valla bu sene kış erkenden geliverdi.bye bye sıcak havalar... sizde dikkat edin kendinize sakın hasta olmayın. ben yatıyoruuum ıyıce dinleniym. yattığım yerden tv seyredicem birazcık.
Valla geç kaldım sanırım canım hastalık işi için. Nişanlım hasta, babam hasta.. Burnum inceden tıkanmaya başladı. Sanırım bana da geliyorum diyo
slm minik ve diğer arkadaşlar:)))))))))
uzun zamandır uğrayamıyorum,yeni işe girdim ve uyum sağlamaya çalışıyorum.ben 10 günde 1 kilo verdim yaaaaa(((((e tabi benim hatalarım yüzünden hep iş yerinde diyetime uyamadım (((((((((offfffffffff çok kötüyüm ne yapıcam ben ((((((((((((((((
günaydın canım,valla bence şimdiden önlemlerini al. made daha tam gelmedi :) bol bol c vıtamını al. benım gecıyo gıbı. ılac kullanıyorum grıp için. gunde 2 tanecık.
sabah yediklerime gelecek olursak
1 dl tam tahıllı ekmek üzerine labne peynir ve zeytın ezmesi.
çeyrek domates, ceyrek kk peynir.açık çay,1 çaybardağı süt
ara: açık çay ve mandalina
Öğlen:4 yk.kabak, yarım kase yoğurt, 30 gr tavuk,1 dl tam tahıllı ekmek
ara:açık çay, mandalina
akşam:4 yk.kabak, yarım kase yogurt, 1 dl tam tahıllı ekmek
ara:meyve
20.09.2011 50,4
27.09.2011 50,5
04.10.2011 49,7
11.10.2011 49
18.10.2011 48,9 :18:
ya bir haftada sadece 100 gr vermişim. gunde 100 gr verıyorum dıyodum. oooooooooooooooooooof napsam acaba? nıye tıkandım kı.1,5 kg da tıkanırmı ya ınsan.:18:
Öğlen:4 yk.kabak, salata, 30 gr tavuk,
ara:açık çay, mandalina
akşam:4 yk.kabak, salata, 30 gr tavuk,
öğlen ve aşkamki yemeğimi değiştirdim. salata varmış yemekte. salatanın içine birazcık tavuk koydum. ekmeğide yemedim. aslında ekmegıde yemem alzımdı lısteme gore. böyle yapıncada gereken kalorıyı tamamlayamıyorum ve yıne veremıyorum. ooooooof derler ya asgı tukursem sakal, yukarı tukursem bıyık.
canım yapma böyle ya bozma moralini bak benim de moralim bozuluyo sonra:) ben ya hiç veremezsem :s bu konuda depresyona girmeye her an hazırım zaten:d
esincim geçmiş olsun canım. nasıl ıyı mı bugun bıraz daha.
evet arkadaşlar gelelim bugun yiyecekelerime;
sabah: 1 dl tam tahıllı ekmek uzerıne labne peynır ve zeytın ezmesi.ceyrek kk beyaz penir.yarım kk kaşar, 1 çay b. süt,
açık sekersız çay, çeyrek domates
ara:mandalina, açık çay
öğle: 1 dl tam tahıllı ekmek, 4 yk kabak, belki yarım kase yoğurt
ara: mandalina, açık çay
akşam; 1 dl tam tahıllı ekmek, 4 yk kabak, belki yarım kase yoğurt
ara: meyve-1 çay b.süt
eger bu haftada veremezsem diyetisyene gitcem.zaten onun verdiği listeyle zayıflıyorum. ne yanlış anlamadım.
slm kızlar,kilo vermeniz durduysa 1/2 gün normal beslenin ki vücut şaşırsın.ben de biraz az besleneyim ki vücudum şaşırsınşaka bir yana öğlen çok fena şeyler yedim bir şekilde toplanmam lazım (((((((((((
siz de biraz porsiyonlarınızı çoğaltın,mesela 4yk yerine 6 yk gibi.yine görüşürüz diyetle kalın
dün yazdım ya canım 10 günde 1 kilo vermişim86.5 kiloyum şimdi ((((((((((fakat yeni bir işe başladım ve düzenim tamamen bozyldu,çok diyete sadık kalamadım açıkcası.işe uyum sağladıktan sonra yine bişeyler yapıcam,şu anda da yapıyorum sayılır ama ilk başladığım gibi değil maalesef ((((((((((
öğle yemeklerimiz şirketten olunca dışardan hep ekmek arası şeyler söylüyorlar,benim de evden buraya bişeyler getirmem zor.ne yapıcaM BEN DE ŞAŞIRDIM:18::18::18:
günaydın kızlar rapor veriyorum
sabah kahvaltı istemedi canım çorba vardı evde dünden kaldı düğün çorbası çok severim 2 kepçe yedim yanında 2 dilim kepekli ekmek
salatalık şimdide yeşil çayımı içiyorum
öğlen nesfit yicem arada mandalina ve yeşil çay
akşak mantar sote ve salata 2 kaşıkta yoğurt
günü böyle kapatırım birde bol suuuuuu şimdilik bukadar
görüşürüz sonra öpüldünüzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?