Minikk'in Sevgili Günlüğü :)

kızlar sizce minik 44 kg ya inip incecik bir gelin olabilecek mi?

• Ankete Katılan
    73

valla ayva fena fenaaaa. Zaten acayıp tutuyor ınsanı.

Zaten ben 44 olsa mart ayında 44 olurum dıyordum. Hesap yaptıgım gıbı gıdıyor yani. Tahmın ettıgım zamanlarda 46 olcam gıbı duruyor. Yavaş ama kalıcı olucak inşallah.

Kardeşim erkek canım evet. 20 yaşında.

Cumartesi gununu atlatcaz bakalım bi şekilde. Ama ılk kezde gıdıcem evlerine.

Dolma içinde öle gözüm kalıcak bişey değil yani. Sonucta ya ekmek ya dolma yicem :) amaç doymak

bamya bende hiiiiic sevmem
kafam kadar dolmalar
alemsin valla
bence dolmadan ye

bana kalırsa ekmek ye en azından hem doyurucu olur hemde dolmanın yağını almamış olursun

ben arada ayva yemeği düşünüyordum ama yarım yiyim bari büyükler çünki

Akşam yemeğimi yedim. ölmek üzereyim.

Akşam: 3 yk bamya,1 tombik lahana dolması,1 kase yoğurt

2 bardak su içtim,şimide çay içiyorum. çok fazla geldi nedense. Dünyaları yemiş gibiyim.

buna çok güldüm Allah iyiliğini versin
gerçi haklısın aslında günlüğe girip yazdığımız ilk yazıyla günü açıp son yazıyla kapatıyoruz
bu arada baya olmuş kız sen başlayalı....

bamya güzeldir tabii iyi ki enişte tattırmış sana
çok iyi bir magnezyum deposudur ki bu da kemikler için faydalı ayrıca magnezyum adet sancılarını azaltmada da birebir haberiniz olsun...

2 bardak su içtim,şimide çay içiyorum. çok fazla geldi nedense. Dünyaları yemiş gibiyim.
kız cok yememişsin aslında ama suyu içmişsin ya o doldurmuştur mideni

selam esincim
ya ben de özledim hepinizi bu aralar pek giremiyordum da...
oğluşuna cok geçmiş olsun inşallah iyileşir bizim ufaklık
düğünler de telaşeli oluyor ama tatlı telaşe ya bi bakmışsın başlamış bi bakmışsın bitmiş
eeeee görümce oluyorsun kolay mı???
Rabbim mesut etsin

kız cok yememişsin aslında ama suyu içmişsin ya o doldurmuştur mideni

evet fazla yemedim aslında ama mide boştu ya birden dolunca feleğini şaşırdı sanırım :))

akşam eve gidince yeşil çay demliyeceğim, örgümü örüp ferihayı seyrederken 2 bardak yeşil çay, bir meyve

yarın tartılma günüm. Aslında yarın aynı zamanda ölçüm günüm ama sahurda ölçebilirmiyim bilmiyorum. Belki pazar ölçerim.

bende yesil cayimi icip ferihayi izlicemmmmmm

İYİ AKŞAMLAR GÜZEL ARKADAŞLARIM
sonunda çarşı işimiz bugün bitti çok şükür kendimi elbise aldım yarın kınada giyicem vee bedeni 36 allaha çok şükür önce 38 i aldım ne olur ne olmaz diye ve büyük geldi görevliye bu büyük geldi küçük bedenini veririmisiniz dedim 36 beden giyimeyi çok özlemişim allah isteyen herkeze bu duyguyu nasibetsin
ben iki gün giremem annemde kalcaz pazartesi girerim artık hafta sonu yoğun geçicek eee tabiki tatlı telaş bunlar allah herkeze nasibetsin bu biticek yeni bir maraton başlıycak inşallah taşınıcam neyse böyle yani allah hepinize sağlık sıhhat versin öptüm kızlar

kız cici görümce, çok sevindim ay ne buyuk bi gururdur ya 36 bedeni yok mu demek???
iyi eğlenceler tatlım

hıh
kız nispet mi yaapıyon,bu kadar şeyle doyulur mu?

küçük miden ,iyice küçüldü ondandır

canım benim okadar sevindim kiii. bundan sonra 38 le hep buyuk gelir inşallah :)
hıh
kız nispet mi yaapıyon,bu kadar şeyle doyulur mu?

