Minikk'in Sevgili Günlüğü :)

kızlar sizce minik 44 kg ya inip incecik bir gelin olabilecek mi?

• Ankete Katılan
    73

heheh çok güzelmiş,demek tüm sucuklar,tavuklar senin tabağa geliyodu
aman erkekler böyledir yok şöle teklif ederim ,yok böyle derler.
evlenmeyi garanti ettiklerinde,gerek duymazlar

cnm bnm ççççoooooookkk geçmiş olsun inşallah şimdiye kadar geçmiştir (bu arada kaç gündür sana ugramadığımı farkettm)
bu rüya da hep bnm yüzümden bence, böbrek nakli falan muhabbeti yaptık ya ondan
Allah hayırlara çıkarsın cnm bnm

tabii orada olsam gelirdim niye gelmeyim???
otobus kaldırıyorum esin. izmir yolcusu kalmasııııın... izmir bir ki izmir bir ki... kolay gelsin tatlım.

iyi yapmışsın boşver
arkadaşlar şaşırmışlar ama herkesin böyle kafasının attığı oluyordur mutlaka ben de çok cadı olduğum için bunlar hafif geliyor

bnm babam bana kızardı ama, sen neden öyle davrandın iş yerinde ayıp derdi

iyi iyi şimdiden göster ona sinirli halini ki evlenince sana bulaşmamak gerektiğini şimdiden anlasın
valla tatlım katılıyorum sana

minikkim dikkat et kuzum sen bize lazımsın arkadaşım
KALBİMMMMM Allah razı olsun kız bak arkadaşımızın Poyrazıyla olan ilk anlarını da anlatmasına vesile oldun
ooo bi de aşkınız kısmen de olsa sanal başlamış yani sonucta yüz yüze bir kez o da piknik nedeniyle görüşmüşsünüz
bu evlilik teklifi pek romantik olmamış ama neyse cnm önemli olan sonucu, siz birbirinizi seviyorsunuz ve bir ömür bereber olmaya karar vermişsiniz daha ne olsun???
Rabbim hep mesut etsin inşallah

Son düzenleme:
amin tatlım amin...
Rabbim inşallah bizlere de sizinkiler gibi "romantik" eşler nasip eder

menün de güzel akşam kaçırsan bile sabah ve öğlen az oldugu için dengelersin

cnm umarım bu sabahki yumurta light olmamıştır hani sevmediğinden
bu su işini de takma kafana miniğim cnm bnm bişey olmaz Allahın izniyle iyi düşün iyi olsun sen düşündükçe geliyor rüyana ztn

Son düzenleme:
KALBİMMMMM Allah razı olsun kız bak arkadaşımızın Poyrazıyla olan ilk anlarını da anlatmasına vesile oldun
ooo bi de aşkınız kısmen de olsa sanal başlamış yani sonucta yüz yüze bir kez o da piknik nedeniyle görüşmüşsünüz
bu evlilik teklifi pek romantik olmamış ama neyse cnm önemli olan sonucu, siz birbirinizi seviyorsunuz ve bir ömür bereber olmaya karar vermişsiniz daha ne olsun???
Rabbim hep mesut etsin inşallah
[/QUOTE]

cümlemizi tatlimmm
bakalim bize yapilmis evlenme teklifi nasil olacak

cümlemizi tatlimmm
bakalim bize yapilmis evlenme teklifi nasil olacak[/QUOTE]
merakla bekliyorum dermişim

canım kınada nasıl kullanacaksın kurabiyeleri?? bi de söyle nişanlına etsin sana ya evlenme teklifi istemem öyle deee bi de bi de tanışma şeysiniz de çok güzel ilk görüşteee aşk gibi:))

CUMARTESİ

gece kalktım, kendime omlet yaptım :) oooh mis.

1 kk beyaz peynir ve 2 yumurtadan yapılmış omlet. incecik dilim ekmek. han bu unoların en altında ve en üstünde ınceceık kapak dılımler oluyor. sırf kabuk. onu yedim. yok gıbı bişeydi yanii.. veee tam 1,5 litre su içtim. nasıl susamısım anlatamam. yatarken nefes alamıyordum. bole derın derın nefes alıyordum. sbaah bir kalktım nasıl şişmişim. karnım taş olmuş taş. wc ye gitmeden tartıldım birde wc den sonra tartıldım. tam 1 kg farketti. hahhahaha bukadarda su içilmez yanii. yıne doktorları gordum ruyamda. ne zaman suyu fazla kacırsam bı doktor ruyama gırıryor. hahahahaha

CMT İFTAR:

4 yk ıspanak, 2 yk yoğurt

cmt iftardan sonra arkadaşıma gıttım. havuçlı cevizli kek yapmış.ondan 1 dl. 3 çatalda pasta.

sonra kurabıyelerden yaptık.üzerine birsürü isim yazdı. çok yorulduk ama yaaa. o kurabıyelerdende 2 tanecik yedim.

bol çay içtik. saat 4 e kadar muhabbet ettik.

pazar gunu 9 da kalktım, kardeşim beni arkadaşımdan aldı, poyraza bıraktı.

