Minikk'in Sevgili Günlüğü :)

kızlar sizce minik 44 kg ya inip incecik bir gelin olabilecek mi?

• Ankete Katılan
    73
kızlar bu arada gece kalkamadım. kendime yeni bir tunik örmeğe başladım.ona dalmışım. bi baktım saat yarım olmuş. ee yatana kadar 00:45
aman nasılsa 4 saat sonra kalkıcam dedim ve suda içmeden yattım. mutfağa gitmeye üşendim yanii. sabah bi kalktım ki saat 06:30 babam kalk borusunu çalıyor. ve midemde bi boşuk+susuzluk

hayır saatide duyadım yani. çalmadı diyemem,mutlaka çalmıştır.ve ben kapatıp yatmışımdır. diğer telefonum olsa gönül rahatlığı ile çalmadı derdim. çalmıyor çünkü. çok karışık ayarları.

neyse akşam yemeğim saat 16:49
1 dilim fırında mücver.1 sarma, buharda haşlanmış brokoli ve karnıbahar,yarım kase yoğurt.

valla ben bu şekilde çok mutluyum. bundan sonra bol bol haşlanmış sebze yicem et yemeklerinin yanındada. yağsız tuzsuz. :))

güzel yöntem bende uygulıyım bunu
ben aslında baya kontrollü gidiyordum ama
insanız öyle zamanlarımız oluyorki psikolojikbazı sorunlar yaşadım
bende stres üzüntü ters tepiyor kendimi yemeye veriyorum o arada iştende ayrıldım bütün gün evde poğacalar kurabiyeler börekler havada uçuştu
evdede işthasız küçük bir çocuk olunca ona yemektyediriyorum yemiyor hadi ziyan olmasın atılmasın günah diye diye verdiğim 10 kilo geri geldi
ama artık yok ben zayıf bakımlı bir kadın anne ve eş olmak istiyorum giydiklerim yakışsın istiyorum en kötüsüde etrafımdaki bütün evli bekar bütün arkadaşlaım zayıf
onların yanında kendimi çok ötü hissediyorum eşimde zayıfladı 75 kilo ben 72 :18:

erkekler cok kolay verıyor ya. Valla biz hertürlü yardıma açığız. Hatta kafana kafana vururuz :)
Aman bırak cocuk yemesin. Ben çok küçük dıgdum.15 gun küvezde kaldım. Annemler elelrine almaya korkuyorlarmış.ama şimdi noldu bak diyetteyim. Tabıkı mınyonum yani yani öle yaşıtlarım gıbı iri yarı değilim ama halımdende memnunum yani. Minik işte. Ufacık tefecik bişey :) yanı demem o kii,senın cocugunda acıkınca yiceek. Koy dolaba 2 saat sonra yesin. Sen yeme :)

:)))) evet bundan sonra öyle zaten benim kızımda minyon tipli olucak sanırım yaşıtlarına göre zayıf boyu iyi aman sağlıklı olsunda

hamaratız yani.....
ben şu elişinde çok beceriksizim:44:

akşam menün gayet güzel....

selam tatlım
geçmişte kaçırdığım yerleri tek tek okudum
çok güldüm maşallah izin çıkınca sarmalar, börekler, kısırlar havasa uçuşmuş
afiyet olsun cnm bnm iyi yapmışsın
bu arada minik olmak da güzeldir insan daha genç görünüyor bana hala kaça gidiyorsun diye soruyorlar, bitti deyince eee universiteye gitmicen mi diyorlar, o da bitti deyince hadi ya sen kaç yaşındasın ki diyorlar...
ben aslında küçük görünmenin bu yönünü yaşadığımdan bana dezavantaj gibi gelmiştir hep çocuk yerine koyuyor bazıları çünkü ama düşünsene evlenip çoluk çocuğa karıştığında, işte o zaman cidden de çıtır anne oluyorsun
maşallah sen el işinde de iyisin anladığım kadarıyla ben küçükken çok heves ederdim annem biraz büyü ondan sonra derdi koca kız oldum bildiğim en iyi el işi kanaviçe danteli severim beceremem, örgü bni sıkıyor vs vs.. işte

ben lise mezuniyetim için elbıse aramaya gıttıgımde hangı ortaokul dıyolardı :) kucuk olmak herzaman ıyıdır. Yasını belli etmezsin. Kanaviçede severim. örgü benide sıkıyor.kac tane yarım kazak var bıtmeyı bekleyen. Ama yenı ıp yenı heves.

bencede daha güzeldir bende keske 163 felan olsaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…