küçük miden ,iyice küçüldü ondandır
hahah valla sana bişey söyliym mi, dolma çooooook buyuktu. elimi yumruk yap baba bundanda buyuktu dolma dıyorum. babam elini yumruk yaptı :) bukadardı kızım dıyor.vallahi mide fesatu geçiriyordum.
bu gıdısle 1 avuc kalacak mıden :)
valla bikaç kg bile okadar farkettiki, ama hala dunyaları yeme kapasitem var. dunya bıraz küçüldü sadece :))

20.09.2011 50,4
27.09.2011 50,5 ASIL BAŞLANGIC
04.10.2011 49,7
11.10.2011 49
18.10.2011 48,9 :18:
25.10.2011 48,6
29.10.2011 47.9
05.11.2011 47.3
12.11.2011 47.8 kafama kafama vurun.dövün beni.
19.11.2011 47.1 :111: nasıl kırıcam ben bu 47 kg yu ya. 46.8 olsaydı bari..
26.11.2011 46,7

BEN YİNEDE BU ŞEKİLDE YAZIYM DA BELKİ RESİMLERİ GÖREMEYENLER OLUR.

BUGUN ÖLÇÜ GÜNÜMDÜ AMA BELİMLE İLGİLİ SOURN VAR. BELİMİ BİTÜRLÜ ÖLÇEMİYORUM. BELİMİN NERESI OLDUGUNU BILIYORUM AMA ÖLÇERKEN OLMUYOOOR.

GECE KALKABILDIM BUGUN

BEYAZ PEYNİRLİ,SİVRİBİBERLİ TOST - NE ALAKA DİCEKSİNİZ TOSTUN İÇİNDE BİBER CANIM ÇEKTİ. KAŞAR YEMEK İSTEMEDİM BEYAZ PEYNİR KOYDUM. AMA 2 DL TAHILLI EKMEKTEN YAPTIM. ÇOK AÇIKMIŞTIM. BİRKAÇ YUDUM ÇAY İÇTİM.BEĞENMEDİM ÇAYI. BERGAMOTLU ÇAY YAPMIŞTI.AĞIR GELDİ. 700 ML SU İÇTİM. YATTIM :)

AKŞAM YEMEĞE DAVETLİYİZ. ÖNCE EVE GİDİP BİR KASE ÇORBAYLA ORUCUMU AÇICAM. ORDADA FAZLA YEMİYCEM. YANİ UMARIM :)

Son düzenleme:
Bu gidişle yolda yürüsen farketmicez ezcez seni
Malum bizim cüsse. Sende 44 kg olunca sanırım biz moduna giricez

Bu gidişle yolda yürüsen farketmicez ezcez seni
Malum bizim cüsse. Sende 44 kg olunca sanırım biz moduna giricez

canım alemsin valla. 44 degıl 46 ya cektım hedefı gecen haftalarda. 46 gıbı bırakıcam. 44 olursam sonra dugundu telastı esyaydı derken ıner zaten bu seefer kotu olur dedım.42 ılede gelınlık gıymeyeyım yanii. :)) ama sana bişey söyliym mi olması gereken bu yani. suan çok iyi hissediyorum kdnimi. ama yaza kadar dahada cıtır olmam alzım ki, bikini yakışsın. gectıgımız yaz ınsan içine çıkamadım ben 52 kg halimle.sonra bıraz verdimde 50,4 ıle havuza girebildim :))

Eğer 52 kg ile insan içine çıkamıyorsan benim uçurumun kenarından itilmem gerekirdi.
Bence normal olan 50 li kg da olmak.
3-4 sene önce 56 kiloyu zor görür durumdaydım ama bi salmışım kendimi tam salmışım
Valla benim 46 olmam başbakan olabilmem kadar imkansız bir durum
Kaldı ki kendi hedefim bile çok uzak.
Sende dert etme çok güzel bir gelin olacaksın..
kilo falan hikaye ne güzel gönlünün sahibini bulmuşsun.
Benim gibi o treni kaçıranlar da var..

valla canım bilmiyorum kaç yasındasın ama benım annemın bı arkadası 45 yasında buldu gonlunun sahıbını. Bunlar kısmet işi. Erken yaşta evlenıp 2 sene sonra ayrılıp bırdaha o sahıbı bulamayanlarda var etrafımızda. Zaten en önemli şey huzur ve sağlık. Gerisi boş.

52 kılo ile beni görenlerin yüz ifadesini görseeeeen , sen ne olmuşsun böyle dıyorlardı. Bazıları çok yakısmıs falan dıyolardı ama hıkaye yani.herkes kilo almışşsın şişmişsin dıyemıyor tabii.

Herkesin hedefi, beğenizi tabiki farklı. Benim mutsuz olmadıgım bir kılo bazı kişilerin hedefi. Ama benim boyum çok kısa. 154 üm ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…