dün akşam çok acıktım. bugun çok acıktım. sanırım sakızdan oluyor. sakız ciğniyorum iki gündür.demin yarım elmamı tam 10 dk da yedim. kemire kemire. bitmesin diye yavaş yavaş yedim. şimdi yukarı çıkıp 10-15 tane nesfit yicem. sutsuz cerez gibi. çok açııım neden yaaaaaa?
günaydın kızlaaaar,
biraz önce kahvaltımı yaptım. omlet, bır dl kepek ekmeği üzerine labne peynir ve zeytn ezmesi. aıcık peynir ve domates. 1çay bardağı süt.çok açık çay.şimdi yine açık çaya devam.
ara: 2 küçük mandalina, açık çay
öğle: 4 yk pırasa, yoğurt, kepek ekmeğim bitmiiiş. sabah sonunu yedim. hiç farkında değilim. o nedenle belki 2 yk. makarna yerim. 2 yk. makarna bir dl ekmek yerine geçiyor. haşlandıktan sonra ayırtıcam. yağ katılmadan.
ara:acık çay, 2 küçük mandalina.
akşam:öğlenle aynı.
ara: meyvee (ne olur bılmıyorum)
evet kızlar rapor verin bakalım.
Günaydın gamzecim. Ozaman sadece 1 tane lagmacun ye. Iç yeşilliğinide bol bol koy. Yanındada ayran ohh mis. :)
asıl ben napıcam haftasonu bozmamam laızm. Nişanlım suan yolda. Kısmetse ogleden sonra burda olucak. 2.5 aydır görüşemiyoruz onun işlerinden dolayı. O denızlıde ben istanbuldayım. Işten 2 gun izin aldım. Cuma-cumartesi-pazar bozmamam lazım. Sağ salim gelsinde aşkım. çok özledim çooook.
Bozmazsın canım bozmazsın dışarıda yediklerinize ona göre dikkat edersin sorun olmaz bence. Zaten 1 öğünde mesela 5 köfte var benim listemde. Köfteyi de her yerde yapıyolar artık nasıl olsa. Ufak tefek kaçamaklar illa ki olur o da nişanlının hatırına oluversin zaten. Kavuşun artık birbirinize bol bol gezin tozun. Şimdiden iyi eğlenceler sizeee
haklısın canım, nişanlımın hatrına :)) başkası dese 2,5 aydır ayrıyız dıye aman o ne biçim nişanlılık derdım. ınsanın basına gelmeyınce anlamıyormuş. :) neyse az kaldı snun surasında 7 aycık. sonra gitcem aşkımın yanına kısmetse.
Günaydın gamzecim. Ozaman sadece 1 tane lagmacun ye. Iç yeşilliğinide bol bol koy. Yanındada ayran ohh mis. :)
asıl ben napıcam haftasonu bozmamam laızm. Nişanlım suan yolda. Kısmetse ogleden sonra burda olucak. 2.5 aydır görüşemiyoruz onun işlerinden dolayı. O denızlıde ben istanbuldayım. Işten 2 gun izin aldım. Cuma-cumartesi-pazar bozmamam lazım. Sağ salim gelsinde aşkım. çok özledim çooook.
günaydınlar nasılsınız arkadaşlar sen minikim iyisinizdir umarım çok sevindim nişanlının gelmesine gözün aydın canım çok güzel geçer inşallah
evet rapor veriyorum
sabah nesfitimi yedim arda mandalina yicem şimdi kahve içicem
öğlen mantar yicem çok az yağda sotelenmiş yanında salata
arada yine mandalina ve boll suuu
akşam nohut yemeği yicem ve salata ya pilav ya ekmek karar veremedim
bukadarbazen içim kazınıyor hemen su içiyorum ama onun yerine süt içe bilirmiyim kiii????
git git bakalım sevenler kavuşsun mutlu olsun. Darısı bizim başımıza artık:) izmire yolunuz düşerse bekleriz denizliye 4 saatçik :)
günaydınlar nasılsınız arkadaşlar sen minikim iyisinizdir umarım çok sevindim nişanlının gelmesine gözün aydın canım çok güzel geçer inşallah
Evet rapor veriyorum
sabah nesfitimi yedim arda mandalina yicem şimdi kahve içicem
öğlen mantar yicem çok az yağda sotelenmiş yanında salata
arada yine mandalina ve boll suuu
akşam nohut yemeği yicem ve salata ya pilav ya ekmek karar veremedim
bukadarBazen içim kazınıyor hemen su içiyorum ama onun yerine süt içe bilirmiyim kiii????
