kızımız oruçlu teyzesi oruçluSeni bu yaşta teyze yaptım ya daha ne diyiym hahahahaha
Oruclu oldugnu bilmiyordummmmmm
Allah kabul etsin canimmmmmm teyzesinin bitanesi
Ben yemeklerimi dolaptan çıkartayımda soguk soguk mıdemı üşütmeyeyim dimi?
Akşam yemeğim 16:49
1 dl fırın mücver
1 sarma
buharda haşlanmış brokoli ve karnıbahar
1 kase yoğurt.
allah kabul etsin minikkk
Menüyüde begendim hele buharda haslanmis sebzelerrrrr
Afiyet olsnnnnn
saol tatlım. Diyetin başında niye aklıma gelmediyse, annem dün gündeki arkadaşlarına yapmış. Bazen insanın aklına gelmiyor :) aslında nişanlımda geçenlerde evlenince sebze haşlarız bol bol demişti. Ozmanada uyanmadım :)) neyse bundan sonra sık sık yaparım. Hem kolay,hem yağsız,hem lezzetli.
evet hemde cok lezzetli, bende yapacam artik bol bol
ay canım ne istiyor biliyormusun? sauerkraut. nişanlım yapmamı istiyor. en son yediğimizde o yoktu bugun ne yemek var dedı dedım bole bole. aa banada yaparmısın dedi. hem dıyet yemeği yani değil mi? ama bu hafta yapabılırmıyız bılmıyorum.
Ben yemeklerimi dolaptan çıkartayımda soguk soguk mıdemı üşütmeyeyim dimi?
Akşam yemeğim 16:49
1 dl fırın mücver
1 sarma
buharda haşlanmış brokoli ve karnıbahar
1 kase yoğurt.
ögggg canin ceke ceke sauerkrautmi cekti kiz
ben hic sevmem annem bir defa almis baya oluyor ama, ama marketden aldi kendisi yapmadi, tadi cok igrencti
ev yapimi belki daha güzeldir, hic yapmadim acikcasi
evet diyet yemegi canim, istedigin kadar ye kalorisi cok düsük
kendimi öldürmek istiyorummmmmm
bu saate kadar başka birsey yemedin mi?
günaydın herkese,
sahurda;
1 ince dl hamburger peyniriyle yapılmış omlet
1 dl tam tahıllı ekmek
800 ml su
evet fena kaçırdım ama bu beni bayağı götürür.anowwwwww sahurda okadar suyu içtikten sonra nasıl uyuyosun kızzz :) insanın karnı yatakta döndükçe guluk guluk eder
Buarada bikaçgündür kaçırdın ama yinede benim kaçırmalarım gibi kaçırmıosun afferin sana 1 sarma ne ki ben olsam alır tencereyi önüme yerdim:) sende benim gibi tatlıya çikolataya dayanamıosun belli onlar kaçmış biraz bugün toparlarsın artık.
evet fena kaçırdım ama bu beni bayağı götürür.
sorma valla guluk guluk yatıyorum. napıym o suyu içmem lazım. buyuk bardağa dolduruyorum suyu. biri mutfakta, biri odada,bırıde dişlerimi fırcaladıktan sonra :) hemen arka arkaya :) 260-270 ml falan alıyor bardak. aslında 500 ml lık aldım bıtane ama kardeşim araklamıştı gece. bardağın üstünde yazılar var ml lık
500 ml healty (sağlıklı)
(parantez içinde gunde 4 bardak için yazıyor)
400 ml keep going (kaptır git yürü be koçum)
250 ml u can do it (başarabilirsin,aslansın sen)
100 ml please (hadi ama bukadar içtin eee artık eşşek değilsin ya 100 ml mi de iç ) hahahahaha
ayyy yanı turkce yazsam böle yazardım :))
ahahahah bardağada bak sen nasılda gaza getiriyo bayıldım resmen:)
bencede daha güzeldirbende keske 163 felan olsaydim
valla kızlar ben boyumdan memnunum Allaha şükür 155cm boyum var ama 170li kardeşlerime bakarak ben daha çok iş yapıyorum en büyük yardımcım da bir tabure hiç sorun olmuyor çık al ne diye minnet etcem uzun da olsa yarım saat sonra gelcek alırım taburemi işimi görürüm hiç 1 cm bile istemiyorum kimsedensen o 10 cm mı bana ver. aynı boyda olalım. hahahahaha valla Allah verirse hayır demem. yarın sabah 10 cm uzun kalkıym mesela. hahahahaa
kızımız oruçlu teyzesi oruçluSeni bu yaşta teyze yaptım ya daha ne diyiym hahahahaha
sauerkraut ne kızlar? almanca bişey oldugu belli ama açıklamasını alsak???ögggg canin ceke ceke sauerkrautmi cekti kiz
ben hic sevmem annem bir defa almis baya oluyor ama, ama marketden aldi kendisi yapmadi, tadi cok igrencti
ev yapimi belki daha güzeldir, hic yapmadim acikcasi
evet diyet yemegi canim, istedigin kadar ye kalorisi cok düsük
hala yaşadığınıza göre intihar falan yok çok şükür zincirleme trafik kazası 2 kişi kaçamak dolu midelerle de olsa kurtuldu çok şükürvallaha sana bişey söyliym mi tatlım,benim bu nişanlım varya nişanlım, ah poyrazım varya benim bitaneeee. okaaadaaaar zevkle yemek yıyorkii, o yemek yerken yememek imkansız. zaten kuş bıgı yemişim hafıf hafıf eve gıtmişim, akşam bize geldi. annem bamya yapmıştı,yanına pilav. bide işte gunden kalan borekler dolmalar vs.
