hahah leslie yapalım dıye mılletı gazladım gazladım. herkes leslie başladı. ama ben yapmıyorum. ne bılıym ılk gunler yapıyodum sımdı üşeniyorum. senın demi kılon az tatlım?
evet canım 47,6 kiloyum.bazen 48 olduğu da oluyor.ramazanda 46 ya kadar düşmüştüm.ama sonra tekrar alındı tabii.ben 60 kilodan düştüm bu kiloya.sanırım doğum yapmış olmanın etkisiyle bir türlü zayıf gözükmüyorum.tabii boy olmaması da var işin içinde.şimdi plates yapmayı düşünüyorum sıkılaşmak için.hedefim 43 olmak.bu yaz hergün yürüyüş yapmama ve k flakes yememe rağmen bir türlü isteğim kiloya ulaşamadım.sonra araştırarak öğrendim ki yağların az olunca yakması da zor oluyormuş.gidiyormuş ama yavaş yavaş.
tatlım haklısın aslında azıcık alsan aaa çok yakışmış bu halin der içinden de hmm baya bi kilo almış neyse çaktırmayalım da morali bozulması der sözde kibarlığından yani....
Bu ölçüme gelince de belin en ince kıvrımlı kısmından ölçüyorsun tatlım
basende de en kavisli geniş kısmından ben göğüste tam ortadan ölçüyorum en büyük kısmı diye
valla canım bilmiyorum kaç yasındasın ama benım annemın bı arkadası 45 yasında buldu gonlunun sahıbını. Bunlar kısmet işi. Erken yaşta evlenıp 2 sene sonra ayrılıp bırdaha o sahıbı bulamayanlarda var etrafımızda. Zaten en önemli şey huzur ve sağlık. Gerisi boş.
52 kılo ile beni görenlerin yüz ifadesini görseeeeen , sen ne olmuşsun böyle dıyorlardı. Bazıları çok yakısmıs falan dıyolardı ama hıkaye yani.herkes kilo almışşsın şişmişsin dıyemıyor tabii.
Herkesin hedefi, beğenizi tabiki farklı. Benim mutsuz olmadıgım bir kılo bazı kişilerin hedefi. Ama benim boyum çok kısa. 154 üm ben.
sana katılıyorum sevgimYok canım evlenmek manasında söylemedim.
Sevgi bakımından demek istedim.
Yaşım 22 ama gel gör 30 gibi hissediyorum.
Bu yüzden hem kilo vermek hemde sınavı kazanıp hayatıma yeniden güzellik katmak istiyorum...
İnsanlar asla tatmin olmazlar. kilo verirsin dişlerin çıkmış bu sefer alırsın öyle böyle.
Konuşsunlar dursunlar. Sen olmak istediğin gibi ol.
44 de iyi hissediyorsan hedefine ulaşacak olan, bu mutluluğu yaşayacak olan da sensin.
sana katılıyorum sevgim
hayat insana yaşattıklarıyla olgunluk katıyor ve bazen maalesef bazı şeylere krşı soğutuyor ama biz artık yeniden doğduk ve hem kpssyi kazanıp memur olacağız hem de kilolarımızı verip çıtır kızlar olacagız dert etme olur mu? bak burda herkes birbirine destekçidir...
desene şuan aynı kilodayız bende bugun itibarıyle 46,7 kg yum. Sen dogum mu yaptın? Süpersin valla tatlım. Hamıle kalmadan once kac kg ıdın? Hamılelıkte kac kg aldın? Bebişin kac aylık? Ay ne cok sordum dimi? Ama ilerde rabbım nasıp ederse bebişim olursa dıye soruyorum :)
Canım öğrenciyken 43 kiloydum.Ya da en fazla 45.Evde kalıp ders çalıştığım bir dönemde kilo aldım.50 oldum.Sonra atamam yapıldı masa başı işte çalışıyordum derken 54 oldum.Bu kiloyla evlendim ve 56 ile de hamile kaldım.63 ile doğum yaptım.Doğum sonrasında hep inişler çıkışlar oldu.56 ya tekrar düştüğümü bilirim hiçbirşey yapmadan sırf yoğunluktan yani.Çalışıyorum çünkü.Oğlum şimdi 4,5 yaşında.Ama şunu çok iyi anladım ki doğum yaptıktan sonra vücut eski görüntüsünü kaybediyor.İnşallah nasip eder rabbim sana da anne olmayı.
