o kız yanlış ölçüyorsa vay haline pembişim
ben 17-18 yaşından beri ölçtüğümden alıştım artık
bel vücudumuzdaki en ince ve kıvrımlı nokta
simit de bel ile basen arasında kalan kalçanın üst tarafı yani alt karın da deniyor hani bayanlar doğum yapınca karnın alt kısmı sarkıyor ya hafiften, bir de arka taraftanda fazlalaşınca simit görüntüsü oluşuyor
bnm de karnımdan ameliyat olduğumdan beri var alt göbek ama simit kiloyla oluştu
yeterince açıklayıcı oldu mu???
saat 13 den beri bilgisayarcıyla iş yapıyoruz. bilgisayarım değişti. yeni pc aldım. yedek al, yok onu bağla bunu bağlaaa derken bi baktım 18:30 olmuş. ilgilenemedim kimseyle bugün..
can simitlerine hayııır, can smitlerine hayıııır. miting yapalım hahahahha
akşam yemeğimi yediim:
4 yk zeytinyağlı fasulye,1 kase yoğurt, ekmek yerinede 2 yk nohut (içine 2 kuşbaşıda et girivermiş) hahahhaa et yemedim demem.
tatlı olarak da 2 bıtter madlenenerji aldım..
açık çaay :)
akşam eve gidince meyve yicem ve kalbım seni sectı yı seyrederkeenörgümü örücem.
sen kuşbaşı eti bırakta,çikolata nerden çıktı,araya sıkıştırmışın onuda.
Bu arad o diziyi bende severek seyrediyordum,sonrada bıraktım.o kadar çok dizi varki.
Senin dizi final veriyo yanılmıyosam.
Ben yer gök aşk izlicem
aaaa final mii? Aman zaten haftanın 7 gunu ve butun saatlerini dolstı. Zaten artık konuda kalmadı.
çikolatada oruç hediyesi bacım :)
çikolata olunca kimse hayır diyemiyor nedensee
oruçdan sonra iyi gelmiştir afiyet olsun
selam arkadaşlar ben sonunda geldim düğünümüz bitti sırada taşınma işim var ama olsun bu hafta dinlenicem önümüzde ki hafta başıyorum toplanmaya, hepinizde iyisinizdir inşallah canlarım güzel yemişsin yine minikkim
bu arada 54 kiloyum arkadaşlar artık vermek istemiyorum şuan kıyafet sorunu yaşıyorum hepsi tadilattan geçti eşim istemiyordu kilo vermemi o yüzden yeni hiç birşey almam diyor olsun yinede memnunum halimden
öyle yani arkadaşlar neyse hepinizi öpüyorum
tatlım ben niyet etmiyorum oruç tutarken yada namaz kılarken, sonuçta beni yoktan var eden Rabbim, benim ne zaman öleceğimi, nerede ne zaman ne yapacağımı biliyor.gaybı biliyor. beni namaz kılarken gördüğü zaman, aa niyet etmedi,spor mu yapıyor acaba dicek? yada butun gun aç kaldı acaba niye yemek yemiyor mu dıyecek? Rabbim beni daha yaratmadan yazmış benim suan kafamda kac tel saç olduğunu defterine. bizim bilmediğimiz herseyi O biliyor. ve bu nedenle niyet etmek bana çok yanlış geliyor. yani sen bilmezsin, bak ben bugun oruç tutucaaam haaa demek.ben bugün oruç tutamadım,niyetlemeyi unuttum.
yarın bende başlıyorum...
