Minikk'in Sevgili Günlüğü :)

kızlar sizce minik 44 kg ya inip incecik bir gelin olabilecek mi?

• Ankete Katılan
    73
benim iş yerimde çekmecem, meyve,çıkolata, mısır patlağı falan doluydu.şimdi sadece meyveler kaldı :) nutellayı kaşık kaşık yerdim.

insan kafaya koydumu nelerini veriyor degilmi basarabilmek icin...

basari bizim elimizde canim...

ha gayret inan bana cook az kalmis..

ben daha yolun basindayim...

benim inmek istedigim kiloya gelebilmek icin bir asir var ama besinci vides taktim gidiyorum bakalim...

insaallah yorulmam, sende yorulma...

Insaallah en güzel sekilde basarini görecegiz

basarilar diliyorum canim

Anket yapmayı çok iyi düşünmüşsün minikk motivasyon için harika

Ben de işaretlemek istedim ama senin diyetinle ilgili fikrim maddeler içinde yok onun için oylamaya katılmadım.

bence incecik bi gelin olcak :123:

ahaha bunu göRmemiştim. Harikaymış. :123: Saol tatlım.
anket yapmayı çok iyi düşünmüşsün minikk motivasyon için harika

Ben de işaretlemek istedim ama senin diyetinle ilgili fikrim maddeler içinde yok onun için oylamaya katılmadım.
benim diyetimle ilgili fikrin ne bakıym çok merak ettiim. :)

saol canım benim. Umarım hepimiz istediğimiz gibi oluruz. Hep yanındayız.herkes cok gzuel destek oluyor bırbırıne. .)

benim diyetimle ilgili fikrin ne bakıym çok merak ettiim. :)

.)

Ayy miniikk sen buralarda mıydın ben de yoksun diye azcık meraklansın dedim Hemen yakaladın.
Bence senin kilon gayet güzel ve sadece göbeğin var onu da sıkı diyettten çok ancak karın kaslarını geliştirerek eritebilirsin.
O da sporla olur ancak
Bu benim fikrim ama çook güzel gelin olacağından eminim canım

saol canım, şuan spor yapmaya vaktim yok. Günde 12 saat çalışıyorum. Sabah 7 de evden cıkıyorum akşam 21:00-21:15 evde oluyorum. Bizim sitedeki spor salonu saat 22:30 da kapanıyor. Yani hem 21:30 dan sonra halim olmuyor, hadi oldu diyelim. Okadar parayı verip gunde sadece bır saat kapanma saatinde gitmek mantıksız geliyor. Hocalar bıle sey der, gele gele bu saattemı geldi? Bakalım evlendıkten sonra belkı kosu bandı falan bıseyler alabilirim.

benim iş yerimde çekmecem, meyve,çıkolata, mısır patlağı falan doluydu.şimdi sadece meyveler kaldı :) nutellayı kaşık kaşık yerdim.

nutellaya bayılırım her gün yerdim hep evde bulunur şimdi uzaktan bakışıyoruz kendisiyle

Anlıyorum canım Allah kolaylık versin işin bayağı zor.
Ancak göbek sorunu olanlardan biliyorum sadece diyetle kilo verdiklerinde inşallah sende olmaz ama genelde o bölgede sarkmalar oluyor.
O bakımdan dedim.
Çocukluğumdan beri sporla uğraştığımdan biraz uzun olacak ama bazı önerilerde bulunmak istiyorum.
Koşu bandı da iyi olabilir ama senin şu aşamada sağlıklı beslenme yanısıra yapman gereken mekik çekme.
katlanabilir basit bir mekik aleti de alabilirsin ama kendin de yapabilirsin.
Eve gittiğinde hiçbir şey yapmadan uzan ve ayaklarını yüksek bir yere daya.
Ben L şeklinde kanapeyi kullanıyorum böyle zamanda.
Gözlerini kapa ve hem vücudunu hem beyinini dinlendir sadece dinlendiğini düşün.
Akşam yemeğinden 2 saat sonra 10 dk. ısınma hareketleri yapıp mekiğe başlayabilirsin.
Ama tabi doğru hareketler şart ve birkaç çeşidi var hiç yorucu değil. 10dk ile başlarsın yavaş yavaş arttırırsın.
Bilinçsiz yapılırsa sakatlanma tehlikesi de var. Asla ısınma hareketleri yapmadan hiç bir spora başlama.
Doğru mekik için uzmantv de görüntülü anlatım var yararlanabilirsin.
Düzenli yaparsan üç hafta sonra etkisini görmeye başlayacaksın.
Kolay gelsin:13:

