minikkim videolar çok güzel hergün yapsak kilo falan kalmaz yaaaa birde kadının ne dediğini anlasam daha süper olcakta birtek walk walk walk yürü yürü yürü eee başlayalım bakalım
bununda raporunu verelimmi? hergün ne kadar yaptık birbirimizi teşvik ederiz en az 15 dakika fırsatımız olursa daha uzun işe yarıcak gibime geliyor ne dersin?????
selam bugün yine üç dersti sabahtan beri çok yoğündum arkadaşlarda kahveye geldi şimdi gittiler çok yorulmuşum yaaaa
sabah ayak üstü yaptım kahvaltımı 1 dilim ç ekmeği 1kk peynir yarım domates yeşil çay
öğlen 2 yumurtadan menemen oğlumla yedim yanında ayran
akşamı bilmiyorum yiyince yazarım
minikkim bu arada nişanlının doğum günüydü bugün sağlıklı uzun ömürler dilerim allah sizi ayırmasın her seneyi birlikte kutlayın nice senelerayyy ben çıkıyorum bugün çok işim var
kızlaaaaaar ölüyoruuum. 2 mil leslie yaptım. 5 mile fast burning in ilk 2 milini yaptım. önce 1 mıl yaptım 5-6 dk dınlendım. çünkü kalbım yerınden cıkıcaktı sankı. dun yaptıgım daha hafıfmıs. anam bu ne. 2.mil dahada betermiş. terlemıyordum ben hiç. bugun fena terledim. bu çok işe yarıycak. şimdi plates lastiğiyle kol güçlendirme hareketi var. onu yapıcam.
terlemeden yag yakimi olmazzz iyi yapmissin bol bol terle
ben hergun 5mil yapiyorum bildigin su gibi oluyor ic camasirlarim bile
gercekten ise yariyor
canım ben okadar hareketsizimki merdiven cıkarken falan nesfes nefese kalıyorum. benı goren cokmu sıgara içiyorsun dıyor. alakası yok aslında. sıgara kullanmıyorum. ama sanırım leslie sayesınde duzenlı olarak yaparsam o tıkanmalardanda kurtulucam. sanada çoook teşekkür ederim tekrardan yardımların için. ama alısana kadar 2 mıl 2 mıl yapıcam. birden yuklenıp tum kaslarımı yormak ıstemıyorum. çok ağrım olursa devam edemem dıye. alıştıkça yuklenıcem.ama çok işe yarıycagı kesın. harıka hıssedıyorum kendımı..şimdi lastikle kol ve bacak çalışıcam. biraz önce bıraz yaptım. şimdi devam edeyim :)
tabi ki canim. mesela bazi insanlar jogging yapiyor kilo veriyor bazilari sadece yurumeyle. fit olmayan birini kosturursan dusup bayilir vs. herkesin kendi bunyesine dayanikliligina gore..
tek dikkat edilmesi gereken sey kalp ritmi hizli mi ve de terletiyor mu. bu ikisini saglayan her hareketsana yag yaktirir :)))
2 mile devam et canim dedigin gibi, bir gun sen de farkedeceksin artik cok kolay gelmeye baslayacak sonra 3 mile gecersin, oyle oyle devam eder.
tabi nefesini de etkileyecek tikanmalar bitecek.
ben de kilo alma donemimde yasadim bu tikanmalari. evde bile ust kata cikip birsey almaya erinir olmustum nefes nefese kaliyordum.
sonra spora basladim ilk hafta sadece biraz yuruyus, sonra azar azar kondisyon bisikleti. yavas yavas stamina artti ben de egzersizi agirlastirdim. sonunda bu 5mil noktasina geldim 3 haftada :))))
bir an once su kilolar gider umarim, Leslie'ye cok guveniyorum.
sana da kolay gelsin canim
selam minikkim giremedim haftasonu malum evde erkekler şimdi duş aldım uzanıyorum hemde rapor vereyim dedim eşim evde olunca geç kalkıyorum eşim geç kalkıyor ee bende o uyanmasın diye uyuyorum 11 de kalktım 12 de kahvaltı yaptım yani hem öğlende yemiş oldum 3 dilim tahıllı ekmek 2 yumurtadan peynirli omlet domates yeşil çay
akşamda menemen ve yoğurt şimdide yeşil çay içiyorum
minikkim bende lesli yapıyorum 2 gündür 2 mill yapıyorum bende vakit buldukça ama birden yüklenmiyorum ağır ağır
ayyyy lahmacun haaaahhhh ahhh bende yicem önümüzdeki hafta
aşk olsuninsan haber veriride bizde yerdik
tartıldım minikkim tammm 58 kiloyumallaha şükür
birde leslide yaparsam bayrama kadar biraz daha versem süper olur bu hafta sıkı yapıcam umarım biraz daha gider
hepimiz fıstık gibi hatunlar oluruz inşallah kızlar
valla esincim süpersin. 7 kg oldu. harika gidiyorsun. 3 kg cuk kaldı. ben şimdi 2 milimi bitirdim. bugun 3 mil yapıym diyorum. biraz ara verdim. yoruldum ama dunden daha ıyıyım.evet gidip biraz su alıyoruuum ve walk walk walk...
44 Kilo Çok Fenaa
yaaa bu giden kiloları geri almamak için nasıl bir koruma programı yapsak minikkim korkuyorum geri alıcam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?