PAZAR: KAHVALTI

1,5 sucuklu kaşarlı tost, 1 kk beyaz peynir, domates,açık çay, 1 dl salam. çoooook uzun zzmandır bu kadar cok yememıştim kahvaltıda. nişanlım zorla yediriyor.

akşam: saat 17:15 civarı

1 yk püre,2 dl kıymalı börek,1 bardak kola, buharda haşlanmış brokoli,birkaç çatal salata

yemekten sonraa 2 minik ekler. 1 dl ayva tatlısı

hafta sonu aslında cumartesi çok gzüel gidiyordu. ama arkadaşıma gıdınce dagıldım, pazarları zaten berbat gecıyor napıym. yoksa kızıtyor benimkii. ama bu bole gıtmez yanı. bu evlenınce benı dubaya cevırcek.

gece kalktım
1 dl kıymalı börek yedim yattım. okadar uykum vardıkıı, kendime kahvaltı hazırlıycak halim yoktu.. 600 ml su içtim.

pazartesi iftar:

fırında tavuk 30-40 gr, 1 kase sebze çorbası, salata

cumartesi tarıldım ama yazamadım. 46,4 kg yum.

20.09.2011 50,4
27.09.2011 50,5 ASIL BAŞLANGIC
04.10.2011 49,7
11.10.2011 49
18.10.2011 48,9 :18:
25.10.2011 48,6
29.10.2011 47.9
05.11.2011 47.3
12.11.2011 47.8 kafama kafama vurun.dövün beni.
19.11.2011 47.1 :111: nasıl kırıcam ben bu 47 kg yu ya. 46.8 olsaydı bari..
26.11.2011 46,7
03.12.2011 46,4

canım kınada nasıl kullanacaksın kurabiyeleri?? bi de söyle nişanlına etsin sana ya evlenme teklifi istemem öyle deee bi de bi de tanışma şeysiniz de çok güzel ilk görüşteee aşk gibi:))

şekilli kalıplarla kesip, üzerine şeker hamuru yapıp, uzerinede yazı yazıcam canım.

çok güzel bir kurabiye tarifim var. mis gibi tereyağlı. çok güzel oluyor. hiç bayatlamıyor. 10 gun sonra bıle ılk gunku gıbı yenebiliyor.

selam iyi akşamlar canlarım umarım hepiniz iyisinizdir ?????
ben dökülüyorum çok kötü grip olduk oğlumla ikimizde yatıyoruz benden ona geçti aynı evde olunca ne kadar dikkat etsekte işe yaramıyor sanırım
bu kadar işimin arasında birde hastalık çıktı neyse allah beterinden korusun aminnnn
cumartesi tartıldım 53 kiloyum ben çok memnunum halimden ama eşim 2 kilo al 55 ol diyor bari ama ben memnunum alma gibi bir çabam yok allah korusun o günlere dönmek istemiyorum
minikkim napmışın hafta sonu enişteye söyle seni rahat bıraksın yaaaaa olmuyor böyle şaka yapıyorum canım zaten minikk olduğun için hiç fazlan yok bence bebeğim

bu arada lilymmm nerelerdesin sen gözlerim seni arıyor kuzum özletme kendini lütfen

geçmiş olsun canııım. waaaay hedefide geçtik yani öylemi.. supersin tatlım. bu arada teşekkür ederim tatlım. haftasonu arakadaşım yüzün çökmüş dedi :) bukadar yeter dedi. bakalım işte sabitliycez 45-46 gibi dedim bende.

gece kalktım 1 dl kıymalı börek, yarım kk peynir, 1 muz, 700 ml su

iftar: 4 yk kapuska, yarım kase yoğurt,1 kase çorba

tatlım maşallah Allah gücünü kuvvetini arttırsın oruçlarını şu mübarek hicri yılbaşına girmişkn kabul etsin cok takdir ediyorum seni hedefe de azıcık kalmış hadi bakalım:) bu günlerde tutulan oruçlar cok makbul biliyor musun???

Esinciiiiiimmmm cok geçmiş olsun oğluşuna da sana da....
dikkat et tatlım kendine cnm bnm yaaaaaaa.....
ben de sizleri özlüyorum bu aralar pek giremiyorum haftasonuna kadar da şehir dışında olacagım imkan bulursam kafeden falan girerim nete sizsiz olmuyor ya çok alıştım valla....

inşallah allah kabul eder canım. Bugun 20.gün. Aralık sonuna kadar tutmayı düşünüyorum.

ne kadar imreniyorum sana yaaa şu mübarek günlerede tuttuğun oruçları allah kabul etsin minikkimmmmmmmmm

çok teşekkür ederim tatlım kesinlikle katılıyorum sizsiz olmuyor okadar alıştım ve sevdimki sizleri bir gün giremidimmi eksiklik oluyor canım
kendine dikkat et ve iyi bak

bu ara okadar ama okadar yoğunum kiii, nete giremiyorum işyeriden. eve gidincede cok yorulmuş oluyorum. kmseye gidemediğim için herkes beni unutmuş tabiikiii.

gece kalktım: 1 dl kepek ekmeğinden yapılmış peynirli domatesli tost, 1 bardak süt
2 bardak su

iftar: 1 islim köfte, 1 kase şehriye çorbası, elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…