minikimm sen zaten kilolu degilsin yaaaa
ye canim ye can bogazdan gelir
herseyden ye ama az ye
hahahahahabu gazla dünyaları yer insan. yok yok az yicem. tadımlık yicem :)
Tmm o zaman doyumluk degil tadimlik :)
iftar: 1 kase çorba
şimdide çay içiyorum. Eve gidince tadımlık :)) öldürcenmi kız sen benii
minikimmmm günlügüne ekledigin fotolari daha yeni gördümmm
masallah cok güzel bi kizsin
senin hic fazlan yok ki niye diyet yapiyorsun anlamiyorum
o resimdeki nisanlin sanirim, yok yakisiyorsunuz birbirinize
masallahhh masallahhhhh
Ben sana küstüüüüüüm
o senin güzelliğin tatlım. çok teşekkür ederim. evet resimdeki nişanlım canım.
noldu bakıym benim fıstığımaaa? niy küstürdüm ben seniii?
kızlar eve gelince yediklerimi yazıyoruum. nasılsa sizden izinliydim. :)
2 kaşık kısır,1 sarma,yarım sebzeli börek, yarım kıymalı börek, 1 fırında mücver,buharda haşlanmış brokoli ve karnıbahar.
hepsini bir tabağa koydum az az yedim.
buharda haşlanmış sebze okadar güzel oluyor ki, ama yapmıyorduk hiç biz. artık öle yapıcam sık sık. yarın içinde işe götürmek için ayırdım.
minnacıkta muhallebili tatlıdan yicem. cumartesiye kadar kaçamak yok. cumartesi babamın kuzenine davetliyiz yemeğe. yani oruç tutamayabilirim.bilmiyorum.
yaaa ben göremiyorum,fotoları ....minikimmmm günlügüne ekledigin fotolari daha yeni gördümmm
masallah cok güzel bi kizsin
senin hic fazlan yok ki niye diyet yapiyorsun anlamiyorum
o resimdeki nisanlin sanirim, yok yakisiyorsunuz birbirinize
masallahhh masallahhhhh
ye yavrum ye can bogazdan gelir
2 kaşık kısır,1 sarma,yarım sebzeli börek, yarım kıymalı börek, 1 fırında mücver,buharda haşlanmış brokoli ve karnıbahar.
buharda haşlanmış sebze okadar güzel oluyor ki, ama yapmıyorduk hiç biz. artık öle yapıcam sık sık. yarın içinde işe götürmek için ayırdım.
minnacıkta muhallebili tatlıdan yicem. cumartesiye kadar kaçamak yok. cumartesi babamın kuzenine davetliyiz yemeğe. yani oruç tutamayabilirim.bilmiyorum.
bence dengeli yemişsin buharda nasıl haşlıyorsunuz sebzeleri canım
canım özel tencereler var. iki katlı. alt tencereye su koyuyorsun. üst tencerenin altı delikli, üst tencereyede sebzeleri koyup haşlıyorsun. okadar lezzetli oluyorki, hem su kokmuyor.hemde daha sağlıklı oldugunu düşünüyorum. butun vitamini suya çıkmıyor en azından.
ben hiç bilmem bizim evde suda patates haşlandığını. hep o tencerede haşlar annem 30 yıldır.
yaaa ben göremiyorum,fotoları ....
bende görenek istiyom banane banane
afiyet olsun tatlim :)
oh vallaaaa kim döktürmüs öylee annenmiii?
kisirlar, sarmalar, börekler, iyisin valla
bu arada buharda haslanmis sebze gercekten cok lezzetli oluyor
evet haklısın özellikle karnıbahar ve brokoli gibi sebzelerin haşlandıklarında vitaminlerini suyla birlikte döküyoruz
bende deniyim tencerem yo ama aynı işlemi bir tencere su koyup üzerine kevgir koyup bir kapakla yapabilirim sanırım :)))
Eki Görüntüle 277995 Eki Görüntüle 277996 Eki Görüntüle 277997
ilk resim nişanlımla, ıkıncı resimde annemle
bende baktım resimlerine gerçekten harika görünüyorsun sakın daha fazla zayıflama formunu koru yeter
onuda zaten az az yiyerek dengeli beslenerek yapabilirsin asıl iş kilo vermek değil aynı kiloda kalmak bence ben kalamadım hata üzerine hata yaptım verdiğim bütün kiloları aldım emeklerim boşa gitti oyüzden
bu yemek düzenini sürekli devam ettirmemiz lazımki kilo almayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?