akşam yemeğim belli oldu.
5 yk tavuklu mantar sote,2 yk pilav (tavuklu mantarın içine karıştırınca harika oluyor.)
1 kase yoğurt -umarım ekşi değildir de yiyebilirim.
su :)
evet bukadar yemek yeter. sonra midem rahatsız oluyor. akşam eve gidincede ayva falan yerim tutsun diye.
5 yk tavuklu mantar sote,2 yk pilav (tavuklu mantarın içine karıştırınca harika oluyor.)
evet bukadar yemek yeter. sonra midem rahatsız oluyor. akşam eve gidincede ayva falan yerim tutsun diye.
ımmmmmmmm menünü sevdim zaten insan 2 kaşık pilava doyamıo bende hep bişeylerle karıştırıp yerim daha cok gibi görünüo pilav buarada benimde bissürü borcum var hesabını hiiiç bilmiyorum ama bende şevke geldimm sayende başlıcamm çok yakındaaaa:)
afiyet olsun minikkk
menüyü begendim :)
mink im oruç tutmaya devam ediyo musun...
inş bende yarın başlıyorum...
merak ettim akşam iftardan sonra ne yaptıgın,
5 den sonra bişeyler yemedn nası duruyon..:18:
nası frenliyon kendini...
valla 5 den sonra ne yedim heemeeen söyliym tatlım.
saat 7 gıbı 10 tane çiğ badem yedim.
annem zeytinyaglı dolma sarıyordu çiğ olarak bitane dolma çaldım.
bir dilim ayva yedim
bir dilimde kavun yedim.ama boyle butun bi dilim
sen gece kalkıcakmısın canım?
kavun fazla mı olmuş ne?
evet kalkcam canım...
kahvaltı ederim,hafif olsun dimi....
valla fazla oldu bıraz ama senenin son kavunuydu. nişanlım denizliden getirmişti. aman tatlı yemekten ıyı dıye yedim işte.
bende kahvaltı edicem canım.belki yumurta yaparım peynirli omlet mesela. akşamda ne yicem bilmiyorum. diyet yemek yok evde. yarın annemin gunu var aboooow neler var neler. onlardan uzak durmak alzım. yarın ben eve gelmesem :)) ne hayırlı bişey yapmış olurum.
şimdiden allah kabul etsin canım. ay yıne çok geç kaldım. yatıyorum ben.
merhaba
kilonu göremedim canım, 44 e düştün mü, bu arada boyun kaç 44 çok az değil mi?
selam kızlar, bugun geç kaldım meü bildirmekte ama bi projenın tam ortasındayım. :111: hemen projeyı başlatabılmem lazım. başlatabılmek içinde kobı destekten para desteği almam alzım. oraya buraya koşturuyorum yani.
hemen yazıyoruuuum : 04:45 yarım kk peyaz peynir ve 1 yumurtayla yapılan omlet. azcıık yağla. bidahakine yağ koymıycam. yapışırmı acaba teflona yumurta ya.
3 tane zeytin, 1 bardak süt
bugun patlıcan musakka varmış yemekte ben onu yıyemem kiii. düğün çorba varmış.pilav varmııış, tatlı varmııış.
pufffffff ne yicem ben yaaaa?
1 kase çorba içsem? orucumu açmak için, eve gidincede bi börek kaçamağımı yapsam acaba? oof evde tatlı var ya .tepsıye buskuvileri toz halınde serpıyosun.üstüne muhalebi, onun üstüne muz. sonra sarıp servis ediyosun. bu bana yapılmazkiii. hatta dün muhallebisini ben yaptım. aaaaaaaaay eve gitmiyceeeem. :44:mecbur gıtcem tabıdee :18: nası dayanıcam. yada saldım çayıra mevlam kayıraaa.
tatlım sütlüymüş tatlınız küçük bir dl veya parça neyse, yesen olabilir ya nasılsa oruçtasın dikkat de ediyorsun börek de yersin ekmek yemek yerine sayarsın
:):):) zaten zayıfsın lily nin dediği gibi bencede ufak ufak yiyebilirsin ama illada yemiycem diosan sal babanı senden önce mutfağa o yesin bide kardeşin vardı dmi herşeyi yiyen yoksa karıştırıyomuyum:)
selam kızlar, bugun geç kaldım meü bildirmekte ama bi projenın tam ortasındayım. :111: hemen projeyı başlatabılmem lazım. başlatabılmek içinde kobı destekten para desteği almam alzım. oraya buraya koşturuyorum yani.
hemen yazıyoruuuum : 04:45 yarım kk peyaz peynir ve 1 yumurtayla yapılan omlet. azcıık yağla. bidahakine yağ koymıycam. yapışırmı acaba teflona yumurta ya.
3 tane zeytin, 1 bardak süt
bugun patlıcan musakka varmış yemekte ben onu yıyemem kiii. düğün çorba varmış.pilav varmııış, tatlı varmııış.
pufffffff ne yicem ben yaaaa?
1 kase çorba içsem? orucumu açmak için, eve gidincede bi börek kaçamağımı yapsam acaba? oof evde tatlı var ya .tepsıye buskuvileri toz halınde serpıyosun.üstüne muhalebi, onun üstüne muz. sonra sarıp servis ediyosun. bu bana yapılmazkiii. hatta dün muhallebisini ben yaptım. aaaaaaaaay eve gitmiyceeeem. :44:mecbur gıtcem tabıdee :18: nası dayanıcam. yada saldım çayıra mevlam kayıraaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?