Minikk'in Sevgili Günlüğü :)

kızlar sizce minik 44 kg ya inip incecik bir gelin olabilecek mi?

• Ankete Katılan
    73

yooo az bile... salatan eksik tatlım:)
kız 2 tabak yogurtlu makarna çok deyil mi?
makarnanın yağı varmıydı peki...
senin miden küçülmüştür,nasıl yedin 2 tabak makrna

afiyet olsun minkim
akşam kalkmadan olmuyo vallayii,
ohhh yumurtalarda yenmişş,sabh sabah canım yumurta çektii ayyyy
akşam yemeginde gayet güzel

aman o yumurtayı çekmesin mümkünse :) düzgününü yap sen :) çok yavandı. Hiç sevmiyorum ligth olan seyleri. Yumuşacık oluyor peynirler ıııyyyk.

minikimm
helal olsun vallah sana, orucunu ne güzel tutuyorsun
allah kabul etsin tatlim

kahvaltiyi begendim, aksam menüde güzel. afiyet olsun canimmmm
süper gidiyorsun vallah, devam et böyle :)
cok güzel bir gelin olacaksinnnn

minikk sen nasıl verdin o gitmesi zor kiloları çoook merak ettim neler yaptın kısaca yazar mısın:)

amin canım saol. Allah yardım ediyor valla. bı dün biraz kötü oldum. ama onun haricinde okadar yardım ediyor ki hiisetmiyorum bile. bide yedikten sonra sanki gün yeni başlamış gibi geliyor.

incecik bir gelin olabilirsem bu sizin sayenizde hayatım.

minikk sen nasıl verdin o gitmesi zor kiloları çoook merak ettim neler yaptın kısaca yazar mısın:)
ben ilk başta aşağı yukarı 52,2 kg idim. günlük açtığımda da 50,5 kg. şimdi 46,7 yim. yani toplamda 5,5 kg vermişim. öle çok çok bi fazlam yoktu ama beni çok rahatsız ediyordu. gunde 6 öğün besleniyoruz biz genelde. sebze mutlaka hergün yiyorum. çok nadir kaçıyor yani. etini,sebzeni ölçülü olarak yiceksin. yemek saati şaşmıycak. bol sıvı alınacak.işin özü bu valla.

ben söyliyim mi kendisi kuş gibi yiyo bizim gibi deil:) hihihihi
CANIM BURDA HERKES KUŞ GİBİ YİYOR ARTIK AMA :)

aman o yumurtayı çekmesin mümkünse :) düzgününü yap sen :) çok yavandı. Hiç sevmiyorum ligth olan seyleri. Yumuşacık oluyor peynirler ıııyyyk.

canım ben lıght şeyleri sevmiyorum,hem çok yavan oluyo,hemde lıght olmayanla ,arasında çok büyük farkta yok.
vakit yaklaşıyo minkim,su içmek isitiyorum...

canım ben lıght şeyleri sevmiyorum,hem çok yavan oluyo,hemde lıght olmayanla ,arasında çok büyük farkta yok.
Vakit yaklaşıyo minkim,su içmek isitiyorum...

aman bende fark var dıye yapmadım zaten. Işte salaklıgıma geldi. Hiç yemem normalde.

Valla bugun daha ıyıyım ben.ama yavaş yavaş acıkmaya başladım yanii.

şimdiden afiyet olsun canım. Allah kabul etsin.

Akşam yemeğimi yedim.

4 yk zeytinyağlı fasulye, 2 köfte, 1 kase yoğurt
Ekmeksizde douluyor valla.

2 sütlü madlen çiko. Bütün gün gözümün içine bakıyor kutu babamın odasında :)

nişanlım akşam bize geliceeek kısmetse, onunla da meyve yeriz.

saol canım seninkinide allah kabul eder inşallahhh

ohhh oh afiyet olsun...
gene ödüllendirmişiz kendimizi...
bende küçük bi parça çiko yedim ama içi pirinç patlaklı olanlardan

saol canım seninkinide allah kabul eder inşallahhh

ohhh oh afiyet olsun...
gene ödüllendirmişiz kendimizi...
bende küçük bi parça çiko yedim ama içi pirinç patlaklı olanlardan

aaa zaten butun gun bişey yemiyorum. çikomuda yerim yaniii.

