ayvada o kadar kalori var mı
Hakkaten 2 ayı devircen mink im....
10 gün oruç tuttun demk,maşallah
kardeşin erkek mi?
1 kase çorba ile yada nesfit ile orucunu açarsn....
Yemektede ölçülü bi şekilde yersin....
çatalla karıştır dur illa hepsini yemek zorunda deyilsn,
yiyomuş gibi yap
Sen işini bilirsn mink im....
Bence dolma ye...
Gözün kalmasın dolmada....
akşam yemeğimi yazayım erkenden,
3 yk bamya (normalde bamya hiiiiç sevmem,ağzıma sürmem,bu yaz nişanlım,kayınvalidem,annem bana bamya yedirdi. çok sevdim.)
bir kase yoğurt
ve aşçımızın yapmış olduğu lahana dolmasından bir adet..
fakaaaaaaat demin mutfağa gittim, anaaaaam dolmalara bı baktım kii, şok geçirdim. kafam kadar. sadeceyemek: TOMBİK LAHANA DOLMASI
megersem tombik lahana dolması diye geçiyormuş. yukardakı lınkten gorebılırsınız. benbundan yesem mıı? yoksa bunun yerine bir dl ekmek mı yesem? cunku 3 yk bamya beni dıyurmaz.gecede bişey yemedim.
kararsız kaldım.
3 yk bamya (normalde bamya hiiiiç sevmem,ağzıma sürmem,bu yaz nişanlım,kayınvalidem,annem bana bamya yedirdi. çok sevdim.)
bir kase yoğurt
fakaaaaaaat demin mutfağa gittim, anaaaaam dolmalara bı baktım kii, şok geçirdim. kafam kadar. sadeceyemek: TOMBİK LAHANA DOLMASI
megersem tombik lahana dolması diye geçiyormuş. yukardakı lınkten gorebılırsınız. benbundan yesem mıı? yoksa bunun yerine bir dl ekmek mı yesem? cunku 3 yk bamya beni dıyurmaz.gecede bişey yemedim.
kararsız kaldım.
valla ayva fena fenaaaa. Zaten acayıp tutuyor ınsanı.
Zaten ben 44 olsa mart ayında 44 olurum dıyordum. Hesap yaptıgım gıbı gıdıyor yani. Tahmın ettıgım zamanlarda 46 olcam gıbı duruyor. Yavaş ama kalıcı olucak inşallah.
Kardeşim erkek canım evet. 20 yaşında.
Cumartesi gununu atlatcaz bakalım bi şekilde. Ama ılk kezde gıdıcem evlerine.
Dolma içinde öle gözüm kalıcak bişey değil yani. Sonucta ya ekmek ya dolma yicem :) amaç doymak
Yemekten sonra açık çayımı içtiö, şimdide yeşil çayımı içiyorum. Bir bardaklık daha var french press te. Onuda içerim. Sonra evde bir yandan fatmagülü seyrederim, bir yandan örgümü örerim. Bir yandanda meyvemi yerim. Ooooooooh miiis. :)
diyet: 58.gün---- amma çok olmuş ya.
Oruç: 10.gün
evet bir gün daha bitti hahahha program kapatıyorum sankii, yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürlerimi borç bilirim....
bir kase yoğurt
kararsız kaldım.
kız cok yememişsin aslında ama suyu içmişsin ya o doldurmuştur mideniAkşam yemeğimi yedim. ölmek üzereyim.
Akşam: 3 yk bamya,1 tombik lahana dolması,1 kase yoğurt
2 bardak su içtim,şimide çay içiyorum. çok fazla geldi nedense. Dünyaları yemiş gibiyim.
selam esincimselam arkadaşlar sizi çok özledim yaaa kusura bakmayın sizi bıraktım sanmamışsınızdır umarım internette bir sorun var hala çözülmedi modemi değiştircekler pazartesi galiba kardeşimin vınnını aldım ödünç size yazmayı özlemişim hepiniz iyisinizdir umarım
yaaaaa ben çok yorgunum hafta sonu düğün var oğlum daha iyileşmedi çok yorgun ve bitkinim şu düğünü bir atlatsakta dinlensem artık bu arada diyetimi bırakmadım tabii
güzel arkadaşlarım benim hepinizi öpüyorum
kız cok yememişsin aslında ama suyu içmişsin ya o doldurmuştur mideni
evet fazla yemedim aslında ama mide boştu ya birden dolunca feleğini şaşırdı sanırım :))
akşam eve gidince yeşil çay demliyeceğim, örgümü örüp ferihayı seyrederken 2 bardak yeşil çay, bir meyve
yarın tartılma günüm. Aslında yarın aynı zamanda ölçüm günüm ama sahurda ölçebilirmiyim bilmiyorum. Belki pazar ölçerim.
