Minikk'in Sevgili Günlüğü :)

kızlar sizce minik 44 kg ya inip incecik bir gelin olabilecek mi?

• Ankete Katılan
    73
akşam yemeğim belli oldu.

5 yk tavuklu mantar sote,2 yk pilav (tavuklu mantarın içine karıştırınca harika oluyor.)
1 kase yoğurt -umarım ekşi değildir de yiyebilirim.
su :)

evet bukadar yemek yeter. sonra midem rahatsız oluyor. akşam eve gidincede ayva falan yerim tutsun diye.

menün güzelmiş bende severim tavuklu mantarı

ımmmmmmmm menünü sevdim zaten insan 2 kaşık pilava doyamıo bende hep bişeylerle karıştırıp yerim daha cok gibi görünüo pilav buarada benimde bissürü borcum var hesabını hiiiç bilmiyorum ama bende şevke geldimm sayende başlıcamm çok yakındaaaa:)

valla tavuklu mantarla ekmek yenmez. ee tek basınada tutmaz. dedim içine pilav katayım bari.

kızlaaar başıma öle bişey geldikii, çok sevdiğim botlarım vardı. sıcacık tutuyor ayağımı. tabanı parçalandı. bildiğiniz çatır çatır çatladı. az kaldı ayağım yere değecek yani. allahtan tabanı çok kalın. kar botu. fabrika soğuk diye yiyiyordum. sol paramparca, sağda başlamış. daha cuma gıydığımde bişey yoktu. anaaam yepyeni bot, ama bi hesapladım ki, 5-6 sene olmuş alalı. yerimden kalkamıyorum. yürüdükçe gidiyor.hemen yemeğimi yemek için çıkıcam yukarı,fazla dolanmadan odaya gelmem lazım. eve gidene kadar dayansa bari. :111:

afiyet olsun minikkk
menüyü begendim :)

afiyet olsun minikkk
menüyü begendim :)

saol tatlım saat 19:00 gibi 10 tane çiğ badem yedim. yeşil çay demliycem şu mutfak bi boşalsın. :) babam yemek yıyor. şimdi boşu boşuna aklım kalmasın yemeklerde.

akşam yatana kadar yeşil çay ve ayva yicem. ayva yicemki tutsun gece beni.

mink im oruç tutmaya devam ediyo musun...
inş bende yarın başlıyorum...
merak ettim akşam iftardan sonra ne yaptıgın,
5 den sonra bişeyler yemedn nası duruyon..:18:
nası frenliyon kendini...

mink im oruç tutmaya devam ediyo musun...
inş bende yarın başlıyorum...
merak ettim akşam iftardan sonra ne yaptıgın,
5 den sonra bişeyler yemedn nası duruyon..:18:
nası frenliyon kendini...

valla 5 den sonra ne yedim heemeeen söyliym tatlım.

saat 7 gıbı 10 tane çiğ badem yedim.
annem zeytinyaglı dolma sarıyordu çiğ olarak bitane dolma çaldım.
bir dilim ayva yedim
bir dilimde kavun yedim.ama boyle butun bi dilim

sen gece kalkıcakmısın canım?

kavun fazla mı olmuş ne?
evet kalkcam canım...
kahvaltı ederim,hafif olsun dimi....

kavun fazla mı olmuş ne?
evet kalkcam canım...
kahvaltı ederim,hafif olsun dimi....

valla fazla oldu bıraz ama senenin son kavunuydu. nişanlım denizliden getirmişti. aman tatlı yemekten ıyı dıye yedim işte.
bende kahvaltı edicem canım.belki yumurta yaparım peynirli omlet mesela. akşamda ne yicem bilmiyorum. diyet yemek yok evde. yarın annemin gunu var aboooow neler var neler. onlardan uzak durmak alzım. yarın ben eve gelmesem :)) ne hayırlı bişey yapmış olurum.