selam kızlar,
dün nete giremedim. eve geldiğimde çok işim vardı.
dun askımla buluştuk. sabah onlara kahvaltıya gıttım. kahvaltıda: 1 dl çavdar ekmeği, 1 kk peynir, bir jambon ve ıkı kucuk parca sucuk (sanırım bunlar olmadı) birazda domates.5 tane zeytin, 1 yumurta.acık cay.
kahvaltıyı 10 da oldugu için ogle yemegıde sarktı. saat 2 falandı.oglen kayınvalıdemdeydık yıne. bir dl çavdar ekmeği,1 kk peynir,domates
ara: 2 kucuk mandalina.
akşam: saat 8 de yemek zorunda kaldım. 30-40 gr tavuk, çok az salata.
akşam truff yaptım, 2 tanecıkte truff yedim.
evet bunlar cuma gununun raporu..
gelelim cmt gununee,
sabah kalktım 9 da kahvaltı ettım. bir dl çavdar ekmeğine labne peynir ve zeytınezmesi sürdüm. bir salatalık, acık cay,
oglen: salata (onunda yarısını yıyebıldım)
ara: bir mandalina, bir kucuk yaprak sarma
akşam: akşamdan korkuyoruuuuuuuuuuum. annem okadar güzel seyler yaptıkı.. nişanlım ve aılesı yemege gelıcek. :18:
yememem lazım. ama sarmaya hayır dıyemıycem sanırım. birde annem tatlı yaptı ama muhallebili bi tatlı. içide muz var. hafif olsun dedık. biraz ondan yerim. akşamkı meyvemıde yemiş olurum. o muhallebi extra olucak.
evet kızlar rapor verin bakalım...
Olsun canım olsun nişanlına kavuşmuşsun ne güzel bu aralar biraz kaçırsan da bişeycik olmaz sen telafi edersin:) Hem ne demişler aşkta ve savaşta herşey mübahtır. Hem nişanlın geldi hem de diyet savaşındasın. Mübah kısmına geçecek gaaayeet yeterli sebeplerin var bence:)
selam arkadaşlar ve minikim
bende dün giremedim annemdeydim orda net yok gece geç geldim nelere hayırdedim bi bilseniz ıslak kek
evde yapılmış ıspanaklı börek bunlar benim asla hayır diyemeyeceğim şeylerdi elimin tersiyle ittim
çok hafif bir kahvaltı yaptım
öğlende salata yedim bol yeşil çay suuu
akşam 3 kepçe yoğurt çorbası yarım dilim kepekli ekmek yine yeşil çay
veeeeeee biraz önce tartıldım tammmmmmm 60,300 gr süper bişey benim için çok şükür allahıma
hayal gibi çok zor tuttuğum oluyor kendimi bazen ama kendimi bırakmıyorum
bu düzene alıştım zaten sanırım hep böyle gidecek benim için çok iyi olur
Sabah: 1 dl ekmeküzerine labne peynir ve zeytın ezmesi, yarım yumurta,yarım domates, açık çay
ara: 1 mandalina- açık çay
öğlen:1 kase tarhana corbası, yarım kase yoğurt.
Ara:1 mandalina- açık çay.
Akşam: 4 yk.kabak- 2 yk. Barbunya (ekmek yerine) -birazcık yoğurt yerim belki. Canım isterse. Hastayım kolumu kaldırmaya halim yok.
Ara:çay içerim herhalde :2:
üşüyoruum. Klima açık aslında guzel ısııyor ama ben üşüyorum. Montumu giydim. çok işim var çooook.
Minikk'im tekrar hoşgeldin:) Hastasın canım ama diyet yapcam diye de kendine bakmamazlık yapma. Yemeğini ye ilaçlarını iç bi an önce iyileş. Havalar felaket çünkü tam hastalık havası. Ben hiç hatırlamıyorum İzmir'i bu ayda böyle göreceğimi yaa çizme giymeye başladık ekimde , İzmir için biraz garip bişey tabi bu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?