Minilya'nın Sade ve Şık Evi ve Çeyizi

canım güle güle otur melekler korusun evini

e iyi bari 3 tane patik varmış

Niye çeyiz yapmadın kız, 3-5 dantel neyin örseydin:hulya:

ben çeyizimi saklıyorum hala, kızımı everirken vercem, 20 seneye sararıp solmazlarsa tebi

güzel günlerde sağlıkla huzurla oturun inşallah, evin çok uyumlu ve şık olmuş cnm..
çeyizlerin de torunlarına bile yeter herhalde :) ne güzel kaydirigubbakcemile3 anneciğinin emeklerine, ellerine sağlık ..
bir ömür boyu mutluluklar.. opuyorumnanaktan

Allahım agız tadıyla huzurla saglıkla oturmayı nasip etsin.maşallah herseyin cok güzell

allah saglıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin ama nacizane bi fikir sunucam tv ünitesine dantel sermesen daha şık görünür bence ama benim fikrim tabi ..

maşallah çok güzel evin de çeyizlerin de güle güle kullan.
yalnız benim başım döndü kaç saatte toplanır o çeyizler oralardan :bbo:
bari yatağın üstüne koymayaydınız laelaelaelaelae

evin çok güzel ama eleştiri kabul ediyorsannn bakarken gözlerim yoruldu.bu çeyizleri kaldıracaksın değilmi ortadan

canım uzun zaman oldu görüsmeyeli vay bee zaman geldide cattı desene opuyorumnanaktan
bak o kadar diyordun 5 ay kalsa keske, 4 ay kalsa keske diye aha evinin resimlerini eklemissin bile zemuszemus
Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin canım, ömürboyu mutluluklar dilerim :1hug:

canım tebrık ederım evınde huzurla mutlulukla otur ınsallah ama ceyızlerınden esyaların gorunmuyor
en ıyısı sen ceyızlerını kaldırdıktan sonra resımlerı yenıle

bayıldım... :lepi:
herşey çok güzel ve yeni... misler gibi.... zemuszemus zemuszemus zemuszemus
maşallah... Rabbim nazarlardan korusun.... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bayıldımmmmmmmmmmmmmm.....................

:lepi: :lepi: :lepi:

ay ne güzel yeni gelin evi
çeyizlerinizde pek güzelmiş
Allahım ömür boyu mutlu etsin sizi

salon halınız bizimkinden pişti olduk :))
güle güle mutlulukla oturun inş canm opuyorumnanaktan
herkes söylemiş gına geldi diycen ama o kadar modern bi vitrine hiç gitmiş mi sence dantel...
evinin daha hoş durması için kaldır bence de yerimseniben
yatak örtüne bayıldım çok tatlı :))
mutluluklar cnm...

Tüm eşyaların büyük bir titizlikle seçilmiş ve yerleştirilmiş hepsi birbirinden güzel , yatak odası takımını ayrıca çok beğendim beyaz herzaman zarifliği ile kendini belli ediyor..... kocacığınla Allah nasip eder inşallah yavrularınla ağız tadınla otur iyi günlerde eskit eşyalarını opuyorumnanaktan

Beni yanlış anlama lütfen ama , tüm gördüğüm o el emeği göz nuru birbirinden kıymetli tülbentler çetikler ( patikler) çok çok fazla değil mi yahuuu? acaba gelenlere hediye olarak verilsin diye mi yapılıyor? neden bu kadar çok yapılıp çeyize koyuluyor ki ??? merak ettim inan:kedi:

allah ağız tadınızı bozmasın
nacizane bir fikrim olucak deri sephan üzerindeki danteli kaldırırsan daha hoş olur
mutluluklar a.s.

ev çok güzel ama danteller olmamış bi de çok mu ıvır zıvır var çeyiz kalkınca eminim daha ortaya çıkaropuyorumnanaktan

hepsi belliki özenle seçilmiş çok güzeller.mutlulukla oturun,güzel günlerde kullanın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…