Minikk'in Sevgili Günlüğü :)

kızlar sizce minik 44 kg ya inip incecik bir gelin olabilecek mi?

• Ankete Katılan
    73

umarım canım,umarım. :44:

dün bilgisayarım değişti. iş yapamadım bütün gün. yığdık gelen işi masaya. bugun halsizim,çok işim var ama kolum kalkmıyor. gece kalkamadım sanırım ondan. herkese gırıym yorum yapıym dıyorum. konuları okumaya takatim yok. susadım

ay canım yaaa,kıyamam sana...
allah kolaylık versin,bu şekilde çalışmak zor...
inş yarın kalkarsın....

Akşam yemeğim belli oldu

5-6 yk sotelenmiş sebzeli tavuk.
Salata bol limonlu.
1 kase yoğurt

Ara: Meyve,yeşil çay

hiç çay içmiyorum evde. Yeşil çay yapıcam kendime akşam. Söz söz söz.

Akşam yemeğim belli oldu

Salata bol limonlu.
1 kase yoğurt

afiyet olsunnn şekerimmmm
menün süper vallayiii....
bi ara bende tavuk yapsam iyi olur....
canım ben hiç yeşil çay içmiyorum,neden bilmiyorum.

Akşam yemeğim belli oldu

Salata bol limonlu.
1 kase yoğurt

vayyyttt menüye bakk süper süper süper:) siz olun dal gibi ben olamayım tamam mı

canım dediğin doğru tabii ki de yanlış değil ama şöyle bişey de var ki iman, kalp ile tastik dil ile ikrardır ya, niyet de kapının açılması için anahtarı kullanmak gibidir ama sünnettir elbette farz değildir
ama sünnetler de yaşayan Kur'an olan Efendimiz'in (s.a.v) uygulamalarıdır boşverilmez ama imkan yoksa da farzlara dikkat edilir elbette ki
ama niyet etmek yanlış değil hatta sen zaten yarın oruç tutayım deyip saatini kuruyorsun ya o ztn niyettir illa ki niyet ettim... demene gerek yok

ama namazda önemli tabii sen sadece farz kıldığın için ztn ne kıldığını biliyorsun Rabbim biliyor seninle Allahın arasına haşa kim girebilir ki???
cnm unuttuklarını melekler tamamlarmış sen tasalanma inşallah Rabbim kabul etmiştir gönlünü rahat tut niyet önemli... niyet derken dil ile olan değil kalbinden yapmayı geçirdiğin şeyden bahsediyorum
sen içinden namazı geçirdin, bu niyettir, Nihat hocayı ben de severim güzel kolay pratik cevaplar veriyor
yeni başladığın için elbette eksikler olur alışana kadar onları meleklerin düzelttiğini aklında tut
ben 18-19 yaşına kadar bişey bilmiyordum işte okulda öğrendiğimiz bir kaç dua o kadar
birilerine sormaya da utanırdım bu yaşa geldin öğrenmedin mi derler diye, çünkü arkadaslarım arasından 2-3 kişi namaz kılardı lisede
sonra küçük kitaptan öğrendim kılmaya başladım bıraktım başladım bıraktım unide en iyi dostum, huzur kaynağımdı namaz
sonra geçen yıl epey bir düzenliydi hatta Kuran kursuna gittim kapandım ama yine bıraktım (pis şeytan) şimdilerde başlamak istiyordum inşallah Hicri yılbaşı da girdi inşallah başlayayım ben de... Allah razı olsun şevke getirdiniz beni
dini konularda sormak istediğiniz merak ettikleriniz varsa özelden sorabilirsiniz çünkü dini içerikli yazılar paylaşmak forum kurallarına aykırı diye biliyorum

Son düzenleme:
esinim hoşgelmişsin cnm bnm
54 olmana sevindim hedefinden de düşük değil mi?
eee cici görümce, görümcelik nasıl gidiyor? ben hep derim ben kötü görümce olacagım diye:)

cnm ben Euzü-besmeleden sonra fatiha okurken bi daha besmele çekmiyordum hocama sordum olsun ztn çekiyorsun ya sorun olmaz dedi
cnm sen gönlünü ferah tut sen ibadetini yap da alışana kadar varsın karışık olsun zamanla oturtursun

