Minikk'in Sevgili Günlüğü :)

kızlar sizce minik 44 kg ya inip incecik bir gelin olabilecek mi?

• Ankete Katılan
    73
günaydın arkadaşlar
minikkim nasılsın canım? iştesindir muhtemelen kolay gelsin sana canım
ben şuan nesfitimi yiyorum bitincede yeşil çay içicem
arada mandalina yerim
öğlen ızgara köfte 4 tane yoğortlu kırmızı bibiber 1 dilim krpekli ekmek
arda meyve yerim yeşil çay
akşam 4 kaşık taze fasulye 3 kaşık şehriye pilavı yoğurt
ve 3 litrede su içerim
günü kapatırım minikkim sana özelden mesaj atçam açıkmı mesajların???

esiiiiin yakaladım seniiii, günaydıııııııııııııııın.

sabah: 1 dl çavdar ekmeği üzerine labne peynir,zeytinezmesi, 1 dilim domates, 1 çay bardağı süt, çatalın ucuyla peynir. açık çay

ara: çay, yarım armut

öğle:4 y.pırasa, yarım kase yoğurt, belkii yarım dl çavdar ekmeği

ara: çay, yarım armut (armut gözüme büyük geldi)

akşam:4 y.pırasa, yarım kase yoğurt, belkii yarım dl çavdar ekmeği

ara: meyve

benden önce yazmış. :) açık hayaatım mesajlarım. işyerindeyim ama bugun yoğunluk yok. buralardayım. biraz rahatsızım bugun, sabah kalktım böyle vucudum kırık, halsiz, bi karın ağrısı, gaz sancısı, şişlik. regl falanda olmıycam. dun nişanlım hastaydı, onu terlettik faalan herhalde o ara bana geçti. öle kös kös oturuyorum. :2: bide burnukum akıyoo. hastayım beeeen, eve gitmem lazııım :) ama patron insafsız

kıyamam nişanlını iyileştirdin şimdi sıra sende canım salgın var inan millet hastalıktan kırılıyor geçen hafta oğlum çok kötüydü okula falan gidemedi dikkat et kendine bol bol c vitamini al olmazsa akşam sende eve gidince güzelce terle annen birde ıhlamur yapsın mis gibi dinlendir vücudunu istirahat önemli çok geçmiş olsun arkadaşım.....

saol canım, gelmedi mesajın, merak ettim ama. :)

evdeki hesap çarşıya uymadı. aşçı oturmuş, kıymalı karnıbahar pişirmiş. yanınada salata yapmış. eee yemem lazım değil mi? benim pırasalar yarına kaldı.

öğle:4 yk kıymalı karnıbahar,yağsız tuzsuz salata.

akşam:4 yk kıymalı karnıbahar,yağsız tuzsuz salata.

başından geçenlere çok üzüldüm ama önemli olan şuanki durumun,şuanda gayet saglıklısın Allah seni korusun tabikiii sen senin için doğru olanı daha iyi bilirsin, zaten bilir kişilere danışarak doğru olanını yapmışın, umarım dilediğin rakama ulaşırsın :) sana şimdiden damat adayıyla mutluluklar

sevgili minkk diyet nası gidiyo hiç kilo verdin mi?
ben yemek bakımındn kötü bi haftasonu geçirdim.(kötü deyil de,kötü işte)
nese yarın yeniden başlıyorum.bügün geldim daha evime.

kendime yeni bi sayfa açtım.ordan devam edicem
öptüm sizi cicişler:13:

Ben geldiiiiiiiiim:) Ne alemdesin diye kontrole geldim bakalım. Ve tabii kiiii seninle konuşmayı da özlediğim için geldim:) Ahhh keşke iş yerinden girebilseydim internete

kızlaaaaar yatmadınız mı bakıym siz? yarın işe gitcez hadi herkes uykuya. aaay yarın benım tartı günüm.vee çok şişim. kardeşim tatlı almış. birde geldi gözümün önünde yedi... baaak nasıl cıtır cıtır dıye dıye. ama yemedim. yılmak yok. 48.1 oldum dıye sevınıyordum ama ıı ııh cmt-pazar kotu gecti. bugun harıkaydı ama. belkı toparlarım 48.4 den az olsun lutfeeeeen...

ayşe senin zaten yokmuydu gunlugun? birdahamı açtın?
gamzecim hep geel kontrole ve sohbete. bende özlüyoruum.

