sende kendine dikkat et hayatım. sonra oğluşuna da geçer Allah korusun.
:) biz nasıl tanıştıık :) hahaha
9 mayıs 2010
bi arkadaşım pikniğe çağırdı. gitmiycektim, hıc cnm istemiyordu.sonra gitmeye karar verdik en yakın arkadaşımla. anam gidicez gidemiyoruz. çünkü gelicek olan kişilerden bitanesi ,kii bu benim nişanlım olur :)) gece çok geç yattığı için sabah kalkamamış. bizim piknik taaa öğleden sonra başladı. neyse tanıştık falan.merhaba merhaba, :)
poyraz mangalı yaıktı bende etleri soslamaya yardıma gıttımbu biyandan mangalda tavukları yapıyor, arada sırada yakıyoor. (bana bakmaktan yakıyormuş meğersem) tabağımada boyuna tavuk,sucuk koyuyor. hahahaha
mangalın başında bizi davet eden arkadaşımıza tam evlenilcek kız demiş. tabii arkadaşımda ciddiye almamış. :) pazar gunu bu şekilde tanıstık. carsamba gunu denizlide işe başladı. ordan aradı beni arkadaşımdan alıp numaramı. konusmaya başladık. 14 mayıstada o denızlıde ben ıstanbbulda ilişkimiz başladı :)
temmuz sonuna kadar gormedık bırbırımızı hiç. yanı web camden gorduk. martta da nişanlandık. kısmetse evlenıceeez ama bana evlenme teklıf etmedii.
ılerde kız arkı olursa nasıl evlenme teklıf edeceğini hayal etmiş olan ve bunu arkadasımla paylaşmış olan sevgilim bana evlenme teklıf etmediiii.
biz evlenicez dedi.bende sen sigarayı bırakmazsan olmaz dedim. sigarayı bıraktı.... evleniceez dedi.
günaydınlar iyi hafta sonları
bugün yoğun bir gün benim için bugüne başlamadan size yazayım dedim
yine soğuk bir sabah ve ben eşya topluyorum allahım inanmamıyorum ne çok ıvır zıvır var nasıl kalkçam bu kadar işin altından bilmiyorum hadi hayırlısı
biraz önce iki bardak su içtim henüz kahvaltı yapmadım oğluşumun uyanmasını bekliyorum ama ben nesfit yicem öğlen 3 kaşık yağsız tuzsuz makarna bir kase tarhana çorbası
akşam evde yokuz misafirliğe gidicez eşimin kuzenine orda ne var bilmiyorum......
minikkim çok romantik bir tanışma öyküsü biliyormusun benimde eşim evlenme teklifi etmedi evlenelim bari dedi evlendik
buda iymiş
haddi evlenelim bariiii
allah bir ömür mutlu eder inşallah minikkim sizide bizide bütün çiftleri öpüldünüzzzz
cnm bnm ççççoooooookkk geçmiş olsun inşallah şimdiye kadar geçmiştirherkese günaydıııııııııııın;
akşam nişanlım bizdeydi. onunla beraber yemek yemek zorunda kaldım. 2 yk pilav yedim. ben yemezsem yemezmiş.
sonra ara olarak: sütlü türk kahvesi tabili şekersiz. senelerdir içmiyordum.belki 15 senedir. :) özlemişim.
ara: boyle top çaylar var. onlardan 1 bardak içtim. yasemin ve yeşil çay.
sevgilime ellerimle cips yedirirken arada bikaç tane kaçırmış olabiliriiim...
nişanlım giderken oturduğum yerden bir kalktım kii, belimde nasıl bir ağrı.. böbreğimde, neyse gece yattım ama hep ağrıdı.
hatta garıp garıp rüyalar gördüm. işte doktora gidiyormuşum. su içmediğim için böbrek çalışmıyormuş (allah korusun) kurumaya başlamış. sonra doktor bide şey diyor. çok da su içme fazla yorma dıyor. ay bı dedıgı bı dedıgını tutmuyor.son olarakta zayıflamaktan agrıyor. hemen kılo al dıyor. nişanlımda inanıp kavga edıyordu benimle rüyamda.
neyse gece kalktım, rüyalarda sıkmış beni :) kahvaltımı ettim.
kahvaltı: 1 dl tam tahıllı ekmek, 1 kk peynir, 1 salatalık, 2 küçük domates,1 bardak süt,
ve bombaaaaa taaam 1 litre su.ölüyorum zannettim.