sana bir şey sölemek istiyorum. boyun kaç bilmiyorum amaaa, nolursa olsun 50 kilo gayet güzel bi rakam.. ayrıca zayıf olmakta hiç güzel bir şey değil. ben 1.60 boyundayım ve kilom 43.. bedenim 34 amaaa kendime göre bir abiye, bir elbise yadaaa başka şeyler bulmak o kadar zor oluyorki.. her aldığım şeyde mutlaka tadilat yaptırmak zorunda kalıyorum.. ayrıca bütüüün erkek arkadaşlarımdan hep duyduğum tek bir şey var; iyisin, güzelsin,hoşsuun amaaa biraz kilo alman lazım, çok zayıfsın diyorlar.. vee çoğu erkek somaliler gibii 0 beden,incecik kızları sevmiyorlar.. azıcık balık etli bayanlar daha çok tercih ediliyor.. açıkcası bende böyle düşünüyorum, bişey giydiğinde daha hoş duruyor.. ben kilo almaya çalışıyorum amaaa kendimide zorlayamıyorum,midem hassas biraz.. yanii demem o kii kendini kasma,kilon gayet yerinde ve bu kiloyla gelinlik sana çok yakışıcakk

canım boyum 1,54 ben premature dogdum. 15 gun küvezde kaldım. kemik yapım çok ince, dolayısıyla kilo aldıgım zaman löp et oluyorum. diyetisyenimlede konustum, tanıdık beslenme uzmanlarıylada konustum. vucud yapımı bıldıklerı ıcın 44-45 için uygun diyorlar. kilo almaya çalışanlarıda okuyorum. gercekten çok zorlandıgınızı goruyorum. ben hiç kilo almazdım, annem almam için neler neler yapardı. orta okula gıderken 30 kılo oldum dye sevınıyordum. megersem beynıme fazla oksijen gıtmıyormuş geniz etinden dolayı. unıversitede 43 kılo iken burun amelıyatı oldum ve 53 kg ya çıktım bır senede. benım için imkansız bişeydi.doktor soylemıstıde ben ınanmamıstım. umarım ıstedıgın gıbı kılo alırsın. yorumun içinde teşekkür ederim.

Kontrole geldiiiiim :)

hoşgeldin fıstığım,

bugun cumartesi olduğundan, işe geç geldik babamla. eeee benim kahvaltı yalan oldu.

sabah: arabada gelirken buyuk bir armut yedim.

ara: açık çay

öğle: 4 yk. ıspanak, 1 baget

saat 2 gıbı işten çıkıcaz kısmetse, nişanlım geldi. 1 hafta izinde. akşam nişan var bi arkadaşımın. beraber nişana gideceğiz. resim çeker koyarım. tanısalım artık dimi kızlar?

ara: meyve

akşam: nişanda yemem gerekiyor. dolayısıyla saat 9 gıbı yicez.
bakalım mekanı beğenirsek belkı bızde aynı yerde düğün yaparız. :123:

bu arada sabah tartıldım, 48,1 kg geldim. geçen hafta 1 haftada 100 gr vermiştim. salıdan-cumartesiye 600 gr vermişim. toplamda 2,4 kg vermiş oldum.

Son düzenleme:
Forumlarda ilaç ismi vermek yasakken, ilaç ismi paylaşmak yasakken, analamıyorum foruma nasıl zayıflama ilacı reklamı alınabılıyor? Yonetım bu konuda bı açıklama getirebilir mi? Ben nerden bılıcem onun % 100 dogal oldugunu ve zaarr vermıycegını, herturlu belgesı olsa bıle. Lütfen üyelerin yapmasını istemediğiniz şeyleri yönetimde yapmasın.

Bu mesajı bolum yöneticisi arkadaşa attım. Beni çok rahatsız etti. Biz bişey yazarken ederken 10 kere düşünüyoruz.

selam bugün giremedim annemdeydim orda net yok giremedim abim evleniyor nasipse önümüzdeki ay hazırlık yapıyoruz
bugüm ne yedim hemen yazıyorum
sabah iki tane poğaça yeşil çay
öğlen yarım simit 4 zeytin ayran
akşam 1 kaşık mercimek yemeği 1 tane dolma ve salata 2 5 litre su ve form çayı
bugün ara yapamadım çok işim vardı bunları yediğime şükür
sabah tartıldım 59 kiloyum çok şükür 4 kilo kaldı inşallah bunlarda gider çok özlemişim zayıf halimi bir an evvel kavuşurum inşallah hepimiz zayıflarız umarım bayrama az kaldı biraz daha sıkı tutucam istediğim kıyafeti giyimek istiyorum okadar beğenerek aldımki pantolonu ve bluzu biraz daha zayıflamam lazım dualarımı kabul eder inşallah allah