Eki Görüntüle 295803 Eki Görüntüle 295804
20.09.2011 50,4
27.09.2011 50,5ASIL BAŞLANGIC
04.10.2011 49,7
11.10.2011 49
18.10.2011 48,9 :18:
25.10.2011 48,6
29.10.2011 47.9
05.11.2011 47.3
12.11.2011 47.8kafama kafama vurun.dövün beni.
19.11.2011 47.1 :111: nasıl kırıcam ben bu 47 kg yu ya. 46.8 olsaydı bari..
26.11.2011 46,7
BEN YİNEDE BU ŞEKİLDE YAZIYM DA BELKİ RESİMLERİ GÖREMEYENLER OLUR.
BUGUN ÖLÇÜ GÜNÜMDÜ AMA BELİMLE İLGİLİ SOURN VAR. BELİMİ BİTÜRLÜ ÖLÇEMİYORUM. BELİMİN NERESI OLDUGUNU BILIYORUM AMA ÖLÇERKEN OLMUYOOOR.
GECE KALKABILDIM BUGUN
BEYAZ PEYNİRLİ,SİVRİBİBERLİ TOST - NE ALAKA DİCEKSİNİZ TOSTUN İÇİNDE BİBER CANIM ÇEKTİ. KAŞAR YEMEK İSTEMEDİM BEYAZ PEYNİR KOYDUM. AMA 2 DL TAHILLI EKMEKTEN YAPTIM. ÇOK AÇIKMIŞTIM. BİRKAÇ YUDUM ÇAY İÇTİM.BEĞENMEDİM ÇAYI. BERGAMOTLU ÇAY YAPMIŞTI.AĞIR GELDİ. 700 ML SU İÇTİM. YATTIM :)
AKŞAM YEMEĞE DAVETLİYİZ. ÖNCE EVE GİDİP BİR KASE ÇORBAYLA ORUCUMU AÇICAM. ORDADA FAZLA YEMİYCEM. YANİ UMARIM :)
hoşgeldin fıstığım. haftasonu giremedim,çok yogundum. anaaam bı baktım benım gunluk 2.sayfaya kaymış. napıyorsun nasıldı sınavlar? bakarım birazdan gunlugune. işler çok yoğun şimdi. toparlıyayım birazcık.miniiikkkk 46 kilo olmuşssun minikcik kalmışsın ben de sınavları bitirdim şişip geldimmm:) nasılsın napıyosun:)
ben aslında tostu kaşarlı,biberli, sosisli de çok sevıyorum..minikimmm tebrik ederimmmm
kilolar gidince insan öyle bi mutlu oluyorki
bu aradaaaa tostun icinde biber süper oluyor
ben halamin tostlarini cok severim
pidenin icine sucuk, hollanda peyniri, domates, sogan ve biberi koyuyor
yaninda bide cay ayyy valla canim cektiiiiiiiiiiiii
Canım öğrenciyken 43 kiloydum.Ya da en fazla 45.Evde kalıp ders çalıştığım bir dönemde kilo aldım.50 oldum.Sonra atamam yapıldı masa başı işte çalışıyordum derken 54 oldum.Bu kiloyla evlendim ve 56 ile de hamile kaldım.63 ile doğum yaptım.Doğum sonrasında hep inişler çıkışlar oldu.56 ya tekrar düştüğümü bilirim hiçbirşey yapmadan sırf yoğunluktan yani.Çalışıyorum çünkü.Oğlum şimdi 4,5 yaşında.Ama şunu çok iyi anladım ki doğum yaptıktan sonra vücut eski görüntüsünü kaybediyor.İnşallah nasip eder rabbim sana da anne olmayı.
herkese günaydıııın,
çok yoğun bir haftasonu geçirdim. yedim,içtim,gezdim.
yeni bir hafta,yine bir pazartesi, yine ben size yazıyorum :)
cumartesi gunu bildiğiniz gibi yemeğe davetliydik. yemekler çok lezzetliydi. ben evde orucumu açmak için 1 kase çorba içtim.
cmt misafirlikte;
1 yk pilav
yaklaşık 50 gr kuşbaşı et,ve yanındada 2 kaşık beğendi.
gelelim tatlılara;
1 incecik dl pasta
2 dl kabak tatlısı
çok azıcıkta etimek tatlısı
ama yanii ben yiyemem diyemem kiii, pasayı biz götürdük,tatlılarda 2 ayrı kişi tarafından yapılmıştı. gücenir insan benimkinden niye yemedi diye..
pazar:
kahvaltısaat 11:00 kayınvalidemlerdeydik.