sabah kalktım, bel ağrım hala devam ediyor. bir yerden soğuk aldım sanırım. annemde korse varmış yün. onu aldım annemden. robot gibi oturuyorum şuanda. butun kılları batıyor.atletimin üzerinden giydiğim halde, butun kılları içimde hissediyorum. okadar batıyor yani. akşam eve gidince infra red lamba var bizde. onu tutucam. hemen ıyılestırır. aklınızda olsun kızlar. bir yeriniz ağrıdığında özellikle böbrek.
tabii orada olsam gelirdim niye gelmeyim???selam iyi akşamlar arkadaşlar
nasılsınızz ????
giremedim bugün kayınvalideme gittim sabahtan okul yoktu oyüzden sizi ihmal ettim
minikkim çok geçmiş olsun kendine dikkat et tatlım havalar çok kötü bu arada rüyanada çok güldüm alemsin
toplanmaya başladım yaaaa nasıl zor geliyor anlatamam taşınmak gözümde nasıl büyüyor bu durum kızlar yarın hepinizi bize bekliyorum işin ucundan tutun
birimiz salonu birimiz oturma odasını toplar nedersiniz?????
benim arkadaşlarım kesin gelir dimi????
otobus kaldırıyorum esin. izmir yolcusu kalmasııııın... izmir bir ki izmir bir ki...kolay gelsin tatlım.
iyi yapmışsın boşverherkese günaydıııııııııııııııııın,
dün akşam eve gidince bir elma ve yatarkende bir salatalık yedim. dun akşam netten sipariş ettiğim,kurabıye üzerine yazı yazmak için kullanılan alfabeleri kestim. kargocuylada kavga ettim. çok sinirlendirdi beni.
bekçi aradı kargon geldi diye, yukarı yolla dedim. katı karıstırmasın dıyede merdıvenlere cıktım. bekliyorum gelen giden yok. neyse bekçiyi aradım, yan tarafa gıtmıs kargocu
ıyı ben bekliyorum dedim. 10-15 sn sonra bekçi aradı, biriyle gondersem olurmu dedi. hyr efendim kargocu geticek dedim. sonucta kontrol etmem lazım. yarın getircekmiş dedi. saat valla 6 falandı galiba yalan olmasın.
sen onu sakın bırakma hemen geliyorum dedim. indim aşağı, zaten belim ağrıyo rahat yuruyemıyorum.
adama bi bagırdım daha adamın yanına gıtmeden. sen ne yarınından bahsedıyorsun ul..n diye. sen kimsin ki beni aşağı indiriyorsun dedim. tuttum kutuyu, vermiyor. ben çekiyorum,o çekiyor. ama enine boyuna heyvetlii. bide yanında beni düşünün
en sonunda kutuyu ıkı elle tuttum bi çektim. hem kutu geldi,hem adamalamazsın dedı. sen kimin malını kime vermiyorsun ul..n dedim.
işte günün bugun değilmiş. ozaman nıye getirdin bunu buraya dedim. insanlık yapmış,acildir diye. sen adam olsan işini düzgün yapsan ıkı merdiven çıkmaya üşenmezsin dedim. bı yandanda kutuyu açıyorum.geç kaldım diyor ama bu, neretye gitcen dedim. işte aşağı tarafta biri var dedi kapatıyor dedi, yarın götürrüsün dedim. nereeyi imzalıycam ben dedim. kagıtı verdı bı hısımlaaa. elinde kalem vardı kalemi bi çektim elinden :) ımsaladım hadı şimdi git dedim.
eve gidince anneme anlattım, annem kızım nıye bole yapıyosun dedı, yazık dedı. babam dudydu :44::44:
neoldu anlat baıym dedı. anlattım
nıye imzaladın ki dedi. alcaktın kutuyu, ımzalamadan çıkıcaktın yukarı, köp...k gıbı peşinden çıkıcaktı yukarı dedi.
dedim vallaha aklıma gelmediii
neyse gece kalkamadım. tam ezan okunurken uyandım, su içtim, dişlerimi fırçaladım yattım. bu seferde boynum ağrıyor. yok anam bozuldum ben, son kullanma tarıhım yaklaşıyor herhalde..
aman sorma valla. hele benim yemeğim soğuk gelcek haaa. aaaaaaaaaaaaaah
ben şikayet etmedim. kimsenin ekmeği ile oynamak istemem canım.zaten ben butun sinirimi adamdan çıkardıım.seker hamuru kurabıyesi tatlım. üzerine ısım yazmak için alfabe aldım. kınamda kurabıye yapıcam. bulmusken alıym dedim. istanbulda oturuyorum ben,sarıyerde canım.