şimdiden allah kabul etsin canım. ay yıne çok geç kaldım. yatıyorum ben.

az evvel küçük kaplara zeytin.peynir,domates hazırladım, yiycem kadar.
yumurta üşenmesem bende yaparım.
senin durum çok feciii
gidecek yerin varsa bencede eve gitme:18:
aman allahımmmmm

iyi geceler tatlım bendde çok geç kaldım

merhaba

kilonu göremedim canım, 44 e düştün mü, bu arada boyun kaç 44 çok az değil mi?

boyun 1,54 canım kilomda son tarrıldıgımda 47,1 idi. başlangıç 50,5 idi. yanı 2 ayda 3,4 kg vermişim. benim için normal bir kg verişi olmuş. cunku çok fazla bir fazlam yoktu. 44 değilde 45-4 gıbı bırakalım dıyoruz. kızlarda 44 u az buldu. daha dogrusu dugunume 5-6 ay kaldı kısmetse, o arada zayıflıycam kostumacadan.46da kalsın kıı, kosturcak halım olsun :)

selam cnm
kaç gündür bakamadım kendimden başka kimsenin topiğine
maşallah minikkim 60lı sayfaları devirmişsin
kız seni ne dövcez biz? ztn inceciksin o kadar zayıflman bile bence büyük başarı
oruçlar için de Allah kabul etsin cnm Rabbim tez zamanda borçlarını ödemeyi nasip etsin sana da diğer arkadaşlara da (ben tıbbi nedenlerden tutamıyorum yasak maalesef)
arada gelirim yine
şimdilik hoşçakal

selam kızlar, bugun geç kaldım meü bildirmekte ama bi projenın tam ortasındayım. :111: hemen projeyı başlatabılmem lazım. başlatabılmek içinde kobı destekten para desteği almam alzım. oraya buraya koşturuyorum yani.

hemen yazıyoruuuum : 04:45 yarım kk peyaz peynir ve 1 yumurtayla yapılan omlet. azcıık yağla. bidahakine yağ koymıycam. yapışırmı acaba teflona yumurta ya.
3 tane zeytin, 1 bardak süt

bugun patlıcan musakka varmış yemekte ben onu yıyemem kiii. düğün çorba varmış.pilav varmııış, tatlı varmııış.

pufffffff ne yicem ben yaaaa?

1 kase çorba içsem? orucumu açmak için, eve gidincede bi börek kaçamağımı yapsam acaba? oof evde tatlı var ya .tepsıye buskuvileri toz halınde serpıyosun.üstüne muhalebi, onun üstüne muz. sonra sarıp servis ediyosun. bu bana yapılmazkiii. hatta dün muhallebisini ben yaptım. aaaaaaaaay eve gitmiyceeeem. :44: mecbur gıtcem tabıdee :18: nası dayanıcam. yada saldım çayıra mevlam kayıraaa.

tatlım sütlüymüş tatlınız küçük bir dl veya parça neyse, yesen olabilir ya nasılsa oruçtasın dikkat de ediyorsun börek de yersin ekmek yemek yerine sayarsın

tatlım sütlüymüş tatlınız küçük bir dl veya parça neyse, yesen olabilir ya nasılsa oruçtasın dikkat de ediyorsun börek de yersin ekmek yemek yerine sayarsın

saol tatlım. senden izin çıktıysa :)) öle yaparım dimi? sonucta bu kafanında çalışması için yemek yemesi lazım :)

:):):) zaten zayıfsın lily nin dediği gibi bencede ufak ufak yiyebilirsin ama illada yemiycem diosan sal babanı senden önce mutfağa o yesin bide kardeşin vardı dmi herşeyi yiyen yoksa karıştırıyomuyum:)

:):):) zaten zayıfsın lily nin dediği gibi bencede ufak ufak yiyebilirsin ama illada yemiycem diosan sal babanı senden önce mutfağa o yesin bide kardeşin vardı dmi herşeyi yiyen yoksa karıştırıyomuyum:)

hahahah dogru hatırlıyorsun canım. Kardeşim beni vurucaaaak :)

bencede lily dediği gibi böreği ekmek yerine ye küçük bir dilimde pasta yersin yeter zaten sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…