Minikk'in Sevgili Günlüğü :)

kızlar sizce minik 44 kg ya inip incecik bir gelin olabilecek mi?

• Ankete Katılan
    73

yapalım canım, ama dun gece baslayamadım. nişanlım 12 de gıttı. pestilim çıkmış dun işyerinde. 1 de yattım. şimdi kalktım. sabah tartıldım, ölçülerimi aldım.
29.09.2011 ---28.10.2011
kg : 50.4 ----48.2
bel: 78 ----- 70
göğüs:84-----83
kalça: 93----90
alt bacak: 33 -- 32.5
üst bacak: 52 ---52
üst bacak: 28 --- 26.5

bele dikkat çekeriiim...

sabah: 1 dl çavdar ekmeği, 1 yumurta, 4 y. zeytin. 1 çay bar. süt, açık çay, yarım kk peynir.

mink im ölçüler süper valla....
belin çok incelmiş ya.....
bu arada işler yoğun galiba,sabahtan beridir yoksun....

şu leslie yapsak süper olcak...
benim koçiş tatil oldu...p.tesi kadar evde
onun yanında yapmak işime gelmiyoo

selam bugün yine üç dersti sabahtan beri çok yoğündum arkadaşlarda kahveye geldi şimdi gittiler çok yorulmuşum yaaaa
sabah ayak üstü yaptım kahvaltımı 1 dilim ç ekmeği 1kk peynir yarım domates yeşil çay
öğlen 2 yumurtadan menemen oğlumla yedim yanında ayran
akşamı bilmiyorum yiyince yazarım
minikkim bu arada nişanlının doğum günüydü bugün sağlıklı uzun ömürler dilerim allah sizi ayırmasın her seneyi birlikte kutlayın nice seneler ayyy ben çıkıyorum bugün çok işim var

saol canım benim, yarın poyrazımın dogumgunu ama cooook tesekkur ederiz. yarın pasta kesıp kutlıycaz.

bugun yediklerim:

sabah: 1 dl çavdar ekmeği, 1 yumurta, 4 y. zeytin. 1 çay bar. süt, açık çay, yarım kk peynir.

ara: yok

öğle saat 14:30 : tavuklu salata

akşam saat 20:20 : 4 yk zeytinyağlı taze fasulye

bugun düğün için yer bakmaya gittik. çoook beğendik.bakalım kayınvalidemde beğenirse tutucaz inşallah. sadece orda 1 açık çay içtim. butun ara bu yani. oyuzden yok dedim. bişey yemedim yani.

ben sanırım dün akşam yediklerimi yazmayı unuttum. dün akşam:4 minik minik kara lahana dolma, ve aradada 1 avuç badem.

evet artık tartılma günümüz cumartesi olarak belirlenmişti. ben bugun ölesine tartıldım. ölçülere bakmak için. yarında tartılacağım.

Walking - Part 1: Start Quick & Easy

eveeeeeeeeet bugun ilk leslimi yaptım. alt komşunun benim altımdaki odada olmamasını umarak. yarın gıdıp konusucak annem. akşamları o odada oturuyosa ayıp olmasın dıye. gercı oturmuyodur ama kımseyı rahatsız etmeğe hakkımız yok. yaklasık 13 dk falan surdu sanırım. ama huzursuz olarak yaptım işte. spor ayakkabımın altını temızledim. yerede bişeyler serdim. ama içime sinmedi. kendime bi ayakkabı alıcam sırf leslie yaparken evde giymek için.yarın vaktim olursa alırım bi ayakkabı.

