Minilya'nın Sade ve Şık Evi ve Çeyizi

tü tü maşallah
herşey dört dörtlük görünüyo canım.tülbentlerine bayıldım.
rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin:Saruboceq:
hayırlı olsun...

canım evın guzel tabı yenı cok hoş gozukuyor yalnız o dantellerı serme bencede hele o tv unıtesıne hıc gıtmıyor onnlar.. aslında ceyızlerınden evını detaylı goremedım ama mutfagındakı perdelere bayıldım cok cok cici şeyler onlar

gule gule oturun evınzde inş.

bende ne manyakım haa
albumlere bakıyom resımlerı bulmak ıcın
sonunda buldum

ohhh masallah cnm
8ay vardı en son zaman ne cabuk gecmış kaldı 2 günün :asigim:
mobılyaların beyaz esyaların cok guzel
beğendığım buzdolabından almışsın cok şık
hersey cok guzel
mutlulukla otur ınş
en kısa sürede o dantellerı kaldr bıde

Allahım ağız tadıyla huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin çok cici evin var
Ya varya dantellerine bayıldım :lepi:
Yoğsam sende sinoplumusun kaydirigubbakcemile3 biz pek hevesliyizdir de dantele falan
Ama affına sığınarak bişi diycem evin içinde oturmaya başladığında o dantel vitrin peçetelerini bence topla

canım herşeyin çok güzelmiş amma çeyiz sermişsiniz bende 3 aylık evliyim hergün birini kaldıra kaldıra çeyiz meyiz bırakmadım ortada ama ne güzel birşey bütün emeklerinizi sermişsiniz eminim annen için çok büyük bir grurdur Allahım ağız tadı ve sağlık huzur versin bir yastıkta kocayın inş.

herşey çok güsel allah mutlulukla huzurla oturmak nasip etsin cnm benim a.s.

ayrıca avonun bütün ürünlerini toplamışın gözümden kaçmadı :jeyyar:

allah geçim versin canım hepsi çok güzel danteller çeyiz dolayısıyle serilmiş okadar yapılmış etmiş büyükelrimiz göstermek istiyorlar ama inana varya hiçbiri kullanılımıyor hepsi sandık bekliyecek
çeyizini topladıkdan sonra tekarra bence resmini koy evinin eminim çok güzel hepsi çeyizden mobilyaların gözükmemiş
mutluluklar dilerim :)

Güle güle otur her şeyin çok güzel .Peki bu güzel çeyizleri kim yaptı sana ,ya o patiklere bayıldım vallahi.Ne kadar da çok .akannehir

çok begendım evını ama toparlayıncadaha guzel olacaktır dımı

canım evin muhtesem hele ceyizlerin sahane.ilk evlendigim zamanı hatırladım.bir omür boyu mutlu ve huzurlu yasarsınız işallah

önce size yuvanizda mutluluklar dilerim
eviniz cok guzel masallah ceyiziniz de bolca :) patiklerinize bayildim
ve yatak odasi takimini da ayrica cok begendim

gule gule oturun

eviniz çok hoş olmuş...alkisalkisalkis
tv ünitesindeki dantelleri kaldırmanız fikrine bende katılıyorum...a.s
fotoğraflara bakarken çok keyif aldım..çetiklerinize bayıldım :sm_cool:
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..:Saruboceq:

canım cidden çok hoş hepsi allah ağız tadıyla kullanayı nasip etsin o eşyaları herşey fazla fazla yapılmış.

canım allah huzurla oturmayı nasip etsin çok güzel evin ve çeyizlerin ama

danteller hiç gitmemiş televizyonlu vitrine
ve okadar patik ve tülbent çok değilmi ya ohooooooooo bende toplam 6 patik vardı hehe anam ben bedava gitmişim şaka bir yana
güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…