Minikk'in Sevgili Günlüğü :)

kızlar sizce minik 44 kg ya inip incecik bir gelin olabilecek mi?

• Ankete Katılan
    73
hahah leslie yapalım dıye mılletı gazladım gazladım. herkes leslie başladı. ama ben yapmıyorum. ne bılıym ılk gunler yapıyodum sımdı üşeniyorum. senın demi kılon az tatlım?

Evet canım 47,6 kiloyum.Bazen 48 olduğu da oluyor.Ramazanda 46 ya kadar düşmüştüm.Ama sonra tekrar alındı tabii.Ben 60 kilodan düştüm bu kiloya.Sanırım doğum yapmış olmanın etkisiyle bir türlü zayıf gözükmüyorum.Tabii boy olmaması da var işin içinde.Şimdi plates yapmayı düşünüyorum sıkılaşmak için.Hedefim 43 olmak.Bu yaz hergün yürüyüş yapmama ve k flakes yememe rağmen bir türlü isteğim kiloya ulaşamadım.Sonra araştırarak öğrendim ki yağların az olunca yakması da zor oluyormuş.Gidiyormuş ama yavaş yavaş.

tatlım haklısın aslında azıcık alsan aaa çok yakışmış bu halin der içinden de hmm baya bi kilo almış neyse çaktırmayalım da morali bozulması der sözde kibarlığından yani....
bu ölçüme gelince de belin en ince kıvrımlı kısmından ölçüyorsun tatlım
basende de en kavisli geniş kısmından ben göğüste tam ortadan ölçüyorum en büyük kısmı diye

desene şuan aynı kilodayız bende bugun itibarıyle 46,7 kg yum. Sen dogum mu yaptın? Süpersin valla tatlım. Hamıle kalmadan once kac kg ıdın? Hamılelıkte kac kg aldın? Bebişin kac aylık? Ay ne cok sordum dimi? Ama ilerde rabbım nasıp ederse bebişim olursa dıye soruyorum :)

valla en ınce kısmı71 işte. Gecen ay 70 dı. Ya bı cm önemli degılde. Yada yanlıs olctum yani. Ama 60 olması lazım :)) o nasıl olcaaak :)

Yok canım evlenmek manasında söylemedim.
Sevgi bakımından demek istedim.
Yaşım 22 ama gel gör 30 gibi hissediyorum.
Bu yüzden hem kilo vermek hemde sınavı kazanıp hayatıma yeniden güzellik katmak istiyorum...
İnsanlar asla tatmin olmazlar. kilo verirsin dişlerin çıkmış bu sefer alırsın öyle böyle.
Konuşsunlar dursunlar. Sen olmak istediğin gibi ol.
44 de iyi hissediyorsan hedefine ulaşacak olan, bu mutluluğu yaşayacak olan da sensin.

sana katılıyorum sevgim
hayat insana yaşattıklarıyla olgunluk katıyor ve bazen maalesef bazı şeylere krşı soğutuyor ama biz artık yeniden doğduk ve hem kpssyi kazanıp memur olacağız hem de kilolarımızı verip çıtır kızlar olacagız dert etme olur mu? bak burda herkes birbirine destekçidir...

Biliyorum canım aranıza katılmaya çalışıyorum bende.

minikimmm tebrik ederimmmm
kilolar gidince insan öyle bi mutlu oluyorki
bu aradaaaa tostun icinde biber süper oluyor
ben halamin tostlarini cok severim
pidenin icine sucuk, hollanda peyniri, domates, sogan ve biberi koyuyor
yaninda bide cay ayyy valla canim cektiiiiiiiiiiiii

miniiikkkk 46 kilo olmuşssun minikcik kalmışsın ben de sınavları bitirdim şişip geldimmm:) nasılsın napıyosun:)

miniiikkkk 46 kilo olmuşssun minikcik kalmışsın ben de sınavları bitirdim şişip geldimmm:) nasılsın napıyosun:)
hoşgeldin fıstığım. haftasonu giremedim,çok yogundum. anaaam bı baktım benım gunluk 2.sayfaya kaymış. napıyorsun nasıldı sınavlar? bakarım birazdan gunlugune. işler çok yoğun şimdi. toparlıyayım birazcık.
ben aslında tostu kaşarlı,biberli, sosisli de çok sevıyorum..

valla super sadece 7 kg almışsın hamilelikte. tabııkı vucud bozuluyor ama umarım en kısa surede ıstedıgın forma kavusursun canım.

herkese günaydıııın,
çok yoğun bir haftasonu geçirdim. yedim,içtim,gezdim.

yeni bir hafta,yine bir pazartesi, yine ben size yazıyorum :)

cumartesi gunu bildiğiniz gibi yemeğe davetliydik. yemekler çok lezzetliydi. ben evde orucumu açmak için 1 kase çorba içtim.

cmt misafirlikte;

1 yk pilav
yaklaşık 50 gr kuşbaşı et,ve yanındada 2 kaşık beğendi.

gelelim tatlılara;
1 incecik dl pasta
2 dl kabak tatlısı
çok azıcıkta etimek tatlısı

ama yanii ben yiyemem diyemem kiii, pasayı biz götürdük,tatlılarda 2 ayrı kişi tarafından yapılmıştı. gücenir insan benimkinden niye yemedi diye..

pazar:
kahvaltısaat 11:00 kayınvalidemlerdeydik.
1 dl kepek ekmeği,5 zeytin,5-6 dl dil, yarım kk peynir,açık çay