20.09.2011 50,4
27.09.2011 50,5 ASIL BAŞLANGIC
04.10.2011 49,7
11.10.2011 49
18.10.2011 48,9 :18:
25.10.2011 48,6

NİYE YAAA NİYEEEE? NİYE BEN KİLO VEREMIYORUM. TAM 1 AY OLDU VE BEN SADECE 1,9 KG VERMİŞİM. OYSAKI 27 SINDE TARTILDIGIMDA 48,7 CUMARTESI TARTILDIGIMDA 48,1 İDİM. ALLAHTAN HAFTASONU KAÇIRDIK YANİ. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOF OOOOOOOOOOOOOOOOOOF
YADA SALI TARTILMA FIKRI GÜZEL DEĞİL. :) BAHANEYE BAK BENDEKİ.. SEN YE YE SONRA SALI GUNUNE AT SUÇU. KIZLAAAR HEMEN KONTROL ALTINA ALIN BENI. NAPIYM BEN ŞİMDİ?

hafta içi ticker ımla oynamıycam bırdaha. yada cidden tartılma gunumu cumartesıye alıcam. ama bu seferde haftasoundan ckınca kendımı frenlıyemem. ooooooooooof oooooooooooof. :18::18:

sabah: 1 dl çavdar ekmeği,1 kk peynir, 4 zeytin,1 çay bar.süt,açık çay

allah kısmet ederse haftaya pazartesiden itibaren borçlarım için oruç tutmaya başlıycam. gerçi araya bayram gırıyor ama olsun bi başlangıç yapıym. rejıme ara vermiş olucam yani. nasıl beslenmelıyım bılmıyorum hiç. bu ramazan brkac kılo vermiştim cunku ınsan yıyemıyor yanı. ama ramazan baska onun ahengi başka.

günaydın canım allah kabul etsin lütfen kendini karamsarlığa atma bunu başarcaz sen bu yola koydun beni şimdi karamsarlığa yer yok ama kaçamağada kaçamak yapma artık ve tartılma gününü cumartesi yap bende cumartesileri tartılıyorum ikimizde aynı gün tartılalım okey benim diyetimin birinci ayı bitti ve hiç kaçamak yok kendimi zor tutuyorum ama sonu çok güzel olacak senin içinde geçerli incecik bir gelin olcaksın kuzum bundan sonra o zararlı şeyler yok en azından bir süre

bundan sonra ne olursa olsun kaçamak yok. 44 olana kadar kaçamak maçamak yok. sonrada koruma evresi var zaten. sen ne güzel kilo verdin. benim metobolizmamda yavaş çalışıyor.

sabah: sabah: 1 dl çavdar ekmeği,1 kk peynir, 4 zeytin,1 çay bar.süt,açık çay

ara: mandalina, açık çay
öğlene kadar bol çay içicem. sıvıda cok almıyorum bu aralar.

öğle: 4 yk.pırasa, 3 tane minik minik misket köfte.(birleştirince 1 köfte)

öğlenle 16 arası yine bol çay,

ara: toplantım var. belki meyve yiyemem ama bol açık çay.

akşam:bugun evde yicem, bilmiyorum ne yemek var. yıne pırasa olabilir.

ara:meyve

mesaj tekrarı, netimde problem var sanırım.

Son düzenleme:
ayşe bana iyi gelmedi.
formdaki nick imle açmak istedim canım.

bu arada haftasonu bende kaçırdım.pişmanım ama yapcak bişee yok.
insan dayanmıyo.börekler,dolmalar,balık kızartması,fındık,fıstık ne kadar dayanabilirdim ki.

bugün yeniden başladım.

mink cim sen o kadar zayıfsın ki.bu yüzden kilo vermen de yavaş olur herhalde.
sende yağ çok azdır herhalde

çooooooook işim vaaaaar, ama hiç canım istemiyoooor. hadi miniik kalk işlerini yap,dogru evee. kızlar nişanlımın muhabbet kuşu bende misafir. bende kuş hastası bı kız olarak. dün butun gece onunla oynadım. eve gıdıp onu sevmek istiyorum. varmı aranızda kuşu olan.

Son düzenleme:

evet tatlım zayıf olduğum için yavaş yavaş gidiyor kilocuklar. Bakmayın siz benim şişkoyum beeen diye nidalarıma. :) ama inşallah şu göbekte gitcek. Ah biraz mekik çekebilsem.

slm,maalesef çok kötü gidiyorr diyetim(((((((((diyet diye bir şey de kalmadı ya neyse((((((((((sürekli bişeylwer yemek istiyor canım(((((((((((öğleden sonra özellikle çayın yanında bişeyler yemek istiyorum(((((((((((((tüm gün bir de ofisteyim,hareketsizim yani.yok benden adam olmaz!!!asdam oluynca girer yazarım buraya(((((((((((((

umutsuzluga kapılmak yok ama, hepımız donem donem yasıyoruz bunları. Bırakmayın dıyetı bozuldu dıye. Daha fazla bozulmasına izin vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…