kız cici görümce, çok sevindim ay ne buyuk bi gururdur ya 36 bedeni yok mu demek???İYİ AKŞAMLAR GÜZEL ARKADAŞLARIM
sonunda çarşı işimiz bugün bitti çok şükür kendimi elbise aldım yarın kınada giyicem vee bedeni 36 allaha çok şükür önce 38 i aldım ne olur ne olmaz diye ve büyük geldi görevliye bu büyük geldi küçük bedenini veririmisiniz dedim 36 beden giyimeyi çok özlemişim allah isteyen herkeze bu duyguyu nasibetsin
ben iki gün giremem annemde kalcaz pazartesi girerim artık hafta sonu yoğun geçicek eee tabiki tatlı telaş bunlar allah herkeze nasibetsin bu biticek yeni bir maraton başlıycak inşallah taşınıcam neyse böyle yani allah hepinize sağlık sıhhat versin öptüm kızlar
Akşam yemeğimi yedim. ölmek üzereyim.
Akşam: 3 yk bamya,1 tombik lahana dolması,1 kase yoğurt
2 bardak su içtim,şimide çay içiyorum. çok fazla geldi nedense. Dünyaları yemiş gibiyim.
canım benim okadar sevindim kiii. bundan sonra 38 le hep buyuk gelir inşallah :)İYİ AKŞAMLAR GÜZEL ARKADAŞLARIM
sonunda çarşı işimiz bugün bitti çok şükür kendimi elbise aldım yarın kınada giyicem vee bedeni 36 allaha çok şükür önce 38 i aldım ne olur ne olmaz diye ve büyük geldi görevliye bu büyük geldi küçük bedenini veririmisiniz dedim 36 beden giyimeyi çok özlemişim allah isteyen herkeze bu duyguyu nasibetsin
ben iki gün giremem annemde kalcaz pazartesi girerim artık hafta sonu yoğun geçicek eee tabiki tatlı telaş bunlar allah herkeze nasibetsin bu biticek yeni bir maraton başlıycak inşallah taşınıcam neyse böyle yani allah hepinize sağlık sıhhat versin öptüm kızlar
hahah valla sana bişey söyliym mi, dolma çooooook buyuktu. elimi yumruk yap baba bundanda buyuktu dolma dıyorum. babam elini yumruk yaptı :) bukadardı kızım dıyor.vallahi mide fesatu geçiriyordum.hıh
kız nispet mi yaapıyon,bu kadar şeyle doyulur mu?
küçük miden ,iyice küçüldü ondandır
valla bikaç kg bile okadar farkettiki, ama hala dunyaları yeme kapasitem var. dunya bıraz küçüldü sadece :))bu gıdısle 1 avuc kalacak mıden :)
Bu gidişle yolda yürüsen farketmicez ezcez seni
Malum bizim cüsse. Sende 44 kg olunca sanırım bizmoduna giricez
canım alemsin valla. 44 degıl 46 ya cektım hedefı gecen haftalarda. 46 gıbı bırakıcam. 44 olursam sonra dugundu telastı esyaydı derken ıner zaten bu seefer kotu olur dedım.42 ılede gelınlık gıymeyeyım yanii. :)) ama sana bişey söyliym mi olması gereken bu yani. suan çok iyi hissediyorum kdnimi. ama yaza kadar dahada cıtır olmam alzım ki, bikini yakışsın. gectıgımız yaz ınsan içine çıkamadım ben 52 kg halimle.sonra bıraz verdimde 50,4 ıle havuza girebildim :))
eğer 52 kg ile insan içine çıkamıyorsan benim uçurumun kenarından itilmem gerekirdi.
Bence normal olan 50 li kg da olmak.
3-4 sene önce 56 kiloyu zor görür durumdaydım ama bi salmışım kendimi tam salmışım
Valla benim 46 olmam başbakan olabilmem kadar imkansız bir durum
Kaldı ki kendi hedefim bile çok uzak.
Sende dert etme çok güzel bir gelin olacaksın..
Kilo falan hikaye ne güzel gönlünün sahibini bulmuşsun.
Benim gibi o treni kaçıranlar da var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?