kızlar biraz önce nişandan geldim. of of of neler yaptım ben ne yaramazlıklar yaptıııım :18:

sabah: 1 armut
ara:açık çay
öğle:4 yk ıspanak, 1 baget derisiz
ara: ince bir dilim ayva
akşam: saat 9 da nişandaaaaa
1 kk peynir.1 kasık mantar sote,yarım domates,1 paçanga böreğiii kendı nişanımda yiyememiştiiim. off oyle guzeldıkııı.
yaklasık 30-40 gr tavuk,birkaç çatal pasta. 1.5 bardak zero cola. :18: eeee napcam şimdi ben?

ama kızmayın, bu arada neler geri çevirdim: pilav yemedim, dolma yemedim, amerikan salata yemedim, salam yemedim, patates kızartması yemedim.tavugun % 70 unu yemedim. resimde ekliym içimden geldi :)

çok tatlısın canım nişanlınla çok yakışmışsınız çok güzel bir kızsın allah sizi mesudetsin
ne güzel şeyler yemişsin hele paçanga offfff offf bayılırım hain arkadaş bensiz nasıl yedin
yemediklerinde süper şu an 59 kiloyum ama bayrama kadar bi 3 kilo daha verirsem kendime fazla abartmadan ödül vercem
sabah nesfit yedim öğlende domates biraz peynir 2 dilim kepekli ekmek yicem
akşam 3 kaşık ıspanak birazda makarna 1 kase yoğurt
yeşilçay su bugünü böyle bitiririm

Canım bu yorumlarına kesinlikle katılıyorum. İnşallah bir an önce istediğin kiloya ulaşırsın

Canım bu yorumlarına kesinlikle katılıyorum. İnşallah bir an önce istediğin kiloya ulaşırsın

google otomatık reklam veriyormuş. konuşulan konuya göre. neyse siz siz olun, forumda bıle duysanız ılac ısmını,sakın kullanmayın. neler okuyoruz aman ha kızlar, varsın 3 kg 5 kg 15 kg 30 kg fazlamız olsun.ama sağlığımızda olsun. şu hayatta en önemli şey sağlık. yüce rabbim herkese önce sağlık versin.

Maşallah maşallah hanımefendi bek de güzelsiniz:) Arada kaçamak istiyo bünye dayanamıyo. Sen telafi edersin ben güveniyorum sana:)

o sizin güzelliğiniz efendim. ya benim nişanlım burda olunca kaçamak çok oluyor.sık görüşemediğimiz için,beraber 2 lokma yemek yemek bıle bızım çin okadar güzelki.

amin canım benim çok teşekkür ederim. o senin güzelliğin hayatım,ben önayak olayım dıye koydum resim. seni, oğluşunu, gamzeyi, burdaki herkesi çok merak ediyorum. bazen kızlar kafalarını kesipte koyuyolar :) valla benim hem kendı papağan forumumda,hem face te,bir suru resmim var. ailemle, arkadaşlarımla, kuşlarımla, youtube da videolarım v ar. ne biliym çekinmiyorum yani.

valla arkadaşım inşallah beraberde yerizpaçanga böreği.maşallah hayatım, çok güzel kilo veriyosun. ne kaldıkı sunun surasında hedefine. harikasın esincim.
neler yediğime gelinceee; beni vurcaksınız ıkı gun ust uste kacamak olmaaaz kııı dıceksınız. haklısınız valla.
sabah:saat 11 de sevgili nişanlım kahvaltıya geldı efendım.

1 dl çavdar ekmeği, 2 kibrit kutusu peynir, 4 zeytin,1 yumurta,açık çay

ara: saat 15.30 gibi tatlı.

akşam 21:00:4 yk bezelye

ara: çeyrek ayva,1 bardak ayran

tatlı beni mahfetti. aslında harika gidiyordu bugun yaaaa. haftaya cumartesi aşkımın doğumgunu. 29 ekim. eee mutlaka bı pasta keseriz. :18:

sabah geç kalkınca, saatler hep kayarak gıdıyor.

bu arada papağan forumu derken buraya girmekten oraya girmeye fırsat bulamıyorum :)) ama muhabbeti, papağanı olan, nasıl bakılacagını ogrenmek isteyen, papağan almak ısteyıpte bılgı almak ısteyen varsa beklerim.sadece bilgi amaçlıdır. kuş alım satımı kesınlıkle ama kesınlıkle yoktur. www.papaganailesi.net/forum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…