valla yeter artık. ben haftasonları yiyorum. zaten niaşnlım öldürür beni yemezsem :)ooooooo tatlilar, pastalar, dürümler
amannn ye kizzzzzzzz yeeeeeeeee can bogazdan gelir
ben ne zamandan beri kacamak yapmiyorum ama bir gün gelecek cok yakinda hissediyorum bunu coooooooooooooook büyük bi kacamak yapacam
sao canım, en azından mutlu edıyor. bundan önemlı ne olabilir.çikolata olunca kimse hayır diyemiyor nedensee
oruçdan sonra iyi gelmiştir afiyet olsun
arada olur öle kaçamaklar :)ben en son kurban bayramında yemiştim heralde
o günden beride çikolata mikolata yemedim
aklımada gelmedi açıkçası
ama çikolata dışında hertürlü kaçamak mevcut bende
fıstııııııııııık hoşgeldiiiin..kaybolma birdaha. nereye taşınıyorsun? yakın mı kayınvalidene uzak mı?selam arkadaşlar ben sonunda geldim düğünümüz bitti sırada taşınma işim var ama olsun bu hafta dinlenicem önümüzde ki hafta başıyorum toplanmaya, hepinizde iyisinizdir inşallah canlarım güzel yemişsin yine minikkim
bu arada 54 kiloyum arkadaşlar artık vermek istemiyorum şuan kıyafet sorunu yaşıyorum hepsi tadilattan geçti eşim istemiyordu kilo vermemi o yüzden yeni hiç birşey almam diyor olsun yinede memnunum halimden
selam arkadaşlar ben sonunda geldim düğünümüz bitti sırada taşınma işim var ama olsun bu hafta dinlenicem önümüzde ki hafta başıyorum toplanmaya, hepinizde iyisinizdir inşallah canlarım güzel yemişsin yine minikkim
tatlım ben niyet etmiyorum oruç tutarken yada namaz kılarken, sonuçta beni yoktan var eden Rabbim, benim ne zaman öleceğimi, nerede ne zaman ne yapacağımı biliyor.gaybı biliyor. beni namaz kılarken gördüğü zaman, aa niyet etmedi,spor mu yapıyor acaba dicek? yada butun gun aç kaldı acaba niye yemek yemiyor mu dıyecek? Rabbim beni daha yaratmadan yazmış benim suan kafamda kac tel saç olduğunu defterine. bizim bilmediğimiz herseyi O biliyor. ve bu nedenle niyet etmek bana çok yanlış geliyor. yani sen bilmezsin, bak ben bugun oruç tutucaaam haaa demek.
tabiki inançlar farklı. sadece söylemek istedim.sakın yanlış anlama tatlım.
ben niyet etmeden bi çok kez oruç tuttum çünkü sahura kalkmak zaten niyetmiş nihat hatipoğlundan duymuştum sanırım.Şimdi sen böyle diyince bi düşündüm.Namazın farzı sanıodum niyeti ama farzların arasında göremedim.Dediğin aslında doğru mantık Allah herşeyi gören duyan bilendir bizim niyetimizide bilir ama böyle gelmiş böyle gidiyo ben niyet etmezsem huzursuz olurum.Buarada farzına bakıyım biraz derken namazın sünnetlerinede baktım namaz esnasında yapılan birçok şey sünnete giriyormuş.Ben yeni kılmaya başladım ve birçok şeyi yeni öğreniyorum şaşırdığım çok şey oluo.Fatihadan önce besmele çekmeyi unutuyorum fatihadan sonra çekiorm mesela oda sünnetmiş umarım kabul olur namazlarımız.Yanlış yapınca insan çok huzursuz oluo
kızlarrrrr esincaaan harikasın minikk süpersin pembepaltocum sen de dal gibi olduğun günleri göreceksin yavhuu:) kotların durmayacak incecik belinde:) öyle bol olacaklar ki ispanyol paça sanacaksın falan:)) ben de aldığım iki kilonun 700 gramını attım bugün üstümden. Diyorum ki acaba sağlıklı bi şekilde verdiğimiz için kiloları alsak da anında yerine yerleşmiyorlar bi şans veriyorlar mı sanki bize:) ha bugün diyete başlar yollar bizi ha yarın gibi:d
yavaş yavaş verdiğimiz için almıyoruz hemen tatalım. Ama ıste devamlı kontrol altında tutmamzı lazım. Kontrou elsen bırakırsak bı bakmısız 100 olmuşuz. :) aldın mı? Hemen dengeleyıp vercez.. Yani inlşallaaaah.
evet tatlım valla benn düşünüyorum da 100 olma potansiyeli var bende:)
bazen öyle bir yiyorum ki duramıyorum:d
neysem sen neden benim topiğe bi gelmiyosun kontrole ama
bende ramazan ayında başladım namaz kılmaya.halada tam oturtabılmıs degılım.arada karıstırıyorum. ben sunnetleri kılmıyorum.sadece farzları kılıyorum.orneğin abdest alırkende sadece farzları yapıyorum yani: yuzumu yıkıyorum, ellerimi dirseklere kadar yıkıyorum, başımı meshediyorum, ayaklarımı topuklarla birlikte yıkıyorum. Kuranı Kerimde bu şekilde yazıyor. gerisi beni ilgilendirmiyor.
fatihadan önce besmele çekilmesinin sebebi için babam sey dedi bana. kuran okumaya başlanırken besmele çekilir. fatiha da ılk sure.ama yanlısda hatırlıyor olabilirim. sonucta besmele çekiyorsun önce sonra fatiha işte. Rahman ve Rahım olan Allahın adıylaa...diye devam ediyor. yanı aslında 2 kez besleme cekmıs oluyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?