minik ben 56 dan 50 ye zor düşerim diyorum sen 50 den 45 e düşmüşsün tebrik ediyorum
ara öğünlerde neler yiyorsun cnm

minik ben 56 dan 50 ye zor düşerim diyorum sen 50 den 45 e düşmüşsün tebrik ediyorum
ara öğünlerde neler yiyorsun cnm

45 olamadım henüz. 46,7 kg yum.

ara öğünlerde % 90 meyve yiyorum. 1 porsiyon. son zamanlarda oruç tutmaya başlamadan önce 1 avuç çiğ badem yıyordum. zayıflamaya yardımcıymış. meyve hem faydalı,hem ağzım boş kalmıyor

ama sana yazmıstım daha oncede gunde 6 öğün beslendim. 3 ana-3 ara öğün.

herkese günaydıııııııııııın;

akşam nişanlım bizdeydi. onunla beraber yemek yemek zorunda kaldım. 2 yk pilav yedim. ben yemezsem yemezmiş.

sonra ara olarak: sütlü türk kahvesi tabili şekersiz. senelerdir içmiyordum.belki 15 senedir. :) özlemişim.

ara: boyle top çaylar var. onlardan 1 bardak içtim. yasemin ve yeşil çay.

sevgilime ellerimle cips yedirirken arada bikaç tane kaçırmış olabiliriiim...

nişanlım giderken oturduğum yerden bir kalktım kii, belimde nasıl bir ağrı.. böbreğimde, neyse gece yattım ama hep ağrıdı.

hatta garıp garıp rüyalar gördüm. işte doktora gidiyormuşum. su içmediğim için böbrek çalışmıyormuş (allah korusun) kurumaya başlamış. sonra doktor bide şey diyor. çok da su içme fazla yorma dıyor. ay bı dedıgı bı dedıgını tutmuyor.son olarakta zayıflamaktan agrıyor. hemen kılo al dıyor. nişanlımda inanıp kavga edıyordu benimle rüyamda.

neyse gece kalktım, rüyalarda sıkmış beni :) kahvaltımı ettim.

kahvaltı: 1 dl tam tahıllı ekmek, 1 kk peynir, 1 salatalık, 2 küçük domates,1 bardak süt,

ve bombaaaaa taaam 1 litre su. ölüyorum zannettim.

sabah kalktım, bel ağrım hala devam ediyor. bir yerden soğuk aldım sanırım. annemde korse varmış yün. onu aldım annemden. robot gibi oturuyorum şuanda. butun kılları batıyor. atletimin üzerinden giydiğim halde, butun kılları içimde hissediyorum. okadar batıyor yani. akşam eve gidince infra red lamba var bizde. onu tutucam. hemen ıyılestırır. aklınızda olsun kızlar. bir yeriniz ağrıdığında özellikle böbrek.

hahahaha rüya ne komikmiş bel ağrın için de geçmiş olsun tatlımm
benim anlamadığım şey sen kahvaltı niyetine yaptığın o azıcık şeyle nasıl dayanıyorsun bütün gün yahu:S

hahahaha rüya ne komikmiş:d bel ağrın için de geçmiş olsun tatlımm
benim anlamadığım şey sen kahvaltı niyetine yaptığın o azıcık şeyle nasıl dayanıyorsun bütün gün yahu:s

saol tatlım, umarım gecer.kıpırdayamıyorum.

Aaa ama nıye oyle dıyorsun bak hergun domates-saltalık yemem, sutte içmem. Bugun fazla yedim yaniii.

Ayyy nazarlara geldi minikimmmm geçmişler olsuunnn.Soğukta çarpılmışsındır.Tuvalet terasta abdest falan alıosun üşüttün kesin dikkat et kendni sıcak tut geçer die düşünüyorum.Ağrı kesici felan içtin miii?

saol tatlım. Yok almadım canım ilaç. Bazen ınsanın aklı nereye gidiyosa, gece kalkınca aklıma gelmedi ilaç.sabah kalkınca geldi :) neyse korse ıyı geldi. Hem sıcak tutuyor,hem bayağı kalın,destek verıyor.

ah minikimmm gecmis olsun tatlim
dikkat et kendine havalar sogudu artik

geçmiş olsun minikk havalar çok soğudu dikkat et kendine cnm geçmiş olsun
günaydınn bu arada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…