selam
bugün kocam evde çocuk evde bizimkiler evde oldumu düzünim bozuluyor ama neyse hiç kaçamaksız ve düzenimi bozmamaya çalışıyorum boğazları durmuyot kii tutturdular kek ve poğaça yapdiye onları yaptım fırına attım
saabah çok geç yaptım kahvaltıyı o yüzden öğlen yemedim 12 30 da kahvaltı yaptım
2 dilim tahıllı ekmek üzerine krem peynir ve 1 tane haşlanmış yumurta yeşil çay
akşam belli değil biraz mantar salatası var onu yerim yanına ne yaparım bilmiyorum hofta sonunu kaçamaksız atlatsam ne mutlu bana
minikkim buarada bende dün lesli yaptım 2 milles süper geldi 30 dakika sürdü yaklaşık inşallah işe yarar öptüm canım şuan azmanların ikiside başımda rahat vermiyorlar

bugün tartılma günümüz sabah tartıldım 47.9 kg geldim. sabah poyrazım bize kahvaltıya geldi. malum hafta sonu kahvaltı biraz geç yapılıyor. saat 10:30 da sabah kalvaltısı yapınca öğünler atlandı tabii

sabah:1 dl tost ekmeğinden yapılmış sucuklu tost.1 kk peynir, açık çay ve 4 incecik parça dil. asında dil yememem lazımdı ama poyrazım getirmiş. dayanamadım.

öğle: öğle dediğime bakmayın saat 15:00 di. tavuklu wrap yedim.tavuk ızgaraydı.

ara: saat 17:00 1 çatal pasta., soda

akşam: yoğurtla geçiştiricem herhalde. yani bozmadııım bugun. birazdan nişanlım gidecek ve leslie yapmaya başlıycam. dün 1 mil yaptım, bugun bakalım 3 mıle zorlıycam ama ılk gundende kasmak istemiyorum çok.

bugun ayakkabı aldım, evde gıymek için.

Son düzenleme:
kızlaaaaaar ölüyoruuum. 2 mil leslie yaptım. 5 mile fast burning in ilk 2 milini yaptım. önce 1 mıl yaptım 5-6 dk dınlendım. çünkü kalbım yerınden cıkıcaktı sankı. dun yaptıgım daha hafıfmıs. anam bu ne. 2.mil dahada betermiş. terlemıyordum ben hiç. bugun fena terledim. bu çok işe yarıycak. şimdi plates lastiğiyle kol güçlendirme hareketi var. onu yapıcam.

terlemeden yag yakimi olmazzz iyi yapmissin bol bol terle
ben hergun 5mil yapiyorum bildigin su gibi oluyor ic camasirlarim bile
gercekten ise yariyor

terlemeden yag yakimi olmazzz iyi yapmissin bol bol terle
ben hergun 5mil yapiyorum bildigin su gibi oluyor ic camasirlarim bile
gercekten ise yariyor

canım ben okadar hareketsizimki merdiven cıkarken falan nesfes nefese kalıyorum. benı goren cokmu sıgara içiyorsun dıyor. alakası yok aslında. sıgara kullanmıyorum. ama sanırım leslie sayesınde duzenlı olarak yaparsam o tıkanmalardanda kurtulucam. sanada çoook teşekkür ederim tekrardan yardımların için. ama alısana kadar 2 mıl 2 mıl yapıcam. birden yuklenıp tum kaslarımı yormak ıstemıyorum. çok ağrım olursa devam edemem dıye. alıştıkça yuklenıcem.ama çok işe yarıycagı kesın. harıka hıssedıyorum kendımı..şimdi lastikle kol ve bacak çalışıcam. biraz önce bıraz yaptım. şimdi devam edeyim :)

tabi ki canim. mesela bazi insanlar jogging yapiyor kilo veriyor bazilari sadece yurumeyle. fit olmayan birini kosturursan dusup bayilir vs. herkesin kendi bunyesine dayanikliligina gore..
tek dikkat edilmesi gereken sey kalp ritmi hizli mi ve de terletiyor mu. bu ikisini saglayan her hareketsana yag yaktirir :)))
2 mile devam et canim dedigin gibi, bir gun sen de farkedeceksin artik cok kolay gelmeye baslayacak sonra 3 mile gecersin, oyle oyle devam eder.
tabi nefesini de etkileyecek tikanmalar bitecek.
ben de kilo alma donemimde yasadim bu tikanmalari. evde bile ust kata cikip birsey almaya erinir olmustum nefes nefese kaliyordum.
sonra spora basladim ilk hafta sadece biraz yuruyus, sonra azar azar kondisyon bisikleti. yavas yavas stamina artti ben de egzersizi agirlastirdim. sonunda bu 5mil noktasina geldim 3 haftada :))))
bir an once su kilolar gider umarim, Leslie'ye cok guveniyorum.
sana da kolay gelsin canim

