günaydın arkadaşlar
minikkim nasılsın canım? iştesindir muhtemelen kolay gelsin sana canım
ben şuan nesfitimi yiyorum bitincede yeşil çay içicem
arada mandalina yerim
öğlen ızgara köfte 4 tane yoğortlu kırmızı bibiber 1 dilim krpekli ekmek
arda meyve yerim yeşil çay
akşam 4 kaşık taze fasulye 3 kaşık şehriye pilavı yoğurt
ve 3 litrede su içerim
günü kapatırım minikkim sana özelden mesaj atçam açıkmı mesajların???
benden önce yazmış. :) açık hayaatım mesajlarım. işyerindeyim ama bugun yoğunluk yok. buralardayım. biraz rahatsızım bugun, sabah kalktım böyle vucudum kırık, halsiz, bi karın ağrısı, gaz sancısı, şişlik. regl falanda olmıycam. dun nişanlım hastaydı, onu terlettik faalan herhalde o ara bana geçti. öle kös kös oturuyorum. :2: bide burnukum akıyoo. hastayım beeeen, eve gitmem lazııım :) ama patron insafsız
kıyamam nişanlını iyileştirdin şimdi sıra sende canım salgın var inan millet hastalıktan kırılıyor geçen hafta oğlum çok kötüydü okula falan gidemedi dikkat et kendine bol bol c vitamini al olmazsa akşam sende eve gidince güzelce terle annen birde ıhlamur yapsın mis gibi dinlendir vücudunu istirahat önemli çok geçmiş olsun arkadaşım.....
esiiiiin yakaladım seniiii, günaydıııııııııııııııın.
sabah: 1 dl çavdar ekmeği üzerine labne peynir,zeytinezmesi, 1 dilim domates, 1 çay bardağı süt, çatalın ucuyla peynir. açık çay
ara: çay, yarım armut
öğle:4 y.pırasa, yarım kase yoğurt, belkii yarım dl çavdar ekmeği
ara: çay, yarım armut (armut gözüme büyük geldi)
akşam:4 y.pırasa, yarım kase yoğurt, belkii yarım dl çavdar ekmeği
ara: meyve
canım boyum 1,54 ben premature dogdum. 15 gun küvezde kaldım. kemik yapım çok ince, dolayısıyla kilo aldıgım zaman löp et oluyorum. diyetisyenimlede konustum, tanıdık beslenme uzmanlarıylada konustum. vucud yapımı bıldıklerı ıcın 44-45 için uygun diyorlar. kilo almaya çalışanlarıda okuyorum. gercekten çok zorlandıgınızı goruyorum. ben hiç kilo almazdım, annem almam için neler neler yapardı. orta okula gıderken 30 kılo oldum dye sevınıyordum. megersem beynıme fazla oksijen gıtmıyormuş geniz etinden dolayı. unıversitede 43 kılo iken burun amelıyatı oldum ve 53 kg ya çıktım bır senede. benım için imkansız bişeydi.doktor soylemıstıde ben ınanmamıstım. umarım ıstedıgın gıbı kılo alırsın. yorumun içinde teşekkür ederim.
allah kısmet ederse haftaya pazartesiden itibaren borçlarım için oruç tutmaya başlıycam. gerçi araya bayram gırıyor ama olsun bi başlangıç yapıym. rejıme ara vermiş olucam yani. nasıl beslenmelıyım bılmıyorum hiç. bu ramazan brkac kılo vermiştim cunku ınsan yıyemıyor yanı. ama ramazan baska onun ahengi başka.
günaydın canım allah kabul etsin lütfen kendini karamsarlığa atma bunu başarcaz sen bu yola koydun beni şimdi karamsarlığa yer yok ama kaçamağada kaçamak yapma artık ve tartılma gününü cumartesi yap bende cumartesileri tartılıyorum ikimizde aynı gün tartılalım okey benim diyetimin birinci ayı bitti ve hiç kaçamak yok kendimi zor tutuyorum ama sonu çok güzel olacak senin içinde geçerli incecik bir gelin olcaksın kuzum bundan sonra o zararlı şeyler yok en azından bir süre
ayşe bana iyi gelmedi.
Formdaki nick imle açmak istedim canım.
Bu arada haftasonu bende kaçırdım.pişmanım ama yapcak bişee yok.
Insan dayanmıyo.börekler,dolmalar,balık kızartması,fındık,fıstık ne kadar dayanabilirdim ki.
Bugün yeniden başladım.
Mink cim sen o kadar zayıfsın ki.bu yüzden kilo vermen de yavaş olur herhalde.
Sende yağ çok azdır herhalde
slm,maalesef çok kötü gidiyorr diyetim(((((((((diyet diye bir şey de kalmadı ya neyse ((((((((((sürekli bişeylwer yemek istiyor canım (((((((((((öğleden sonra özellikle çayın yanında bişeyler yemek istiyorum (((((((((((((tüm gün bir de ofisteyim,hareketsizim yani.yok benden adam olmaz!!!asdam oluynca girer yazarım buraya (((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?