1 dl kepek ekmeği,5 zeytin,5-6 dl dil, yarım kk peynir,açık çay
ögle 15:00 kayınvalidemlerdeydık ailecek.kaynım askere gitti.
1 dl su böreği, 1 peynirli poğaça (annem evde yapmış,getirdi),2 ekler,1 baklava, açık çay
akşam00 cevahir avm
yarım dürüm, ayran
haftasonu zorla yemek yediriyorlar bana. nişanlım kızıyor yemeğince, kemiklerim çıkmış öle diyor. cumartesi giderken arkada nişanlım, ben ,kardeşim oturduk. kardeşim diyorkii, kemiklerin batıyor bana diyor. :44: oyuzden bende yedim yanii ne yalan söyliym. size söylemeyincede rahat etmiyor içim. kızıcaksınız biliyorum ama kızın anacım, boynum kıldan inceee.
bu gece kalktım, onuda yazıymdaaa
sahurda,
anneciğimin peynirli pyçasından bir adet,1 kk labne peynir, 4 zeytin,1 bardak süt. 750 ml su
wuuuuuuuuuu tatlılar havada uçuşmuşşş sanki biraz hedef kilona geldikçe sende salma görüyorum.Ama sana insan kızamıoki zaten minnoş incecik bi kızsın:) sadece formunu koruman yeter ki zaten yediğin şey kaloriliyse yarısını yiyosun senin şuan yapman gerekeninde bu oldugunu düşünüyorum.Buarada bence gece poça yiyp yatmasan daha iyi olur yoksa sabah tartıldıgında fazla cıkıp depresyona girebilirsin mazallah:)
maşallah tatlılar, pastalar, eklerler, poğaçalar.... tüm yasak listemize koyduklarımız senin midede:)
afiyet olsun cnmhak ettin onca uğraştan sonra
biz de senin gibi olsak biz de yerdik ama küçük kaçamaklarla idare ediyoruz işte:)
bugunun de harika ztn Allah kabul etsin orucunu da kaçırmıyorsun
tebrik ediyorum seni bnm güzel arkadaşım
bu arada belin neden 70 onu anlamadım
ben 65 kiloyken 84 cm ile başlayıp 61kiloya indiğimde 76ya kadar düşmüştüm ama şimdi de yine 86larda...
yani demek ki ben de 50 olsam 65 falan olcak belim bunu diyetisyenle görüştün mü?
o belki ufak tüyolar, formüller verebilir.
cnm ama belki formulu vardırcanım bence bel olayının diyetisyenle pek alakası yokta sporla alakası var gibi gelio ve en zor giden yerlerinde bel olduğunu biliorum benim okadar göbeim gitti can simitlerim duruo:) bide yeni nesil kızları düşükbeller yüzünden çok çekioama canım azcık sporlar götürebilrsin gibi gelio morel bozmak yok
maşallah tatlılar, pastalar, eklerler, poğaçalar.... Tüm yasak listemize koyduklarımız senin midede:)
afiyet olsun cnmHak ettin onca uğraştan sonra
biz de senin gibi olsak biz de yerdik ama küçük kaçamaklarla idare ediyoruz işte:)
bugunun de harika ztn allah kabul etsin orucunu da kaçırmıyorsun
tebrik ediyorum seni bnm güzel arkadaşım
Bu arada belin neden 70 onu anlamadım
ben 65 kiloyken 84 cm ile başlayıp 61kiloya indiğimde 76ya kadar düşmüştüm ama şimdi de yine 86larda...
Yani demek ki ben de 50 olsam 65 falan olcak belim bunu diyetisyenle görüştün mü?
O belki ufak tüyolar, formüller verebilir.
amaaaaaan beliminde benimde :) anneme ölçtürdüm. Gel beceriksiz kızım dedi. 68 ölçtü. Ben ölçtüm 71-72 :) hahaha yanlış ölçüyorsun diyor. Anneme ölçtürcem birdahaki sefere. Valla tatlım bende dengeliyorum işte. Umarım allah labul eder oruçlarımı.dıyet yapmıyorum yanı oruç tutarken, yemem gereken neyse akşam yemeğinde onu yapmaya çalışıyorum.
hee şöyleee annen ölçsün anneler ne derse doğru der hem bak incede cıkmıssın:) acaba can simidi bizim neremiz oluo bel yukarsıysa:) ölçüler zor ya ben kavitasyona gidiodum ordaki uzman kız bile herhafta belimi yanlış ölçüodu en iyisi ölçmemek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?