Minikk'in Sevgili Günlüğü :)

kızlar sizce minik 44 kg ya inip incecik bir gelin olabilecek mi?

• Ankete Katılan
    73
canımcım kilon gayet iyi ama sen düğüne hazırlanıyosun galiba.
hayırlısı olur,bir yastıkta kocarsınız inşallah

bu arad boy kaç sende de 46 olmak istiyosun.(merak ettim)

canımcım kilon gayet iyi ama sen düğüne hazırlanıyosun galiba.
hayırlısı olur,bir yastıkta kocarsınız inşallah

bu arad boy kaç sende de 46 olmak istiyosun.(merak ettim)

amin canım, teşekkür ederim.

boyum 1,54 44kg olmak istiyorum canım.diyetisyende senın olman gereken kg 44 demişti zaten.

doğumdan sonra bende senin gibi azimlenmiştim.çok şükür 74-75 kilodan 60 kiloya inmeyi başarmıştım.ama şimdi 60 tan 58 e zor iniyorum.yeniden 60 a çıkıyorum kızıyorum kendime.özellikle kış gecelerinin uzun olması verdirtmiyor bu kiloları bana

bekarken 49 kiloydum biliyorum oda çok düşük ama hoşuma gidiyor .şimdi 55 kilo olsam çok sevineceğim.Acaba yeniden azim gelir mi banada:)

bu arada boyum 1,68 ideal kilom nedir bilmiyorum.

sana sevdiceğinle hayatını birleştirene kadar bol bol azim diliyorum.umarım çok güzel bir gelin olursun:)

Son düzenleme:

saol canım, valla azmimizi arasıra kaybedıyoruz ama burdaki arkadaşlar sağolsunlar hemen toparlıyorlar insanı. bence 58 den 60 dan 55 e inersin sende. hemen olmaz belki ama yavaş yavaş olur. benim tek eksiğim spor oda şuan imkansız yani şartlarım elverişli değil :) 12 saat çalışıyorum ve gunde aşağı yukarı 2,5 saat yolum var.spora vakit yok yani. evlendikten sonra 8 saatlik iş bulabilirsem zil takıp oynayacağım. :) sen bize takıl beraber veririz o kiloları.

kızlar nerdesınız yaaa? bıraktınız bugun buralarda.. ben bugun işimin gücümün arasında birazcık neti kurcaaldım. şu taş devri diyetine baktım. ekmek yook. dusundum tasındım, ben niye ekmek yiyorum kii.. yemesem nolur dedim. (kaşınıyorum- bayılıp kalacam yollarda) ekmek yemeyi bırakmaya karar verdim. eee ben sabah ne yicem şimdi? hııım düşünelim.. yumurta yesem ama hergün yenmezki yoksa yenir mi? benim diyetisyen haftada 1 veriyordu. gerçi çavdar falan yeniyor yanı dıyette ozmaan ben sabah ekemk yıyeyımde, öğle ve akşam yemiyeyim dimi? :18: aman beeee çıkamadım işin içinden. kotlarımı daha rahat giyiyorum artık.ama göbek oldugu gıbı duruyor.

Son düzenleme:

tamam canım birdaha yapmıcam
kesinlikle öğren yemek yapmayı biz eşimle genelde hep yemek yüzünden tartışırız o kilo yapçak şeyler sever ben hep hafif şeyler yapayım derim ama hep onun isteği oluyordu o yüzden şiştim yaaaa kesinlikle 2 çeşit yemez en az 3 çeşit olcakmış veee hepside değişik şeyler olcakmışşş bu erkekleri anlamak mümkün değil neyse ona ayrı kendime ayrı yapıyorum artık

canim tas devri diyetini falan bosver bence, ekmek mutlaka lazim. beyaz ekmek yeme ama cavdar, kepekli falan ye mutlaka. vucudumuzun her seye ihtiyaci var.

canim tas devri diyetini falan bosver bence, ekmek mutlaka lazim. beyaz ekmek yeme ama cavdar, kepekli falan ye mutlaka. vucudumuzun her seye ihtiyaci var.

yok öle taşdevri diyeti falan yapmam canım zaten. ama seylere baktım, hangı besınde ne kadar karbonhidrat ne kadar yağ ne kadar kalorı falan var.