saol canım desteğin için. haftasonu pek giremedim. hem internetimde sorun var. evın heryedınde cekmıyor ıkı-uc gundur. bugun gelıp modemı degıstırmıs superonlıne ama yıne tırt. suan mutfaktayım. burda cekıyo sadece.nasıl oluyorsa. :))

şimdi dizim baslıycak ve ben bıyandan onu seyredıcem bı yandanda leslıe yapıcam. walk walk walk :)

evet kızlaaaar, bugun nişanlım denizliye dönüyor. gece 12 de otobusu kalkıyor. umarım sağsalim gider poyrazım. kısmetse bayram için haftasonu yine gelicek. 2.5 ay görüşemeyince. birbirimize doyamıyoruz tabii

bugun yediklerime gelinceeee;
sabah saat 11 de 4 yk nesfit çok az sütle.aslında bu öğleye girdi sanırım.

öğle ve akşam birleşti. saat 17:00 : 1 lahmacun,salata 1 lahmacundan bişey olmaz dimiii?

ara: 1 armut

20.09.2011 50,4
27.09.2011 50,5 ASIL BAŞLANGIC
04.10.2011 49,7
11.10.2011 49
18.10.2011 48,9 :18:
25.10.2011 48,6
29.10.2011 47.9

kızlar yüce rabbim ksımet ederse yarın oruç tutmaya başlamak istiyorum. bayrama kadar tutup, bayramda ara verip, sonra yine devam etmek istiyorum. yanı gece kalkmam lazım. gece sabah yemem gerekenleri yemeği düşünüyorum. akşam yemeğimide yine evde yapıp fabrikaya götürücem. annemde bu gece ankaraya gidiyor. bana zeytinyağlı yemekler yapmış.

bugun sundan 1.5 ay oncekı resımlerıme baktık nişanlımla, "yaa ben sana kilolu değilsin diyordum oylede cok sevıyordum ama ne kadar farkettı" dedi. karnın çökmüş diyor.
3-4 kg daha verebilirsin diyor. ama sonrada ye hadı hayatım diyor.

ama demekki neymiiş, siz şişman oldugunuzu düşünürken size kocanızi nişanlınız yada erkek arkadaşınız "aşkııım sen böyle çook güzelsin, bence fazlan yok" diyen bi erkeğe kulak asmıyor. zayıflıyor. fıstık gıbı karsısına çıkıyorsunuz. benden söylemesi..

selam minikkim giremedim haftasonu malum evde erkekler şimdi duş aldım uzanıyorum hemde rapor vereyim dedim eşim evde olunca geç kalkıyorum eşim geç kalkıyor ee bende o uyanmasın diye uyuyorum 11 de kalktım 12 de kahvaltı yaptım yani hem öğlende yemiş oldum 3 dilim tahıllı ekmek 2 yumurtadan peynirli omlet domates yeşil çay
akşamda menemen ve yoğurt şimdide yeşil çay içiyorum
minikkim bende lesli yapıyorum 2 gündür 2 mill yapıyorum bende vakit buldukça ama birden yüklenmiyorum ağır ağır
ayyyy lahmacun haaa ahhhh ahhh bende yicem önümüzdeki hafta
aşk olsun insan haber veriride bizde yerdik

tartıldım minikkim tammm 58 kiloyum allaha şükür
birde leslide yaparsam bayrama kadar biraz daha versem süper olur bu hafta sıkı yapıcam umarım biraz daha gider
hepimiz fıstık gibi hatunlar oluruz inşallah kızlar

valla esincim süpersin. 7 kg oldu. harika gidiyorsun. 3 kg cuk kaldı. ben şimdi 2 milimi bitirdim. bugun 3 mil yapıym diyorum. biraz ara verdim. yoruldum ama dunden daha ıyıyım. evet gidip biraz su alıyoruuum ve walk walk walk...