ben oturdum nişanlımla bır guzel 3 yk kısır yedim. 1 sarma yedim.
sonra onun bugun boludan gelirken getirdiği bolçi diye bir çikolata var. minik minik içi krokanlı, fıstıklı,fındıklı. ondanda 3 tane yedim. bide üstüne 2 kaşık muhallebi yedim. yani kendini öldürmene gerek yok.çünkü bi güne 2 intihar fazla gelir. ben öldürmeye gidiyorum kendimi.
dökül,sökül bakıym bacım neler yedin? dur dur ben sneın gunlüğe bir bakayım.
valla ben de olsa o tencere biterdi ki geçen gün görmüşsünüzdür 20 sarma yedim daha da yiyebilirdim de diyetteyim diye artık yeter deyip bıraktım yoksa o tencere bitmeden içim rahat etmezdi ki sonunda birileri bititrdi de kurtuldumanowwwwww sahurda okadar suyu içtikten sonra nasıl uyuyosun kızzz :) insanın karnı yatakta döndükçe guluk guluk eder
Buarada bikaçgündür kaçırdın ama yinede benim kaçırmalarım gibi kaçırmıosun afferin sana 1 sarma ne ki ben olsam alır tencereyi önüme yerdim:) sende benim gibi tatlıya çikolataya dayanamıosun belli onlar kaçmış biraz bugün toparlarsın artık.
sorma valla guluk guluk yatıyorum. napıym o suyu içmem lazım. buyuk bardağa dolduruyorum suyu. biri mutfakta, biri odada,bırıde dişlerimi fırcaladıktan sonra :) hemen arka arkaya :) 260-270 ml falan alıyor bardak. aslında 500 ml lık aldım bıtane ama kardeşim araklamıştı gece. bardağın üstünde yazılar var ml lık
500 ml healty (sağlıklı)
100 ml please (hadi ama bukadar içtin eee artık eşşek değilsin ya 100 ml mi de iç ) hahahahaha
yok yok benimde şikayetim yok. Ama hani olsaaaa hahahahahavalla kızlar ben boyumdan memnunum allaha şükür 155cm boyum var ama 170li kardeşlerime bakarak ben daha çok iş yapıyorum en büyük yardımcım da bir tabure hiç sorun olmuyor çık al ne diye minnet etcem uzun da olsa yarım saat sonra gelcek alırım taburemi işimi görürüm hiç 1 cm bile istemiyorum kimseden
size iyi alışverişler canlarım
tam atlıyordum kiii,bu güel yemekler bırakılırmı dedim, vazgeçtim ben.hahahhahahahhahhaha çok güldüm ya buna
Aman da teyzelerinin güzelleri oruç mu tutmuşlar?!!!maşallah kızlarıma allah kabul etsin
teyzeciiiiiim
sauerkraut ne kızlar? Almanca bişey oldugu belli ama açıklamasını alsak???
aslına bakarsan ıngilizcedede aynı isimle geçiyor bazı yerlerde. Lahana turşusu.lahana turşusu yıkayarak tuzunu çıkarıyorsun, içine biraz karabiberidefne yaprağı, ve 3-4 parmak kalınlığında orta buyuklukte et parcalarıyla beraber pişiriyorsun. Tabi pişirme konusu annemde :) ben yeme kısmıyla ılgılenıyorum. Ama birdahaki sefere ben yapcam ki öğreneyim.
hala yaşadığınıza göre intihar falan yok çok şükür zincirleme trafik kazası 2 kişi kaçamak dolu midelerle de olsa kurtuldu çok şükür
hahahahaha valla içirken bunlar geçiyor aklımdan tatlım. Ama gaz veriyor yani. Zaten hep please de takılıyorum.valla ben de olsa o tencere biterdi ki geçen gün görmüşsünüzdür 20 sarma yedim daha da yiyebilirdim de diyetteyim diye artık yeter deyip bıraktım yoksa o tencere bitmeden içim rahat etmezdi ki sonunda birileri bititrdi de kurtuldum
koptum ya resmen
o nasıl tercüme öyle?!!!!!!!
şu 100ml için please yazmışsın ya daha parantezi okumadan aynı şeyler geçti içimden ben de dedim bi zahmet o kadarcık içiver eşek değilsin ya anla artık falan şeklinde seninkini okuyunca ztn ipler koptu bende
500 ml healty (sağlıklı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?