minikkim iyi gidiyorsun canım tebrikler

sabah tartıldım çokk şükür tamm 55 kiloyu gördüm yıllar sonra sevincimden ağlıcaktım allah isteyen herkerze bu duyguyu yaşatsın tabiki sayenizde oldu desteğniz için hepinize minnettarım
iyiki varsınız hayırlı geceler

ay canım çok sevindim...ne kadar zamnda verdin bu kiloyu.
başlangıç kilomuz aynı sayılır.64.4 düm bende
rabbim banada nasip eder inş.
55 görmeyi...

amanımmmm 6 dilim börek heee.maaşalllah babana....
ve sen bir dilim bile yemedin,azmine hayranım...

ben kesin 1 dilim yerdim...
harikasn mink, örnek oluyosun bize....

ay canım çok sevindim...ne kadar zamnda verdin bu kiloyu.
başlangıç kilomuz aynı sayılır.64.4 düm bende
rabbim banada nasip eder inş.
55 görmeyi...

günaydın arkadaşlar bugün pazar yani süper bir kahvaltı günü eeee hakkettimde birazdan kahvaltı yapçam peynirli omlet 2 yumurtadan domates salatalık birer tane 3 zeytin biraz böğürtlen reçeli kızarmış ekmek 2 dilim kahvaltıdan sonra abimin evine gidicem

gamzecim benimde başlangıç kilom senle aynıydı 3 ay içinde 55 e indim aslında çok özel bir şey uygulamadım az yedim ve en önemliside hayatıma hareket kattım egzersiz yapmaya başladım plates ve lesli şunu anladım diyet tek başına çok etkili olmuyormuş kesinlikle spor yapmak gerekiyor çok şükür bunlarla ve sizlerin desteğiyle şuan hedeflediğim kilodayım
inşallah sizlerde tartıda istediğiniz kiloları görürsünüz ....

hepinize iyi pazarlar hoşçakalın

cici görümce, maşallah sana:)
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah bu sevinci yasamayı bnm de hedefim 55 ztn, aslında 50 de minikke söz verdim kesinlikle 55 olcam diye gerisi Allah Kerim

esincim tebrik ederim tatlım. sen harikasın süpersin. bizi sakın bırakma. bende sona geldim sayılır. gerçi öle verilcek çok bişey yoktu yani senın yanında bakıldığında ben yüzkarasıyım :) alt tarafı 3.5 kg verdim :)
amanımmmm 6 dilim börek heee.maaşalllah babana....
ve sen bir dilim bile yemedin,azmine hayranım...

ben kesin 1 dilim yerdim...
harikasn mink, örnek oluyosun bize....

kızlar ben bu forumun yüzkarasıyım. siz beni kovun, dövün bilmem başka naparsınız. yapın işte bişeyler. çünkü cozuttuuuum dün gece ve buguuuuuun.
neler yediğimi yazmıycam. ohaaaaaaaaaaaa demenizi istemiyorum. yenmiycek herşeyi ama herşeyi yedim.
yani börek yememek bir işe yaramıyor.
Kız minnik, şakamısın sen, 44 kilo da neymiş :)
36 bedenmişsin zaten, Allahım ölcem, derdin ne bacım :)

valla herhalde suanda 36 falan olmaz. hahahahha nasıl yedim ama nasıııı yedim...

kızlar biliyorsunuz bayramdan önce oruç tutuyordum. bayramdan çok abarttığım için bır hafta oruç tutmamıs ve dıyet yapmıştım. ve 21 kasımda kısmetse oruç tutmaya devam edicem diyordum. kısmetse gece kalkıp kahvaltı edicem ve yarından itibaren oruçluyum. en az yılbaşına kadar tutmayı düşünüyorum.
orucun dıyetle bi alakası yok.ama dikkat edicem tabii.

duşa girip yatıcam. hepinizi öpüyorum.

Son düzenleme:
günaydıııın,
dün gece telefonu 04:30 a kurdum. çaldıda sağolsun. bende aldım elime bigüzel kapattım. sonra kafamı tekrardan yastığa koydum :) saat 05:05 de gözümü bi açtım kiii fırladım yataktan, hemen mutfağa koş koş koş.
1 dl kızarmış kepek ekmeği,3 yeşil zeytin,çeyrek kk beyaz peynir,1 dl incecık karper peynir, yarım dl ceddar peyniri. yaniii ortaya karışık peynir yedim. 700 ml de su içtim.

akşam ne yicem hiçbir fikrim yok. evden bişey getirmek içimden gelmedi. bakıcam bana uygun bişey yoksa eğer,beyaz peynirli omlet yaparım. belli değil yani henüz.

Allah kabul etsin canım nasıl tutcan bukadar az şeyle ben bayılırdım kesin

amin canım,valla normalde beyaz peynirli omlet yapıcaktım ama geç kaldım işte. ya kısa zaten. 16:51 de iftar. dün yediklerim hala midemde :)

ayyy mink im...
sen yazınca fak ettim,bende oruç tutcaktım bugün...
yarın bende başlayorum...
bu haftayı oruçlu geçicem kısmetse...
yoksa bu borçlar bitmeden,tekrar günler uzamaya başlıcak..

ayyy mink im...
Sen yazınca fak ettim,bende oruç tutcaktım bugün...
Yarın bende başlayorum...
Bu haftayı oruçlu geçicem kısmetse...
Yoksa bu borçlar bitmeden,tekrar günler uzamaya başlıcak..

benimde gece yatarken aklıma geldi valla. Unutturuyor pis şeytan.
Valla ebn kaç gün borcum var bılmıyorum kii. Eskıden bı tuttum bı tutmadım. Yok okula gıderken bılmemne yok sınav bılmemne.. şimdi herseyı yazıyorum. Yılbaşına kadar tutsam pazarlar hariç. Haftada 6 gün. Harika olcak. Belki biraz borcumu ödemiş olurum. çok borç var çooook.

allah kabul etsin minikim günlerde kisaldi artik sanirim orucunu 3-4 gibi acacaksin biz burda ramazan ayinda aksam saat 9-10 arasi aciyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…