ögle 15:00 kayınvalidemlerdeydık ailecek.kaynım askere gitti.
1 dl su böreği, 1 peynirli poğaça (annem evde yapmış,getirdi),2 ekler,1 baklava, açık çay

akşam00 cevahir avm
yarım dürüm, ayran

haftasonu zorla yemek yediriyorlar bana. nişanlım kızıyor yemeğince, kemiklerim çıkmış öle diyor. cumartesi giderken arkada nişanlım, ben ,kardeşim oturduk. kardeşim diyorkii, kemiklerin batıyor bana diyor. :44: oyuzden bende yedim yanii ne yalan söyliym. size söylemeyincede rahat etmiyor içim. kızıcaksınız biliyorum ama kızın anacım, boynum kıldan inceee.

bu gece kalktım, onuda yazıymdaaa
sahurda,
anneciğimin peynirli pyçasından bir adet,1 kk labne peynir, 4 zeytin,1 bardak süt. 750 ml su

wuuuuuuuuuu tatlılar havada uçuşmuşşş sanki biraz hedef kilona geldikçe sende salma görüyorum.Ama sana insan kızamıoki zaten minnoş incecik bi kızsın:) sadece formunu koruman yeter ki zaten yediğin şey kaloriliyse yarısını yiyosun senin şuan yapman gerekeninde bu oldugunu düşünüyorum.Buarada bence gece poça yiyp yatmasan daha iyi olur yoksa sabah tartıldıgında fazla cıkıp depresyona girebilirsin mazallah:)

canım ekmek kalmamıştı. buzluktaydı butun ekmekler. şimdi çıkar mikrodalgaya at, çözdür. bı baktım tezgahın ustunde poğaça var.
haftasonları yıyıyorum.hafta içi dikkat ediyorum yanii.

mesela bu akşam: 4yk taze fasulye,1 kase yoğurt, 2 yk nohut (ekmek yerine)

yanı bir şekilde dengeliycem.

canım sen nasıl tutacaksın orucu yavhuu 1 tanecik poğaçaylaaa gerçi alışmışsındır :) dürümle ilgili de sana şöyle bişey söyleyeyim içindeki malzemelerin hepsini bir tarafa topla sonra dürümün gereksiz olan boş yere tketeceğin kısmını kopar ve yeme bizim evin yıllardan beri 43 kilo olan üyesi hep öyle yapar değişk güzel kolaylaştırıcı bişey bu yöntem:)

maşallah tatlılar, pastalar, eklerler, poğaçalar.... tüm yasak listemize koyduklarımız senin midede:)
afiyet olsun cnm hak ettin onca uğraştan sonra
biz de senin gibi olsak biz de yerdik ama küçük kaçamaklarla idare ediyoruz işte:)
bugunun de harika ztn Allah kabul etsin orucunu da kaçırmıyorsun
tebrik ediyorum seni bnm güzel arkadaşım
bu arada belin neden 70 onu anlamadım
ben 65 kiloyken 84 cm ile başlayıp 61kiloya indiğimde 76ya kadar düşmüştüm ama şimdi de yine 86larda...
yani demek ki ben de 50 olsam 65 falan olcak belim bunu diyetisyenle görüştün mü?
o belki ufak tüyolar, formüller verebilir.

canım bence bel olayının diyetisyenle pek alakası yokta sporla alakası var gibi gelio ve en zor giden yerlerinde bel olduğunu biliorum benim okadar göbeim gitti can simitlerim duruo:) bide yeni nesil kızları düşükbeller yüzünden çok çekio ama canım azcık sporlar götürebilrsin gibi gelio morel bozmak yok

cnm ama belki formulu vardır
bu arada belin simitle alakası yok ben hep yuksek bel giydiğim halde kilodan dolayı simit oluştu
bel simitin üst tarafında en ince kıvrımlı kısım
sporla elbette alakası var ama sadece sporla değil diyet de önemli
en iyi egsersiz de sağa sola dönüp oradaki kasları çalıştırmak

amaaaaaan beliminde benimde :) anneme ölçtürdüm. Gel beceriksiz kızım dedi. 68 ölçtü. Ben ölçtüm 71-72 :) hahaha yanlış ölçüyorsun diyor. Anneme ölçtürcem birdahaki sefere. Valla tatlım bende dengeliyorum işte. Umarım allah labul eder oruçlarımı.dıyet yapmıyorum yanı oruç tutarken, yemem gereken neyse akşam yemeğinde onu yapmaya çalışıyorum.

hee şöyleee annen ölçsün anneler ne derse doğru der hem bak incede cıkmıssın:) acaba can simidi bizim neremiz oluo bel yukarsıysa:) ölçüler zor ya ben kavitasyona gidiodum ordaki uzman kız bile herhafta belimi yanlış ölçüodu en iyisi ölçmemek:)

o kız yanlış ölçüyorsa vay haline pembişim
ben 17-18 yaşından beri ölçtüğümden alıştım artık
bel vücudumuzdaki en ince ve kıvrımlı nokta
simit de bel ile basen arasında kalan kalçanın üst tarafı yani alt karın da deniyor hani bayanlar doğum yapınca karnın alt kısmı sarkıyor ya hafiften, bir de arka taraftanda fazlalaşınca simit görüntüsü oluşuyor
bnm de karnımdan ameliyat olduğumdan beri var alt göbek ama simit kiloyla oluştu
yeterince açıklayıcı oldu mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…