Minikk yine döndüüüm:)

nerdesin kız sen? birdaha kaybolursan sacını başını yolarım.

sen artık uzman olmuşsundur ev işlerinde yemeklerdee :) ayyy ben napıcaaam ya, annemde olmıycak yanımda. denizlide bi başımaa

ahaha benimki duymasın oyar valla beni. zaten evi çekip çevirebilcenmi aşkım diyor. annem yemeklerı artık bana yaptırıyor. öğreneyim diye

Şöyle bir şey duydum ne kadar doğru bilmem, vücut duraksama dönemine girdiğinde, sadece bir günlüğüne istediğmiz her şeyi patlarcasına kadar yemeliymişiz, ve düzeni tekrar sağlarmışız. demin diyet forumlarında gezerkene okudum böyle bişey varsa nerden bilcezki yaaaaaaa keşke böyle bişey olsa
denizli izmire yakın bebem gelirsin hangi yemeği istersen öğretirim ciddiyim bak inşallah görüşürüzz

gelirim hayatım izmire. halamlarda orda zaten benim. ayrıca çook severim izmiri. nişanlım pek sevmiyor ama gelir benimle beraber. inşallah görüşürüz canım. merak ediyorum valla sizi.

eveeet sevgili günlük ve benim canım diyet yoldaşlarım :)

bu sabah sınırlarımı zorlayıp ekmeği yarım yedim.
sabah: yarım dl tam tahıllı ekmek üzerine labne peynir ve zeytın ezmesi, 1 kk peynir, 1 kk kaşar peyniri. dayandım peynire. 1 çay bar. süt, ceyrek domates, açık çay,

ara:elma,açık çay

öğle: yemeğim yok. evde zeytınyağlı taze fasulye vardı normalde çok severim ama bugun canım istemedi. öğlen bol domates, ve tavuk baget yemeği planlıyorum. bana tavukçu yolları taşlı yani. baget çevirme. belki biraz yoğurt yerim. derilerini yemiycem. geçen sefer bişey olmaz diye yemiştim sanırım. tam hatırlamıyorum.birazda tavukçunun o güzel baharatından attık mı tamamdır.

ara:elma, açık çay

akşam: bol domates,baharatlı baget çevirme (derisiz), yarım kase yoğurt (belki)

ara: meyve, 1 çay bar. süt

bugun proteine yüklenicem gibi duruyor. inşallah yanlış bişey yapmıyorumdur. 2 şer baget mi yesem acaba, bir mi yesem :44:

babam diyokı, nasrettin hocanın eşşeğine benziycen yakında diyor.

hatırlamayanlar için:
Hocanın eşeği günde 3 kilo arpa yermiş. Bu kadar yemi almak hocaya pahalı gelmiş ve eşeğin yemini azaltmaya karar vermiş.
Önce 2.5 kiloya indirmiş.
Her geçen günde azaltmayı sürdürmüş.
2 kilo, 1.5 kilo, 1 kilo, 500 gram, 250 gram, 100 gram derken , bir sabah bakmış ki eşek ölmüş.
Hoca bu duruma çok üzülmüş .
Eşeğine ne olduğunu soranlara da :
-Tam açlığa alışıyordu ki eşek öldü, demiş.

dalga geçiyor benimle babam.

gelirim hayatım izmire. halamlarda orda zaten benim. ayrıca çook severim izmiri. nişanlım pek sevmiyor ama gelir benimle beraber. inşallah görüşürüz canım. merak ediyorum valla sizi.

bende merak ediyorum canım nasipte varsa görüşürüz çünkü ben senin sayende motive oldum ilgilendin elini çekmedin üstümden sana minnettarım lütfen benden ilgini lkesme kendimi bırakmama izin verme bende incecik olmak istiyorum şu boğazı hiç tutamıyordum şimdi ise asla yemiyceksin ooo güzel ama bol kalorili şeyleri
geleyim ne yediğime şimdi nesfitim bitti birazdanda yeşil çay içicem
öğlen kararsızım yiyince yazarım
akşam köfte 4 tane salata 2 kepçe tarhana çorbası ekmek yemiycem belki öğlen bir dilim yerim ama akşam yemiycem 2.5 litre su yeşil çay ve mandalin bunlarla günü kapatırım
öpüldünüzz

inşallah canım, umarım hepimiz incecik oluruz.

ya biz rejim yapmaya çalışırken bugun sitedeki carte dor tatlı reklamları ne allah aşkına? lütfen mantıklı reklamlar alınsın. en azından diyet bolumune bu reklamlar konmasın yani.sabrımızımı deniyorsunuz?

Son düzenleme:

haklısın bune şimdi yaaaaaaa

Zayıflıym carte dor fondan alcam :)allahıııım sana geliyoruuum.

Twix aldım. çekmecemde duruyor. 44 olıym öle yicem. Hahahaha

bende bir kilo verebilsem heralde direk tatlıya saldırıcam normalde ben her gün çikolata ya da sütlü tatlılar yiyen bir insanım sadece bu işkence gibi geliyor

bende bir kilo verebilsem heralde direk tatlıya saldırıcam :d normalde ben her gün çikolata ya da sütlü tatlılar yiyen bir insanım sadece bu işkence gibi geliyor

benim iş yerimde çekmecem, meyve,çıkolata, mısır patlağı falan doluydu.şimdi sadece meyveler kaldı :) nutellayı kaşık kaşık yerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…