Son düzenleme:
selam arkadaşlar sahalara geri döndüm çok yorgunum hala atmadım yorgunluğumu ama sizi kesinlikle bırakmam allahın izniyle
ben diyete devam ediyor sayılırım biraz hafiflettim ama ister istemez vucudum sürekli hareket halinde olduğu için kilomu koruyorum
kızlar hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim minikkim liliym bilhassa sizlere her sorunuma cevap verdiniz görmezden gelmediniz iyiki varsınız

minikkim taşınıcam muhit kayınvalidemle aramızda 20 dakika mesafede

selam
hoşgeldin aramıza tekrardan
sen bizi bırakmazsan biz seni hiç bırakmayız
ve, sorular cevaplanmak için var olduguna göre biz elimizden geleni elbette yapacagız
ben sana teşekkür ederim ismimi özellikle yazdıgın için
yeni evin de hayırlı olsun

sağol canım inşallah

lilym ben bu akşam yemeğinde
tam 5 tane köfte 3 kaşık mercimek çorbası 2 tabak yoğurtlu makarna yedim ama akşam yemeklerimde ekmek kullanmıyorum yinede çokmu olmuş sence yemeğim????? :26:

yooo az bile... salatan eksik tatlım:)

yooo az bile... salatan eksik tatlım:)

doğru söylüyorsun cnım ama bu hafta pazara gidemedim evde salatalık malzemem yok manavdand almıyorum çünkü her zaman bildiğim yerden alıyorum güveniyorum doğal olduğuna biliyorsunki bu doğal üründür diyene güvenemiyoruz her zaman
birde hastalıklar bu kadar yayılmışken dikkat etmek gerekiyor tatlım

kızlar benim bildigim kadarıyla,kaza orucunu tutarken, niyet etmek gerekir...
ramazanda şart deyilde,ramazan dışında kaza orucu tutarken niyet edilmeli....
benden sölemesi,genede siz bilirsiniz....
bu arada ben niyet ederken sesli deyil,içimden niyet ediyorum çogu kez...

Son düzenleme:
huuuuu
nerdesin kız...
kalkamdın mı sofradan
aaaaay yemek yedim kndime geldim tatlım akşam. sanki sabah yeni kalkmışım gibi oldum. işlerimin buyuk kısmını hallettim. akşamda malum örgü örüyorum. arkayı bıtırcem ınşallah bu aşkam. tunik yapmaya karar verdim. uzun olunca tabii geç bitiyor. bide ben öle çok hızlı değilimdir :)
vayyyttt menüye bakk süper süper süper:) siz olun dal gibi ben olamayım tamam mı

kız birşeyi 40 kere söylersen olurmuş. 39 da bırakmak lazım.

tatlım özlemiştik valla. hiç gitme. akşam yemeğinde güzelmiş. makarnalar falan :) afiyet olsun hayatım. neyse 20 dk mesafe ıyı yıne. aynı apartmada olmak da vardı sonuçta :)

kızlar madem yasak dini konular :92: şşşşt susalım yoksa atılcaz forumdan. :113:

şükürler olsun bu gece kalkabildiiim...

2 yumurta ve 1 kk peynirden yapılmış omlet. (hayatımda bukadar yavan bir omlet yememiştim yani-annemin diyet peynirinden yaptım. tatsız tuzsuz. yagda koymadım. yapışmasın dıye tavaya azcık su koydum. aaaaaaay Allahım sana geliyorum. çok çirkindi. tabiiki allah eksikliğini göstermesin ama tamamen benim hatam. yapsana kardeşim. normal peynirle yağlı, afiyetle yeee. neyseee birdahaki sefere.

2 yumurta ve 1 kk peynirden yapılmış omlet.
1 dl tam tahıllı ekmek
1 salatalık
800 ml su. guluk guluk edıyordu midem. zaten ezenı bekliym derken uyumuşum. ezan kaçta okunuyo yaaa. kaç gündür oruç tutuyorum, ezanı bır kere duydum.ondada şok oldum. okunucak dıye lıkır lıkır suyumu içtim yattım. 05:28 falandı. 05:55 de okundu ezana uyandım. şok oldum tabii. baktığım birkaç site var. 05:28 yazıyordu o gün için. neyse inşallah yarın öğrencem tam saatini.

akşam yemeğim:
4 yk zeytinyağlı fasulye,2 köfte,1 kase yoğurt

günaydınlar sabah şerifleriniz hayrolsun
sabahları size yazmak ne güzel yaaa yazmayınca eksiklik hissediyordum
şimdi yaptım kahvaltımı nesfit yedim bir kase öğlen annemdeyim ne yaptı bilmiyorum
akşam da avm ye gidicem ordan bişeyler yicem artık
minikkim allah oruçlarını kabuletsin kuzum
kızlar ben biraz spor yapıcam çıkıyorum
mekik çekicem veee lesli yapıcam
akşam girerim öptüm sizleri

amin canım,saol. Uzun zaman oldu nesfit yemeyeli. özliym braz diye bırakmıştım. :) oooh sporlarda yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…