ya ne bılıym soguk almısım bıyerden, agrıyor hertarafım.bugun erken cıktım işten. kardeşimle döndük. eve giderkende nişanlımıda aldık, bize gittik. köri soslu tavuk yaptım onlara. güzel bir salata yaptım. onlar yedi güzelce. saat 16:50 dede ben yedim.
akşam: 30-40 gr köri soslu tavuk. salata, yarım kase yoğurt
bugun nişanlımla eve gelirken pastaneye gittik, milföylü pastalardan aldık.
kucuk bişey zate,yarısını yıcem
bu sinir sanırım reglım yaklaştığı için...nişanlımda dedi bugun cok sınırlısın dıyee.
valla tatlım katılıyorum sanaselam kızlar hayırlı akşamlar
minikkim bugün estirmişsin bencede bu sinirin regli olacağın içindir zaten pastadanda anlaşılıyor güzelim
lütfen bu ara kendine dikkat et sürekli hastasın canım sen bize lazımsın
fıstıkımmmm:))))))
bende kendimi iyi hissetmiyorum bu ara vücudum ağrıyor boğazım yanıyor tam hasta olma havası zaten dikkat edicez artık........
KALBİMMMMM Allah razı olsun kız bak arkadaşımızın Poyrazıyla olan ilk anlarını da anlatmasına vesile oldunsende kendine dikkat et hayatım. sonra oğluşuna da geçer Allah korusun.
:) biz nasıl tanıştıık :) hahaha
9 mayıs 2010
bi arkadaşım pikniğe çağırdı. gitmiycektim, hıc cnm istemiyordu.sonra gitmeye karar verdik en yakın arkadaşımla. anam gidicez gidemiyoruz. çünkü gelicek olan kişilerden bitanesi ,kii bu benim nişanlım olur :)) gece çok geç yattığı için sabah kalkamamış. bizim piknik taaa öğleden sonra başladı. neyse tanıştık falan.merhaba merhaba, :)
poyraz mangalı yaıktı bende etleri soslamaya yardıma gıttımbu biyandan mangalda tavukları yapıyor, arada sırada yakıyoor. (bana bakmaktan yakıyormuş meğersem) tabağımada boyuna tavuk,sucuk koyuyor. hahahaha
mangalın başında bizi davet eden arkadaşımıza tam evlenilcek kız demiş. tabii arkadaşımda ciddiye almamış. :) pazar gunu bu şekilde tanıstık. carsamba gunu denizlide işe başladı. ordan aradı beni arkadaşımdan alıp numaramı. konusmaya başladık. 14 mayıstada o denızlıde ben ıstanbbulda ilişkimiz başladı :)
temmuz sonuna kadar gormedık bırbırımızı hiç. yanı web camden gorduk. martta da nişanlandık. kısmetse evlenıceeez ama bana evlenme teklıf etmedii.
ılerde kız arkı olursa nasıl evlenme teklıf edeceğini hayal etmiş olan ve bunu arkadasımla paylaşmış olan sevgilim bana evlenme teklıf etmediiii.
biz evlenicez dedi.bende sen sigarayı bırakmazsan olmaz dedim. sigarayı bıraktı.... evleniceez dedi.
amin tatlım amin...günaydınlar iyi hafta sonları
bugün yoğun bir gün benim için bugüne başlamadan size yazayım dedim
yine soğuk bir sabah ve ben eşya topluyorum allahım inanmamıyorum ne çok ıvır zıvır var nasıl kalkçam bu kadar işin altından bilmiyorum hadi hayırlısı
biraz önce iki bardak su içtim henüz kahvaltı yapmadım oğluşumun uyanmasını bekliyorum ama ben nesfit yicem öğlen 3 kaşık yağsız tuzsuz makarna bir kase tarhana çorbası
akşam evde yokuz misafirliğe gidicez eşimin kuzenine orda ne var bilmiyorum......
minikkim çok romantik bir tanışma öyküsü biliyormusun benimde eşim evlenme teklifi etmedi evlenelim bari dedi evlendik
allah bir ömür mutlu eder inşallah minikkim sizide bizide bütün çiftleri öpüldünüzzzz
cnm umarım bu sabahki yumurta light olmamıştır hani sevmediğindengünaydııın kızlaaar,
gece kalktım, kendime omlet yaptım :) oooh mis.
