Minikk'in Sevgili Günlüğü :)

kızlar sizce minik 44 kg ya inip incecik bir gelin olabilecek mi?

• Ankete Katılan
    73
Ne güzel yavaş ta olsa kilo vermişsin.Kilo az olunca vermede zor oluyor bunu iyi bilirim.Sen spor da yapıyormusun merak ettim.Ben yaptığım halde verememiştim de bir dönem.

hahah leslie yapalım dıye mılletı gazladım gazladım. herkes leslie başladı. ama ben yapmıyorum. ne bılıym ılk gunler yapıyodum sımdı üşeniyorum. senın demi kılon az tatlım?

koptum vallah DD

hahah leslie yapalım dıye mılletı gazladım gazladım. herkes leslie başladı. ama ben yapmıyorum. ne bılıym ılk gunler yapıyodum sımdı üşeniyorum. senın demi kılon az tatlım?
aynen yaaa ben de hep leslie yapıyorum super diye diye millet basladı ben bıraktım

Akşam yemeğimde belli oldu

1 kase mantar çorbası
2 izmir köfte.

Eve gidincede 15 tane falan badem yerim. Bir pors. Meyve de yedik mi tamamdııır.

aynı durum bende de var...
bi ara çok güzel yapıyodum leslie
şimdi acayip üşeniyorum.

mink im akşam ne yiycenn
merak ettim

1 kase mantar çorbası
2 izmir köfte.

Eve gidincede 15 tane falan badem yerim. Bir pors. Meyve de yedik mi tamamdııır.

ehehh aynı şeyi dşünüyomuşuz...
benden 2 dk evvel yazmışın

aynı durum bende de var...
bi ara çok güzel yapıyodum leslie
şimdi acayip üşeniyorum.

mink im akşam ne yiycenn
merak ettim

1 kase mantar çorbası
2 izmir köfte.

bir porsiyon meyva ne kadar yapıyor kızlar mesela bir elma bir mandalina gibimi

1 orta boy mandalina bir pors.
2 küçük boy mandalina bir pors.
Ceyrek küçük boy ayva bir pors.
Gibi gibi. Aklına takılan meyve varsa evde liste var bakar söylerim canım.

Yemekten sonra açık çayımı içtiö, şimdide yeşil çayımı içiyorum. Bir bardaklık daha var french press te. Onuda içerim. Sonra evde bir yandan fatmagülü seyrederim, bir yandan örgümü örerim. Bir yandanda meyvemi yerim. Ooooooooh miiis. :)

diyet: 58.gün---- amma çok olmuş ya.
Oruç: 10.gün

evet bir gün daha bitti hahahha program kapatıyorum sankii, yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürlerimi borç bilirim....

1 kase mantar çorbası
2 izmir köfte.

ohhhh menü süper
afiyet olsun tatlim

gel keyfim gellll

sağol canım teşekkürler ben şimdi bugün yarım nar bir küçük elma avcumun içi kadar üzüm yedim çomu yemişim oyüzden sordum sana aslında

selam arkadaşlar sizi çok özledim yaaa kusura bakmayın sizi bıraktım sanmamışsınızdır umarım internette bir sorun var hala çözülmedi modemi değiştircekler pazartesi galiba kardeşimin vınnını aldım ödünç size yazmayı özlemişim hepiniz iyisinizdir umarım
yaaaaa ben çok yorgunum hafta sonu düğün var oğlum daha iyileşmedi çok yorgun ve bitkinim şu düğünü bir atlatsakta dinlensem artık bu arada diyetimi bırakmadım tabii
güzel arkadaşlarım benim hepinizi öpüyorum

sağol canım teşekkürler ben şimdi bugün yarım nar bir küçük elma avcumun içi kadar üzüm yedim çomu yemişim oyüzden sordum sana aslında
hepsini bir gune yayarak yeidysen,tam kararında olmuş. ama yok bi oturuşta yediyseen çok olmuş tatlım. bahsettiğin meyvelerin herbiri 1 er porsıyon yapıyor tatlım.

seni çok arıyor gözümüz tatlım. cabucak iyileşir inşallah oğluşun. düğün falanda tatlı telaşlar. onumuzdekı hafta bol bol dinlenirsin fıstığım. mujjjjjkkk

günaydııııııııııııın kızlaaaaar,

dün gece yatarken telefonu sessıze almışım, tutreşimde kapanmış tabii. alarm calmıs ama kapatmışım. kuzenımde uyanıym dıye aramıs ama sessızde olunca ne çareee. şekil 1.A.
da görüldüğü gibi kalkamadım yine. gece kalkıp bir dl börek yemeği düşünüyordum. neyse kısmet bu akşama.bu akşam kardeşimle tost yicez. abla gece kalkarda,tost yaparsan benide kaldırda tost yiyelim beraber dedi. :) umarım kalkarım

yarın akşam saat 19:00- 19:30 gibi yemeğe davetliyiz. ben işten 16:00 da çıkıyorum.eve gitmem en erken 17:00
bu durumda beniim sizce oruç tutmam nasıl olur? yanı orucumu hemen ayak ustu açıp,giyinip evden çıkmamız lazım kii,sarıyerden göztepeye anca gideriz.şöle bi çorba yada çorba yoksa atıyorum bi kase nesfitle falan açsam eve gidip,sonra yemeğe gitsem... ordada ölçülü bi şekilde yesem?

günaydınlar kızlarrr sorma minikkim yazmayınca eksiklik hissediyordum inan pazartesi sorun hallolcak inşallah kuzum dikkat et gece yemen lazım kiii güçten düşme
bencede iyi düşünmüşsün 2 kaşık nesfit tutar senin oo minik mideni
bende biraz önce kahvaltımı yaptım oğlumla bugün biraz daha iyi allaha şükür
1 yumurtadan peynirli börek 1 dilim kepekli ekmek biraz bal kaymak ve yeşil çay
öğlen çarşıya gidicem orda bişeyler atıştırırım
akşam ıspanak yoğurt 1 ilim ekmek gün içinde 3 litre su 3 kupa yeşil çay

hepinizi öpüyorum

akşam yemeğimi yazayım erkenden,

3 yk bamya (normalde bamya hiiiiç sevmem,ağzıma sürmem,bu yaz nişanlım,kayınvalidem,annem bana bamya yedirdi. çok sevdim.)
bir kase yoğurt
ve aşçımızın yapmış olduğu lahana dolmasından bir adet..

fakaaaaaaat demin mutfağa gittim, anaaaaam dolmalara bı baktım kii, şok geçirdim. kafam kadar. sadeceyemek: TOMBİK LAHANA DOLMASI
megersem tombik lahana dolması diye geçiyormuş. yukardakı lınkten gorebılırsınız. benbundan yesem mıı? yoksa bunun yerine bir dl ekmek mı yesem? cunku 3 yk bamya beni dıyurmaz.gecede bişey yemedim.
kararsız kaldım.

AYVADA o kadar kalori var mı

hakkaten 2 ayı devircen mink im....
10 gün oruç tuttun demk,maşallah

kardeşin erkek mi?

1 kase çorba ile yada nesfit ile orucunu açarsn....
yemektede ölçülü bi şekilde yersin....
çatalla karıştır dur illa hepsini yemek zorunda deyilsn,
yiyomuş gibi yap

sen işini bilirsn mink im....

bence dolma ye...
gözün kalmasın dolmada....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…