valla bende ne güzel walk walk yapıyodum sağolsun benimki bıraktırdı artık yarın iyibir performans bekliyorum kendimden

yaaa bu giden kiloları geri almamak için nasıl bir koruma programı yapsak minikkim korkuyorum geri alıcam diye

44 Kilo Çok Fenaa

yok yok harika olcak harika. gerçi göğüs diye bişey kalmıycak herhalde ama

yaaa bu giden kiloları geri almamak için nasıl bir koruma programı yapsak minikkim korkuyorum geri alıcam diye

valla hayatım bilmiyoruuuuum. işte bu devrede cidden dikkat etmemiz lazım. ben koruma yapmadım hiç. ama 4 sene önce 9 kg verdiğimde bayağı gıtmişti. işte 7 kg yu 3 senede falan aldım yavaş yavaş. öle 5-6 ay içinde alırsak zaten bittik. şimdi ben liste yaptım ya tartılmak için. herhafta yazıyorum. sen herhafta oraya yaz. o gunler salı için hazırlanmıstı bılıyosun.ama onemlıd egıl onemlı olan herhafta tartılmak. sen herhatfa yaz. tarıhleri önemsemeden. yada cumartesi için liste yapıcan hayatım. her hafta ayzıcaksın. atıyorum mesela 500-600 gr yada 1 kg farketti. hemen yediklerine dikkat ediceksin. anca o şekilde yapabiliriz bence.

sabah sabah sinir oldum. büün cinlerim tepeme çıktı. sabah şeytan dürttü tartıldım. veee 48,1 çıktım. olamaaaz deyıp tartıdan indim ve birdaha çıktım. bu sefer ne gorsem beğenirsiniz? 48,4 tekrar tekrar tekraaaaaar hep 48,4

aynı şeyi cmt de yaptı adi tartı, önce 49 goserdi. sonradan 47,9 a indi. sanırım pili zayıfladı ve ne hikmetse fazla tartıyor. annemin bana aldığı bi tartı vardı. onu aradım onuda bulamadım sabah o sinirle. birde acelem vardı tabi işe geç kalmamak için. yani anlıycağınız tartı bana kelek yaptı.

bugun oruç tutmaya başladım. gece telefonu 04:30 a kurdum. taaam kalkıyordum ki, son bir dönüş, yastığa, yorgana sarılış, alarmıda kapatırsaaaan nereye kalkıyossuuuuuun? bi kalktım saat 05:30

yaaaaaa ezan 04:59 da okunmuş bileee. yani saat 17:11 de yiyeceğim yemeğimi.

akşam: tavuk prenses (aaa tavuk prensesde neymiiş derseniz anacım: sebzeli,beşamel soslu fırında tavuk olur kendileri) geçen ay ılk kez aşçımız yaptıgında beşamel sos= un dedim ve yemedim. megersem çok güze olmuş. o yuzden bugun yemeği düşünüyorum. nasılsa butungun bişey yememiş olucam.
hııım bide kıvırcık salata yaptırıcam yanına.

ara: meyve, 1 çay bar. süt

spor: 3 mil leslie yapıcam kısmetse.

leslie yi odamda yapıyordum ama parkeler üzerinde zıpladıkça ses cıkartıyor. altıma mat sersemde, bende o nedenle dün 3. milimi mutfakta yaptım. mutfak hem geniş, hemde fazla ses çıkmıyor. ooooooooof oooooof ınsanları rahatsız ettiğimi düşümek çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…