1 kk beyaz peynir ve 2 yumurtadan yapılmış omlet. incecik dilim ekmek. han bu unoların en altında ve en üstünde ınceceık kapak dılımler oluyor. sırf kabuk.onu yedim. yok gıbı bişeydi yanii.. veee tam 1,5 litre su içtim. nasıl susamısım anlatamam. yatarken nefes alamıyordum. bole derın derın nefes alıyordum. sbaah bir kalktım nasıl şişmişim. karnım taş olmuş taş. wc ye gitmeden tartıldım birde wc den sonra tartıldım. tam 1 kg farketti. hahhahaha bukadarda su içilmez yanii. yıne doktorları gordum ruyamda. ne zaman suyu fazla kacırsam bı doktor ruyama gırıryor. hahahahaha
canım kınada nasıl kullanacaksın kurabiyeleri?? bi de söyle nişanlına etsin sana ya evlenme teklifi istemem öyle deeebi de bi de tanışma şeysiniz de çok güzel ilk görüşteee aşk gibi:))
hedefine 400 gr vermiş tatlım tebrik ediyorumahh ahh darısı başımıza
selam iyi akşamlar canlarım umarım hepiniz iyisinizdir ?????
ben dökülüyorum çok kötü grip olduk oğlumla ikimizde yatıyoruz benden ona geçti aynı evde olunca ne kadar dikkat etsekte işe yaramıyor sanırım
bu kadar işimin arasında birde hastalık çıktı neyse allah beterinden korusun aminnnn
cumartesi tartıldım 53 kiloyum ben çok memnunum halimden ama eşim 2 kilo al 55 ol diyor bari ama ben memnunum alma gibi bir çabam yok allah korusun o günlere dönmek istemiyorum
minikkim napmışın hafta sonu enişteye söyle seni rahat bıraksın yaaaaa olmuyor böyle şaka yapıyorum canım zaten minikk olduğun için hiç fazlan yok bence bebeğim
bu arada lilymmm nerelerdesin sen gözlerim seni arıyor kuzum özletme kendini lütfen
tatlım maşallah Allah gücünü kuvvetini arttırsın oruçlarını şu mübarek hicri yılbaşına girmişkn kabul etsin cok takdir ediyorum seni hedefe de azıcık kalmış hadi bakalım:)geçmiş olsun canııım. waaaay hedefide geçtik yani öylemi.. supersin tatlım. bu arada teşekkür ederim tatlım. haftasonu arakadaşım yüzün çökmüş dedi :) bukadar yeter dedi. bakalım işte sabitliycez 45-46 gibi dedim bende.
gece kalktım 1 dl kıymalı börek, yarım kk peynir, 1 muz, 700 ml su
iftar: 4 yk kapuska, yarım kase yoğurt,1 kase çorba
Esinciiiiiimmmm cok geçmiş olsun oğluşuna da sana da....selam iyi akşamlar canlarım umarım hepiniz iyisinizdir ?????
ben dökülüyorum çok kötü grip olduk oğlumla ikimizde yatıyoruz benden ona geçti aynı evde olunca ne kadar dikkat etsekte işe yaramıyor sanırım
bu kadar işimin arasında birde hastalık çıktı neyse allah beterinden korusun aminnnn
cumartesi tartıldım 53 kiloyum ben çok memnunum halimden ama eşim 2 kilo al 55 ol diyor bari ama ben memnunum alma gibi bir çabam yok allah korusun o günlere dönmek istemiyorum
minikkim napmışın hafta sonu enişteye söyle seni rahat bıraksın yaaaaa olmuyor böyle şaka yapıyorum canım zaten minikk olduğun için hiç fazlan yok bence bebeğim
bu arada lilymmm nerelerdesin sen gözlerim seni arıyor kuzum özletme kendini lütfen
tatlım maşallah allah gücünü kuvvetini arttırsın oruçlarını şu mübarek hicri yılbaşına girmişkn kabul etsin cok takdir ediyorum seni hedefe de azıcık kalmış hadi bakalım:)Bu günlerde tutulan oruçlar cok makbul biliyor musun???
geçmiş olsun canııım. waaaay hedefide geçtik yani öylemi.. supersin tatlım. bu arada teşekkür ederim tatlım. haftasonu arakadaşım yüzün çökmüş dedi :) bukadar yeter dedi. bakalım işte sabitliycez 45-46 gibi dedim bende.
gece kalktım 1 dl kıymalı börek, yarım kk peynir, 1 muz, 700 ml su
iftar: 4 yk kapuska, yarım kase yoğurt,1 kase çorba
Esinciiiiiimmmm cok geçmiş olsun oğluşuna da sana da....
dikkat et tatlım kendine cnm bnm yaaaaaaa.....
ben de sizleri özlüyorum bu aralar pek giremiyorum haftasonuna kadar da şehir dışında olacagım imkan bulursam kafeden falan girerim nete sizsiz olmuyor ya çok alıştım valla....
ne kadar imreniyorum sana yaaa şu mübarek günlerede tuttuğun oruçları allah kabul etsin minikkimmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?