benim iş yerimde çekmecem, meyve,çıkolata, mısır patlağı falan doluydu.şimdi sadece meyveler kaldı :) nutellayı kaşık kaşık yerdim.
bence incecik bi gelin olcak:123:
benim diyetimle ilgili fikrin ne bakıym çok merak ettiim. :)anket yapmayı çok iyi düşünmüşsün minikk motivasyon için harika
Ben de işaretlemek istedim ama senin diyetinle ilgili fikrim maddeler içinde yok onun için oylamaya katılmadım.
insan kafaya koydumu nelerini veriyor degilmi basarabilmek icin...
Basari bizim elimizde canim...
Ha gayret inan bana cook az kalmis..
Ben daha yolun basindayim...
Benim inmek istedigim kiloya gelebilmek icin bir asir var ama besinci vides taktim gidiyorum bakalim...
Insaallah yorulmam, sende yorulma...
ınsaallah en güzel sekilde basarini görecegiz
basarilar diliyorum canim
benim diyetimle ilgili fikrin ne bakıym çok merak ettiim. :)
.)
ayy miniikk sen buralarda mıydın ben de yoksun diye azcık meraklansın dedimHemen yakaladın.
Bence senin kilon gayet güzel ve sadece göbeğin var onu da sıkı diyettten çok ancak karın kaslarını geliştirerek eritebilirsin.
O da sporla olur ancak
Bu benim fikrim ama çook güzel gelin olacağından eminim canım
benim iş yerimde çekmecem, meyve,çıkolata, mısır patlağı falan doluydu.şimdi sadece meyveler kaldı :) nutellayı kaşık kaşık yerdim.
saol canım, şuan spor yapmaya vaktim yok. Günde 12 saat çalışıyorum. Sabah 7 de evden cıkıyorum akşam 21:00-21:15 evde oluyorum. Bizim sitedeki spor salonu saat 22:30 da kapanıyor. Yani hem 21:30 dan sonra halim olmuyor, hadi oldu diyelim. Okadar parayı verip gunde sadece bır saat kapanma saatinde gitmek mantıksız geliyor. Hocalar bıle sey der, gele gele bu saattemı geldi? Bakalım evlendıkten sonra belkı kosu bandı falan bıseyler alabilirim.
baktım absolut'un günlüğünü bayağı bı meşgul ettik. kendi günlüğümü açıym dedim.
aslında ben bır hafta once başladım dıyete fakat arkadasıma gıttım noddle yapmış. kıramadım annem browni yapmış dayanamadım. iş yerinde aşçı börek yapmış, merak ettim tadını. çünkü yeni değişti, nişanlımın annnesiyle buluştuk. suffleden nolcak derkeeeen, bır haftada ne aldım ne verdım. en azından almadıgıma şükrediyorum.ama bugun kesin olarak abur cuburdan uzak durmaya karar verdim ve sıkı bır dıyet beni bekliyor tabi sizlerin desteğiyle...
suanda 50,4 kg yum. hedefim 44 kg olmak. 36 bedenim fakat 34 beden olmam lazım eskisi gibi. kısmetse mayıs ayında düğünüm var ve o gelinliğin içine incecik girmeliyim. tabiki balayınıda unutmayalım :)
sabah kahvaltımı yaptım. sutumu içtim. çooook açık şekersiz cay içtim.
kahvaltıda ;
bır dılım kepeklı ekmek üzerine zeytin ezmesi ve labne peynir,
domates salatalık.
1 çay bardağı süt içtim.
öglen ve akşam içinde dun akşam yaptığım mantar corbası, yogurt ve iş yerimde çıkıcak olan taze fasulyeyi yemegi planlıyordum :) tabıkı taze fasulye kılçıklıydı ve yiyemedim. mecbur sebsesiz idare edicez. bende küçük küçük 5 tane erik yedim.
ve yatana kadar 3 porsıyon meyvee. bırı 10 da bırı 16 da bırı 22 gıbı.
evet saat 16 oldu bile meyve molası, birazdan açık çayımda gelir. :))
lütfen desteklerinizi esirgemeyin..
sana bir şey sölemek istiyorum. boyun kaç bilmiyorum amaaa, nolursa olsun 50 kilo gayet güzel bi rakam.. ayrıca zayıf olmakta hiç güzel bir şey değil. ben 1.60 boyundayım ve kilom 43.. bedenim 34 amaaa kendime göre bir abiye, bir elbise yadaaa başka şeyler bulmak o kadar zor oluyorki.. her aldığım şeyde mutlaka tadilat yaptırmak zorunda kalıyorum.. ayrıca bütüüün erkek arkadaşlarımdan hep duyduğum tek bir şey var; iyisin, güzelsin,hoşsuun amaaa biraz kilo alman lazım, çok zayıfsın diyorlar.. vee çoğu erkek somaliler gibii 0 beden,incecik kızları sevmiyorlar.. azıcık balık etli bayanlar daha çok tercih ediliyor.. açıkcası bende böyle düşünüyorum, bişey giydiğinde daha hoş duruyor.. ben kilo almaya çalışıyorum amaaa kendimide zorlayamıyorum,midem hassas biraz.. yanii demem o kii kendini kasma,kilon gayet yerinde ve bu kiloyla gelinlik sana çok yakışıcakk
Kontrole geldiiiiim :)
Eki Görüntüle 277995 Eki Görüntüle 277996 Eki Görüntüle 277997
ilk resim nişanlımla, ıkıncı resimde annemle
Eki Görüntüle 277995 Eki Görüntüle 277996 Eki Görüntüle 277997
ilk resim nişanlımla, ıkıncı resimde annemle
Forumlarda ilaç ismi vermek yasakken, ilaç ismi paylaşmak yasakken, analamıyorum foruma nasıl zayıflama ilacı reklamı alınabılıyor? Yonetım bu konuda bı açıklama getirebilir mi? Ben nerden bılıcem onun % 100 dogal oldugunu ve zaarr vermıycegını, herturlu belgesı olsa bıle. Lütfen üyelerin yapmasını istemediğiniz şeyleri yönetimde yapmasın.
Bu mesajı bolum yöneticisi arkadaşa attım. Beni çok rahatsız etti. Biz bişey yazarken ederken 10 kere düşünüyoruz.
Canım bu yorumlarına kesinlikle katılıyorum. İnşallah bir an önce istediğin kiloya ulaşırsın
Maşallah maşallah hanımefendi bek de güzelsiniz:) Arada kaçamak istiyo bünye dayanamıyo. Sen telafi edersin ben güveniyorum sana:)
çok tatlısın canım nişanlınla çok yakışmışsınız çok güzel bir kızsın allah sizi mesudetsin
ne güzel şeyler yemişsin hele paçanga offfff offf bayılırım hain arkadaş bensiz nasıl yedin
yemediklerinde süper şu an 59 kiloyum ama bayrama kadar bi 3 kilo daha verirsem kendime fazla abartmadan ödül vercem
sabah nesfit yedim öğlende domates biraz peynir 2 dilim kepekli ekmek yicem
akşam 3 kaşık ıspanak birazda makarna 1 kase yoğurt
yeşilçay su bugünü böyle bitiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?