en eğlenceli kısmı bence. puzzle gibi.satın alma kısmı eğlencelide montaj kısmı parçalayıp atma derecesine getiriyor bazen
bizimki fazla meraklı ev eşyalarına.aklına ne geliyorsa.bi eksik var diyeyim.netten günlerce inceler yoruma bakar vs en uygununu bulur kampanyaya denk getirir . bu kısmı biraz yoruyor beni.geçen aylarda tabak alacaktım.seramik siyah yada gri istiyordum.beğenmedi.siyah aldım ama parlak cam olandan aldırdıEvde eşya seçimlerini ben yapıyorum hep
bazen tadilat gerektiren işler oluyor eşime diyorum o öyle olmaz diyor yaptırmamak için.
sonra bilen birine soruyorum yapılır diyor
eşime anlatıyorum sonra yapıyor ve benden çok beğeniyor :)
bazı fikirlerim çok garip geliyor.
en eğlenceli kısmı bence. puzzle gibi.
ayy aynı eşim.demonte eşya resmen adamda hobien eğlenceli kısmı bence. puzzle gibi.
bizimki fazla meraklı ev eşyalarına.aklına ne geliyorsa.bi eksik var diyeyim.netten günlerce inceler yoruma bakar vs en uygununu bulur kampanyaya denk getirir . bu kısmı biraz yoruyor beni.geçen aylarda tabak alacaktım.seramik siyah yada gri istiyordum.beğenmedi.siyah aldım ama parlak cam olandan aldırdımat sevmiyormuş.ağırmış .elinin hamuruyla erkek işine karışma lafının erkek versiyonu yokmudur yahu
ben acil olmayanlara bakarım incelerim ama kafam boşsa.oo sende benim eşin kafasındasın galibabende günlerce incelerim.
mesela diş fırça kabı alacağım
istediğim model düz gümüş bakır
ara ara bakıyorum sitelere
istediğin gibi bir kabı hobi boyalarıyla istediğin gibi boyayabilirsin. harika metalik renkler var. İster altın, ister gümüş, ister bakır, ister siyah nasıl istersen.bende günlerce incelerim.
mesela diş fırça kabı alacağım
istediğim model düz gümüş bakır
ara ara bakıyorum sitelere
Kayınvalidem burda yaşıyor, sağolsun bakar eşim de arada bana bırak sen çık diyor. Ek gıdaya kadar bırakmak sıkıntı hayırlısı bakalım. Sırf çok bunalırım diye işe hemen başlamak istiyorum ama 2 aylık olacak okul açıldığındailk yıl biraz sıkıntılı geçiyor maalesef.mutlaka birilerini bulundur yanında bu sureçte.arada kendinize nefes alacak zamanalr bırakın.tek başına olsa bile.
bizimki bizle kalsa iyi.ablam,kardeşim,abim,onun akrabaları teyzelerim ararlar araba lazım şu fiyat sen bilirsin,buzdolabı alacağım sen bilirsin bi araştır,çocuğa bisiklet sen anlarsın bla bla blaaaaa.araba zaten manyaklık derecesinde.büyük oğlumda aynsı oldu.yolda gidiyoruz anne senin arabanın aynısı,benzeri v.s diyor.yada anne sana bu araban alalımBenim eşim de araştırır soruşturur kampanyaya denk getirip alır, hiç benlik değil ben bakıp direk almaktan yanayım. Hobisi bu resmen hele arabayı değiştireceksek aylar öncesinden başlar sahibinden den çıkmaz
ücretsiz izinmi düşünüyorsunKayınvalidem burda yaşıyor, sağolsun bakar eşim de arada bana bırak sen çık diyor. Ek gıdaya kadar bırakmak sıkıntı hayırlısı bakalım. Sırf çok bunalırım diye işe hemen başlamak istiyorum ama 2 aylık olacak okul açıldığında
istediğin gibi bir kabı hobi boyalarıyla istediğin gibi boyayabilirsin. harika metalik renkler var. İster altın, ister gümüş, ister bakır, ister siyah nasıl istersen.
ben acil olmayanlara bakarım incelerim ama kafam boşsa.oo sende benim eşin kafasındasın galiba
ben de severim ama hiiiiç anlamamYa hiç sorma ev dekorasyonu benim için büyük bir hobi.
Bir dönem boya işine girmiştim da istediğim gibi içime sinmedi.
Eki Görüntüle 2292319
istediğim modeli buldum
aslında birkaç tane alternatif var kararsızım.
Not: 'Bu bildiğin çelik bardak' benzetmesini yapan olursa çok fena olur
ben taş boyuyordum. sonra anahtarlık yapmaya başladım. en son evin iç kapılarına giriştim. Hala bir kaçı boyanmayı bekliyor
ben de severim ama hiiiiç anlamam
Çok zor tarafı yok sen tarzını belirle bol bol araştır sonra gerisi geliyor.
benim için zor. ben her şeyi çok beğeniyorum. eve gelince büyüsü bozuluyor.
ben artık evdeki fazlalıkları çıkarırsam tek dekorasyon adımım bu olacak.
Diş fırça kabı deyince çantanda taşımalık hayal etmiştimBir dönem boya işine girmiştim da istediğim gibi içime sinmedi.
Eki Görüntüle 2292319
istediğim modeli buldum
aslında birkaç tane alternatif var kararsızım.
Not: 'Bu bildiğin çelik bardak' benzetmesini yapan olursa çok fena olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?